Ryhmäseksiä

06/05/2021 | Kirjoittaja: Anonyymi |
5 min
Kertoja: Mies | CuckoldSivustakatsojaVaimo
4
(43)
Raimo kysyi, miten nyt jäpä aikoo duunata, kun vehkeet ovat häkissä?

Vaimon kanssa oli joskus puhetta, jos pyydettäisiin toinen mies meille kimppaan. Periaatteessa kumpikin suhtautui asiaan positiivisesti, mutta asia unohtui pitkäksi aikaa, eikä siitä puhuttu. Perjantai-iltana vaimo halusi baariin, mutta minä halusin olla kotona ja vetää ”kalsarikännit”. Vähän ennen puolta yötä vaimo soitti ja kertoi löytäneensä kivan kaverin ja kysyi voisiko he tulla meille saunomaan? Vierasmies meillä saunomassa Ei vittu! Mikä saatanan juttu tämän on, kysyin vaimolta? Itse olin nauttinut muutaman drinkin ja ajatus maailmani myllersi aluksi vastaan, mutta vaimon pyynnöstä suostuin. Laitoin saunan lämpenemään ja jäin odottamaan vaimon saapumista kotia.

Vajaan puolen tunnin kuluttua vaimo saapui kaverin kanssa meille, joka esittäytyi Raimoksi. Raimo on aika iso ja lihaksikas vaalea hiuksine pellavapää, jolla on pituutta n. 180 cm ja painoa 80 – 85 kg. Vaimo ja Raimo olivat nauttineet alkoholia, mutta eivät olleet missään nimessä kännissä. Vaimo avasi meille oluet, jonka aikana alkoi juttu luistaa. Raimo osoittautui fiksuksi ja puheliaaksi kaveriksi. Oluen loputtua vaimo kyseli onko sauna lämmin. Koska meillä ei ollut varsinaista pukuhuonetta, niin miehet joutuvat riisuutumaan olkkarissa ja vaimoni sai käyttää makukuuhuonetta riisuutumiseen. Itsellä oli ainoastaan bokserit jalassa, joten olin hetkessä alasti. Seurasin sivusilmällä Raimon kuoriutumista vaatteista. Aluksi paljastui lihaksikas ylävartalo, jonka hankkimiseen on tarvittu useita salilla käyntejä. Seuraavana olivat vuorossa farkut, joiden alta paljastuivat mustat brief malliset alushousut valtavalla bulge pullotuksella. Alushousuista paljastui posliiniksesi sheivattu valtava ”lihanuija” 20 cm pitkä ja paksuutta 5 – 6 cm. Itseäni alkoi hävettää oma vaatimaton varustus, joka on 14 cm hoikka kikkeli. Vaimo saapui makuuhuoneesta alastomana pienet rinnat terhakkaasti pystyssä ja nännipihan keskellä nänni kovana nappulana. Siirryttiin vaimon perässä pesuhuoneeseen. Kävin ensimmäisenä suihkussa ja siirryin saunaan. Vaimo ja Raimo jäivät suihkuttelemaan ja tulivat hetken kuluttua saunaan. Saunan ovella huomasin Raimolla orastavan erektion. Vaimo tuli minun ja Raimon väliin istumaan. Muutaman löylykauhallisen jälkeen vaimo alkoi intohimoisesti suudella Raimon kanssa. Vaimon käsi hakeutui Raimon nänneiltä vatsaa pitkin seisovalle kyrvälle. Tässä vaiheessa poistuin itsekseni hiljaa kiroten, kikkeli kovana suihkuun. Hetken suihkuttelun jälkeen suurin kiukkuni laantui ja poistuin keittiöön jatkamaan kalsarikänniä tosin nyt nakuna. Olutta nauttiessa palasi mieleen äskeiset saunan tapahtumat, jonka seurauksena sain kovan erektion. Pesuhuoneesta alkoi kuulua suihkun ääni, jota säesti vaimoni huokailut ja pienet vinkaisut. Ei saatana! Mitähän siellä tapahtuu, myllersi ajatus jälleen mielessä. Hyväilin oma kikkeliä runkkaamalla, kun pesuhuoneen ovi avautui ja vaimo ja Raimo tulivat keittiöön kumpikin nakuna.
Vaimo huomasi minun tilan, tuli eteeni ja tarttui minua kikkelistä kuiskuttaen korvaani kysymyksen, ”voisiko hän rakastella Raimon kanssa”? Hän lupasi palkita minut myöhemmin ruhtinaallisesti. Saan myös katsoa vierestä jos haluan. Ajatus kiihotti ja pienen empimisen jälkeen suostuin. Vaimo ja Raimo istuivat pöydän toisella puolella vierekkäin vaimon käsi oli Raimon nivusissa. Toisaalta vitutti vaimon touhu, vaikka samalla se oli myös eräällä tavalla kiihottavaa, joka sai myös oman kikkelin kovettumaan. Vaimon pyynnöstä siirryttiin makuuhuoneeseen. Vaimo ja Raimo siirtyivät vierekkäin sänkyyn ja minä sängyn jalkopäässä olevan peilipöydän istuimelle, josta oli suora näköyhteys suoraan vaimon jalkoväliin. Raimon käsi hiveli estottomasti vaimon pieniä tissejä, josta se siirtyi litteän vatsan kautta vaimon posliini pillulle. Vaimon huokailusta ja litinästä päätellen ainakin yksi sormista oli saavuttanut vaimon pyhimmän. Voi vittu miten voi olla absurdi tilanne! Vaimo on vieraan miehen kanssa sängyssä ja minä muna pystyssä sängyn päädyssä runkkaamassa omaa kikkeliä. Vaimo pyysi Raimoa tulemaan sisään. Raimo nousi kyrpä kiimalimaa valuen vaimon päälle ja alkoi sovittaa terskaa pillun huulien väliin. Terskan ollessa pillun huulien välissä, Raimo survaisi kerta työnnöllä pohjaan saakka. Vaimo vinkaisi yllättävää penetraatiota ja jatkoi äänekästä huokailua. Raimo pumppasi vaimon pyyhinpää yhä kiihtyvällä tahdilla. Vaimon ääntelystä ja kiljahduksista ei jäänyt naapureille epäselväksi, mitä meillä tapahtuu. Vaimo hekumoi vieras kyrpä sisällä ja minä runkkaan sängyn päädyssä. Raimo kiihdytti tahtiaan ja vaimon ääntelystä päätellen ensimmäinen orgasmi oli lähellä. Raimo kiihdytti tahtiaan äärimmilleen ja vaimo sai ensimmäisen järisyttävän orgasmin, samalla kun Raimo laski karjaisten spegunsa vaimolle sisään. Oman masturbaation seurauksena olin myös lähellä laukeamista, mutta en halunnut vielä laueta.

Raimo nousi vaimon päältä ja tarjosi limaisen kyrpänsä minun puhdistettavaksi, koska vaimo oli sotkenut sen. Raimon kyrpä tuoksui pillulle ja spermalle, ei paha tuoksu. Raimon kyrpä lähestyi suutani ja nuolaisin terskaa, ei paha maku. Otin terskan suuhun ja aloin kielellä lipomaan terskan alapintaa samalla tavalla puhdistaen koko kyrvän. Raimo lähti WC:n kautta keittiöön. Vaimo kutsui minut sänkyyn ja ilmoitti, että tällä olisi lisää herkkua. Kumarruin vaimon jalkojen väliin ja aloin nuolemalla putsaamaan vaimon pillua eritteistä. Kunnes vaimo kyllästyi pillun nuolemiseen, ja lähti vessaan. Menin muna kovana keittiöön, jossa Raimo jo odotti meitä. Rouva palasi vessasta posket punaisena.

Vaimoni kaivoi esille whisky-pullon ja teki meille whisky-drinkit. Drinkki vapautti tunnelman jälleen ja toisen drinkin aikana vaimo pyysi Raimolta pientä palvelusta. Koska miehelläni on karvainen genitaali, niin voisiko Raimo sheivata minut? Koska pyyntö sopi Raimolle, niin vaimo haki tarvittavat välineet ja minut istutettiin keittiön pöydälle selälleen. Jalat vatsan päälle koukkuun kuului käsky. Ensimmäisenä peppureikä sai vaahto kuorrutuksen ja käsiraappa alkoi puhdistaa peppua. Raimo taisi ammattilaisen ottein karvojen poiston. Vajaan puolen tunnin kuluttua olin aivan karvaton, niin edestä kuin takaa ja jopa vatsan alueella rehottavat karvat oli pois. Varmaan Raimokin tykkäsi tehtävästä, koska hänellä seisoi koko karvojen ajelun ajan.
Vaimo kävi hakemassa lelulaatikosta metallisen chastity beltin, ja pyysi lukitsemaan minut häkkiin. Häkin saaminen paikoilleen oli haastavaa minun erektiosta johtuen. Seuraavaksi vaimo käski meidät makkariin. Minut komennettiin sängyn laidalle polvilleen. Vaimo ojensi Raimolle luikkari tuubin, jolla liukastettiin minun peppureikä. Ensin yksi sormi sisälle ja jonkun ajan kuluttua tunsin myös toisen sormen sisälläni. Sormet vedettiin pois ja tilalle painettiin blugi. Seuraavaksi minut komennettiin vaimon alle 69 asentoon. Vaimo toi häpynsä minun suun kohdalle. Nyt oli mahdollisuus maistella vaimon naisellisia makuja, joita avoin pillu tarjosi lähietäisyydellä. Vähän ajan kuluttua Raimo toi kyrpänsä vaimon pillun huulille ja alkoi painaa sisälle. Kova kullinvarsi lähietäisyydellä oli painumassa vaimon sisälle. Raimo aloitti rajun panemisen vaimon pilluun. Panemisen aikana vaimo sai useita orgasmeja ja Raimo laski karjaisten, toisen kerran illan aikana, orgasmin kourissa spermat vaimolle sisään. Mahtava näky ja tuoksukimara tulvi nenään. Odotin vain, että Raimo vetäytyisi vaimon sisältä. Viimein Raimo veti kyrpänsä vaimon sisältä. Vaimon avoimeksi jääneestä pillusta alkoi valua runsaasti limaa ja spermaa. Tuntui, etten ehtisi nielemään kaikkea mitä vaimon pillusta valui ulos. Nuolin lähinnä vaimon klitorista jonka yläpuolella avoimien häpyhuulien välistä valui äskeisen rakastelun jäänteet. Vessassa käynnin jälkeen juotiin vielä yhdet whisky-drinkit. Keittiössä oli absurdi näky: kolme alastonta henkilöä, joista yhdellä siveysvyö paikoillaan. Raimo kysyi, miten nyt jäpä aikoo duunata, kun vehkeet ovat häkissä?

Keittiössä vaimo ilmoitti, että minä saan nukkua olkkarin sohvalla ja hän nukkuu Raimon kanssa makkarissa. Voi vittu! minulla on kiima päällä ja kyrpä häkissä, tämän on väärin. Illalla Raimo oli vienyt omat vaatteet makkariin, ennen nukkumaan menoa. Vaimo vetäytyi Raimon kanssa makkariin. Pienen hiljaisuuden jälkeen makkarista alkoi kuulua vaimon huokailua, katkonaista hengitystä ja puuskutusta. Ainakin kahden orgasmin äänet ennen kuulin ennen kuin nukahdin. Aamulla heräsi siihen, että Raimo kävi WC:ssä. WC:ssä käynnin jälkeen Raimo tarjosi kyrpäänsä nuoltavaksi. Kiimoissa otin suihin, kun en muuta voinut. Raimo meni takaisin makkariin ja poistui sieltä täysin pukeutuneena ulos. Meno matkalla Raimo huikkasi, että vaimon pillussa on kolme herkkuannosta odottamassa, joten ole hyvä.
Hetken kuluttua vaimo meni vessaan. Pitkän lorinan loputtua vaimo palasi olkkariin ja veti peiton pois päältäni ja kysyi kuinka kiimoissa täällä ollaan? Vaimo huomasi minun erektion ja kysyi haluanko nussia? Saat nussia jos nuolet minut ensin puhtaaksi. Siirryttiin makkariin, aloin nuolemaan vaimon limaista pillua, joka kieltämättä tuoksahti. Vähän ajan kuluttua vaimo poisti minulta siveysvyön ja sain luvan tulla vaimon sisään. Muutaman sisään työnnön jälkeen jouduin kuitenkin vetäytymään sisältä pois, koska vaimon pillu illan ja yön tapahtumien jäljitä arka.

Siirryttiin vaimon kanssa suihkuun, jonka jälkeen aamupalalle. Kummallakin oli vain alushousut jalassa, koska minua hävetti yöllä sheivattu genitaali. Kahvia ja aamiaismuroja syödessä katselin vaimoa ja vaimon nuutunutta oloa. Vaimon kaulaan ja rintoihin oli ilmestynyt yön aikana useita fritsuja, jotka eivät olleet minun imemiä. Vaimo päätti hiljaisuuden ja kysyi olenko nyt vihainen??? Kohautin olkapäitäni, muuten en vastannut mitään. Vähän vitutti, mutta en halunnut alkaa riehumaan. Tapahtunutta ei saa poistettua, vaan sen kanssa pitää osata elää. Minulla on hyvä vaimo, josta haluan pitää kiinni.

Kysyin vaimolta mistä idea miehen tuominen meille oli lähtöisin. Vaimo kertoi, että kun Raimo oli alkanut piirittämään häntä, niin aluksi hän halusi pitää hauskaa ilman taka-ajatuksia. Vessassa käynnin yhteydessä joku puoli tuttu muija oli kertonut, että pidä kiinni tuosta miehestä. Siinä on kaveri, jolla on iso ja on kestävä muutenkin sängyssä. Jostain syystä kiinnostuin tuosta kaverista enemmän ja hitaita tanssiessa tunsin Raimon etumuksessa valtavan kovettuman. Tuo kovettuma alkoi kiinnostaa enemmän ja sai myös pikkupöksyt kostumaan. Vähän ennen puolta yötä Raimo alkoi ehdottaa jatkoja. Raimo oli kaverin luona kylässä, joten se ei käynyt. Enää oli vaihtoehtona hotelli, joka sekään ei tuntunut hyvältä, joten päätin soittaa sinulle, koska meillä on ollut joskus puhetta kolmannesta ”pyörästä”, voitaisiinko tulla meille saunomaan. Kuuntelin vaitonaisena vaimon kertomusta. Kiitos rakas! Vaimo tuli eteeni ja pyysi riisumaan boxerit pois. Istuin alastomana takaisin tuolille ja vaimo kumartui syliini ja alkoi imemään minun karvatonta kikkeliä. Muutaman imaisun jälkeen kikkelini oli täydessä erektiossa. Vähän ajan kuluttua ilmoitin vaimolle, että tulee. Vaimo jatkoi suihinottoa ja minun laukeamisen jälkeen hän nieli kaiken mitä ruiskutin usealla syöksyllä hänen suuhun.

Arvostele Novelli:

Arviot 4 / 5. Arvostelijoita 43

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu