Seksikevät Kilpailu:

Kilpailusta:
Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Tämä oli ensimmäinen Novellikilpailu, minkä olemme järjestäneet ja koska osanottajia löytyi ja kiinnostusta tuli vielä kilpailun jälkeenkin, tulemme varmasti järjestämään uusia kilpailuita tulevaisuudessa. Olemme voittajiin yhteydessä sähköpostitse. Onnittelut voittajille :)
Kilpailun Voittajat:
1. piilopuu: 100€ (Kilpailunovelli: Virvon Varvon)
2. PesoW: 50€ (Kilpailunovelli: Liftaripoika)
3. AnniinaP: 20€ (Kilpailunovelli: Naapurin Ukko)

Seksikevät Kilpailu:

Kilpailusta:
Tervetuloa Seksinovellit.orgin järjestämään Seksikevät Kilpailuun! Kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan. Huomioi kuitenkin, että novellisi tulee olla kevät-aiheinen. Tarkistamme novellien aiheet ennen niiden julkaisemista. Mitä tarkoittaa kevät-aiheinen? Se jää sinun tulkinnallesi. Tulemme julkaisemaan lähes kaikki novellit, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kirjoittaisit vahingossa ohi aiheen. Huolehdi kuitenkin ettet kirjoita vahingossa tarinaa joulusta tai juhannuksesta... Novellin lähettäminen kilpailua varten on helppoa. Mene “Lähetä Novelli” sivulle, laita rasti laatikkoon “Ilmoita novelli kisaan” ja lähetä novellisi. Kilpailun ilmoittautuminen on täysin anonyymiä, paitsi että lukijat näkevät nimimerkkisi, jos et ilmoittaudu anonyymillä nimimerkillä. Voit osallistua kisaan myös halutessasi anonyymillä nimimerkillä, mutta muista jättää sähköpostisi, jos vaikka sattuisit voittamaan kisan.
Palkinnot:
Ensimmäiseksi sijoittuva novelli voittaa 100€, toiseksi 50€ ja kolmanneksi 20€. 
Ajankohta: 
Kilpailuun voi lähettää novelleja 10 päivän ajan. Vastaanotamme novelleja 4.4.2020 alkaen ja viimeinen päivä, jolloin novellin voi lähettää kilpailuun on 14.4. Kaikki novellit julkaistaan keskiviikkona 15.4. Voittonovellit ilmoitetaan kahden viikon päästä. Voittajat julkistetaan torstaina 30.4 klo 12. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse sekä julkaisemme tiedon novellien sijoituksista tällä sivulla.
Voittajan Valitseminen:
Novellin sijoitus kilpailussa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon lukijat osoittavat kiinnostusta sitä kohtaan (mm. arvostelut ja lukukerrat) sekä meidän ylläpidon arvostelujen mukaan. 
Novellien Julkaisu:
Novellit julkaistaan Seksinovellit.org sivustolle normaalien novellien tapaan. Kuitenkin kaikkiin kilpailuun osallistuviin novelleihin on merkitty #kilpailu ja niiden alussa on lyhyt ilmoitus siitä, että ne osallistuvat kisaan. Novellien julkaisemisjärjestys on satunnainen eikä se riipu novellin nimestä tai lähetyspäivämäärästä. Voit lukea pelkästään kilpailuun osallistuneita novelleita tagilla: Kilpailu.
Kysymyksiä?
Ota yhteyttä meihin [email protected] mikäli sinulla on kysyttävää kilpailusta tai mistään muusta. Onnea matkaan! 
Seksinovellit.org © Copyright 2020, All Rights Reserved.
chevron-downpencil-squarecrossmenu