Pikapano Baarin Vessassa

24/01/2022 | Kirjoittaja: itikka |
3 min
Kertoja: Nainen | Nuori Nainen Anaaliseksi Julkiset Paikat
3.8
(24)
Aloin riisumaan stringejäni hitaasti samalla, kun Jesse katsoi kuin hypnotisoituna.

Istuin Sannin kanssa baarissa kun hän käveli sisään kavereidensa kanssa. He nauroivat äänekkäästi ja lähtivät tilaamaan juomista. Katseemme kohtasivat ja jäin tuijottamaan hänen leveitä hartioitaan ja komeita kasvojaan. Hänellä oli lyhyt sänki ja tummat hiukset. Kuvittelin itseni upottamassa sormiani hänen hiuksiinsa ja suutelemassa häntä... Katseemme kohtasivat uudelleen ja käännyin nopeasti pois.  Ystäväni katsoi minua suu auki.
"Okei, näytät siltä ett alat kohta kuolaamaan", Sanni sanoi ja alkoi nauraa, "sun on ihan oikeesti pakko päästä panemaan".
"Älä jaksa" sanoin hymyillen.

Illan edetessä Sanni löysi tiensä jonkin äijän kainaloon ja jäin yksin. Pyörittelin juomaani kädessäni ja katselin ihmisiä baarissa. Suurin osa oli jo aika kovassa humalassa. Sanni kikatti viereisessä pöydässä.
"Hei, saaks tähän istua?" Hätkähdin. Kysyjä oli mies jota olin tuijottanut hänen tullessa baariin.
"Joo tottakai", sanoin ja hymyilin, " Mun kaveri tais löytää parempaa seuraa"

"Sitä on kyl vähän vaikee uskoo", mies tokaisi ja katsoi minua syvälle silmiin.
Vastasin katseeseen.
"Kukas sä oot", kysyin ja aloin liu'uttaa jalkaani hitaasti hänen säärtään vasten.
"Jesse", hän vastasi ja nojautui pöytää vasten.
"Voisitsä Jesse auttaa mut vessaan, mulla on vähän hutera olo", sanoin ja hymyilin ilkikurisesti.
"No tottakai, enhän mä voi sua yksin päästää", Jesse vastasi ja nousi. Tartuin hänen käsivarteensa ja annoin hänen taluttaa minut baarin takaosaan. Matkalla hänen kätensä valui lyhyen mekkoni selkämystä pitkin, ja tunsin kihelmöintiä vatsassani.

Avasin inva-WC:n oven ja vedin Jessen perässäni sisään. Jesse lukitsi oven ja työnsi minut sitä vasten. Painoin huuleni hänen huulilleen ja suutelin häntä kiihkeästi. Jesse vastasi suudelmaani ja puristeli persettäni. Minä vuorostani tunnustelin hänen jo hieman kovettunutta kaluaan farkkujen läpi. Häneltä pääsi huokaus.
"Teetsä tätä paljonki?", Jesse kysyi suudelmien välissä.
"Liian harvoin", vastasin ja laskeuduin polvilleni. Avasin Jessen vyön ja vapautin nyt jo lähes täydessä mitassaan olevan kalun. Nuolin tuskaisen hitaasti kalua alhaalta ylös, ennen kuin otin sen suuhuni. Pyöritin kieltäni terskan ympärillä samalla kuin hieroin palleja. Jesse huokasi nautinnosta ja alkoi ohjata käsillään päätäni. Kalu upposi syvälle nieluuni, ja tein kaikkeni estääkseni oksennusrefleksin. Jesse huokaili nyt äänekkäämin ja tiesin hänen olevan tulossa. Irtauduin hänestä ja pyyhin levinneet huulipunani kämmenselkääni.

"Älä vielä liikaa innostu", sanoin. Aloin riisumaan stringejäni hitaasti, sentti sentiltä, samalla kuin Jesse katsoi kuin hypnotisoituna. Heitin stringit pois ja lähestyin häntä hitaasti. Hän ei kestänyt enempää vaan käänsi minut ympäri vasten allaskaappia ja suuteli kaulaani. Hän vei kätensä klitorikselleni, ja alkoi samalla hieromaan rintojani. Vedin henkeä ja päästin äänekkään huokaisun.
  Jesse lopetti klitorikseni hieromisen ja työnsi kaksi sormeaan märkään pilluuni. Hänen sormensa tuntuivat taivaallisilta. Jalkani olivat pettää alta ja tunsin orgasmin lähestyvän. Jesse jatkoi kaulani suutelua ja työnteli sormiaan yhä nopeammin pilluuni. Tunsin hyvänolon tunteen leviävän orgasmin mukana koko kehooni ja lysähdin huohottaen allaskaapin päälle.

"Nyt saat vielä munaa kaupan päälle", Jesse sanoi ja otti kiinni vyötäröstäni. Tunsin hänen työntyvän sisälleni hitaasti takaapäin. Hän aloitti hiljaisen nainnin ja otin tukea altaan reunoilta. Tahdin nopeutuessa vessan täytti kiimainen huohotus. Jesse läpsäytti pari kertaa perseellenni, ja jatkoi kovaa panemista. Hieroin toisella kädelläni klitoristani, ja otin toisella kädellä tukea peilistä. Tuntui kuin hän olisi työntynyt jokaisella työnnöllä yhä syvemmälle, ja nautin joka sekunnista. Työnnöt nopeutuivat ja nopeutuivat, ja kuulin Jessen huohottavan raskaasti. Tunsin hänen työntävän yhtä sormea peräaukkooni, mikä kiihotti minua entisestään. Siitä oli jo aikaa, kun minua oli viimeksi pantu perseeseen. Siitä oli myös aikaa, kun minua oli viimeksi pantu kunnolla. Jesse sovitti jo toista sormea sisääni, ja minulta pääsi äänekäs huokaus.

Jesse hidasti tahtia, ja veti kalunsa ulos. Hän otti liukastetta pillustani ja hieroi sitä perseeseeni. En olisi edes voinut vastustella, kun hän alkoi työntää kaluaan hitaasti peräaukkooni, sillä orgasmin ja rankan panemisen jälkeen minulla ei ollut voimia. Sulkijalihakseni antoi pikkuhiljaa periksi, ja Jesse aloitti nopean työntelyn. Hän kietoi sormensa kaulani ympäri, ja työnteli yhä voimakkaammin. Minulta pääsi kljaisu, ja Jesse joutui peittämään suuni kädellään. Hieroin klitoristani yhä nopeammin, ja tunsin jo toisen orgasmin lähestyvän. Myös Jesse oli laukeamaisillaan, hänen kalunsa alkoi sykkiä sisälläni. Orgasmi vyöryi ylitseni, ja tunsin kuinka Jesse laukesi sisälleni. Jesse veti kalunsa ulos, ja alkoi vetää housujaan takaisin jalkaan. Käännyin ympäri ja suutelin häntä.
"Oot paras pano mitä mulla on vähään aikaan ollu", sanoin hymyillen, ja pyyhin huulipunani hänen poskestaan. Jesse istui vessanpöntön päälle ja pudisti päätään.
"Oot eka nainen ketä oon pannu baarin vessassa"
Poimin stringit lattialta ja istuin hajareisin hänen syliin. Tunsin, kuinka mällit valuivat sisäreisiäni pitkin. Työnsin stringini Jessen taskuun ja suutelin häntä vielä pitkään.
"Nähään", sanoin ja nousin.
"Hei venaa, kerro ees mikä sun nimi on", Jesse yritti.

Avasin oven ja huikkasin perääni "Sonja". Kävelin baarin halki ulko-ovelle. Vaikka musiikki olikin kovalla, olin varma, että puuhamme ei ollut jäänyt huomaamatta. Hymyilin itsekseni.

Katso kaikki kirjoittajan itikka novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.8 / 5. Arvostelijoita 24

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu