Rovaniemen Yöjunassa Inttikundin Kanssa

27/10/2021 | Kirjoittaja: Kurssilainen |
16 min
Kertoja: Mies | GayNuorempi MiesJulkiset Paikat
4.6
(16)
Kiihotusta lisäsi ajatus, että inttikundi näkisi puuhani jos nyt vain älyäisi katsoa reunan yli.

Istuin Rovaniemen rautatieaseman kuppilassa ja katsoin miten vaahto laskeutui lasissa. Oli vielä aika yhdelle ennen kuin yöjuna lähtisi kohti etelää. Kirosin yhtiön uuden talouspäällikön syvimpään tunturin kuruun, säästöjen nimissä lentokone oli vaihtunut junaan, minkä seurauksena olisin Helsingissä vasta aamulla ja menisin suoraan kurssille. Tähän asti oli sentään lennetty ja yövytty edeltävä yö hotellissa, nyt laskettiin euroja ja hiilidioksidipäästöjä.

Katselin junalippua. Minulla ei olisi edes omaa hyttiä, vaan jakaisin sen jonkun kanssamatkustajan kanssa. Toivoin, että nukahtaisin ennemmin kuin hän, ettei tarvitsisi kuunnella koko yötä kuorsausta.

Vanhan puisen asemahallin seinällä olevasta kaiuttimesta kuului napsahdus, sitä seurasi merkkiääni joka herätti penkillä torkkujat ja lopulta naisääni kertoi junan tekevän lähtöä. Laiturilla tungeksi ihmisiä enemmän kuin osasin kuvitellakaan, perheitä, opiskelijoita, eläkeläisiä ja lomille päässeitä varusmiehiä.

Hyttini oli toiseksi viimeisessä makuuvaunussa, sen perässä oli enää autojenkuljetusvaunuja. Vedin perässäni lentolaukkua ja väistelin hytteihin asettuvia matkustajia. Varusmiehet näyttivät jääneen päivävaunuun, valtiokin näemmä säästi eikä tarjonnut edes makuupaikkaa pitkämatkalaisille.

Huomasin, että yläpeti oli jo valloitettu. Maastopuvun takki roikkui naulassa ja lattialla oli vihreä armeijan lomakassi. Matkaisin varusmiehen kanssa etelään.

- Moi, me vissiin ollaan sit samassa hytissä, kuului nuoren miehen ääni ylävuoteelta ja katsahdin äänen suuntaan.

Parikymppisellä nuorella miehellä oli pieni finni vasemmassa poskessa, vaaleat hiukset olivat lyhyeksi leikatut armeijan hiustyylin mukaisesti. Hihamerkki maastopuvussa kertoi miehen palvelevan Sodankylässä.

- Joo, Helsinkiin tässä olisi tarkoitus mennä, saas nähdä osaako sitä nukkua kun ensimmäistä kertaa menen näin junalla.

- Mäkin ekaa kertaa makuuvaunussa, sain porukoilta postissa vähän rahaa viikolla ja aattelin että voisin matkustaa ruhtinaallisesti, kun viikko tuli vietettyä Rovajärven leirillä.

Juttelimme niitä näitä. Kundi oli kotoisin Tampereelta, perheen lisäksi kotopuolessa odotteli tyttöystävä ja melkein kaikilla lomilla tuli siksi käytyä kotona, vaikka pari yötä viikonlopusta hujahtikin junassa. Makuuhytti alkoikin tuntua ihan mukavalta vaihtoehdolta, seuraa olisi ainakin aamuyöhän asti.

Muurolan kohdalla päätimme lähteä etsimään ravintolavaunua.

Maastopukuiset varusmiehet olivat valloittaneet kaksi pöytää ravintolavaunun toisesta päästä ja hyttikaverini tulo sai aikaan iloisen käden heilutuksen

- Ahonen, missä sä viivyit.

- No nyt tullaan, oota haen juotavaa, hän vastasi.

Otimme molemmat isot tuopit ja mietin hetken mihin kävisin istumaan. Inttikundi osoitti nyökkäyksellään, että seuraa sopi liittyä, joten kävelin vaunun päähän.

- Näitteste miten siltä meinas mennä koko homma käsistä, yksi maastopukuisista selitti pöydässä oleville.

- Tuplalatauskin oli lähellä, toinen jatkoi.

Pöydässä oli selvästi puitu jo pidemmän aikaa viikon ampumaleiriä päätellen jo useammasta tyhjästä tuopista ja vähitellen ronskimmaksi muuttuvasta puheesta. Väkisinkin omat inttimuistoni tulivat mieleen, mutta viestimies ei sentään jääkäreiden touhuun sotkeudu, joten tyydyin enimmäkseen kuuntelemaan.

Ahonen istui vieressäni ja aina välillä tunsin miten hänen reitensä kosketti omaani. En kuitenkaan pitänyt sitä minkäänlaisena merkkinä, vaan hitaasti nousevan humalan aiheuttamana vahinkona, mies selitti yhtä paljon käsillään kuin suullaan.

- Mä taidan vetäytyä hyttiin kun väsymys iskee, sanoin jossain vaiheessa iltaa inttikundille.

- Mäkin voisin tulla, muuten nousee humalan puolelle eikä muija tykkää jos meen kännissä kotiin.

Viikonlopun takia junassa lienee ollut ylimääräisiä vaunuja, sillä saimme kävellä tovin ennen kuin vihdoin sain työntää avainkortin oven lukkoon ja marssimme sisään.

- Kylläpä väsyttääkin, onneksi on maanantaina vielä vapaata, inttikundi totesi

- Mulla taas koulutusta huomenna, mutta sitten pari päivää vapaata.

- Muija kyllä odottaa ties mitä, mutta saas nähdä miten tässä jaksaa

- Taitaa olla aika puutteessa jos ootte ollu pari viikkoa erossa.

Inttikundi riisui armeijan maastohousut ja oli lopulta pelkissä kalsareissa. Itsekin riisuuduin, ensin farkut ja sitten paita. Vaunussa oli kieltämättä hieman lämmin, joten kalsarit oli riittävä yövarustus. Istuin vuoteella ja katselin edessäni seisovaa kundia. Rintakehä paljasti, että salilla oli tullut joskus käytyä ja ilmeisesti intissäkin se onnistui. Mieleni olisi tehnyt nuolaista nännin päätä, ne olivat sopivasti hieman koholla. Siitä alaspäin jatkuva rintakehä oli sileä, vasta navalta alkoi kapea karvoitus, joka hieman leveni kalsarin reunaa lähestyttäessä.

Ahonen istahti viereeni.

- Ei tää oo kyllä yhtään hassumpaa kun saa nukkua muutaman tunnin, hän totesi.

- Joo, eka mä aattelin että tää on tuskien yö, mutta kivahan se junassa on loppujen lopuksi matkustaa.

- Käytkös sä koskaan Tampereella?

- Pari kertaa olen poikennut, toisella kertaa lennettiin Riikaan ja toisella kertaa oli joku firman juttu.

- Olis kiva törmätä suhun siellä, vaikka sattumalta, hän sanoi ja hymyili.

- Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka näkiskin.

En tiedä oliko inttikundi tosissaan vai oliko heitto tarkoitettu pelkäksi small talkiksi. Päättelin sen olevan jälkimmäistä, koskapa mehän emme oikeasti tunteneet edes toisiamme, kaljalla vähän juteltu ja sitten hytissä.

Ahonen nousi ja alkoi sovittaa sängyn kylkeen kiinnitettäviä irtotikkaita paikoilleen. Hän seisoi hetken edessäni, enkä voinut välttää katsomasta kalsareita. Niiden alta näin pienen kohouman, joka kertoi munan olevan lepotilassa, mutta silti kivasti oikealle kaarellaan.

Tikkaat kolisivat kevyesti sänkyä vasten, kun inttikundi nousi pari askelmaa ylös vuoteelleen. Hän pyysi sammuttamaan valon ja nousin kääntämään katkaisijaa. Pienet lukuvalot sänkyjen päädyssä valaisivat riittävästi hyttiä. Sammutin senkin valon ja niin teki myös pian yläsängyssä makaava varusmies.

Junan tasainen kolke teki sen, etten saanut unta. Makasin valveilla peiton alla, käsi oli jo aikoja sitten työntynyt kalsareiden alle ja vetelin hiljaa esinahkaa edestakaisin. Mielikuvitustani ruokki ajatus yläpuolellani makaavasta inttikundista. Mielessäni sivelin hänen rintakehäänsä, suutelin huulia ja toisella kädellä runkkasin munaa, joka oli väkisinkin herkässä tilassa, koska viikon ampumaleirillä ei välttämättä pääse runkkaamaan kovinkaan helposti.

Vedin peiton syrjään ja runkkasin kunnolla. Oikea käteni oli puristuneena koko munan ympärille, joka nyt seisoi kivikovana. Omaa kiimaa lisäsi se, etten ollut itsekään lauennut pariin päivään ja runkku tuntui nyt hyvältä. Kiihotusta lisäsi ajatus, että inttikundi näkisi puuhani jos nyt vain älyäisi katsoa reunan yli. Näyttäisin mielelläni, miten viestimies runkkaa.

Keskeytin puuhani, sillä tunsin olevani melko lähellä laukeamista. En halunnut laueta junan lakanoihin ja nenäliina olisi takin taskussa. Mutta juuri nyt en kykenisi sitä noutamaan koska seisokki oli liian kova. Huokaisin ja laskin käteni lakanoille.

Makasin hiljaa ja kuuntelin miten juna oli alkanut jarruttaa. Lähestyimme jotain asemaa, koska ikkunan takaa alkoi näkyä silloin katuvaloja, jotka valaisivat myös hyttiä muutaman sekunnin ajan. En tiennyt paljonko kello on ja missä olemme, mutta sillä ei nyt olisi väliä. Joka tapauksessa matkaa oli vielä paljon.

Pysähdyimme pehmeästi asemalle. Tämä oli toista kuin Moskovan yöjunassa, jossa olen kerran matkustanut. Siellä Tverin asemalle saapuminen tapahtui niin vauhdikkaasti, että lensin kapealta sängyltä lattialle ja sen jälkeen kieltäydyinkin matkustamasta yöjunalla mihinkään. Paitsi nyt, jolloin matkalle ei annettu vaihtoehtoja.

Junan tulo asemalle ei aiheuttanut ääniä vaunussamme. Ilmeisesti kukaan Rovaniemeltä lähtijä ei vielä jäisi pois ja toisaalta kukaan asemalta kyytiin nouseva ei tulisi vaunuumme, koskapa en kuullut minkäänlaisista liikettä. Vain junan ilmastointi sihisi hiljaa.

Kuulin aivan selvästi hennon äänen, jossa ikään kuin hangattiin jotain esinettä toista vasten. Keskityin kuuntelemaan sitä tarkemmin ja pian olin varma, että jossain lähellä runkattiin. Ääni oli sama, mikä syntyy, kun kostunut esinahka liukuu terskan reunan yli. Äänen oli pakko tulla yläpuolellani olevasta vuoteesta.

Makasin hiljaa paikoillani ja katsoin yläpuolellani olevan vuoteen pohjaa. Oma kullini reagoi äänihavaintoon samantien ja pulssini tiheni. Varusmies runkkasi, mutta mitä ihmettä tekisin. Aloin vedellä uudelleen omaa munaani, mutta vain vaivoin saatoin hillitä itseäni. Halusin nousta sängystä, mutta takuuvarmasti hän vetäisi peiton päälleen, kun kuulisi minun liikahtavan sängystä. Hytissä oli muutoinkin nyt niin valoisaa, että hän näkisi kun alan työntää jalkani vuoteelta lattialle.

Jatkoin hidasta runkkausta, josta kieltämättä lähti nyt samanlainen ääni kuin yläpediltä. Olin kostunut pelkästä ajatuksesta, että maastopukuinen inttikundi runkkaisi vain vajaan metrin päässä minusta. Juna nytkähti kevyesti ja jatkoimme matkaa.

Runkkauksen ääni pysähtyi välillä, mutta alkoi sitten taas uudestaan. Nyt olimme ehtineet jo korpitaipaleelle ja hytissä oli jälleen pimeää. Tein päätöksen ja laskin jalkani lattialle mahdollisimman äänettömästi, otin kiinni yläsängyn reunasta ja vedin itseni lattialle.

Näin hämärässä miten inttikundi oli riisunut kalsarinsa ja runkkasi. Peitto oli vedetty sivuun ja alaston vartalo oli edessäni.

- Mä voin jatkaa tosta, kuiskasin ja työnsin käteni samantien inttikundin haaroihin.

- Anna mennä, hän vastasi ja veti kätensä sivuun.

Kädessäni oli kivikova inttikundin muna ja vetelin esinahkaa edestakaisin. Toisella kädellä hyväilin hellästi kiveksiä. Kundi oli ajellut pallit sileäksi, tunsin sen heti sormenpäissäni. Samoin hän oli tehnyt munakarvoilleen, niitä ei juuri tuntenut.

- Saanks mä ottaa suihin, kysyin.

- Saat, ime!

Kieleni alkoi pyöriä terskan päällä. Pyöritin kieltä hitaasti ympäri terskan päätä ja esinahan reunaa ja samalla painoin huuleni munan ympärille. Hitaasti ne liukuivat alaspäin ja tunsin miten munan pää kosketti kitalakea. Hivelin sormilla kundin kiveksiä ja kuulin miten hän huokasi.

Puristin tiukemmin huulia munan ympärille ja jatkoin imemistä. Toinen käteni hyväili nyt kundin vatsaa ja rintaa, sormenpäällä hieroin nänniä.

- Jatka, multa tulee kohta, inttikundi sanoi ja kuulin miten hän alkoi hengittää raskaammin.

Imin kovempaa ja huulet liukuivat edestakaisin vartta pitkin. Samalla hankasin kielellä terskaa ja jatkoin nännin hyväilemistä.

- Nyyyyyt tuleeee

Inttikundin vartalo jännittyi kaarelle, hän piti käsillään päästäni kiinni ja painoi päätäni tiukemmin itseään vasten. Tunsin miten sperma syöksyi munasta, ensin suuhuni ja sitten naamalleni. Runkkasin kyrpää.

- Ai vittu tekee hyvää, inttikundi huokasi eikä päästänyt hetkeen otettaan päästäni.

Otin paperipyyhkeitä peilin alla olevasta kotelosta ja pyyhin pojan vatsaa.

- Mä en voinut vastustaa kiusausta kun kuulin sun runkkaavan, sanoin ja hymyilin.

- Mä olin ihan varma että sä oot homo, kun näin sut katsovan mua sillä tavalla, hän sanoi.

- Kiusasitsä mua tahallas, kysyin ihmetellen.

- Joo, mä kuulin miten sä runkkasit ja aattelin että katotaan saanko sut kiimaan.

- Kuulit kun mä runkkasin?

- Ihan selvästi se kuului kun vetelit munaa.

Luulin, että olin runkannut omassa rauhassa ja salaa, mutta näin ei siis ollut. Toisaalta, lopputulostahan oli ollut mitä tyydyttävin.

- Saanks mä tulla sun viereen hetkeksi, inttikundi kysyi.

- Saat, tuu vaan.

Ahonen laskeutui portaat alas ja meni seinän puolelle. Makasimme alastomat vartalot kiinni toisissaan ja syleilimme. Tunsin kundin lämpimän kehon vierelläni ja olo tuntui täydelliseltä. Painoin huulet kundin huulia vasten ja aloimme suudella.

- En ookaan ennen suudellut kundin kanssa, Ahonen sanoi hetken kuluttua kun vaihdoimme asentoa.

- Ootsä ollu kundien kanssa?

- Joo, muutamia kertoja runkkaillut, mutta nyt intissä on tullu katseltua kundeja enemmänkin, mutta en mä ole vielä uskaltanut kenellekään ehdottaa.

Makasimme vartalot sylikkäin ja suukottelimme toisiamme. Ahosen kädet etsiytyivät alaspäin vartaloa pitkin ja se tuntui hyvältä. Hitaasti hänen sormenpäänsä liukuivat ensin selkää pitkin pakaroille, sieltä ne jatkoivat kylkeä pitkin ylöspäin, koskettivat nännejä ja sitten uudelleen alkoivat liukua alaspäin vatsaa ja napaa hyväillen. Meillä seisoi uudelleen ja tunsin miten kädet puristuivat munan ympärille.

- Tää kyrpä ei oo vielä lauennut, nyt on mun vuoro, hän sanoi ja kääntyi vuoteella

Inttikundi nuoli pallejani ja se tuntui taivaallisen ihanalta. Pyörittelin päätäni holtittomasti ja vikisin, koska nautin suunnattomasti kivesten nuolemisesta. Levitin jalkani niin auki, kuin kapealla vuoteella ne sain.

Kundi siirtyi ylemmäs, puristeli munaa sormenpäillä ja samalla tunsin miten huulet alkoivat imeä munaani. Kieli pyöri esinahan ja terskan välissä, sormenpäät hankasivat kyrpää juuresta. Tämä kundi tiesi, miten toinen mies tyydytetään.

Inttikundi jatkoi touhuaan, hän otti koko munan suuhunsa ja imi. Samalla hän hankasi peukaloillaan kyrpää juuresta ja koko touhu tuntui taivaallisen ihanalta. Huokailin ja annoin kundin työskennellä rauhassa. Äkkiä hän vaihtoi käsien asentoa ja alkoi pyörittää munaani kämmeniään vasten. Liike aiheutti huokausten ryöpyn ja tunsin, että mällit olivat nyt lähellä.

- Jarruta, multa tulee pian, mä en haluu laueta näin nopeasti..

Kundi vaihtoi asentoa ja siirtyi nuolemaan nännejäni. Huulet puristuivat rinnan ympärille ja alkoivat imeä samalla kun kieli hyväili nännin päätä. Sitten hän puhalsi kevyesti ilmaa kostutettuihin nänneihn ja aloin väristä kiimaisesti.

- Vittu et tuntuu hyvältä, huokasin ja hän jatkoi.

Kundin huulet suutelivat omiani ja sormenpää hieroi hellästi nänniäni, joka kieltämättä oli herkkä. Vastasin suudelmaan ja kietouduimme tiukasti sylikkäin, kovat kullit vastakkain. Keinutin vartaloa häntä vasten ja tunsin kyrpien hankaavan toisiaan.

Inttikundi alkoi liukua vartaloani pitkin alaspäin. Hänen huulensa imivät kaulaani, sitten uudelleen nännejäni ja hän suuteli vatsaani. Kädet hyväilivät kylkiäni ja saatoin vain nauttia hellästä käsittelystä.

Hän puristi huulensa munani ympärille ja tunsin miten huulet liukuivat hitaasti kullini vartta pitkin alaspäin. Koko muna oli hänen suussaan, hän piti huulia hetken paikoillaan ja sitten huulet lähtivät nousemaan ylöspäin. Ensin hitaasti, sitten hieman tahtia nopeuttaen huulet liukuivat vartta pitkin edestakaisin.

Tunsin hänen kielensä pyörivän samaan aikaan terskallani ja sormet hieroivat kyrpääni ja pallejani. Saatoin vain nauttia ja tunsin miten väistämättä tulisin kohta laukeamaan. En pystyisi pidättelemään enää enkä halunnutkaan. Tämä on oli paras suihinotto pitkään aikaan.

Keskityin nauttimaan munani imemisestä. Huoneessa kuului litinä ja lakanoiden kahina kun inttikundi vaihtoi asentoa irrottamatta kuitenkaan otettaan kyrvästäni. Munan pää kosketti tuon tuostakin kitalakea ja se kieltämättä kutitti. Kyrvän juuressa hierovat sormet lisäsivät kiimaani ja tiesin, että seuraavien minuuttien aikana tulisin saamaan elämäni orgasmin.

Hengitykseni tiheni, laukeaminen lähestyi vääjäämättä ja kundikin vaistosi sen. Hänen huulten otteensa tiukkeni entisestään ja ne puristuivat tiukemmin munan varren ympärille. Lantioni keinahti. Tunsin miten miljoonat siittiöt lähtivät matkalleen kiveksistä, räjähtävällä voimalla ne syöksyivät virtsaputkeen ja kyrvän tyvessä olevat lihakset supistelivat nopeasti ja rytmikkäästi. Kundi imi spermaani.

Retkahdin täysin voipuneena takaisin vuoteelle ja tunsin miten sydämeni sykki vielä kiivaasti. Kundi huuhteli suunsa ja tuli sen jälkeen kainalooni. Kietouduimme sylikkäin.

- Sun lakanat on märät, mutta ei kai se haittaa, inttikundi kuiskasi hetken kuluttua hiljaa korvaani ja tunsin miten hänen kielensä nuolaisi korvaa.

- Ei se haittaa, senkin sottapytty, naurahdin ja painoin huuleni uudelleen hänen huuliaan vasten.

Makasimme hetken aikaa liikkumattomana, hengitykseni tasaantui ja olo tuntui muutoinkin ihanalta. Vieressäni oleva inttikundi katseli silmiini, hänen sormensa hipaisivat hiuksiani ja käänsivät ne sivuun.

- Sulla on pidemmät hiukset kuin mulla, hän sanoi.

- Toi inttimalli sopii sulle, vastasin.

- Saanks mä nukkua sun vieressä loppumatkan.

Katsoimme kelloa. Meillä olisi vielä vajaat pari tuntia ennen kuin juna olisi Tampereella. Laitoimme molempien kännyköihin herätyksen, vaikka mielelläni olisin vienyt tuon miehen mukaani Helsinkiin. Sormenpäät jatkoivat tutkimusmatkaansa toisen vartalolla, hänen sormensa tuntuivat hyvältä kun ne liukuivat selkää pitkin, koskettivat pakaroita ja nousivat sitten uudestaan ylös.

- Nukutaan hetki, sanoin.

Inttikundi nukahti ensin. Makasimme lusikka-asennossa, inttikundin selkä vatsaani vasten painautuneena. Vartalot koskettivat koko pituudelta toisiaan ja tunsin miten munani asettui hänen pakaroiden väliinsä. Normaalisti se olisi tuosta alkanut kovettua, mutta nyt olin niin tyydyttynyt, että saatoin nukahtaa. Viimeinen ajatus, joka mieleeni tuli ennen nukahtamistani, oli, että näinköhän näkisimme Tampereella tai Rovaniemellä.Istuin Rovaniemen rautatieaseman kuppilassa ja katsoin miten vaahto laskeutui lasissa. Oli vielä aika yhdelle ennen kuin yöjuna lähtisi kohti etelää. Kirosin yhtiön uuden talouspäällikön syvimpään tunturin kuruun, säästöjen nimissä lentokone oli vaihtunut junaan, minkä seurauksena olisin Helsingissä vasta aamulla ja menisin suoraan kurssille. Tähän asti oli sentään lennetty ja yövytty edeltävä yö hotellissa, nyt laskettiin euroja ja hiilidioksidipäästöjä.

Katselin junalippua. Minulla ei olisi edes omaa hyttiä, vaan jakaisin sen jonkun kanssamatkustajan kanssa. Toivoin, että nukahtaisin ennemmin kuin hän, ettei tarvitsisi kuunnella koko yötä kuorsausta.

Vanhan puisen asemahallin seinällä olevasta kaiuttimesta kuului napsahdus, sitä seurasi merkkiääni joka herätti penkillä torkkujat ja lopulta naisääni kertoi junan tekevän lähtöä. Laiturilla tungeksi ihmisiä enemmän kuin osasin kuvitellakaan, perheitä, opiskelijoita, eläkeläisiä ja lomille päässeitä varusmiehiä.

Hyttini oli toiseksi viimeisessä makuuvaunussa, sen perässä oli enää autojenkuljetusvaunuja. Vedin perässäni lentolaukkua ja väistelin hytteihin asettuvia matkustajia. Varusmiehet näyttivät jääneen päivävaunuun, valtiokin näemmä säästi eikä tarjonnut edes makuupaikkaa pitkämatkalaisille.

Huomasin, että yläpeti oli jo valloitettu. Maastopuvun takki roikkui naulassa ja lattialla oli vihreä armeijan lomakassi. Matkaisin varusmiehen kanssa etelään.

- Moi, me vissiin ollaan sit samassa hytissä, kuului nuoren miehen ääni ylävuoteelta ja katsahdin äänen suuntaan.

Parikymppisellä nuorella miehellä oli pieni finni vasemmassa poskessa, vaaleat hiukset olivat lyhyeksi leikatut armeijan hiustyylin mukaisesti. Hihamerkki maastopuvussa kertoi miehen palvelevan Sodankylässä.

- Joo, Helsinkiin tässä olisi tarkoitus mennä, saas nähdä osaako sitä nukkua kun ensimmäistä kertaa menen näin junalla.

- Mäkin ekaa kertaa makuuvaunussa, sain porukoilta postissa vähän rahaa viikolla ja aattelin että voisin matkustaa ruhtinaallisesti, kun viikko tuli vietettyä Rovajärven leirillä.

Juttelimme niitä näitä. Kundi oli kotoisin Tampereelta, perheen lisäksi kotopuolessa odotteli tyttöystävä ja melkein kaikilla lomilla tuli siksi käytyä kotona, vaikka pari yötä viikonlopusta hujahtikin junassa. Makuuhytti alkoikin tuntua ihan mukavalta vaihtoehdolta, seuraa olisi ainakin aamuyöhän asti.

Muurolan kohdalla päätimme lähteä etsimään ravintolavaunua.

Maastopukuiset varusmiehet olivat valloittaneet kaksi pöytää ravintolavaunun toisesta päästä ja hyttikaverini tulo sai aikaan iloisen käden heilutuksen

- Ahonen, missä sä viivyit.

- No nyt tullaan, oota haen juotavaa, hän vastasi.

Otimme molemmat isot tuopit ja mietin hetken mihin kävisin istumaan. Inttikundi osoitti nyökkäyksellään, että seuraa sopi liittyä, joten kävelin vaunun päähän.

- Näitteste miten siltä meinas mennä koko homma käsistä, yksi maastopukuisista selitti pöydässä oleville.

- Tuplalatauskin oli lähellä, toinen jatkoi.

Pöydässä oli selvästi puitu jo pidemmän aikaa viikon ampumaleiriä päätellen jo useammasta tyhjästä tuopista ja vähitellen ronskimmaksi muuttuvasta puheesta. Väkisinkin omat inttimuistoni tulivat mieleen, mutta viestimies ei sentään jääkäreiden touhuun sotkeudu, joten tyydyin enimmäkseen kuuntelemaan.

Ahonen istui vieressäni ja aina välillä tunsin miten hänen reitensä kosketti omaani. En kuitenkaan pitänyt sitä minkäänlaisena merkkinä, vaan hitaasti nousevan humalan aiheuttamana vahinkona, mies selitti yhtä paljon käsillään kuin suullaan.

- Mä taidan vetäytyä hyttiin kun väsymys iskee, sanoin jossain vaiheessa iltaa inttikundille.

- Mäkin voisin tulla, muuten nousee humalan puolelle eikä muija tykkää jos meen kännissä kotiin.

Viikonlopun takia junassa lienee ollut ylimääräisiä vaunuja, sillä saimme kävellä tovin ennen kuin vihdoin sain työntää avainkortin oven lukkoon ja marssimme sisään.

- Kylläpä väsyttääkin, onneksi on maanantaina vielä vapaata, inttikundi totesi

- Mulla taas koulutusta huomenna, mutta sitten pari päivää vapaata.

- Muija kyllä odottaa ties mitä, mutta saas nähdä miten tässä jaksaa

- Taitaa olla aika puutteessa jos ootte ollu pari viikkoa erossa.

Inttikundi riisui armeijan maastohousut ja oli lopulta pelkissä kalsareissa. Itsekin riisuuduin, ensin farkut ja sitten paita. Vaunussa oli kieltämättä hieman lämmin, joten kalsarit oli riittävä yövarustus. Istuin vuoteella ja katselin edessäni seisovaa kundia. Rintakehä paljasti, että salilla oli tullut joskus käytyä ja ilmeisesti intissäkin se onnistui. Mieleni olisi tehnyt nuolaista nännin päätä, ne olivat sopivasti hieman koholla. Siitä alaspäin jatkuva rintakehä oli sileä, vasta navalta alkoi kapea karvoitus, joka hieman leveni kalsarin reunaa lähestyttäessä.

Ahonen istahti viereeni.

- Ei tää oo kyllä yhtään hassumpaa kun saa nukkua muutaman tunnin, hän totesi.

- Joo, eka mä aattelin että tää on tuskien yö, mutta kivahan se junassa on loppujen lopuksi matkustaa.

- Käytkös sä koskaan Tampereella?

- Pari kertaa olen poikennut, toisella kertaa lennettiin Riikaan ja toisella kertaa oli joku firman juttu.

- Olis kiva törmätä suhun siellä, vaikka sattumalta, hän sanoi ja hymyili.

- Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka näkiskin.

En tiedä oliko inttikundi tosissaan vai oliko heitto tarkoitettu pelkäksi small talkiksi. Päättelin sen olevan jälkimmäistä, koskapa mehän emme oikeasti tunteneet edes toisiamme, kaljalla vähän juteltu ja sitten hytissä.

Ahonen nousi ja alkoi sovittaa sängyn kylkeen kiinnitettäviä irtotikkaita paikoilleen. Hän seisoi hetken edessäni, enkä voinut välttää katsomasta kalsareita. Niiden alta näin pienen kohouman, joka kertoi munan olevan lepotilassa, mutta silti kivasti oikealle kaarellaan.

Tikkaat kolisivat kevyesti sänkyä vasten, kun inttikundi nousi pari askelmaa ylös vuoteelleen. Hän pyysi sammuttamaan valon ja nousin kääntämään katkaisijaa. Pienet lukuvalot sänkyjen päädyssä valaisivat riittävästi hyttiä. Sammutin senkin valon ja niin teki myös pian yläsängyssä makaava varusmies.

Junan tasainen kolke teki sen, etten saanut unta. Makasin valveilla peiton alla, käsi oli jo aikoja sitten työntynyt kalsareiden alle ja vetelin hiljaa esinahkaa edestakaisin. Mielikuvitustani ruokki ajatus yläpuolellani makaavasta inttikundista. Mielessäni sivelin hänen rintakehäänsä, suutelin huulia ja toisella kädellä runkkasin munaa, joka oli väkisinkin herkässä tilassa, koska viikon ampumaleirillä ei välttämättä pääse runkkaamaan kovinkaan helposti.

Vedin peiton syrjään ja runkkasin kunnolla. Oikea käteni oli puristuneena koko munan ympärille, joka nyt seisoi kivikovana. Omaa kiimaa lisäsi se, etten ollut itsekään lauennut pariin päivään ja runkku tuntui nyt hyvältä. Kiihotusta lisäsi ajatus, että inttikundi näkisi puuhani jos nyt vain älyäisi katsoa reunan yli. Näyttäisin mielelläni, miten viestimies runkkaa.

Keskeytin puuhani, sillä tunsin olevani melko lähellä laukeamista. En halunnut laueta junan lakanoihin ja nenäliina olisi takin taskussa. Mutta juuri nyt en kykenisi sitä noutamaan koska seisokki oli liian kova. Huokaisin ja laskin käteni lakanoille.

Makasin hiljaa ja kuuntelin miten juna oli alkanut jarruttaa. Lähestyimme jotain asemaa, koska ikkunan takaa alkoi näkyä silloin katuvaloja, jotka valaisivat myös hyttiä muutaman sekunnin ajan. En tiennyt paljonko kello on ja missä olemme, mutta sillä ei nyt olisi väliä. Joka tapauksessa matkaa oli vielä paljon.

Pysähdyimme pehmeästi asemalle. Tämä oli toista kuin Moskovan yöjunassa, jossa olen kerran matkustanut. Siellä Tverin asemalle saapuminen tapahtui niin vauhdikkaasti, että lensin kapealta sängyltä lattialle ja sen jälkeen kieltäydyinkin matkustamasta yöjunalla mihinkään. Paitsi nyt, jolloin matkalle ei annettu vaihtoehtoja.

Junan tulo asemalle ei aiheuttanut ääniä vaunussamme. Ilmeisesti kukaan Rovaniemeltä lähtijä ei vielä jäisi pois ja toisaalta kukaan asemalta kyytiin nouseva ei tulisi vaunuumme, koskapa en kuullut minkäänlaisista liikettä. Vain junan ilmastointi sihisi hiljaa.

Kuulin aivan selvästi hennon äänen, jossa ikään kuin hangattiin jotain esinettä toista vasten. Keskityin kuuntelemaan sitä tarkemmin ja pian olin varma, että jossain lähellä runkattiin. Ääni oli sama, mikä syntyy, kun kostunut esinahka liukuu terskan reunan yli. Äänen oli pakko tulla yläpuolellani olevasta vuoteesta.

Makasin hiljaa paikoillani ja katsoin yläpuolellani olevan vuoteen pohjaa. Oma kullini reagoi äänihavaintoon samantien ja pulssini tiheni. Varusmies runkkasi, mutta mitä ihmettä tekisin. Aloin vedellä uudelleen omaa munaani, mutta vain vaivoin saatoin hillitä itseäni. Halusin nousta sängystä, mutta takuuvarmasti hän vetäisi peiton päälleen, kun kuulisi minun liikahtavan sängystä. Hytissä oli muutoinkin nyt niin valoisaa, että hän näkisi kun alan työntää jalkani vuoteelta lattialle.

Jatkoin hidasta runkkausta, josta kieltämättä lähti nyt samanlainen ääni kuin yläpediltä. Olin kostunut pelkästä ajatuksesta, että maastopukuinen inttikundi runkkaisi vain vajaan metrin päässä minusta. Juna nytkähti kevyesti ja jatkoimme matkaa.

Runkkauksen ääni pysähtyi välillä, mutta alkoi sitten taas uudestaan. Nyt olimme ehtineet jo korpitaipaleelle ja hytissä oli jälleen pimeää. Tein päätöksen ja laskin jalkani lattialle mahdollisimman äänettömästi, otin kiinni yläsängyn reunasta ja vedin itseni lattialle.

Näin hämärässä miten inttikundi oli riisunut kalsarinsa ja runkkasi. Peitto oli vedetty sivuun ja alaston vartalo oli edessäni.

- Mä voin jatkaa tosta, kuiskasin ja työnsin käteni samantien inttikundin haaroihin.

- Anna mennä, hän vastasi ja veti kätensä sivuun.

Kädessäni oli kivikova inttikundin muna ja vetelin esinahkaa edestakaisin. Toisella kädellä hyväilin hellästi kiveksiä. Kundi oli ajellut pallit sileäksi, tunsin sen heti sormenpäissäni. Samoin hän oli tehnyt munakarvoilleen, niitä ei juuri tuntenut.

- Saanks mä ottaa suihin, kysyin.

- Saat, ime!

Kieleni alkoi pyöriä terskan päällä. Pyöritin kieltä hitaasti ympäri terskan päätä ja esinahan reunaa ja samalla painoin huuleni munan ympärille. Hitaasti ne liukuivat alaspäin ja tunsin miten munan pää kosketti kitalakea. Hivelin sormilla kundin kiveksiä ja kuulin miten hän huokasi.

Puristin tiukemmin huulia munan ympärille ja jatkoin imemistä. Toinen käteni hyväili nyt kundin vatsaa ja rintaa, sormenpäällä hieroin nänniä.

- Jatka, multa tulee kohta, inttikundi sanoi ja kuulin miten hän alkoi hengittää raskaammin.

Imin kovempaa ja huulet liukuivat edestakaisin vartta pitkin. Samalla hankasin kielellä terskaa ja jatkoin nännin hyväilemistä.

- Nyyyyyt tuleeee

Inttikundin vartalo jännittyi kaarelle, hän piti käsillään päästäni kiinni ja painoi päätäni tiukemmin itseään vasten. Tunsin miten sperma syöksyi munasta, ensin suuhuni ja sitten naamalleni. Runkkasin kyrpää.

- Ai vittu tekee hyvää, inttikundi huokasi eikä päästänyt hetkeen otettaan päästäni.

Otin paperipyyhkeitä peilin alla olevasta kotelosta ja pyyhin pojan vatsaa.

- Mä en voinut vastustaa kiusausta kun kuulin sun runkkaavan, sanoin ja hymyilin.

- Mä olin ihan varma että sä oot homo, kun näin sut katsovan mua sillä tavalla, hän sanoi.

- Kiusasitsä mua tahallas, kysyin ihmetellen.

- Joo, mä kuulin miten sä runkkasit ja aattelin että katotaan saanko sut kiimaan.

- Kuulit kun mä runkkasin?

- Ihan selvästi se kuului kun vetelit munaa.

Luulin, että olin runkannut omassa rauhassa ja salaa, mutta näin ei siis ollut. Toisaalta, lopputulostahan oli ollut mitä tyydyttävin.

- Saanks mä tulla sun viereen hetkeksi, inttikundi kysyi.

- Saat, tuu vaan.

Ahonen laskeutui portaat alas ja meni seinän puolelle. Makasimme alastomat vartalot kiinni toisissaan ja syleilimme. Tunsin kundin lämpimän kehon vierelläni ja olo tuntui täydelliseltä. Painoin huulet kundin huulia vasten ja aloimme suudella.

- En ookaan ennen suudellut kundin kanssa, Ahonen sanoi hetken kuluttua kun vaihdoimme asentoa.

- Ootsä ollu kundien kanssa?

- Joo, muutamia kertoja runkkaillut, mutta nyt intissä on tullu katseltua kundeja enemmänkin, mutta en mä ole vielä uskaltanut kenellekään ehdottaa.

Makasimme vartalot sylikkäin ja suukottelimme toisiamme. Ahosen kädet etsiytyivät alaspäin vartaloa pitkin ja se tuntui hyvältä. Hitaasti hänen sormenpäänsä liukuivat ensin selkää pitkin pakaroille, sieltä ne jatkoivat kylkeä pitkin ylöspäin, koskettivat nännejä ja sitten uudelleen alkoivat liukua alaspäin vatsaa ja napaa hyväillen. Meillä seisoi uudelleen ja tunsin miten kädet puristuivat munan ympärille.

- Tää kyrpä ei oo vielä lauennut, nyt on mun vuoro, hän sanoi ja kääntyi vuoteella

Inttikundi nuoli pallejani ja se tuntui taivaallisen ihanalta. Pyörittelin päätäni holtittomasti ja vikisin, koska nautin suunnattomasti kivesten nuolemisesta. Levitin jalkani niin auki, kuin kapealla vuoteella ne sain.

Kundi siirtyi ylemmäs, puristeli munaa sormenpäillä ja samalla tunsin miten huulet alkoivat imeä munaani. Kieli pyöri esinahan ja terskan välissä, sormenpäät hankasivat kyrpää juuresta. Tämä kundi tiesi, miten toinen mies tyydytetään.

Inttikundi jatkoi touhuaan, hän otti koko munan suuhunsa ja imi. Samalla hän hankasi peukaloillaan kyrpää juuresta ja koko touhu tuntui taivaallisen ihanalta. Huokailin ja annoin kundin työskennellä rauhassa. Äkkiä hän vaihtoi käsien asentoa ja alkoi pyörittää munaani kämmeniään vasten. Liike aiheutti huokausten ryöpyn ja tunsin, että mällit olivat nyt lähellä.

- Jarruta, multa tulee pian, mä en haluu laueta näin nopeasti..

Kundi vaihtoi asentoa ja siirtyi nuolemaan nännejäni. Huulet puristuivat rinnan ympärille ja alkoivat imeä samalla kun kieli hyväili nännin päätä. Sitten hän puhalsi kevyesti ilmaa kostutettuihin nänneihn ja aloin väristä kiimaisesti.

- Vittu et tuntuu hyvältä, huokasin ja hän jatkoi.

Kundin huulet suutelivat omiani ja sormenpää hieroi hellästi nänniäni, joka kieltämättä oli herkkä. Vastasin suudelmaan ja kietouduimme tiukasti sylikkäin, kovat kullit vastakkain. Keinutin vartaloa häntä vasten ja tunsin kyrpien hankaavan toisiaan.

Inttikundi alkoi liukua vartaloani pitkin alaspäin. Hänen huulensa imivät kaulaani, sitten uudelleen nännejäni ja hän suuteli vatsaani. Kädet hyväilivät kylkiäni ja saatoin vain nauttia hellästä käsittelystä.

Hän puristi huulensa munani ympärille ja tunsin miten huulet liukuivat hitaasti kullini vartta pitkin alaspäin. Koko muna oli hänen suussaan, hän piti huulia hetken paikoillaan ja sitten huulet lähtivät nousemaan ylöspäin. Ensin hitaasti, sitten hieman tahtia nopeuttaen huulet liukuivat vartta pitkin edestakaisin.

Tunsin hänen kielensä pyörivän samaan aikaan terskallani ja sormet hieroivat kyrpääni ja pallejani. Saatoin vain nauttia ja tunsin miten väistämättä tulisin kohta laukeamaan. En pystyisi pidättelemään enää enkä halunnutkaan. Tämä on oli paras suihinotto pitkään aikaan.

Keskityin nauttimaan munani imemisestä. Huoneessa kuului litinä ja lakanoiden kahina kun inttikundi vaihtoi asentoa irrottamatta kuitenkaan otettaan kyrvästäni. Munan pää kosketti tuon tuostakin kitalakea ja se kieltämättä kutitti. Kyrvän juuressa hierovat sormet lisäsivät kiimaani ja tiesin, että seuraavien minuuttien aikana tulisin saamaan elämäni orgasmin.

Hengitykseni tiheni, laukeaminen lähestyi vääjäämättä ja kundikin vaistosi sen. Hänen huulten otteensa tiukkeni entisestään ja ne puristuivat tiukemmin munan varren ympärille. Lantioni keinahti. Tunsin miten miljoonat siittiöt lähtivät matkalleen kiveksistä, räjähtävällä voimalla ne syöksyivät virtsaputkeen ja kyrvän tyvessä olevat lihakset supistelivat nopeasti ja rytmikkäästi. Kundi imi spermaani.

Retkahdin täysin voipuneena takaisin vuoteelle ja tunsin miten sydämeni sykki vielä kiivaasti. Kundi huuhteli suunsa ja tuli sen jälkeen kainalooni. Kietouduimme sylikkäin.

- Sun lakanat on märät, mutta ei kai se haittaa, inttikundi kuiskasi hetken kuluttua hiljaa korvaani ja tunsin miten hänen kielensä nuolaisi korvaa.

- Ei se haittaa, senkin sottapytty, naurahdin ja painoin huuleni uudelleen hänen huuliaan vasten.

Makasimme hetken aikaa liikkumattomana, hengitykseni tasaantui ja olo tuntui muutoinkin ihanalta. Vieressäni oleva inttikundi katseli silmiini, hänen sormensa hipaisivat hiuksiani ja käänsivät ne sivuun.

- Sulla on pidemmät hiukset kuin mulla, hän sanoi.

- Toi inttimalli sopii sulle, vastasin.

- Saanks mä nukkua sun vieressä loppumatkan.

Katsoimme kelloa. Meillä olisi vielä vajaat pari tuntia ennen kuin juna olisi Tampereella. Laitoimme molempien kännyköihin herätyksen, vaikka mielelläni olisin vienyt tuon miehen mukaani Helsinkiin. Sormenpäät jatkoivat tutkimusmatkaansa toisen vartalolla, hänen sormensa tuntuivat hyvältä kun ne liukuivat selkää pitkin, koskettivat pakaroita ja nousivat sitten uudestaan ylös.

- Nukutaan hetki, sanoin.

Inttikundi nukahti ensin. Makasimme lusikka-asennossa, inttikundin selkä vatsaani vasten painautuneena. Vartalot koskettivat koko pituudelta toisiaan ja tunsin miten munani asettui hänen pakaroiden väliinsä. Normaalisti se olisi tuosta alkanut kovettua, mutta nyt olin niin tyydyttynyt, että saatoin nukahtaa. Viimeinen ajatus, joka mieleeni tuli ennen nukahtamistani, oli, että näinköhän näkisimme Tampereella tai Rovaniemellä.

Katso kaikki kirjoittajan Kurssilainen novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.6 / 5. Arvostelijoita 16

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu