Sata Prosenttia Hetero

01/09/2021 | Kirjoittaja: JuhoPaulus |
6 min
Kertoja: Mies | GayJulkiset PaikatNuori Mies
4.6
(24)
Että heterotkin voi kokea tämmöistä, sälli sanoi.

Olen 31-vuotias homomies. Kaikenlaista on koettu ja nähty, ja siksi sisälläni on kasvanut vakaumus, että haluan elää sittenkin elämäni sinkkuna. En millään jaksaisi parisuhteen kiemuroita: seurustelua, pettämisiä ja eroja. Olen nähnyt, miten monet kavereistani ovat tuossa kierteessä. En ole kuitenkaan ajatellut kieltäytyä seksistä, jos tilaisuuksia tarjoutuisi. En ole etsinyt niitä enkä odota mitään. Jotain pientä on silloin tällöin kohdalle osunutkin.

Kun ei mitään odota, silloin usein sattuu ja tapahtuu: kolme vuotta sitten putosi hedelmä puusta suoraan eteeni, aivan yllättäen.

Oli varhainen lauantaiaamu kesäkuussa. Päätin aamupalan jälkeen lähteä pitkälle kävelylenkille katsomaan kesän etenemistä. Asun kerrostaloyksiössä metsälähiössä ja suuntasin kulkuni kävelyteitä pitkin viereiselle pientaloalueelle. Tuomet olivat jo kukkineet, mutta pihlajien voimakas tuoksu täytti ilman ja syreenipensaat aloittelivat kukintaansa.

Vähän aikaa kadulla käveltyäni hoippuroi erään mutkan takaa nuori mies täydessä seilissä. Hän viittilöi minulle kädellään ja örvelsi kovalla äänellä puhe välillä katkeillen, kieli sammaltaen:

- Hei kaveri! Mä oon vittu eksynyt tänne. Et satu tietään, missä päin on Viistetie, oon menossa kotiin. Mä oon niin kännissä, etten osaa mihinkään... enkä taho pystyssä pysyä... ketuttaa niin ettei sanotuksi saa.

Yritin neuvoa viittilöimällä ja kertaamalla reitin teitä ja risteyksiä, mutta huomasin, että turha vaiva, ei mene perille. Sen älysi kaverikin.

- Mua niin väsyttääkin, että tekis mieli lyödä tähän tielle maate. Etkö... voisitko jelppiä mua... vaikka vähän tukisit mun menoa alkuun ja saattelisit jonkin matkaa? Kai mä jotenkuten ja ajan kans pystyn suunnistaan Viistetielle.

- No kokeillaan. Mulla ei oo nyt kummempaa kiirettä, niin voin vähän avittaa.

- Sä oot vittu hyvä jätkä ja reilu. Ota tuosta käsivarresta kiinni ja raahaa mukanasi!

Vein kaverin käsivarren kaulan takaa olkapäälleni ja tartuin kämmeneen tukevalla otteella. Sitten alettiin hitaasti hoiperrella kävelytietä metsikköön päin, samaan suuntaan, mistä olin juuri tullut. Viistetielle olisi matkaa liki kilometri.

Sälli kertoi, että oli mennyt illalla tapaamaan tyttöystäväänsä, mutta ei ollut päässyt edes sisälle asuntoon.

- Helkutti kun harmitti. Olin kerännyt siementä monta päivää ja ajattelin tyhjentää pussit pilluun. Mutta minkäs teet, kun muija huomasi, että olin ottanut pohjia liikaa, eikä päästänyt edes eteiseen. Sanoi, että tuu selvinpäin ens perjantaina. Helvetin kumma! Tavallisesti silläkin jo kutiaa, kun on viikko paastottu. Saattoipa olla, että sillä oli menkat. Silloin akat on ampiaisia ja niitten kans on turha alkaa neuvotella. No mä mietin, että mitä nyt... Sitten muistin, että siinä lähistöllä asuu mun yks hyvä kaveri. Hoipuin sinne. Sattui olemaan kotona, ja viinaksiakin oli vaikka millä mitalla... ja lopun arvaatkin... piru että särkee päätä... tätä kurjuutta!

Kaveri näytti rähjäiseltä ja haisi vahvasti viinalle. Kyynärpäässä oli verinen nirhauma, mustat sortsit olivat tomussa ja paidan ylimmät ja alimmat napit olivat auki. Tukka oli sekaisin ja hiki tuoksahteli. Mutta sälli oli miehekäs, vähän renttu, ja se kiihotti minua oudolla tavalla. Olkapään yli vedetyssä käsivarressa oli tummaa karvaa, samoin paahtuneissa säärissä. Reidet olivat lihaksikkaat ja sortsien keskisauma oli kiilautunut täyteläisten pakaroiden väliin. Vaikka puhe sammalsi ja katkeili koko ajan, sitä oli nautinnollista kuunnella: matala ääni tuli jostain syvältä rintakehästä.

Saavuttuamme metsäpolulle kaverille tuli kusihätä, ja hän alkoi kopeloida housujensa vetoketjua auki.

- Voi helkkari kun kusettaa, pian on housuissa! Mä en saa tätä vitun vetoketjua auki. Voitko auttaa... ja... tuota... miten mä tämän sanoisin... Voitko vetää mun munan ulos housuista, että pystyn kusemaan? Ite en voi, kun joudun tarraamaan sinuun kiinni, etten kaatuisi... Mä oon sata prosenttia hetero, ettet ajattele mitään, mutta tämä on hätätila... Oothan säkin hetero?

- Yhtä paljon kuin sinäkin, mutta en mä tässä tiellä voi tarttua sun kaluus. Oota, mä raijaan sut tuonne pensaikon taakse suojaan. Pidättele vielä vähän aikaa.

Pensaikon takana aukaisin kaverin vetoketjun ja työnsin käteni sepaluksesta housuihin. Kopeloin lämpimän ja hikisen kullin käteeni, vedin ulos ja pitelin sitä. Samassa alkoi kusi suihkuta kaarella varvikkoon. Kun aloin löysätä otetta, kaveri komensi, että pidä koko ajan varresta kiinni, ettei roisku housuille. Kustuaan pitkään sälli huokaisi helpotuksesta.

- Vaikka mä oon sata prosenttia hetero, niin tuntu oudon hyvältä, kun pitelit mun munaa kädessä. En oo aavistanutkaan, että toisen miehen käsi voi tuntua niin hyvältä munanvarressa. -Tuota... mitä jos... eihän meitä kukaan näe - Ota mun pallitkin käteesi... Voit tunnustella niitä ja puristella, kun säkin oot hetero. Homostelua en hyväksy.

Vedin karkean karvan peittämät kivekset ulos ja otin ne kouraani. Ne reagoivat heti nousemalla ylös kohti nivusia ja alkoivat kovettua ja paisua. Siitin turposi puolierektioon ja esinahka vetäytyi puoleksi terskan päältä. Virtsaputken aukossa näkyi kirkas tippa, kusta tai kiimalimaa. Otin vaivihkaa sormellani sen suuhuni. Selvästikin kiimatippa. Sällin mutkaton käytös ja puheet alkoivat kiihottaa minua yhä enemmän ja tunsin, että housuni alkoivat käydä ahtaiksi.

Puristelin kaverin munia vähän aikaa. Hän inahteli nautinnosta ja laskeutui sitten selälleen varvikkoon. Sälli hengitti raskaasti ja huokaili, ikään kuin valmistautuisi sanomaan jotakin.

- Tuota - mä lepäilen tässä vähän aikaa, mutta älä sä lähde vielä pois. Tekis mieli kertoa sulle yks asia... Mä oon alkanu viime aikoina miettiin, miltä mahtais tuntua, jos toinen mies työntäisi munansa mun perseeseen. Se ei oo homostelua, jos kumpikin on hetero. - Äh... tuota... Voisitko sä tehä sen mulle nyt? Oot kiva kaveri. Kenelle tahansa en antaisi persettä.

Nyt olisi minun tilaisuuteni saada se, mistä olin haaveillut. Olin kokenut vain hätäisiä suudelmia ja hyväilyjä tuntemattomien kanssa puistikoissa ja vessoissa, runkkailua, imuttelua ja takapuolien puristelua. Minun oli vaikea salata innostumistani, etten paljastaisi itseäni. Yritin olla välinpitämätön, kun suostuin ehdotukseen, ikään kuin vain kaveria auttaakseni.

- No kokeillaan. Otan paidankin pois, kun on niin kuuma. Mä riisun sulta housut ja laitan omat alkkarini sun takapuolen alle, ettei varvut pistele. Ja avaan sun paidannapit, jotta tuulenhenki pääsee viilentämään. Pistä polvet koukkuun ja levitä reites aivan auki, että persreikä tulee näkösälle.- Just noin! Mä alotan varovasti sormella tunnustelemalla, ja sylki saa olla liukkarina, kun muuta tähän hätään ei oo.

Kaverin vartalo oli kiihottava. Reisissä ja takapuolessa oli tummaa karvaa, pakaravaossa tiheämpänä. Punertava anusaukko pilkotti vaosta. Tuuheista häpykarvoista nousi heikentyvä vana kohti napaa, ympäröi sen ja jatkoi ylöspäin levittäytyen lopuksi peittämään vahvat rintalihakset. Tumma parransänki peitti kasvot ja laskeutui leuan alta miehekkäästi eteenpäin työntyvään kurkunpäähän. Hikisten kainaloiden, pallien ja pakaravaon vahva tuoksu leijaili ilmassa. Siinä oli vihdoinkin herkku tarjolla, monesti uneksittu ja haaveiltu.

Kastoin sormen suussa ja aloin varovasti työntää sitä peräaukkoon. Rengaslihas puristui heti tiukasti sormen ympärille, mutta alkoi pian tottua sormeen ja hellittää otettaan. Kun sormenpää tavoitti eturauhasen, kaveri inahti nautinnosta ja alkoi hengittää syvään.

- Helkkari kun tekee hyvää! Sulla on tosi hyvä sormi.

Vedin sormen ulos takapuolesta ja liukastin syljellä anusta. Kullini tykytti jo täydessä erektiossa ja alkoi valuttaa limaa. Otin sitä sormiini ja parantelin sillä vielä peräaukon voitelua. Sitten nousin reidet levitettyinä kaverin haaroväliin. Otin kullin kouraani ja suuntasin sen pään kohti anusaukkoa. Vedin syvään henkeä, jännitin reidet ja pakarat ja aloin painaa voimalla kullinpäätä sisään. Kun tunsin rengaslihaksen puristuksen terskanjuuressa, keskeytin työntymisen ja pidin pienen tauon, jotta anus tottuu sisälle pyrkivään kulliin. Kaveri hengitti kiihtyneenä, ja kevyt puna nousi hänen kasvoilleen ja kaulalle.

- Hitto sä oot taitava. Persesilmä on kyllä kovilla, mutta nautinto senkun kasvaa. Laske ylävartalos mua vasten, että saatais ihokosketus. Vittu, tää on kyllä... just noin... paina vielä vatsallas mun munaa ja palleja... Aah, tekee hyvää!

Painoin hitaasti kyrvän kiveksiä myöten sisään ja aloitin työnnöt. Kiiman kasvaessa lisäsin työntöjen tahtia ja voimaa. Äkkiä kaveri veti kasvoni kasvojaan vasten ja alkoi työntää kieltään suuhuni. Nain sydämeni kyllyydestä. Tunsin vatsani alle likistyneen kullin ja kivekset. Miehen silmien valkuaiset muljahtelivat oudosti hänen keskittyessään nautintoonsa. Kiihdytin vielä tahtia ja työntelin siitintä syvälle takapuoleen. Silloin kaveri nosti äkisti reitensä ylös ja kampesi nilkkansa selkäni päälle hakauksiin. Samalla hän alkoi vastata takapuolensa liikkeillä työntöihini.

- Saakeli että tekee hyvää... miehen lämmin muna kirnuaa perseessä. Onko tämä tottakaan, voiko tämmöistä olla!

Se tunne, että kaverikin nautti suunnattomasti, vei minut nopeasti huipulle. Keskeytin työnnöt ja tunsin, miten kiveksiä myöten miehen lämpimän kehon sisällä oleva siittimeni alkoi syöstä voimakkain ruiskauksin spermaa suoleen.

Lepäsimme vähän aikaa ja tasasimme hengitystämme. Olimme yltä päältä hiessä. Vedin jo veltostumaan alkaneen kaluni ulos takapuolesta. Valkoista spermaa tuli siittimen mukana ulos, ja se valui hiljalleen kaverin pakaravaon karvoille.

- Huh, mikä meno ja kiima! Kyllä kaikkien heteroiden pitäis tämä ainakin kerran elämässään kokea. - Tuota... voisitko vielä vähän imaista mun kyrpää, että millaiselta se tuntuu, kun sen tekee toinen mies. Sitten oisin kokenut kaiken, mitä oon miettinyt.

Siirryin kaverin viereen kyljelleni. Hänen kalunsa oli vielä kiimasta turvoksissa, ja vatsalle oli valunut hänen kullinsa limaa. Otin kuselta tuoksuvan munanpään suuhuni ja aloin imeä sitä samalla, kun puristin kivekset tiukasti käteeni. Sälli huohotti ja inahteli. Kusensekainen kiimalima maistui vähän suolaiselta ja vähän makealtakin. Vetelin kädellä kullinvartta välillä lisäten vauhtia, välillä hidastaen. Hetken päästä huomasin, että mies alkoi lähestyä hekuman huippua. Kivekset nousivat aivan kullin tyveen kiinni, ja siitin turposi äärimmilleen. Pidin sen pään tiukasti suussani. Kaveri huohotti voimakkaasti, pidätti sitten hengitystään. Vartalo taipui vaistomaisesti ylöspäin kaarelle. Työnsin äkkiä sormen anukseen, ja samassa kaverin siitin alkoi ruiskia lämmintä spermaa suuhuni. Tunsin, miten samanaikaisesti anuksen sulkijalihas supisteli rytmisesti sormeni ympärillä. Kovassa himossani nielin kaiken siemenen, jonka kaveri oli säästänyt tyttöystävälleen.

- Että heterotkin voi kokea tämmöistä, sälli sanoi. - Siinä sitä on ihmettä kerrakseen. Sun mällit on nyt mun sisällä ja mun sinun. Miten tässä näin kävi? Siementenvaihto, heh. - Muuten... sä panit mua niin innolla perseeseen, että mulla kävi mielessä, että sä saatat olla sittenkin vähän homo. Ei kai sitä aina itse tiedä.

- Totta, ei sitä aina itse tiedä. Sä oot tarkkanäköinen ja niin oon mäkin: tuntui varmaan sustakin tosi hyvältä, kun työnsit kieltäsi mun suuhun ja nostit nilkkasi mun selkään hakauksiin... Mutta nyt mä lähden jatkamaan matkaa. Lepäile tässä vielä vähän aikaa, jotta jaksat suunnistaa Viistetielle. - Ja mene selvinpäin ens perjantai-iltana tyttöystävän luo, niin kyllä se taas antaa sulle pillua.

Kaveri nyökkäsi tyytyväinen ilme kasvoillaan, kääntyi kyljelleen ja alkoi kuorsata.

Katso kaikki kirjoittajan JuhoPaulus novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.6 / 5. Arvostelijoita 24

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu