Pihasaunassa.

14 marraskuun, 2021 | Kirjoittanut: w.a.k
4.1
(23)
Outo tilanne sai myös oman jalkovälini kihelmöimään

Pesässä palava liekki loi lauteille lempeän valon muutoin hämärään saunan. Kosteat höyryt olivat tiivistyneet ikkunaan tasaiseksi huuruksi, jota rikkoi muutamat kirkkaat pisarat. Ikkuna päästi saunaan miellyttävän hämärän valon. Hän istui selkä rennosti vasten seinää toinen polvi nostettuna istuimelle. Kosteat löylyt peittivät lihaksia myötäilevän ihon tasaisen kosteaksi ja liukkaan näköiseksi.

Vilkaisin sivulle sanoakseni jotain mutta sanat jäivät suuhuni. Katseeni eksyi hänen jalkoväliinsä ja hän huomasi katseeni. Nolostuin hieman. Hän olin kovana. Hän ei nolostunut eikä yrittänytkään peitellä sitä. Miksi pitäisikään? -ajattelin. Aiemman keskustelun mukaan hän ei ollut lauennut moneen viikkoon ja puute sekä saunan rentous sai hänen veren liikkelle. Jäin tuijottamaan häntä. Hän oli iso. Tunsin outoa kiihottumista tuijottaessani hänen ylöspäin osoittavaa täysin jäykistynyttä penistään. Mietin leikilläni että oisin koskenut häneen. Ajatus tuntui sopimattomalta.

Koske vaan jos haluat.

Häkellyin sanoista ja sain vain anettua pienen hymähdyksen vastaukseksi. Vein haparoiden käteni lähemmäksi hänen jalkoväliään. Sydämeni hakkasi. Ojensin etusormeni yläpinnan lähelle hänen peniksensä vartta ja hipaisin varovasti peniksen pehmeää ihoa. Hän nytkähti hieman. Penis tuntui tuli kuumalle ja aivan hiestä kostealle. Outo tilanne sai myös oman jalkovälini kihelmöimään tunsin kiihottuvani odottamatta. Yritin peittellä kiihottumistani. Mietin uskaltaisinko tehdä sen uudelleen. Hän nojasi seinään selkä hieman kaareutuneena nojaa vasten samalla rintakehä hieman työntyneen eteen. Hän ojensi niskansa taakse ja sulki silmänsä rentoutuakseen. Lantio oli tuotuna eteenpäin lauteen reunalle. Vaikutti kuin hän haluaisi tuoda kovan peniksensä paremmin esille. Kimaltelevat hikinorot valuivat hänen ihoansa pitkin kohti alavatsaa. Mieleni teki uteliaisuudesta nähdä hänet lähempää. Ja kysyin:

Saanko nähdä sen lähempää.
Miten vaan, hän vastasi

Nousin varovasti lauteilla ja siirryin alempaa laudetta pitkin hänen eteensä. Hänen jalkansa olivat hieman auki ja asetuin varovasti polvilleen hänen jalkojensa väliin. Lauteilla oli ahdasta ja joudun asettumaan lähemmäksi häntä kuin ajattelin.

Ai näin läheltä? Hän totesi kuin ohimennen.

En vastannut. Tuijotin hänen penistään niin läheltä, hän pystyi varmasti tuntemaan saunan kuumentaman hengityksen iholtaan. Valo kajasti sivusta ja loi paljastavan valon hänen jalkoväliinsä. Hän tuoksui. Kiihottuneen peniksen ja hien sekoitus sai minut kiihottumaan. Vielä enemmän minua kiihotti hänen kovana oleva penis joka oli aivan silmieni edessä. Se oli iso, enkä ollut ennen nähnyt niin suurta jäykistynyttä penistä. Hänen koko vartensa kimalsi hiestä ja kosteudesta jotka saunan lämpö oli saanut aikaan. Hänen kovan peniksen pään peitti vielä sileä esinahka joka oli hieman vetäynyt jäykistyessään päältä pois paljastaen pienen osan hänen punoittavasta terskastaan. Hän hengitti syvään minun ihaillessani hänen varttaan. Huomasin hänen kärjestään tulevan pienen pisaran ja valuu hänen terskansa pinnalla jääden kosteaksi vanaksi pään ympärille kiristyneen ihon reunoilla.

Kuinka läheltä haluat nähdä? Hän kysyi hieman vaikerrellen.
Vielä lähempää. Vastasin

Hän avasi jalkojaan. Siirsin kasvojani vielä lähemmäksi ja nyt selkeästi tuntuva kuuma hengitykseni hänen herkällä peniksen ihollaan sai hänet värähtelemään. Aistini täyttyivät irstaasta peniksen tuoksusta ja saivat minun haluavan sitä pakkomielteisesti lisää.

Saanko vielä lähempää? Kysyin.

Hän vaikeroi mutta erotin sanan kyllä. Vein kuin automaattisesti hieman auki olevat huuleni aivan hänen peniksen alaosaan. Alueelle jossa jäykkä penis vaihtui pehmeään ihoon. Annoin hitaan ja hellän suudelman. Suudelma oli märkä. Osittain hänen kosteasta ihostaan ja osittain syljen kostuttamasta suustani. Hänen peniksensä toi maun suuhuni. Hieman suolainen ja kiimainen maku jäi suuhuni irrottaessani huuleni hitaastin hänen peniksen iholta. 

En tiennyt miten olin päätynyt tähän. Suutelin miehen penistä janoten sitä koko ajan lisää. En tiennyt mihin tämä johtaisi. Yritin miettiä mitä tapahtuisi jos menisin pidemmälle. Ajatus kiihotti yrittää ottaa hänen peniksensä suuhuni. Kiihotusta lisäsi myös tieto, jos saisin hänet tulemaan. Hän ei ollut tullut viikkoihin ja hän sotkisi minut täysin spermallaan, jota häneltä tulisi paljon.Mietin maistuisiko se hyvälle. Ainakin hänen iholtaan jäävä peniksen maku oli kutkuttava. Päätin ottaa selvää.

Jatkoin hänen kovan peniksen suutelua. Etenin hitaasti pienin hellin suudelmin hänen vartta pitkin ylös. Maistoin jokaisella pienelln suudelmalla kuinka sylkeni ja peniksen varrella kimalteleva kiihottavan makuinen neste sekoittuivat suussani. Siirsin käteni kevyesti hänen vartensa vastapuolelle ja painoin penistä hellästi huuliani vasten. Penis tuntui sykkivän kättäni vasten. Liuutin liukasta vartta vasten painautuneita pehmeitä huuliani ylöspäin. Kun pääsin lähes terskan juurelle hän tarttui minuun puhuakseen.

Nyt pitää lopettaa tai tuun oikeesti. Hän sanoi.
Saat sä tulla mun puolesta millon vaan. Vastasin.
Siis mihin. Hän kysyi.
Ihan mihin haluut. Vastasin jo kiihottuneella äänellä.

En voinut jatkaa keskustelua vaan halusin että hän työntää kovan peniksensä suuhuni. Janosin sitä. Otin sormillani kevyesti puristavan otteen hänestä. Näykkäsin hellästi huulillani hänen esinahkan päätä.Vedin hänen esinahkaa hieman taaksepäin paljastaen hänen punaisena sykkivän pään. Hänestä valui kiimaista nestettä. Ojensin syljestä valuvan kieleni hänen paljastuneen terskan alla olevalle poimulle ja liikutin hitaasti. Jokaisella kielenpään pyörätyksellä hänen peniksensä nytkähti ja löi kevyesti huuliani vasten. Kieleni liukui aivan ylös. Ylös kohtaan josta hänen spermansa purkautuisi joka paikkaani. Nostin kieleni ja avasin suutani. Vein avonaisen suuni aivan peniksen päälle. Huuleni eivät koskeneet häntä kuitenkaan. Hengitin raskaasti suuni kautta hänen päätään vasten. Pysähdyin miettimään vielä ennen kuin tekisin sen. Hetken päässä suussani oli iso liukas penis ja antaisin suuni täyttyä hänen spermallaan. En kestänyt odottaa.

Painon ensin huuleni hänen päätään vasten. Annoin liukkaann terskan painua omalla painollaan huulieni välistä syljen kostuttamaan suuhuni. Paksu pää liukui hitaasti. Huulieni välissä tuntui kuumalta ja sykkivältä. Pehmeät huuleni myötäilivät peniksen muuttuvia muotoja sen painuen hiljalleen huulieni ohi suuhun. Nyt koko terska oli suussani. Hänen terskan alaosa oli painunut pehmeää kieltäni vasten ja huuleni olivat puristuneen hänen varren ympärille. Pidin häntä suussani paikoillaan. Maistelin häntä. Tunnustin että kiimasta tulevan nesteen liukastama penis maistui hyvälle. Aloin tekemään kielelläni kevyttä hierovaa liikettä hänen päätään vasten. Pidin hänet muuten paikoillaan. Nopeutin kieleni tahtia ja kuulin voihkinan kiihtyvän. Hän tulisi pian, ajattelin. En kerennyt tehdä juuri mitään kun hänen peniksensä alkoi sykkimään suussani voimakkaasti. Pieni määrään spermaa ruiskui suuhuni hänen peniksestään ja hän vetätyi suustani kuin säikähtäen.

En voi. Emmä oikeesti voi sun suuhun laueta. Multa tulee ihan älyttömästi tän tauon jälkeen.
Mä haluun. Haluun että täytät mut sun spermalla.

Hän tarttui varrestaan kiinni ja alkoi hitaasti runkata itseään samalla epäröiden. Suussani oli osa hänen spermaansa. Pyörittelin sitä kielellän suussani ja se maistui ihanalle. Nuolin huuliani sperman kostuttamalla kielellä ja ja janosin sitä lisää. Hän kumartui hieman eteen ja toi peniksensä lähelle suutani. Avasin suuni hänelle ja otin anelevan ilmeen. 

Tuu mun suuhun. Sanoin melkein voihkien.

Hän toi peniksen pään sperman kostuttaman alahuuleni päälle. Ojensi hieman kieltäni jotta hän pystyi runkkaamaan terskaansa kieltäni vasten. Hän nopeutti tahtiaan. Tunsin kuinka ihon liikkui hänen peniksensä päälle ja pois koskien huuliani. Hänen vartalonsa jäykistyi. Hän veti peniksen ihon täysin taakse ja suuntani pään kohti aukinolevaa suutani. Häneltä tuli. Ensimmäinen sykähdys kuumaa paksua spermaa purkautui voimalla ylähuuleni päälle. Välitömäti häneltä tuli lisää. Haistoin kiihottavan sperman tuoksun huuliltani. Paksu ja tahmea vana tuli suoraan kieleni päälle. Hän sykki holtittomasti. Yritin saada mahdollisimman paljon sitä avonaisten huulieni välistä. Suuni alkoi täyttyä paksusta lämpöisestä spermasta. Hän ei näyttänyt lopettavan. Paksut vanat valuivat huuliltani ja poskiltani. En halunnut niellä. Halusin kiihottavan maun pysyvän suussani. Hänen peniksensä oli rauhoittunut ja terskan päästä valui pieni vana huulilleni joka yhtyi suuni täyttävään nesteeseen. Suuni oli niin täynnä joutuisin kohta nielemään osan. Hän päätti vielä kerran työntyä peniksellään spermaa tulvivaan suuhuni. En pystynyt pitämään kaikkea sisälläni. Suuhuni työntyvä terska pullautta osan suustani valumaan naamaani pitkin. Hän veti peniksensä pois minusta ja jäin tuijotamaan hänen sperman kuorruttamaa penistään täysin sotkettuna hänen nesteillään.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 23

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suositeltuja Novelleja

Vaimon Oppilaita
6 toukokuun, 2021
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Teinityttö,
Kimppakivaa, Vanhempi Mies
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naapurin Nurmikko
24 helmikuun, 2020
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Teinipoika,
MILF, Varattu Nainen
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ei Vielä (2)
10 huhtikuun, 2020
Näkökulma: Mies/Nainen
Kategoriat: Vaimo,
Aviomies, Seksilelut
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nuorta Tyttöä Baarista
7 marraskuun, 2019
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Alaikäinen,
Vanhempi Mies, Isot Tissit
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 75
Seksinovellit.org © Copyright 2020, All Rights Reserved.
crossmenu