Pomolta Peppuun

10/04/2021 | Kirjoittaja: MadClown |
2 min
Kertoja: Nainen | Nuori NainenTyöpaikallaMusta Mies
2.4
(68)
Voi luoja, sitä kivun määrää kun mustan miehen kalu oli sisälläni.

Olen Oona, vähän yli 20 vuotias hoikka, 170cm/65 kg oleva nainen. Minulla on pienet b-kupin rinnat ja pyöreä, mutta myös kiinteä peppu. Olen suht kokematon, vaikka menetin neitsyyteni erään yökerhon takahuoneessa baarimikolta, joka oli flirttaillu minulle koko illan.

Työskentelen sihteerinä suuressa toimistossa, haaveilen kiimasena raamikkaasta ja itseäni reilusti vanhemmasta mustasta miehestä johtajastamme Seanista. Hän on naimisissa ja ukkomieheltä saaminen kiihottaa minua. Olin varma, että Seanin vaimo oli sellainen, joka tiesi mitä halusi ja teki, että sai haluamansa.

Mietin, kuinka Sean työntäisi ison kalunsa peppuuni, en vain tiedä kuinka tekisin sen, että miten saisin hänet huomaamaan minut. Hän hurmaa pelkällä läsnäolollaan ja kun hän hymyilee, polveni menevät aivan veteliksi.

Toimiston muut naiset eivät ole kiinnostuneita hänestä, joten hän on yksin minun. Eräänä päivänä kun mietin, miten saisin pomoltani hänen työhuoneessaan, Seanin ääni katkaisi ajatukseni ”Oona takaisin töihin” ja hän hymyili sitä vetoavaa hymyään.

Koetin tehdä töitä, mutta siitä ei tullut mitään, kun mietin miten ottasin mustaa ja isoa kalua takapuoleeni.

Sitten kerran se tapahtui, väki toimistossa tyhjeni yksi kerrallaan. Minäkin olin valmistaumassa lähtöön, kun Sean pyysi huoneeseensa käymään.

Kävelin rauhallisesti, vaikka jännitti.
Sean pyysi istumaan ja kun olin istahtanut alas. Sean katsoi minua silmiin ja kysyi, että onko jokin hätänä, kun olen ollut niin omissa ajatuksissani.

Punastuin ja menin hämilleni, mietin pitkään, miten kerron asiani, katselin Seania ja päässäni pyöri ajatuksia.

Päätin olla suora, kerroin kuinka asia oli. Seanin naamalla kävi hämennys, imartelun tuoma kiusaantuneisuus ja tietenkin pieni kiima.

Sean kertoi, että mitä minä ajattelin, ei ole väärin , mutta hän ei voi toimia, kuten halusin,sillä on naimisissa ja oli uskollinen vaimolleen.

Sean jatkoi, että toisaalta olen söpö, samalla hän katsoi kroppani läpi.

Hän käski minut ylös seisomaan, tottelin, pomoni tarttui minuun vahvoilla käsillään ja alkoi suudella minua kiihkeästi, vastasin suudelmaan ja olin jo tässä vaiheessa valmista kauraa.

Sean puristeli minua joka puolelta, minäkin uskaltauduin kokeilemaan hänen etumustaan.

Sean vei kätensä housujeni sisäpuolelle ja toisella kädellä puristi rintojani. Onnistuin ottamaan hänen ison kalunsa esiin ja vähän runkkailemaan sitä.

Sean painoi minut yllättäen polvilleni ja alkoi nussia suutani isolla kalullaan.

Mies vähensi tässä vaiheessa vaatettaan ja minä koetin olla kakomatta ja tyydyin vaan olemaan paikallani.

Sean komensi minut ylös, riisui housuni ja painoi minut nelinkontin maha pöytää vasten, sormetti peppuani, nappasi jostain ihovoidetta ja laittoi sitä peppureiälleni, ja omalle kalulleen.

Rupesi sitten työntämään isoa kalua peppuuni, sentti sentiltä se meni. Voi luoja, sitä kivun määrää kun mustan miehen kalu oli sisälläni.

Sean alkoi liikuttamaan lantiotaan ja tunsin kuinka kyrpä liikkui suolessa.
Annoin tulla huutoa niin paljon kun ääntä lähti. Sean murahteli ja ilmeisesti sai jotain uutta potkua minun huudostani, sillä hän alkoi nussimaan kovemmin kuin ennen huutoa.

Toimiston täytti huutoni ja lihan lätinä, joiden välis kuului matalaa murahtelua. Sean painoi, painoi ja painoi menemään. Sean murahti, että kuinka hyvältä tuntuu saada nuorempaa peppua joka on vielä valkoinen.

Akti jatkui, jatkui ja jatkui. Tuntui, että se ei lopu ikinä. Kunnes tunsin kuinka kalu alkoi sykähdellä sisälläni.

Sean laukesi peppuuni karjaisun saattelemana, ja sitten otti kalunsa pois sisältäni, tunsin, miten mälli alkoi samantien valua pois pyllystäni.

Sean ei huomannut minua, vaan meni siistimään itseään ja muualle pukeutumaan.

Sean huikkasi ovelta, että saisin tästä hyvän bonuksen ja katosi sitten jonnekkin. Makasin täysin uupuneena ja ajatellen, mitä juuri tapahtui.

Kokosin itseäni ja nousin ylös vähitellen, armoton kipu pyllyssäni. Itsekin keräsin vaatteitani ja puin päälleni.

Seanin mälli oli valunut lattialle reisieni kautta.

Mietin lähtiessä, että tätä lisää.

Katso kaikki kirjoittajan MadClown novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 2.4 / 5. Arvostelijoita 68

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu