Pimeä Puoli

29/11/2021 | Kirjoittaja: Kesämies |
8 min
Kertoja: Mies | Nuori Nainen Pettäminen Anaali
4.1
(38)
Stringien alta paljastui posliiniksi ajettu pillu, jonka huulet olivat punaisen ja turvonneet kiimasta.

Olimme kerääntyneet illan viettoon kesäinä iltana opiskelijatuttumme porukoiden isoon omakotitaloon. Hänen porukat olisivat tämän viikonlopun reissussa, joten heidän 240 neliöinen talo olisi tänään meidän käytettävissä. Vuoden ympäri tapahtuvan opiskeluelämän vastapainona kesätyöt toivat mukavaa vaihtelua elämään. Nyt takana oli tosin pitkä työrupeama, joten illan vietto tuttujen kanssa oli enemmän kuin paikallaan. Tyttöystäväni ei valitettavasti päässyt paikalle, sillä hän vietti kesää töiden vuoksi toisella paikkakunnalla. Kesän kaukosuhde sai valitettavasti aikaan paineiden kertymistä, mutta tuon ollessa vain kesän kestävä hetki, ei se ollut muodostunut isoksi ongelmaksi.

Itse olen urheilullinen korkeakoulussa opiskeleva hyvännäköiseksi ja määrätietoiseksi kehuttu mies. Olin onnistunut pääsemään hyvään työpaikkaan kesäksi, toisin kuin kaikki opiskelijakaverimme. En kuitenkaan tehnyt asiasta isoa numeroa, monestihan työn saanti on osaksi tuuristakin kiinni. Joskus olen ollut tuntevinani, että osa tutuista ovat jonkin verran kateellisia minulle ominaisuuksieni ja saavutusteni ansiosta. Ei mitenkään selvästi tai niin, että se olisi ongelmia aiheuttanut, mutta aivan vilpitöntä iloakaan nuo eivät muiden keskuudessa ole saaneet aikaan. En kuitenkaan ole jaksanut asiasta murehtia, ihmiset toimivat kuten ihmiset toimivat eikä tuo nyt omassa elämässäni ole iso ongelma.

Tämän päivän juhlissa olisi noin 10 henkilöä paikalla. Muutama pariskunta sekä sitten sinkkuja. Miehiä ja naisia suuriinpiirtein yhtäpaljon. Pekka ja Niina olivat alkaneet vasta seurustella ja he olivat monesti varsin hilpeällä juhlatuulella ja juoma maistui. Niina on hieman lyhyt ja muodokas nainen. Kieltämättä hänen rintojaan olen monesti salaa katsonut. Hän on myös varsin rempseä nainen ja joskus muistan hänen vihjailleen pullonpyöritystä pelatessa haaveilevansa ryhmäseksistä kahden miehen kanssa. Johanna ja Teemu olivat olleet pitkään yhdessä, mutta jotenkin viime aikoina heidän parisuhteestaan oli suurin intohimo loistanut poissaolollaan. He ovat varsin tasapainoisia ja rauhallisia ihmisiä muuten ja heidän kanssaan tuli helposti toimeen.

Kaisa oli juhlissa yksin. Hän ja Joni olivat olleet ilmeisesti noin vuoden yhdessä. Heidän suhteen tilastaan oli vaikea saada selvää kuvaa. He kyllä viihtyivät monesti yhdessä ja tulivat tapahtumiin yhdessä, mutta kysyttäessä kumpikaan ei myöntänyt heidän vielä seurustelevan. Tällä hetkellä Joni oli kesätöiden vuoksi toisella paikkakunnalla, joten Kaisa oli joutunut jo useamman viikon olemaan ilman Jonin seuraa. Kaisa oli muutenkin erikoinen nainen. Hän on hieman ujo ja varsin epävarma itsestään ja hän kärsiikin matalasta itsetunnosta. Sikäli se tuntuu hassulta, sillä hän on varsin fiksu ja muut huomioon ottava ihminen ja siten varsin pidetty henkilö. Ulkomuodoiltaan hän on hyvin kaunis ja vartaloltaan hoikka. Lisäksi hänenkin rintavarustuksena on varsin kiehtova ja muistan joissain juhlissa yhteissaunassa käydessä hänen ihania rintojaan tuijottaneeni. Varsinkin humalassa hänen seksuaalisuutensa tuli monesti esiin ja kerran olenkin löytänyt hänet juhlien jälkeen jatkoilta nukkuvan tuttuihimme kuuluvan Mikon vierestä. Mikko ei ole mitenkään erityisesti naisten suosiossa oleva mies, mutta ei kai hänessä mitään luotaan pois työntävääkään ole. Tarina ei kerro, mitä kaikkea he olivat tehneet, mutta epäilen, että Kaisa ei ole voinut sille mitään, että humalassa hänellä on alkanut haluttaa kyrpää ja hän on levittänyt haarojaan Mikolle. En tiedä tietääkö Joni tästä, mutta toisaalta mitäpä se minulle kuuluukaan.

Ilta meni juomia nauttiessa ja kevyessä seurustelussa. Kaisan kanssa tuli juteltua jonkin aikaa hänen kesästään ja mitä tavoitteita hänellä olisi ensi syksyn opintoihin. Hänellä olisi luvassa lopputyön viimeistely, mitä hän oli aloittanut jo kevään puolella. Lisäksi hän tuntui odottavan sitä, että Jonin kesätyöt loppuisivat ja he pääsisivät taas viettämään aikaa yhdessä. Pekka ja Niina olivat aloitelleet jo aamupäivän puolella ja he olivatkin jo varsin hyvässä juhlakunnossa. Illan aikana joku keksi aloittaa juomapelin. Lopputulos oli tietenkin se, että juhlaporukka oli sen jälkeen varsin hyvässä humalassa, joku enemmän ja joku vähemmän. Itsekin tunsin pelin aikana juodun koskenkorvan nousseen päähäni, mutta kiitos maltillisen alkuillan juomistahdin, olin silti varsin maltillisessa humalassa. Kaisa oli pelin aikana päihtynyt selvästi ja hän oli keventänyt neuletakin pois päältä pelin aikana. Nyt hänellä oli tiukat siniset farkut ja ohut kireä toppi päällä, mikä päästi hänen mahtavan rintavarustuksen mukavasti esille. Itse en voinut vastustaa kiusausta vilkuilla sitä muutaman kerran. Minusta tuntui, että Kaisa huomasi tämän ja loppupelin ajan hän katsoi minua monesti silmiin hieman liian pitkän ajan pieni virne naamallaan. Itse pidin sitä vain kepeänä flirttailuna ilman sen suurempaa merkitystä. Olimmehan Kaisan kanssa tunteneet jo pitkään eikä meidän välillämme ole ollut ikinä mitään. Vaikka kasseissa tuntuikin kahden viikon paineet kesän kaukosuhteen johdosta, olin onnellinen tyttöystäväni kanssa, joten suunnitelmissani ei ollut hakea Kaisasta tai kenestäkään muustakaan seuraa niitä helpottamaan.

Pelin päätyttyä Pekka ja Niina olivat sen verran humalassa, että he menivät suuren omakotitalon yläkerran erääseen makuuhuoneeseen lepäämään. Se oli varmasti hyvä ratkaisu, sillä Niinalla teki selvästi vaikeaa kävellä jo suoraan. Pari tuttua lähti tässä kohdin kotiin ja muut levittäytyivat talon muihin makuuhuoneisiin. Johannalla ja Teemulla kehkeytyi ilmeisesti pientä riitaa pelin aikana. Itse en usko pelin aiheuttaneen riitaa, vaan heidän parisuhteensa lässähtämisen vuoksi pienetkin erimielisyydet tuntuivat saavan jonkin asteen kärhämää aikaiseksi. Tämän johdosta Teemu meni yksin alakerran makuuhuoneeseen Johannan jääden olohuoneen sohvalle lepäämään. Johanna ja Kaisa olivat olleet pitkään kavereita keskenään ja näin Kaisa päätyikin Johannan viereen sohvalle naureskelemaan Instagramista löytyneelle hauskalle meemille. Lopulta Kaisakin laittoi maaten sohvalle Johannan viereen.

Itse mietin, mitä tässä vaiheessa tekisin. Viimeinen bussi kotiin meni jo tunti sitten ja aamun ensimmäinen bussi lähtisi vasta kahden tunnin kuluttua. Lisäksi kaikki makuuhuoneet kerettiin jo varata muiden juhlijoiden toimesta. Juttelin ja vitsailin olohuoneessa Johannan ja Kaisan kanssa ja he nauroivatkin jutuilleni. Olen ollut kieltämättä vähän aina naistennaurattaja ja naiset tuntuvat usein pitävän seurastani.

”Jaahas, mihin sitä itse menisi, kun kaikki muutkin ovat jo lepäämässä”, totesin.

- Jää meidän kanssamme tähän sohvalle, kyllä tähän mahtuu eikä meidän nyt tappituntumalla tarvitse tässä olla, Kaisa sanoi naama virneessä.

”Tappi ja tappi, teillä ei taada muut kuin tapit olla tässä vaiheessa iltaa mielessä”, sanoin ja samalla Johanna ja Kaisa aloittivat humalaisen kikatuksen heitolleni.

Asetuin makaamaan sohvalle Kaisan viereeen. Ajattelin, että kaipa tässä voisi hieman silmiä ummistaa ennen kuin pitäisi parin tunnin päästä lähteä kävelemään bussipysäkille. Olimme käytännössä kolmestaan lusikassa, niin että Kaisa oli minun ja Johannan välissä ja Kaisa oli selkääni vasten. Johanna nukahti varsin nopeasti, joten hänen juhlakuntonsa loppui ensimmäisenä. Itse olin silmät kiinni ja yritin hakea sopivaa asentoa. Tunsin Kaisan rinnat selkääni vasten ja se kieltämättä kyrpäni hieman paisumaan. Kaisa yritti samalla hakea käsillensä hyvää paikkaa ja asentoa ja laittoikin kätensä kyljelleni. Kuulin Kaisan hengityksen muuttuneen nopeammaksi ja pinnallisemmaksi. Havahduin itse myös tähän seksuaaliseen jännitteseen, mikä yllemme oli selvästi laskeutunut. Mietin omaa suhdettani ja myös Kaisan ja Jonin juttua. Mitähän tästä vielä seuraisi, olin kuitenkin onnellisessa parisuhteessa enkä halunnut pilata sitä juttua. Lisäksi Johanna oli vain senttien päässä meistä ja voisi herätä hetkenä minä hyvänsä. Kuitenkin humala oli sen verran sekoittanut päätäni, että en voinut olla täysin immuuni panetukselle, minkä tunsin itsellänikin kasvavan.

En voinut olla kuitenkaan aivan varma mitä Kaisa aikoi vai olinko tulkinnut tilannetta väärin. Kuin testatakseni, painauduin tiukemmin Kaisaa vasten ja muutin asentoani niin, että Kaisa siirtyi pidemmälle kauluspaitani verhoamien vatsalihasten päälle. Kaisa reagoi tähän selvästi ja tunsin hänen hengityksen kiihtyvän edelleen. Joni ei ollut mitenkään erityisen liikunnallinen kaveri, joten epäilen, että lihakseni ja tiukka sikspäkkini oli Kaisalle varsin mieluisa yllätys. Kaisa hiveli vatsalihaksiani kauluspaidan läpi ja lähti siirtämään kättä alaspäin kohti housujani. Siinä vaiheessa kyrpäni seisoi jo kivikovana eikä Kaisan aikomuksista ollut mitään epäselvyyttä. Käänsin päätäni taaksepäin ja näin Kaisan lasittuneet ja himokkaat silmät katsomassa suoraan minua. Lopulta Kaisa työnsi kätensä boksereideni sisälle ja otti kyrpäni käteensä. Siinä vaiheessa tunnin palleissani paineen kasvavan ja kiimani nousevan ylöspäin. Kummankaan ei tarvinnut sanoa sanaakaan, vaan nousimme ylös sohvalta ja menimme alakerran saunatilaan, missä ei ollut ketään. Siellä Kaisa veti minut lähelleen ja aloitti intohimoisen suutelun samalla aukoen kauluspaitani nappeja.

Olin menettänyt tässä vaiheessa jo harkintakykyni täysin ja vastasin suuteluun samalla vetäen Kaisan toppi pois hänen päältään. Samalla riisuin hänen rintaliivinsa paljasten hänen mahtavat ja kiinteät C-kupin rinnat. Suutelin ja näykin hänen nännejään samalla, kun Kaisa avasi farkkujani ja kaivoi kovan kyrpäni esille. ”Olen salaa himoinnut sinua jo pitkään”, Kaisa voihki korvaani runkatessaan kyrpääni. Käänsin Kaisan seinään vasten selin itseeni päin ja vedin hänen tiukat farkut pois, niin että ainoa vaatekappale mikä hänelle jäi päälle oli pienet mustat stringit. Kokeilin Kaisan jalkoväliä ja hänen pillunsa oli aivan litimärkä ja hänen stringinsä olivat aivan hänen pillumehuissaan. Olin itse jo kovemmassa kiimassa kuin pitkään aikaan ja annoin vieteilleni vallan.

Saako Joni sua näin märäksi, kysyin samalla kun hieroin Kaisan klittaa kädellä edestä päin ja tunsin hänen vartalonsa värähtävän
Eih..
”Mitä ei kuulu!?”, kysyin kovempaa vetäen häntä samalla hiuksista taaksepäin
Ei saa, Kaisa sanoi häpeissään vältellessään katsekontaksia kanssani
Hyvä. Mä arvasin, että taidat olla kyrpää vailla ku oot joutunu oleen monta viikkoa ilman
Mmmh..
Nyt menet tohon eteen polvilleen ja otat kyrvän suuhun

Kaisa polvistui eteeni naama vain senttien päässä kyrvästäni. Otin häntä hiuksista kiinni ja ohjasin kovan kyrpäni hänen suuhun. Kaisa otti terskan suuhunsa ja maisteli siltä selvästi kiihottuen kyrvän mausta. Hetken päästä hän otti kyrvän juurta myöten nieluun samalla katsoen minua silmiin. Nyt pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan tähän Kaisan pimeään puoleen ja voin sanoa, että nautinto oli suurta. Hän ei selvästikään ollut ensimmäistä kertaa ottamassa munaa suuhun ja hänen kyrvän lutkutuksensa oli äärimmäisen taitavaa. Painoin munan väkisin hänen kurkkuunsa ja pidin niin kauan, että Kaisalla alkoi vedet valua silmistä ja meikit levitä pitkin naamaa hänen kakoessa kyrpä syvällä nielussa. Vedin hänen päänsä pois ja hän aloitti kiimaisen runkkaamisen kyrvälläni, mikä oli litimärkä hänen syljestään.

Vedin hänet ylös ja ohjasin makaamaan ylälauteelle samalla, kun vedin hänen stringinsä pois. Stringien alta paljastui posliiniksi ajettu pillu, jonka huulet olivat punaisen ja turvonneet kiimasta. Haistoin kiimaisen pillun hajun, joka sai itseni vielä enemmän kiimaan jos se edes oli mahdollista. Painoin pääni Kaisan jalkojen väliin je aloitin nuolemisen pitkällä vedolla peppureiältä klitorikselle asti. Kaisa värähti ja alkoi huohottaa kovemmin. Keskityin hänen klitoriksen nuolemiseen hänen ottaessa hiuksista kiinni. Hetken nuolemisen jälkeen Kaisa, alkoi hengittää katkonaisesti ja aavistin hänen tulevan pian. Työnsin kaksi sormea hänen pilluunsa ja aloitin raivokkaan sormettamisen. Kaisa uikutti kuin viimeistä päivää ja pelkäsin muiden heräävän tähän ääneen. Lopetin sormettamisen ja työnsin pillumehuista märät sormet hänen suuhunsa, joita hän nuoli kiimaisena silmät kiinni.

Ootsä ikinä ottanu mitään perseeseen?
En oikeestaan..
No nyt saat, sanoin virnistäen Kaisalle

Aloin nuolla Kaisan klitorista samalla kuin vein sormen pillumehuista kastuneelle persereiälle. Kaisan tajutessa mitä tapahtuu, hänen silmänsä aukenivat jopa kauhuissaan.

Hei ei sinne, en oo ikinä ottanu sinne mitään niinku sanoin..
Kyllä mä tiiän et sä haluut tätä

Samalla Kaisan hengitys muuttui jälleen katkonaiseksi, kun sormi upposi hänen perseeseen ja näykin kielellä hänen klitoristaan. Työnsin samalla toisen sormen hänen perseeseen ja kerran jo tulossa ollut orgasmi alkoi selvästi tehdä Kaisalla tuloaan. Hänen hengitys katkeili ja perse alkoi supistella sormien ympärillä. Jatkoin nuolemista kiimaisena, kun Kaisan selkäranka meni kaarelle ja tajusin hänen tulevan. Kaisa sätki orgasmin kourissa varmaan puoli minuuttia, kun usean viikon paineet purkaantuivat ulos hänestä. Kaisaa hävetti, sillä Jonin kanssaan ei ollut saanut orgasmia ikinä. Hän ei ymmärtänyt, mikä hänessä oli vikana. Tämä oli kuitenkin väärin Jonia kohtaan.
Kaisa ei ehtinyt kuitenkaan murehtia omantunnon tuskissaan kauempaa, kun käänsin hänet kontalleen perse pystyyn lauteita vasten ja aloin sovittamaan kovaa kaluani hänen pilluhuulilleen.

- Käytätkö pillereitä?
- Joo tuu vaan paljaaltaan..

Oma kiimani oli ylitsepääsemätön ja päätin antaa Kaisalla kyrpää, niin että tuntuu vielä pitkään.
Kaisa oli selvästi herkkänä edellisestä orgasmistaan, mutta en jaksanut siitä välittää, vaan työnsin kyrpäni syvälle hänen pilluunsa. Tunsin pillun supistelevan välittömästi ja aloin pumpata tiukkaa vittua. Vedin Kaisaa hiuksita taaksepäin ja puristelin hänen isoja tissejä, jotka heiluivat nussimisen tahdissa. Kaisa uikutti kuin viimeistä päivää hänen saadessa pitkästä aikaa kovaa kyrpää sisällensä. Katsoin Kaisan pillumehuista kostunutta persereikäänsä ja työnsin samalla kaksi sormea hänen perseeseen. Ne olivat Kaisalle liikaa ja hän tunsi jälleen orgasmin vyöryvän ylitseen. Itse pystyin nipin napin välttämään oman laukeamiseni. Lopetin naimiseni hetkeksi Kaisan kerätessä itseään orgasmin jäljiltä. Katsoin samalla hänen auki ammottavaa persettänsä edessäni. En voinut vastustaa kiusausta vaan aloin sovittamaan kaluani hänen persereiälleen.

No haluttaisko lutkalla kyrpää tännekin?!
Joo..
Mitä!?
Joo haluttaa..
Haha no sittenhän sitä pitää antaa

Kaisa ei ymmärtänyt mikä häneen oli tullut. Hän oli saanut isoimmat orgasminsa pitkään aikaan ja nyt hän vielä antoi minun korkata hänen persereikänsäkin, mihin edes Joni ei ollut saanut ikinä kajota. Sillä hetkellä hänestä kuitenkin tuntui, että ei halunnut mitään enempää kuin alistua lutkaksi, joka antaa joka reikänsä käytettäväksi. Kalu upposi hitaasti Kaisan peppuun ja lopulta oli sisällä. Kaisa tunsi olonsa täydeksi, eikä ollut kokenut vastaavaa tunnetta ikinä. Nautin tunteesta ja lisäsin tahtia panemiseeni. Samalla hieroin Kaisan klitorista edestä päin ja Kaisa oli kuin transsissa. Kaisa uikutti jälleen lähestyvän orgasmin kourissa. Tällä kertaa se tuntui kuitenkin eriltä, aivan kuin se tulisi koko vartalosta kokonaisvaltaisemmin kuin koskaan ennen. Tunsin hänen perseesenä supistelevan kyrpäni ympärillä. Tiesin, että en kestäisi enää kauaa.

Kohta saat mällit syvälle perseeseen
Joo tuu vaan mä haluun ne sisälle..

En pystynyt enää pidättelemään itseäni, vaan tulin rajusti syvälle hänen suoleensa. Tunsin, kuinka usean viikon paineet purkaantuivat kerralla ja melkein tunsin jalkojeni pettävän alta. Kaisa sai samalla hänen kolmannen orgasminsa rajumpana kuin koskaan. Vedin kyrpäni ulos Kaisan suolesta ja katsoin kuinka mällini alkoivat valua hänen aukinaisesta persereiästään. Täytyy myöntää, että se on yksi irstaimmista näyistäni aikoihin. Kaverin tyttökaveri valuu spermaani hänen korkatusta persereiästään pitkin reisiä. Ajattelin viedä homman loppuun asti ja vein kyrpäni Kaisan naaman eteen ja käskin nuolemaan puhtaaksi. Kaisa otti kyrvän saman tien suuhunsa ja imi ja nuoli sitä silmät kiinni. Samalla näin Johannan katselevan kylpyhuoneen ovesta limaista kyrpääni. Hän oli siis herännyt ja luultavasti nähnyt koko sessiomme. Kyrpäni tullessa puhtaaksi, vedin kaluni pois Kaisan suusta. Vedin housut jalkaan ja paidan päälleni ja kävelin Johannan ohi, joka jäi oli selvästi kiihottunut näkemästään eikä saanut sanottua mitään.

Lähdin kävelemään bussipysäkilleni miettien, mitä helvettiä juuri äskön tapahtui. Kotona kävin kuumassa suihkussa ja karistin katuvat ajatuksen mielestäni. Samalla näin puhelimeeni tulevan viestin Kaisalta.

- Kiitos.

Laitoin puhelimen pois ja laitoin silmät kiinni, miettien seuraavaa sessiota Kaisan kanssa.

Katso kaikki kirjoittajan Kesämies novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 38

4 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu