Risteilyllä

30/06/2021 | Kirjoittaja: Topaaaz |
3 min
Kertoja: Nainen | RyhmäseksiDominointiMonta Miestä
3.3
(38)
Jälleen kätesi irrotetaan ja persettäsi läimii ainakin kaksi miestä.

Risteilyllä, keskellä merta. Paras olotila pitkään aikaan, mutta muistat olevasi yksin. Tanssit laivan tanssilattialla mimmi porukassa, kunnes komea ja tyylikkäästi pukeutunut, lihaksikas mies lähestyy sinua ja epäilet ensin että hän on erehtynyt henkilöstä. Hän kuitenkin pyytää sinua luokseen ja hetken mietittyäsi suostut, olethan epätoivon vallassa miesten suhteen ja pillusi huutaa munaa. Pöydässä on myös muita miehiä ja hieman ujostellen istut ja saatkin heti juotavaa eteesi. Miehet heittävät ronskia läppää ja halusi alkavat heräämään ja himo valtaa kehosi.

Juomat alkavat loppuvat ja mies pyytää sinua lähtemään kanssaan hyttiin ja tiedät onnistuneesi saamaan haluamasi. Matkalla keskustelette kaikenlaista kunnes mies yllättäen kysyy, mikä on fantasiasi seksin suhteen. Punastut ja mietit paljastatko syvimmät salaisuutesi, mutta päätät vain sarkastisesti heittää että "4 miestä sitois mut sänkyyn, panis mua koko yön ja heräisin omasta sängystä". Mies katsoo sinua hetken ja vinkkaa sinulle silmää jatkaen keskustelua kuin ei olisi kuullut vastaustasi.

Saavutte hyttiin ja ovella mies tarttuu tisseistäsi kiinni katsoen sinua silmiin ja tunnet kuinka kylmät väreet valtaavat kehosi. Ovi menee perässänne kiinni. Kiihkeästi suudellen kompuroitte pimeään hyttiin ja olet huomaamattasi täydellisen euforian valtaama. Mies vain jatkaa kehosi suutelua ja repii vaatteita päältäsi kunnes jäljellä ovat vain sukat ja makaat sängyllä, kunnes mies sitoo silmäsi ja kuiskaa korvaasi, jos neiti tahtoo, neiti saakoon haluamansa. Et ajattele asiaa enempää, kunnes kuulet oven aukeavan ja kuulet 3 askeleet ja hieman puhetta. Huomaat että pieni valo syttyy hyttiin, mutta siteen takia et näe sen enempää. Tunnistat kuinka tuttu mies ääni kuiskaa korvaasi äidin pikku tyttö on ollut tuhmana, saat nyt kärsiä elämäsi suurimman rangaistuksen".

Tunnet kuinka ainakin 3 miestä on kimpussasi ja pillusi, tissisi ja perseesi saavat hyväilyä osakseen, osa sormista löytää tiensä pilluusi ja samassa vahva käsi läimäyttää perseesi punaiseksi ja tunnet kirvelyn samassa kun pillusi saa osakseen kiihkeää sormitusta. Tätä jatkuu kunnes sinua pyydetään nousemaan polvillesi ja nostamaan kädet yläpunkkaa vasten. Teet niin kuin käsketään ja huomaat saavasi käsiraudat kumpaankin käteen ja niiden toiset päät jäävät punkkaan kiinni, et siis pääse liikkumaan alas etkä sivulle. Ainoa toivosi on olla polvillaan sängyllä ja kiihottua tilanteesta.

Hetken hiljaisuuden jälkeen tunnet kuinka jokin miehistä ottaa hiuksistasi kiinni ja vetää pääsi alas, tunnet kuinka huuliasi vasten osuu muna ja avaat suusi, saaden munan kurkkuusi ja taistelet oksennusrefleksiä vastaan. Mies vetää päätäsi hiuksista edestakaisin ja kuola valuu pitkin poskiasi. Kun huomiosi on kiinnitetty muualle toinen miehistä on kaivanut vyön irti housuistaan ja antaa perseellesi kunnon iskun ja huudat kivusta saaden hetken rauhan munan imemisestä ja saat vedettyä happea. Tiput kivusta alas ja perseen ollessa alhaalla seuraava vyön isku osuu selkääsi. Tunnet kuinka pillusi valuu ja olet valtavan kiihottuneessa tilassa.

Kun tämä on ohi, saat kätesi vapaaksi ja sinut laitetaan mahallesi sängylle, kunnes tunnet jonkin miehen tunkevan munaa pilluusi ja alkavan panemaan sinua kiimaisena. Yksi mies laittaa samassa käsiraudat takaisin käsiisi ja huomaat että kätesi ovat sängyn päädyssä kiinni. Yhden miehen nussiessa sinua takaapäin kaksi muuta miestä tuovat munansa sinun kasvoihin kiinni ja avaat suusi saaden toisen niistä kurkkuusi. Yhtäkkiä side repäistään silmiltäsi pois ja näet kuinka kaksi munaa edessäsi seisovat odottaen vuoroaan päästä suuhusi. Hetken kuluttua tunnet kuinka sinua nussinut mies tulee sisääsi ja spermat valuvat pillustasi ulos pikkuhiljaa.

Jälleen kätesi irrotetaan ja persettäsi läimii ainakin kaksi miestä kuin kilpaillakseen siitä kumpi saa sinut kirkumaan kovemmin. Yksi mies työntää sinut selällesi sänkyyn kun olet juuri päässyt istumaan, alkaen panna sinun pilluun hitaammalla tahdilla. Muna on selkeästi isompi kuin edellinen ja tunnet sen sykkivän sisälläsi kuin kerätäkseen voimia. Havahdut kuitenkin siihen että jokin toinen mies alkaa voihkia naamasi vieressä ja huomaat kuinka spermaa lentää naamallesi, etkä voi tai edes halua tehdä asialle mitään. Mies vain jatkaa panemistaan ja pillusi valuu sperman ja märkyyden takia, kastellen lakanat. Kolmaskin mies alkaa voihkimaan ja tarttuu kaulaasi painaen koko kehonsa voimin sinua ja tunnet kuinka hän tulee sisääsi ja jälleen spermaa valuu jo täydestä pillustasi.

Olit melkein tulemassa, mutta tiedät että jäljellä on vielä yksi mies. Kuulet kuinka askeleet tulevat kohti sinua ja jälleen tunnet kuinka kurkullasi on käsi ja toinen käsi laittaa munan pilluusi. Huudat nautinnosta, kunnes mies läimäsee sinua poskelle ja hiljenet nautinto kasvaa liian suureksi ja alat jälleen voihkia. Mies lopettaa panemisen ja laittaa kätensä reisiesi alta ja nostaa sinut ilmaan, paiskaten sinut seinää vasten ja alkaa panemaan sinua vimmatusti. Tässä vaiheessa et voi vastustaa tulemista ja kehosi tärisee valtavasti ja sydämesi hakkaa täyttä vauhtia. Jälleen kylmät väreet valtaavat kehosi ja rentoudut, laitat kädet miehen ympäri ja odotat että viimeinenkin mies tulee sisääsi.

Kaiken tämän jälkeen kuulet kuinka miehet laittavat vaatteet päällensä ja poistuvat ovesta yhtä nopeasti kuin paikalle ilmestyivät. Nukahdat ja aamulla herätessäsi huomaat olevasi omassa hytissäsi. Luet pöydälle jätetyn lapun jossa on vain lause "anteeksi, lainasin hyttikorttiasi terveisin mr. Unknown

Katso kaikki kirjoittajan Topaaaz novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.3 / 5. Arvostelijoita 38

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu