Pari Koekuvauksissa

11/06/2021 | Kirjoittaja: Baisemoi |
7 min
Kertoja: Mies | TyttöystäväGayDominointi
4.2
(23)
”Mitä hittoa? Sami? Sait huntin enemmän liksaa?" Jenni kysyi.

Tyttöystäväni ja minä asuimme ensimmäisessä yhteisessä asunnossa ja huomasimme pian elämän olevan yllättävän kallista. Tilipäivän jälkeinen biletys oli jälleen imenyt tilit kuiviin ja nyt huomasimme laskupinon korkeuden olevan liian suuri varoihimme nähden.

Tyttöni oli erittäin kaunis, hoikka ja kiinteä. Enkä itsekään hullumman näköinen ollut. Hoikka parikymppinen poika leveällä hymyllä.

Unettomina öinä olimme löytäneet tilanteeseen ratkaisun. Tyttöni yrittäisi heittää mallina muutaman keikan. Häntä oli rohkaistu ennenkin yrittämään ja nyt aika olisi kypsä. Itse toimisin turvamiehenä, jos jostain asiattomia ehdotuksia tai vaatimuksia alkaisi tulemaan. Netistä löytyi sopiva mallitoimisto ja yhteydenottomme ja kasvokuvien lähetyksen jälkeen he pyysivät paikalle koekuvauksiin.

Jännittyneenä astuimme sovittuna aikana mallitoimiston ovesta sisään.

”Siinähän hyvännäköinen pari. Mallin hommat siis kiinnostaa?” sihteeri moikkasi.

”Ei, kun Jennihän se vain meinasi” vastasin.

”Kyllä tästä toimistosta varmasti duunia löytyy molemmille, jos vain on iloista mieltä ja oikeaa asennetta” sihteeri hymyili, ja ohjasi takahuoneeseen odottamaan.

Huoneessa oli kameraa jalustalla ja selkeästi kuvauksiin käytetty tila kyseessä. Kohta kaksi miestä tuli huoneeseen sisään.

”Nonni. Mä oon toimarina tässä puljussa. Voitte sanoa Ramiksi. Siinähän nätti pari. Kundista ei ollut tietoa, mutta sulle olisi varmaan myös hommaa tiedossa.” Vanhempi tokaisi

”Ei kun en mä. Oon Jennin poikakaveri ja ihan vain seurana täällä” vastasin.

Mies hymyili vaisusti. ”Homma menee niin, että ekana otetaan muutama kasvokuva tästä suoraan ja sen jälkeen vähennetään vaatetta ja kuvataan lisää” mies sanoi paperiensa takaa.

”Ei me mitään alastonkuvia tultu tekemään” vastustin jyrkästi.

Mies laittoi paperinsa pois tuolillaan taakse nojaten. ”Mallin kuuluu olla muodoltaan sopiva asusteisiin. Muotoja ei näe vaatteiden päältä. Valitettavasti siis tilaajien täytyy olla perillä mallin vartalon sopivuudesta tarkoituksiinsa. Muuten kiitän käynnistä ja toivotan mukavat päivänjatkot.”

Vilkaisin Jenniin kysyvästi. Hän nyökkäsi vaisusti suu tiukkana viivana.

Miesten vaatimuksesta suostuin minäkin kasvokuviin, joista tulikin parhaita, mitä meistä oli koskaan otettu. Seisoimme käskystä vierekkäin miesten ja kameran edessä.

”Nyt olisi sitten aika vähentää vaatetta. Ottakaahan, sitten puseroa ja housua pois.” Rami sanoi toisen miehen räpsytellessä kameraa vieressä.

Aloimme riisuutua kameran laulaessa edessämme. Kohta seisoimme paikoillamme alusvaatteisillamme. Mies tuli luoksemme ja kierteli meitä miettivän näköisenä. Kohta hän seisahtui Jennin eteen katsoen arvostelevasti. Yllättäen mies laittoi kätensä Jennin ympäri ja kumartui tämän puoleen! Säpsähdin, mutta ennen kuin kerkesin reagoida hän oli avannut Jennin rintaliivit ja riisunut ne hänen päältään. Katsomatta minuun hän nosti varoittavasti sormensa eteeni. Meinasin sanoa jotain, mutta ele ja miehen itsevarmuus hiljensi minut.

Mies puristeli muutaman kerran Jennin rintoja antaen kohta pienen läpsyn. Terhakat kiinteät rinnat heilahtivat napakasti. Jenni näytti hyvin totiselta ja koitin rohkaista itseäni puuttumaan tilanteeseen. Alushousuisillani en vain ollut normaali itsevarma itseni. Miehen murahtaessa ja nyökätessä hyväksyvästi oli tilannekin mennyt jo ohi. Mies siirtyi eteeni. Hän katsoi läheltä tiukasti silmiini. Itse näin Jennin yrittävän suojata itseään käsillään.

Yllättäen tunsin kädet elimilläni. Hän hieroi muutaman kerran pallejani, työnsi käden alkkareihini ja veteli pari kertaa esinahkaa. Säpsähdin. Ensimmäistä kertaa koskaan mies koski minuun ja oli niin lähellä, että haistoin partaveden miedon tuoksun. Juuri kun suunnittelin täräyttäväni nyrkillä Rami yllättäen astui pari askelta taaksepäin katsoen arvostelevasti jalkoväliini.

”Tehän olette pari?” Mies tokaisi. Jenni nyökkäsi ujosti.

”Hoidahan miehellesi erektio. Muuten on ihan sama vaikka miesten farkkukuvaukset soviteltaisiin sun päälle” mies nauroi Jennille.

”Tai odotas. Nouseehan se. Otahan siltä kalsarit pois.” Mies sanoi.

Jenni syöksähti eteeni vetäen alushousuni nilkkoihin. Tilanne oli kiihoittavuudessaan outo. Kamera kävi ja vieras mies käskytti. Mies oli koskenut molempia, emmekä olleet estelleet!

”Ei haittaa jos haluut imaista sitä kalua samalla” mies sanoi.

”Ei!” Jenni vastasi kipakasti. Hieman pettyneenä nyökkäsin vaisusti Jennin sanomiselle.

”Me ei tultu tekemään pornoa tai alastonkuvauksia” Jenni jatkoi napakasti.

”Tossa on sulle trikoita ja toppeja. Kuvataan vähän urheiluvaatteissa.” Mies hymyili rauhallisesti takaisin Jennille.

Vastaanotossa ollut nainen tuli ovesta sisään. ”Ohjaatko poitsun kolmoseen. Odottakoon siellä tai jos keksivät sille jotain käyttöä niin parempi varmaan meille sekä nuorelle parille. Minun luvalla.”

Nainen hymyili takaisin miehelle ja nyökkäsi. Jenni puki sivummalla päälle ja nyökkäsi minulle merkiksi, että kaikki on ok. Keräsin kiireesti vaatteeni naisen avatessa oven ja viitatessa minut ulos huoneesta.

Naapurihuoneessa oli yllättäen nainen alasti keikistelemässä moottoripyörän päällä. Seuraavassa huoneessa puolestaan komea lihaksikas mies esiintyi kameralle ilman yläosaa. Nainen ohjasi minut kolmanteen huoneeseen sohvalle.

”Meillähän on tavallisten muotikuvien lisäksi rosterissa myös näitä vähän erilaiseen makuun olevia. Kiva lisä bisnekseen.” Nainen sanoi ”Älä ihan vielä laita päälle. Voi olla, että kuvaaja haluaa vielä nähdä sut. Ole vain rennosti. Hän kyllä ohjeistaa vielä.”

Vaivaantuneena istuin alas sohvalle vaatteet sylissäni. Kohta naiskuvaaja astui huoneeseen iloisesti hymyillen, naapurihuoneen mies perässään. ”Moikka. Mä oon Sara ja sä oot se uus malli? Kyllä mä sua voin kuvata, kun Ramikin niin pyysi.”

”Ei kun tulin vain seuraksi. En mä oo malli.”

”Okei, siltähän toi näyttää” Sara nauroi katsoen alastonta vartaloani.

”Voit sä silti auttaa vähän samalla, kun mietit. Siirrä vaikka toi salama tuonne ja hae kaapista öljypullo” Sara jatkoi käskevästi. Mies alkoi esittää poseerauksia samalla Saran räpsiessä kuvia. Pystytin salaman pyydetysti ja jäin seisomaan öljypullo kädessä.

”Lisääpä vähän öljyä Kalleen” Sara sanoi minuun katsomatta. ”No toimintaa nyt. Tää on kallista aikaa.”

Kalle tuli eteeni katsoen päätä pidempänä läheltä silmiini. Kiersin kiireesti selän puolelle alkaen öljytä tuota lihaksikasta leveää selkää. Saran kamera räpsyi kaiken aikaa. ”Laita jalkoihinkin” Sara käski. Kumarruin öljyämään lihaksikkaat jalat ja Saraa vilkaistessa ymmärsin hänen tarkoittavan myös pakaroita. Nolona öljysin siis nuo voimakkaat pakaratkin ja huomasin yllättäen penikseni heräilevän. Yritin piilottaa seisokkiani kameralta ja Saralta.
Kalle kääntyi ympäri ja hänen suuri puolittain seisova peniksensä oli yllättäen suoraan kasvojeni edessä. Jäädyin täysin jääden tuijottamaan tuota suurta ja suonikasta kyrpää lähietäisyydeltä.

”Jatkahan nyt jo. Etupuoli on vielä ihan kuiva” Sara käski.

Nousin kiireesti ylös alkaen levittää öljyä Kallen rintaan ja vatsaan Kallen katsoessa tiukasti kasvoihini. Tajusin samalla kyrpäni olevan taas täydessä seisokissa ja kyykistyin kiireesti peittämään sitä. Samalla tajusin Kallen jättikyrvän olevan jälleen kasvojeni edessä. Yritin unohtaa sen siirtyen öljyämään hänen reisiään. Kalle heilautti lantiotaan saaden peniksensä osumaan poskeeni.

”Okei, tää on valmis” sanoin paeten nopeasti sohvalle ja koppasin vaatemytyn syliini.

”Selvä” Sara sanoi hymyillen rivosti.

Seurasin kuvausta yrittäen rauhoittua kiihotuksesta, mutta Kallen täydellinen öljytty vartalo ja muisto miltä se tuntui, tuntui yllättävän kiihottavalta. Sara vaikutti kuitenkin tyytymättömältä.

”Ei hitto Kalle. Menes tonne sohvan eteen” Sara käskytti Kallea.

Kalle tuli alastomana suoraan eteeni. Hämmentyneenä sain käännettyä katseeni Kallen peniksestä ylös hänen kasvoihinsa. Kalle käytti tilaisuuden asettaen peniksensä avoimeen suuhuni! Pehmeä terska kitalakeani vasten tuntui niin kiihottavalta, etten malttanut perääntyä.

”Meinasin, että olisit öljynnyt sen ja saanut pystyyn, mutta hyvä näin. Oikein hyvä!” Sara sanoi kameransa takaa.

Hätkähdin ja vetäydyin kiireesti selkänojaa vasten. Kalle nappasi vaatemytyn sylistäni nakaten sen kauemmaksi. Samalla täydessä kunnossa oleva kyrpäni paljastui. Kalle tuli hajareisin eteeni heilutellen kyrpäänsä vasten kasvojani.

”Otahan se nyt suuhun. Nähdään kyllä, että haluat, eikä täällä ole kuin me. Kokeiles nyt.” Sara sanoi vaativasti.

Kalle otti kiinni leuastani avaten suuni ja ohjasi kyrpänsä sisään. Aloin imeä ja nuolla tuota kyrpää niin hyvin kuin osasin. Hyväilin noita pyöreitä pakaroita ja kohta tunsin suolaisen tipan kielelläni.

Kalle vetäytyi ja istui sohvalle. Minulle näytettiin paikkani hänen edessään polvillaan. Suutelin tuota jumalaista vartaloa kohti suurta penistä, joka sai minut kiimasta sekaisin.

Kalle asetti minut selälleni pehmeälle matolle tullen pääni päälle 69:n. Kohta hän nosti jalkani päätäni kohti, jolloin perseeni asettui kohti kattoa. Kalle istui kasvojeni päällä jalkani kainaloissaan. Kalle aloitti nuollen taitavasti persettäni suostutellen sen antautumaan sormelleen.

”Kohta saat munaa. Saat tuntea miltä Mies tuntuu sun poikapillussa” Kalle sanoi. Säikähtäneenä havahduin tähän yrittäen irti otteesta. Kalle piti minut kuitenkin helposti tässä asennossa jatkaen leikkiään perseeni ja eturauhasni kimpussa, kunnes päästi itse irti. Käännyin kiireesti alkaen kontata kohti sohvaa. Janne tuli taakseni ja käänsi käteni selkäni taakse. Olin polvillani sohvan edessä vatsa vasten sohvaa. Toisella kädellään Kalle ohjasi kyrpänsä perseelleni. Hän hieroi muutaman kerran penistään vaossani, ennen kuin alkoi varovasti ujuttamaan sisään.

Perseeni oli jo nuoltu ja sormella pehmitetty ja nyt tuo valtava kyrpä tuntui uppoavan yllättävän helposti. Melkein saman tien kyrpäni alkoi valuttaa kiimalimaa lattialle. ”No miltä tuntuu? Mies sun neitsytperseessä? Tuntuuko hyvältä? Tolleenko se sun ämmäskin uikuttaa, kun sitä pannaan?” Kalle härnäsi. ”No kerro. Tykkäätkö? Hä?”

”Joo. Tuntuu hyvältä.” Huohotin vastaukseksi.

”Hyvä! Tää on hyvä jo. Nouskaa ylös ja pane sitä vaikka tossa pöydällä” Sara sanoi rikkoen lumouksen. ”Tai laita se anelemaan ekana” Sara jatkoi.

Nousimme ylös ja Kalle osoitti minulle paikkani selälläni pöydällä. ”No sä kuulit. Sun täytyy anella. En pane sua ennen.” Kalle sanoi.

Nostin jalat ylös ja levälleen. ”Pliis pane mua! Pane mua! Äkkiä nyt” ruinasin.

”Sormeta itteäs. Et saa muuten.” Janne sanoi runkaten edessäni.

Nostin jalkoja työntäen sormen perseeseeni. ”Anna mulle sun ihanaa munaa! Mä oon ihan valmis sua varten”.

Sara nyökkäsi Kallelle. Kalle työnsi kyrpänsä yhdellä työnnöllä sisääni. Katselin Kalle alastonta vartaloa hänen nussiessaan minua perseeseen. Kohta tunsin orgasmin lähestyvän ja tulin kovempaa, kuin koskaan ennen ja vielä penikseeni koskematta! Janne kiskaisi minut alas pöydältä polvilleen eteensä. Hän tukisti napakasti hiuksistani tullen kasvoilleni. Avasin suuni saaden osan mälleistä kielelleni ja nuolin huulet puhtaaksi. Kalle laskiessa irti valahdin voimattomana ja hengästyneenä lattialle.

Kalle poistui huoneesta ja Sara haki jääkaapista oluen, tuoden sen minulle.
”Sehän meni hyvin! Ei uskoisi, että oli eka kerta kameran edessä” Sara kehaisi

”Ei kun en mä ole ennen ollut miehen kanssa ollenkaan” vastasin nolona.

”No ei se siltä näyttänyt” Sara nauroi sarkastisesti.
Tuijotin totisena takaisin.

”Älä huoli. Ei Kalle ekaa kertaa pannut heteroa. Tai siis entistä heteroa. Sitä paitsi se panee muutenkin ketä haluaa. Miestä tai naista. Ei sille ole väliä. Se vaan panee jos haluaa. Et sä eka ollut. Ja saatiin hyvää matskuakin!” Sara jatkoi iloisesti.

”Niin tota, siitä matskusta...” yritin.

”Pesehän nyt mällit naamaltas ja tule tonne muiden kanssa” Sara keskeytti poistuen samalla ovesta.

Pistin kiireesti housut jalkaan ja menen vessan lavuaarin ääreen. Vilkaisin peiliin ja näytin todella irstaalta spermojen valuessa pitkin kasvojani. Pesin kiireesti kasvot, puin loput päälle ja lähdin Saran perään etsimään Jenniä.

Astuin ensimmäiseen huoneeseen, jossa Koko muu porukka olikin jo paikalla. Kallelle oli löytynyt pienet alushousutkin jalkaan, mutta muuten hän oli alasti ja näytti hyvältä öljyttynä. Hän oli mitä ilmeisemmin ollut viimeisissä kuvissa Jennin kanssa.

”No sieltähän se tulee! Me voidaankin lopetella. Vaihdahan Jenni omat kamppeet päälle ja tiskin kautta ulos” Rami moikkasi.

Jenni meni nurkassa olevalle vaatekasalleen Kallen seuratessa perässä.

”Mä voin ottaa ne meidän vaatteet” Kalle sanoi Jennille. Jenni alkoi arasti riisumaan urheiluvaatteitaan.

Kohta Jenni oli polvillaan lattialla alastomana. Kalle seisoi lähellä hänen edessään. Huomasin kuinka Jennin katse nauliintui Jannen suureen melaan edessään! Jennillä näytti olevan todella vaikea kääntää katsettaan ja vain vaivoin hän siirsi katsettaan ylöspäin pitkin Jannen vartaloa.

Tilannehan oli minulle tuttuakin tutumpi, kun vasta äsken olin itse ollut samassa tilanteessa! Kiireesti rykäisin kurkkua ”Tules Jenni. Mennään jo” hoputin.

Korvat punaisena hän vilkaisi jälleen Kallea ja pukeutui kiireesti. Olimme melkein ovesta ulkona, kun Sara vielä pysäytti meidät.

”Älkää unohtako pysähtyä tiskillä. Kiva kun kävitte ja täältä otetaan varmaan teihin yhteyttä vielä.” Sara sanoi halaten ensin Jenniä ja sitten minua.

Kalle seurasi esimerkkiä ja huomasin vaimoni kiihoittuvan tästä halauksesta. Kohta olikin minun vuoroni ja kyrpäni tuntui olevan todella ahtaalla housuissani tuntiessani jälleen Kallen lihaksikkaan vartalon omaani vasten.

Tiskillä nainen meille papereita allekirjoitettavaksi. Molemmilla tuntui olevan kiire pois ja raapaisimme nimet lappuun. Ulkona vilkaisimme mukaamme annettuja tositteita. Kaksi kuittia 250€ Jennillä ja 350€ minulla.

”Mitä hittoa? Sami? Sait huntin enemmän liksaa? Mitä sä teit?” Jenni kysyi.

”Ei kun avustajana olin.” Änkytin takaisin.

”No vittu ei kai avustajille enempää makseta kuin malleille?” Jenni tivasi.

”No ottihan ne ne muutamat kuvatkin. Saithan säkin kaks hunttia enemmän, kuin mistä oli puhe” sanoin hiljaa.

Loppumatkan kävelimme hiljaa ja mietteliäänä kotiin.

Katso kaikki kirjoittajan Baisemoi novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 23

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu