Sedän Tuhma Tyttö

23/08/2021 | Kirjoittaja: Anonyymi |
3 min
Kertoja: Nainen | TeinityttöVanhempi MiesAlaikäinen
3.3
(58)
Olin huomannut jo aikaisemmin huomannut setäni katseen viipyilleen vartalollani.

En ollut tavannut isäni veljeä, Tommi-setää lapsuuteni jälkeen. Nyt törmäsimme toisiimme pubissa. Olimme lähdössä kotiin sattumoisin samaan aikaan.
Tunsin punastuvani, mieleeni muistui tapahtumat 20 vuoden takaa. Tommi-setä ilahtui selvästi minut nähdessään.

- Kas, kukas se siihen tupsahti? Pikkulikasta on kasvanut kaunis nuori nainen! Vieläkö muistat minut? Tommi-setä muistelee sinua useinkin, ihania muistoja ovatkin.

- Tottahan minäkin sinut muistan.
Lähdimme kävelemään, totesimme asuvamme samassa lähiössä. Mietin mielessäni, mitenkä suhtautuisin setäni tapaamiseen. Päätin kutsua hänet iltakahville läheiseen baariin, olihan hän sentään yksi harvoista sukulaisistani. Eikä meidän ollut mikään pakko muistella menneitä aikoja, mutta toisaalta... No, katsotaan mitä tapahtuu.
Saatuamme kahvikupposet eteemme, Tommi-setä ei kaihtanut ottaa menneitä tapahtumia puheeksi.

- Olit suloinen nuori tyttönen silloin, itse olin reilusti keski-ikäinen, ja nyt jo vanha setä, mutta muistan sinut elävästi niiltä ajoilta. Miten sinä muistelet yhteisiä tapahtumia? Et kai sentään pahalla?
- E-en, mutta täytyy sanoa, että tapahtumat muokkasivat elämääni jonkin verran.
- Niinkö, kerropa sedälle.

Tosiasia oli, etten koko elämäni aikana ollut suhteessa ikäisiini miehiin. Haaveilin vanhemmasta miehestä. Sellaisesta sedästä, joka pitäisi minua kuin kukkaa kämmenellä. Fantasioissani oli aina setäni kaltainen mies.

Kuinka kaikki sai alkunsa? Kai se alkoi kesämökkimme rannassa. Yhtäkkiä kaikki hulvahti hyökyaallon tavoin mieleeni. Olimme kahdestaan mökkeilemässä, vanhempani olivat ulkomailla ja Tommi-setä piti minusta huolta. Olin jo teini-ikäinen, en mikään lapsi, en tosin missään nimessä aikuinenkaan. Olimme uimassa rannalla, sukeltelimme ja pidimme hauskaa. Muistan kuinka setä sukeltaessaan yllättäen otti jalastani kiinni. Sitten tunsin hänen kätensä kuin sattumalta hipaisevan jalkoväliäni. Tunsin kummallisen tunteen valtaavan mieleni. Olin utelias, en pahastunut kosketuksesta. Jatkoimme polskuttelua, eikä setä uusinut koskettelua. Jotenkin olin pettynyt. Olin ylpeä sirosta vartalostani, pienistä rinnoistani ja kauniista pitkistä sääristäni. Olin huomannut jo aikaisemmin huomannut setäni katseen viipyilleen vartalollani.

Illalla pelasimme korttia, jossain vaiheessa setä ehdotti räsypokkaa.
- Oletko pelannut sitä koskaan? Siinähän häviäjä joutuu riisumaan jonkun vaatekappaleensa. Tommi-setä haluaisi sinun häviävän, hävinnyt nimittäin on pelin lopussa alasti. Pelataanko?

Siinä vaiheessa rohkaisin mieleni, sanoin, etten todellakaan osaa räsypokkaa, joten häviäisin varmasti. Ehdotin, että suostun riisumaan ilman peliäkin. Sedän ilahtunut ilme kertoi, että tämä sopisi hänelle erinomaisesti.

- Setä tykkää rohkeista pikku mimmeistä jotka suostuvat olemaan tuhmia.

Hitaasti riisuin paitani ja kuulin sedän kiihtyneen hengityksen. Hidastellen heittelin vaatteet sängyn päälle. Tunsin jännityksen, omakin hengitys kiihtyi. Miten asia etenisi? Mitä setä tekisi?

- Tiedätkö, että palan halusta nähdä alastoman typykkäni. Haluan kosketella sinua joka paikasta, ihan joka paikasta. Olisiko se sinusta hauskaa? Ja katsopa mitä sedän haaroissa tapahtuu! Sedän kulli ei enää olekaan pieni ja pehmeä. Siitä on tullut iso ja kova kyrpä. Sedän on nyt ihan pakko ottaa se ulos housuista ja runkata, näet sedän kyrvän kasvavan vielä isommaksi.

Muistan, kuinka pikkuinen teinipilluni turposi, tunsin kihelmöivää halua olla tuhma tyttö, halusin sedän näkevän untuvaisen, vaaleanpunaisen pilluni, halusin hänen himoitsevan minua. Levitin hiukan reisiäni.
- Haluaako setä kosketella sievää pillua?

- Setä tosiaankin haluaa sitä, mutta on ihanaa katsoa pikkupilluasi, runkata ja heilutella mulkkua. Voisitko levittää sormillasi häpyhuulia, setä nauttii katsella nuorta, tiukkaa levitettyä tytön pimppiä. Sedän kyrpä pääsee pian hiukan hinkkaamaan pilluasi, pääseehän?
- Ensin sedän on kutiteltava sievää pimppiä, hangattava sitä sormella, ja jos setä haluaa, niin pikkupimppi tykkäisi kovasti nuolemisesta, haluaako setä nuolla sitä? Tykkääkö setä imemisestä? Voisin imeä sedän kovaa kullia, ja samalla puristella sedän kiveksiä. Haluan, että imemme toisiamme, minun pilluni kieli tykkää kun setä imaisee sen suuhunsa.

Tommi-setä huohotti kiihtyneenä, höpötti ihanasta pikkupillusta, johon hän työntäisi kovan, valtavan ison kyrpänsä. Liukas, kostea pillu, joka odottaisi himokkaasti suurta mulkkua sisäänsä.

- Setä voisi hinkata kyrvän päällä klitoristani. Levitän huulia, setä näkee kostean vaaleanpunaisen turvonneen pillun. Sedän kulli tykkää liukkaasta pillun vaosta. Noin, juuri noin setä osaa tehdä niin ihanan hyvää, setä hinkkaa kullilla niin ihanasti pillua.

- Nyt sedän on pakko survaista kulli tuohon pikkuiseen, kireään pyllyysi. Ai että on ihana pillu tytöllä, vanha setäsi ei ole koskaan saanut näin hyvää nussimista. Tuntuuko tämä nannalta, onko sedän paksu kyrpä tehnyt namia typykän vitulle? Ihana tytön vittu, setä tykkää, setä tykkää kovasti, tekee niin hyvää kyrvälle. Kohta setä ottaa kullin ulos ja setä nuolee välillä pikkupillua ja setä kutkuttelee sormella klitorista.
- Haluaako setä, että runkkaan pienellä kädelläni isoa kyrpääsi?

- Ota suuhun, ota kyrpä suuhun ja runkkaa hitaasti kullin vartta. Oi tyttö, ime ja runkkaa, tekee niin hyvää.

Kaikki tämä muistui elävästi mieleeni siinä kahvikupposen ääressä, vanhan sedän kanssa oli helppo jutella.

Tiedätkö Tommi-setä, että suuri fantasiani on irstailla vanhan sedän kanssa. Mutta haluan olla se nuori mimmi, jopa nuorempi kuin silloin olin, halua leikkiä nuorta tyttöä, olla himoittava pikkumimmi, jonka pillunkarvat ovat vielä untuvaa. Haluaisitko leikkiä kanssani, olla namusetä minulle?

Kuule typykkä, minulle olet edelleenkin tuhma pikkutyttö, jonka kanssa setä tekee kivoja juttuja. Jo nyt vanha kullini on taas muuttumassa isoksi ja kovaksi kyrväksi. Mennäänkö hinkkaamaan kyrvän päällä pientä pillunkieltäsi, nuolemaan ja imemään toisiamme. Näytät sedälle pilluasi, levität sormillasi vitun huulet, setä saa katsoa ihanaa kosteata untuvapilluasi ja hinkata isolla mulkulla kiimaista pilluasi, mennäänkö?

- Ihanaa, mennään! Setä toteutti haaveeni, saan olla taas tuhma pikkupimu irstaan vanhan sedän nussittavana.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.3 / 5. Arvostelijoita 58

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu