Rehtori Poikuutta Poistamassa

17/05/2021 | Kirjoittaja: Baisemoi |
3 min
Kertoja: Mies | Ei Seksiä TeinipoikaKoulussa
4.1
(42)
Rehtori avasi pari nappia lisää paljastaen rintansa.

Ylä-asteella minua ei koulu paljoa kiinnostanut. Menin kouluun milloin huvitti ja lähdin sieltä milloin itseäni huvitti. Tunneilla en keskittynyt ja tein kaikkea pikku kolttosta enemmän kuin koulutöitä.

Kerran matikan tunnilla kuuntelin jälleen musiikkia ja häiritsin muita jatkuvalla häröilyllä. Rehtorin kansliaanhan se taas tie vei. ”Vittu mitä paskaa” -ajattelin. ”Voi vitun vittu, ettei kiinnosta yhtään. Ihan sama. Istutaan sitten siellä tai lähden himaan, jos se vitun huora alkaa taas vittuilemaan.” Näitä miettiessä olinkin jo kanslian ovella ja saapastelin suoraan sisään mennen istumaan mitään sanomatta rehtorin pöydän edessä olevalle tuolille.

Rehtori oli vaalea hieman ylimeikannut hiukset aaltoileville kiharoille laittava n.40v nainen. Hän nosti katseensa tietokoneen ruudulta astuessani huoneeseen. Istuessani hän nojasi taaksepäin huokaisten samalla syvään.

”Tiedätkö että olisi kohteliasta koputtaa, ennen kuin tullaan sisään?” -hän kysyi.

”Ihan vitun sama. Määrää nyt ne jälkät ja mä istun ne pois. Tarttee mutsii enää vaivata, kun se tietää kuvion muutenkin” -vastasin.

”Kyllähän tästä joutuu jo kotia ilmoittamaan. Kolmas kerta tällä viikolla ja viime viikolla et koulussa käynytkään” -rehtori sanaili.

”No et vittu nyt soita. Ne on siellä ihan rikki muutenkin. Ei nyt yhtään lisää harmii kaivattaisi”

Rehtori kiersi pöydän tullen istumaan eteeni pöydälle. Toisen jalan hän nosti tuolini reunalle hameen noustessa hieman säärtä pitkin. ”No voi? Ongelmia kotona? Millähän sut saisi motivoitua tekemään hommat täällä kunnolla, ettei tarvitsisi soitella?”

”No ei varmaan millään. Ihan vitun perseestä täällä aina on” -vastasin kengän kärkiin tuijottaen.

Rehtori otti minua hellästi leuasta kiinni kääntäen kasvoni kohti omiaan. En ollut huomannutkaan paidan ylimpien nappien olevan auki ja rintavaon näkyvän kauluksesta. Punaiset laadukkaat rintaliivit vilahtivat myös aukosta. Teinipoikana alkoi hengitykseni välittömästi kiihtymään. ”Katsotaan hei silmiin kun jutellaan” -sanoi rehtori katseidemme kohdatessa. Hetkeksi olivat silmäni jääneet rintoihin ja olin aistivinani rehtorissa pientä huvittuneisuutta.

Rehtori poimi käteni omaansa ja katsoi syvälle silmiini. ”Jos sun tarttee jutella kotiasioista mulle voi tulla aina puhumaan” -hän sanoi kättäni hellästi pidellen. En osannut sanoa mitään. Rehtori käänsi tuoliani suorempaan kohti pöytää ja nosti jälleen jalkansa tuolin käsinojalle. Jos hän nostaisi toisenkin jalkansa tuolille istuisin rehtorin jalkojen välissä vain hameen erottaessa meidät! Rehtori ei tätä kuitenkaan tätä tehnyt vaan jäätyessäni mielikuviini, kumartui lähemmäksi tarjoten jälleen näkymän kaula-aukkoon.

”No onko sulla muuta mielessä millä sut saisi tulemaan kouluun ja olemaan kunnolla?” -hän kysyi.

Yritin pitää katseeni hänen silmissään, mutta en voinut mitään silmien vaeltaessa muhkeisiin rintoihin. Tuskin kuulin kysymystä ja rehtori kumartui edelleen lähemmäksi.
”Rinnatko ne kiinnostaa? Ne ovat oikein pehmeät ja kiinteät koskea. Tuhmat pojat vain eivät pääse kokeilemaan. Oletko sä vielä tuhma?” -hän sanoi. Samalla rehtori vei kämmenselkäni rinnoilleen hiveltäen niitä kevyesti kämmenselälläni.
”No? Miten on? Vieläkö tekee mieli tehdä pahojaan?”
Nielaisin pudistellen samalla päätäni. Rehtori avasi pari nappia lisää paljastaen rintansa.
”Sit sä voit koskea niitä” -hän sanoi asettaen kämmeneni rinnoilleen. Samalla hän otti niskani takaa kiinni vetäen kasvojani rintojaan kohti.

Suutelin ja nuolin noita aikuisen naisen rintoja nuoruuden innolla! Kohta nainen nojasi taaksepäin käsiinsä vieden rintansa kauemmaksi nostaen samalla toisenkin jalkansa tuolini reunalle. Katsoin hämmentyneenä rehtoriini. Hän vain hymyili irstaasti viitaten katseellaan jalkoväliinsä. Liu’utin käsiäni ylös hänen kiinteitä hyvin muodostuneita reisiään pitkin. Kiima sykki jalkojeni välissä tavalla, jota en ollut ennen kokenut! Rehtori veti kasvoni pillulleen ja koitin nuolla sitä parhaani mukaan kokeillen varovasti sormella naista elämäni ensimmäistä kertaa. Rehtorin antoi ohjeita, joita innoissani toteutin. Kohta hän jäykistyi ja kouristeli kiimasta hetken päästä rentoutuen. Pidin tätä signaalina itselleni nousten seisomaan ja aloin kiireesti avaamaan housusujani!
”Ei, ei. Pidähän housut jalassa” -sanoi rehtorini kimmoten istumaan.

”Hä?” -parahdin pettyneenä.

”Et sä nyt saa pillua” -rehtori sanoi.
Olin edelleen sanaton ja yritin tajuta mitä tapahtuu.
”Et pane mua nyt. Ymmärrätkö?” Rehtori sanoi.

”Joo, anteeks, mut mä luulin..” -änkytin punastuen samalla.

”Nyt sun pitää oikeesti käydä koulussa ja koulua. Jos ensi viikko menee hyvin, otan sulta suihin ja imen sun koko lastin kuiviin. Vaikka kahdesti. Voidaan olla tossa pöydällä kyysysissäkin jos tahdot” -rehtorini sanoi työntäen kätensä housuihini kyrpääni hieroen. Meinasin tulla heti, mutta en uskaltanut vaan koitin pidätellä.

”Jos hyvä meno jatkuu voit panna mua ja jos haluut panen mäkin vaikka sua. Ihan mistä vain tykkäät. Jos vielä koulunkäynti kiinnostaa saat käydä panemassa mua vaikka joka päivä ja ihan miten haluat. Annan sulle kyllä ja näytän temput joista et osaa vielä uneksiakaan. Mut nyt sun pitää mennä kotiin ja aloitat maanantaina alusta.” -rehtori jatkoi.

Rehtorin jutellessa hän oli polvistunut eteeni suukotellen alavatsaani kielen leikkiessä välillä vyöni alla, hipaisten seisovan kyrpäni kärkeä. Katselin vaaleaa hiuspehkoa jalkojeni välissä toivoen hänen avaavan vyöni ja ottavan penikseni kokonaan suuhunsa. Rehtori pysähtyi kääntäen katseensa silmiini. ”Ensi perjantaina kello 14.30 sama paikka ja toivottavasti voidaan jatkaa tästä. Sun valinta, mutta nyt sun pitää lähteä. Mun pitää hakea mies töistä kotimatkalla.” -rehtori sanoi viitaten samalla ovea kohti ilmeisen tosissaan. Nousin kankeasti tuolista ja poistuin hitaasti huoneesta. Oven ulkopuolella tajusin spermani valuvan alavatsaani pitkin peniksen seisoessa ja ollessa jumissa vyöni ja vatsani välissä. Todellakin! Nyt olisi pakko ryhdistäytyä ja tulisin näyttämään rehtorille, mihin minusta on!

Katso kaikki kirjoittajan Baisemoi novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 42

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu