Sain Miestä

18/11/2021 | Kirjoittaja: Anonyymi |
3 min
Kertoja: Nainen | RomanttinenHimokasCreampie
3.9
(18)
Kätesi pujahtaa mekkoni helman sisälle ja sormesi matkaavat sisäreittäni ylös.

Polviin asti ulottuva heinä kahisee jalossani juostessani perässäsi niityn poikki, adrenaliinin saadessa sydämeni hakkaamaan kuin mielipuoli. Aistini tuntuvat terävöityneen ja kuulen juhlapaikan musiikin ja puheensorinan takaamme, kesäyön tuoksu ja ilta-auringon valo luovat taianomaisen maiseman jonka jokaisen yksityiskohdan voin erottaa. Kätesi on kädessäni ja vedät minua perässäsi, pelkään ja osittain toivon kuulevani takaani huutoja merkiksi siitä että meidät on nähty ja joutuisimme palaamaan muiden joukkoon. Livahdamme rantasaunan kulman taakse, matkaa ei voinut olla kuin parisataa metriä mutta se tuntui ikuisuudelta. Odotamme hetkisen ja kuulostelemme tulisiko joku perässämme, hengitykseni alkaa tasaantua ja nojaan saunan hirsiseinään miettien mitä helvettiä olen tekemässä. Koetan rauhoittaa itseni sulkemalla silmät ja työnnän epävarmuuteni taka-alalle onnistuen osittain, tunne ja järki käyvät edelleen kamppailua päässäni.

“Eivät tainneet nähdä .” Kuulen kuinka naurahdat helpottuneena. “Tää on hullua, ajattele vähän. Me saatais potkut.... Tai pahempaa” “Rauhoitu, ollaan kaksin” Pidän silmäni kiinni mutta tunnen kuinka tulet eteeni ja pyyhkäiset hiukseni pois kasvoiltani lempeästi Partavetesi tuoksuu miellyttävälle ja rauhalliset liikkeesi saavat minutkin rentoutumaan pikkuhiljaa, suutelemme saunan terassilla ensimmäistä kertaa ja yht'äkkiä kaikki tuntuu olevan hyvin. Kätesi leikittelee hiuksillani ja kutittaa niskaani juuri oikealla tavalla, sormeni tutkivat käsivarsiasi ja jatkavat matkaansa hartioillesi kietoutuen niiden ympäri.


Suustani pääsee pieni huokaus viimeisenkin jännityksen lauetessa, kuin viritetty jousi olisi vapautunut. Nyt sen jättämän aukon täyttää halu joka leviää kehoni sisältä kuin sula vaha. Kätesi on matkannut lempeästi tunnustellen lanteilleni, jatkat määrätietoisesti matkaasi pakaralleni ja hierot sitä hellästi. Kätesi pujahtaa mekkoni helman sisälle ja sormesi matkaavat sisäreittäni ylös hieromaan pikkuhousujani, vastaan liikkeeseesi tunnustelemalla farkkujesi kohoumaa, hieron sinua hitaasti ja suutelet kaulaani saaden minut voihkaisemaan. “Tuu, saadaan olla täällä rauhassa” Avaat oven ja johdatat minut saunan eteiseen jossa on juuri meille sopiva sänky.


Suutelet niskaani samalla avaten mekkoni vetoketjun, kätesi tunnustelevat hellästi minua joka puolelta ja saavat alavatsallani olevat perhoset lentoon odotuksen huumasta. En malta enempää vaan käännyn sinuunpäin ja autan sinut pois paidastasi. Tartut käsiini ja hymyilet. “Odota, haluun nähdä sut kunnolla. Sä oot niin helvetin kuuma, ota kaikki pois” “Sä kans”


Astun kauemmas hymyillen ja annan kesämekkoni pudota hitaasti, viinin tuoma humala antaa minulle itsevarmuutta paljastaa itseni esimieheni edessä. Olen ylpeä siitä että olen pitänyt itseni kunnossa, avaan ponnarini ja annan käsieni liukua rintojeni kautta vatsalleni, pyöräytäni sormeni pikkareitten kuminauhan alle ja annan niidenkin tippua. Puret huultasi ja tuijotat minua päästä varpaisiin samalla kun avaat vyötäsi. “Mä autan ton vyön kanssa” Käteni tärisevät mutta saamme housusi pois, seisomme hetken alasti ja annamme käsiemme liikkua toisiamme pitkin, kalusi seisoo nyt kovana ja tunnen sen tökkivän reittäni. Sormesi liukuvat häpyäni pitkin hellästi, löydät klitorikseni ja minä
tunnustelen kalusi sileää ja suonikasta pintaa. Mielestäni on pyyhkiytynyt kaikki muu kuin se että haluan sinut sisääni. Luet varmaankin ajatukseni sillä johdatat minut sänkyyn ja tulet viereeni, sormesi liukuvat vaossani saaden pääni säkenöimään. Huulesi näykkivät rintojani ja minä tunnustelen kiveksiäsi huohottaen. Lopulta tulet päälleni kokonaan. Tuntuu ihanalta olla allasi, levitän jalkojani ja hivelen käsiäsi joiden lihakset tuntuvat kahdelta teräspunokselta. Kalusi pää hieroo häpyäni ja lopulta annat sen painua sisälleni, en ole neitsyt mutta tämä on ensimmäinen kerta kun saan miestä joka ei ole kaatokännissä ja ensimmäinen kerta kun tunnen tällaista halua. Kuin sisälläni oleva tyhiö täyttyisi, kalusi liukuu hitaasti sisään ja ulos iskien samalla kipinöitä pääni sisällä.

Suutelet korvaani ja kuiskit miten ihana minua on naida, ja miten pitkään olet tätä tahtonut. Suljen silmäni ja keskityn tunteeseen joka leviää lantiostani kehoni joka puolelle, naiseuteni puhkeaa kukoistukseen tajutessani miten täyttävää onkaan maata miehen alla. Koukistan polveni ja liityn naimisesi rytmiin. Kiedon käteni ympärillesi ja katson miten upeasti kalusi työntyy minuun, nesteeni kiiltelee sen varrella ja joka kerta sen kadotessa sisääni voihkaisen nautinnosta. Näykkäiset kovana sojottavia nännejäni ja sormeni harovat tukkaasi. Jokin suuri ja voimakas kasvaa sisälläni pyrkien purkautumaan, tuntuu kuin koko elinvoimani pakkautuisi jalkojeni väliin sammuttaen järkeni. Kiedon itseni ympärillesi ja tunnen olevani yhtä kanssasi, kynteni raastavat leveää selkääsi ja pilluni sykähtelee ikään kuin koettaisin imeä sinut itseeni. Valtava euforia leviää ylleni aaltoina. Nouset käsiesi varaan katsellen minua, ja aloitat liikkeen uudelleen. Työnnyt sisääni voimakkaasti ja olen niin herkkä että melkein sattuu, nojaat päälleni niin että tuntuu kuin painusin patjan läpi ja kalusi ulottuisi kohtuuni asti. Huohotamme ja työntö työnnöltä tunnen kuinka lähestyt omaa huppuasi, on ihana nähdä miten nautit kehostani ja miten himokkaaksi saan sinut.


Laskeudut päälleni ähkäisten ja tunnen kuinka kalusi sykkii sisälläni, työnnyt viimeisen kerran pohjaan asti. Makaamme molemmat hengästyneinä halaten toisiamme, hikinen ja kuuma vartalosi tuntuu ihanan turvalliselta ja voisin jäädä siihen koko illaksi. Pysyt sisälläni kunnes kalusi syke vaimenee ja kuvittelen spermasi täyttäneen minut kokonaan, ajatus siitä että kannan sisälläni osaa sinusta kiihottaa minua ja vien sormeni jalkojeni väliin. Irroittamatta katsettani sinusta nuolaisen spermasi sen päästä ja hymyilen, tämä on meidän salaisuutemme ja kun palaame juhliin vain me kaksi tiedämme mitä tapahtui.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.9 / 5. Arvostelijoita 18

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu