Ryhmässä Takapenkillä

19/09/2020 | Kirjoittaja: Anonyymi |
5 min
Kertoja: Mies | OrgiatCuckoldBi
4.1
(61)
Vaimoni asettui vieraan miehen kainaloon ja minä isännän viereen.

Eräät ystävämme olivat pyytäneet minua ja vaimoani Ritvaa viettämään kanssaan grilli- ja saunapäivää. He asuivat maalla rintamamiestalossa. Saapuessamme siellä oli jo eräs toinenkin tuntemamme pariskunta ja vanha puulämmitteinen sauna tuntui olevan jo lämpiämässä. Vierasmökin edessä oleva vanha kaivonrengas toimi grillipaikkana, ja siinä oli jo pohjia palamassa. Tiesin ennestään, että kaverini järjestämä hiillos kestäisi pitkään, niin paljon puita hän poltti.

Parkkeerasin farkkuvolvoni vähän kauemmaksi mökistä ja kannoin saunatarvikkeemme mökin terassille. Sain oluen käteeni, ja vaimolle ilmestyi hetkessä siideri. Skoolasimme iloisina, ja terassilla olevat musiikkilaitteet työnsivät tunnelmallista musiikkia aistiemme nautittavaksi. Naiset menivät ensin saunaan, ja me miehet jatkoimme jutustelua. Olin itse pidättyväinen alkoholin kanssa ja join vain alkoholitonta olutta ja viiniä. Toisen pariskunnan isäntäkään ei halunnut ottaa alkoholia. Iloita voi ilman viinaakin, olin usein painottanut ystävilleni. Naiset sen sijaan tuntuivat nautiskelevan kikatuksesta ja naurun helinästä päätellen.

Sitten naiset tulivat ulos terassille vilvoittelemaan ja kuivattelemaan ihoaan aika vähin peittein. Kylpypyyhkeet tuntuivat kaikilla olevan niin lyhyet, että kun he istuutuivat nojatuoleihin, sain suoran näköalan jokaisen haaroväliin. Isäntämme vaimo oli ihan paljas, kun taas vaimoni oli rajattu ja toisen pariskunnan vaimolla oli kunnon puska. Myöhemmin vaimoni kertoi, että toinen vieraista naisista oli ajanut talon rouvan ihan posliiniksi, mistä syystä saunasta oli kuulunut niin suuri naurun rämäkkä.

Minulta meinasi ottaa eteen, varsinkin kun talon isäntä iski silmää vähän väliä, tosin jo pikkumaistissa, mutta kuitenkin. En oikein osannut vielä järjestellä ajatuksiani mutta ajattelin, että kaipa kaikki järjestyy. Sitten naiset alkoivat ihan meitä kiusatakseen pukeutumaan terassilla ja heittivät pyyhkeensä istuimille. Pikkareita jalkaan vetäessään naiset pyllistivät meille miehille, ja oma vaimoni oli siinä hommassa mukana yhtä innokkaana kuin muutkin. Sitten he kiinnittivät toistensa rintsikat takaapäin, mutta näyttivät ennen sitä tissinsä avoimesti meille. Tunsin kuumenevani, vaikka en ollut vielä saunassakaan...

Sitten oli meidän miesten vuoro. Otimme juomat mukaan ja jatkoimme tarinointia lauteilla. Jutut olivat – kuten tilanteeseen kuuluu – aika härskejä, ja huomasin, että isännällä tuntui hiukan seisovan... En ollut ollut sellaisessa tilanteessa sitten poikavuosien, jolloin olin runkkaillut useasti kaveriporukoissa. Aikuisiällä tällaista ei ollut tapahtunut, paitsi kerran, kun armeijassa olin kaverin kanssa saunamajurina. Meillä kummallakin seisoi, ja meitä kumpaakin panetti, joten kaveri ehdotti, että otetaan vaan käteen ihan vapaasti – ja niin myös teimme. Spermat lensivät yhtä aikaa toistemme kulleille...

Nyt en takuulla alkaisi runkkailemaan kenenkään kanssa, varsinkaan näin tuttujen. Isäntä tuntui nauttivan tilanteesta ja nosti tunnetta kertomalla lisää juttuja vaimostaan ja heidän yhteisistä seksiseikkailuistaan. Panomatkoista laivalla yhdessä ja erikseen. Tunsin, kuinka kaluni alkoi heräillä, ja huomasin, että myös isäntämme toisella vieraalla taisi olla samankaltainen fetissi; halu seurata, kun vaimo saa vierasta.

Sitten isäntämme alkoi rohkeimpana vedellä kulliaan. Liityimme seuraan nopeasti. Kalumme olivat aika lailla samankokoisia. Terskan päät sinisinä vetelimme ylälauteilla spermat lentoon lattiaa kohti. Silloin näin varjon ikkunassa, josta vaimollani oli suora näköala saunaan. Leveä hymy kasvoillaan hän katosi näkyvistä laittaen sitä ennen sormensa suulleen hiljaisuuden merkiksi.

Peseydyimme hiljaisuuden vallitessa. Meitä taisi vähän hävettää, mutta kiima oli kova, se myönnettäköön. Palasimme terassille, jossa naiset iloisina kikattivat entisaikojen valloituksistaan, ja olin oikeastaan iloinen, että olin järjestänyt tämän illan vaimolleni. Söimme grillistä ja joimme päälle, kun naiset saivat yht'äkkiä päähänsä, että nyt olisi lähdettävä porukalla lähikylään tanssimaan. Jahkailimme hetken, että millä autolla. Yhdestäkään naisesta ei ollut ajajaksi, joten ainoa vaihtoehto olin minä ja toisen vieraspariskunnan isäntä. Ongelmana oli vaimoni, jolla oli tullessamme ollut ainoastaan collegepusero ja lökärit, joissa hän ei missään nimessä voinut lähteä tanssimaan. Tähän talon emäntä totesi, että hänellä oli kyllä kaapillinen asuja, joista vaimoni löytäisi varmasti itselleen sopivan.

Vaimoni ja talon emäntä katosivat sisälle ja ilmestyivät takaisin puoli tuntia myöhemmin täysin tällättyinä. Molemmilla oli houkutteleva meikki kasvoillaan, ja vaimollani oli päällään syvänsininen mekko ja jaloissaan mustat sukat ja korkkarit. Olimme valmiita lähtöön.

Ajoimme peräkkäin parikymmentä kilometriä ja pian istuimme tanssipaikan baarissa, missä uskaltauduin ottamaan yhden keskikaljan. Tanssimme ristiin kuka kenenkin kanssa, ja huomasin, kuinka kaverini puristelivat härskisti vaimoni takamusta tanssiessaan hänen kanssaan. Toisaalta kumpikaan vieraista rouvista ei pistänyt vastaan, kun kourin heidän perseitään.

Oli päivänselvää, että muut olivat touhunneet tällä tavoin ennenkin, jos saunassa puhutuista jutuista saattoi mitään päätellä. Talon isäntä tuntui käyvän erityisen kuumana vaimooni ja puristeli härskisti hänen tissejään tanssin aikana, mistä vaimoni tuntui hämmästyksekseni vain nauttivan. Kullini paisui monta kertaa sen illan aikana pöydän suojassa ennen kuin tuli aika lähteä kotiin.

Vieraat sanoivat lähtevänsä ensin mutta tulivat pian takaisin ja sanoivat, ettei heidän Saabinsa inahtanutkaan. Yömyöhällä asialla ei voinut oikein tehdä mitään, ja päätimme, että ahtaudumme kaikki minun autooni. Talon isäntä istui taakseni, ja vaimoni asettui hänen syliinsä. Talon emäntä tuli viereeni, ja vieraspari asettui hänen taakseen... Minulla oli outo tunne tästä kaikesta, joten käänsin peiliä nähdäkseni, mitä takapenkillä tapahtui.

Naiset naukkailivat pullosta mukana olleita alkoholijuomia, ja tunnelma vahvistui. Vilkuilin peilin kautta taakse, ja minusta tuntui, että selkäni takana tapahtui jotain. Vierasparin vaimo oli kammennut itsensä miehensä syliin istumaan, ja liikkeistä päätellen myös vaimoni sai kullia selkäni takana. Vieressäni istuva talon emäntä painautui minuun kiinni ja kuiskasi, että nauttisin vaan kaikesta niin paljon kuin halusin. Sitten hän alkoi hieromaan kulliani housujeni päältä. Pian hän oli jo aukaissut vyöni ja työskenteli kaluni parissa samalla, kun yritin keskittyä ajamiseen.

Olin saada sydärin, tai ainakin minusta tuntui siltä. Auto heilahteli, mutta kukaan ei sanonut mitään. Takapenkiltä kuului vain ähkettä ja valitusta, mikä levisi pian myös etupenkille. En mahtanut mitään sille, että alapääni alkoi täristä. Kuin yhteisestä käskystä takapenkillä olevat naiset alkoivat ulista orgasmiensa kourissa, ja heitä naivat miehet säestivät konserttia ähkinällään.

Minultakaan ei mennyt kauaa, kun kyrpäni alkoi ruiskia spermaa talon emännän käsille – tai housuilleni ne enimmäkseen menivät. Vaimoni kurottautui takapenkiltä ja kuiskasi korvaani tuhannet kiitokset panosta, jonka olin hänelle järjestänyt.

Saavuimme perille, ja naiset painuivat suoraan sisään siistiytymään. Me miehet otimme ulkona yhdet oluet ja seurasimme sen jälkeen naisia isäntäpariskunnan talon olohuoneeseen. Astuessani sisään silmäni olivat pudota päästäni nähdessäni, että kaikki naiset olivat riisuutuneet alusvaatteilleen. Vaimollani oli päällään musta viettelijättären korsetti, mutta pikkuhousut hän oli riisunut pois kokonaan. Talon emäntä oli vaatimalla vaatinut ennen lähtöämme häntä pukeutumaan niin, mihin vaimoni oli pikkusievässä myöntynyt. Kotimatkalla ahtaassa autossa oli ollut helppo nostaa vain helmat ylös ja asettua talon isännän kullin päälle. Isännän vaimo oli jo tanssipaikalla kertonut miehelleen, ettei vaimollani ollut jalassaan lainkaan pikkuhousuja.

Asiaa ihmetellessäni toisetkin naiset tiputtivat pikkarinsa lattialle ja aloimme jälleen tanssia. Me miehet pidimme kalsarit jalassa vielä kahden tanssin ajan. Minä iskin katseeni talon emäntään, joka oli runkannut minua autossa. Minunkin teki mieli nussia. Isäntäpariskunnan rouva asettui olohuoneen pöydälle ja levitti jalkansa, ja työnnyin häneen samalla, kun vaimoni sai toisaalla vierasta täyttä päätä – talon isäntä oli jälleen hänen kimpussaan. Huoneen täytti kiimainen tuoksu, kun naisista valuvat nesteet sekoittuivat miesten spermoihin.

Sitten laitoimme naiset kiertoon niin, että jokainen miehistä pääsi nussimaan kutakin naista omalla vuorollaan. Naiset huusivat kuorossa saaden useita orgasmeja. Vaimonikin oli jo vaipunut sohvalle väsyksiin naituna mutta vinkkasi minut vielä luokseen. Hän suuteli minua ja vaati sitten minua nuolemaan pillunsa puhtaaksi toisten miesten spermoista. En aikaillut yhtään, varsinkin kun kaverini alkoivat ottaa toisiltaan suihin. OIivat kuulemma tehneet sitä usein. Talon emäntä ja toinen rouva puolestaan nuolivat toistensa tussuja ja saivat kumpikin vielä yhden orgasmin unilääkkeeksi.

Ihanan illan kruunasi, kun vaimoani nuollessani tunsin jotakin anuksellani. Talon isäntä levitti liukkaria peräaukolleni ja alkoi muitta mutkitta työntämään kulliaan sisääni. Hän oli selvästi tehnyt vastaavaa ennenkin, sillä hän asetteli itseään sisääni hyvin varovasti. Siitä huolimatta perseeseeni ujuttautuva kulli sattui, mutta kipu katosi nopeasti ja vaihtui hyvänolontunteeseen. Ainoa ihmetyksen aihe oli, mistä isännällä oikein riitti spermaa, kun hän ruiski illan viimeiset lastit suoleeni... Sitten kävimme nukkumaan. Vaimoni asettui vieraan miehen kainaloon ja minä isännän viereen, sillä hän halusi kuulemma opettaa minua vielä aamulla...

Aamulla sain uudelleen kyrpää muiden katsoessa vierestä. Tajusin, että minusta oli tullut hyvin vahva bi-persoona sinä yönä, ja halusin vain lisää samaa. Kotona vaimoni kertoili naisten jutelleen, kuinka he olivat pitäneet yhteisiä orgioita jo pidemmän aikaa ja että he olisivat onnellisia, jos hänkin liittyisi mukaan. Lupasin vaimolleni, että voisimme ottaa uusinnan, jos hän vain halusi. Ja halusihan hän. Kukas nyt kieltäytyisi hyvistä, usein toistuvista panoista? Kerran pukeuduimme ristiin niin, että naiset pukeutuivat miehiksi ja miehet naisiksi. Se on kuitenkin oma tarinansa, jonka voin kertoa, jos lukijoita riittää.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 61

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu