Seksimessuilla

18/12/2021 | Kirjoittaja: juhani |
3 min
Kertoja: Mies | SeksimessutHeteroseksiTositarina
2.5
(23)
Työnsin etusormen anaaliin samalla imien klitorista.

Olin työmatkalla Helsingissä ja päätin jäädä yöksi ja mennä Sexhibition messuille perjantai-iltana. Ilta meni hienosti ja viimeisenä puuhalavan edessä esitystä katsoessa kiinnitin huomioni kolmeen ihmiseen, selvästi pariskunta ja heidän kanssa sinkku nainen. Siirryin heidän taakse ja nojasin ruuhkassa tätä sinkkunaista vasten. Hän ei pannut pahakseen joten laitoin kädet hänen lanteille, jolloin hän vilkaisi taakseen eikä tehnyt mitään. Siirsin kädet hänen lanteille mutta paidan alle jolloin hän nojasi minua vasten ja huomasi kovan kullini ja alkoi hieroa persettä kaluani vasten.
Ehdotin poistumista hotelliini ja sinne mentiin. Hotelliin päästyämme menimme yhdessä suihkuun ja kaikki paikat tuli pestyä.


Samantien sänkyyn ja siirryin hänen jalkojen väliin pyöritin kieltä klitoriksen ympärillä, välillä imaisin sitä voimakkaammin, hän huohotti äänekkäästi, lisäsin vauhtia kieleen ja aloin pyörittämään peukaloa persereiän päällä jolloin ääni voimistui ja hän huusi, älä lopeta kohta irtoaa, työnsin etusormen anaaliin ja imin klitorista ja samantien meni selkä kaarelle ja ulina yltyi orgasmin kourissa.
Siirryin viereen makaamaan ja kysyin mikä sinun nimi on, minä olen Juhani. Hän sanoi olevansa Sari ja sanoi olevansa minulle jotain velkaa, siirtyi puolestaan kaluni kimppuun ja alkoi antamaan taivaallisen hyvää suuseksiä, otti välillä syväkurkut, koko kalu suussa, otti kivekset suuhun, nuoli anaalia ja työnsi kieltä syvemmälle perseeseen, olihan hän sen suihkussa hyvin pessyt.


Seuraavaksi hän meni käsilaukulleen ja otti sieltä messuilta ostamansa jonkin liukuvoiteen tai hierontaöljyn ja kaatoi sitä päälleni ja levitti sitä koko vartalolleni. Sen jälkeen tuli päälleni ja oltiin vartalot vastakkain liukkaina öljystä. Hän peruutti hitaasti alaspäin niin että kaluni liukui hitaasti hänen sisään ja hän alkoi liikkua hitaasti eteen taakse ja nousi siitä ratsastamaan päälleni ja minä hieroin hänen rintoja, vauhti kiihtyi ja taas hän alkoi huohottamaan ja huomasin että orkku tekee tuloaan, samoin kun minulla. Yritin pidätellä niin että hän kerkiäisi edelleni ja kun tunsin että nyt pillu puristelee kullia siihen malliin että hänellä lähtee niin lopetin jarruttelun ja annoin mällin lentää ja sitähän tuli paljon, kiitos seksimessujen.

Makailimme jonkin aikaa vierekkäin,jutellen seksifantasioista sun muusta, hän oli yksinhuoltaja äiti, sairaanhoitaja itäsuomessa ja Helsingissä jatko opiskelemassa mielisairaanhoitajaksi sen messuilla olleen kaverinsa kanssa.
Hetken levättyämme hän otti kaluni käteen, runkkaili sitä ja kysyi,heräisikö tämä vielä henkiin, liukui öljyisiä vartaloitamme pitkon alas ja otti spermaisen ja pillunmehuista märän kalun suuhun ja alkoi antaa parasta saamaani suuseksiä ikinä.


Enhän minä voinut olla huonompi joten aloin kääntymään niin että saan tehdä vastapalveluksen ja aloin nuolemaan omasta spermasta valuvaa pillua. Pian alkoi tuntua että voisi ottaa uusintaerän.
Siirryttiin lähetyssaarnaajaan ja pahimpien paineiden purkauduttua, naitiin hitaasti nautiskellen. Kysyin siinä samalla, tekikö hän messuilla muita ostoksia ja sanoi että dildo tuli ostettua.


Hyökkäsin heti hänen käsilaukulle, dildo pois paketista ja käyttökuntoon. Aloin antamaan dildohoitoa, välillä syvään sisään, sivelin klitorista, hiukan anaalin pintaa ja vähän sisään, hän alkoi taas ulisemaan, selkä meni kaarelle ja alkoi pitkä orkku ulina.

Hetken huilattua pyysin hänet kontilleen ja aloin naimaan takaa päin, samalla pyörittelin dildooa klitoriken päällä ja häneltä alkoi taas irtoamaan orkku. Annoin hänen rauhoittua hetken ja aloin taas kesittymään omaan nautintoon. Lykin kalua pillussa ja aloin hitaasti työntämään dildoa anaaliin, kun sain sen kokonaan syvälle anaaliin, en pystynyt kauaa pidättelemään, tuntui taivaallisen hyvälle, kalu pillussa ja värisevä dildo naapuriaukossa, saman tien lähti sperma liikkeelle ja paljon tuli toisellakin kerralla.


Nukahdimme hetkeksi ja kun heräsin niin dildo surisi edelleen perseessä ja kalukin akoi heräämään henkiin. Otin dildon pois perseessä, herättelin hänet ja kysyin olisiko vielä jatkot? ok, oli vastaus ja hän siirtyi alakeraan herättelemään puoliseisokissa olevaa kaluani, taas taivaallisen hyvällä suihinotolla.


Käänsin hänet taas kontilleen ja aloin naimaan takaapäin, työnsin sormen anaaliin, jolloin hän kysyi haluanko sinne, vedin kalun pois pillusta ja hän kaatoi liukkaria persvakoon ja sormetti sieltää voitelua kakkoseen. Sen jälkeen työnsin kalun anaaliin ja aloin kiivaan nainnin, huomasin sängyllä dildon, otin sen ja työnsin pilluun, tulos oli sama, värisevä dildo naapuriaukossa sai saman tien mällin lentämään.


Nukahdimme siihen ja nukuimme aamuun asti. Herättyämme otit dildon ja pyysit katselemaan kun käytät sitä, ei ole kauniimpaa katsottavaa kun nainen tyydyttää itseään ja saa orkun!


Kysyin vielä entä minä, tarjosit rintojen väliä ja suuhoitoa, hän sai suullisen spermaa jonka nieli, siitä siirryimme suihkun kautta hotellin aamupalalle.


Tähän tulee vielä jatko osa.

Katso kaikki kirjoittajan juhani novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 2.5 / 5. Arvostelijoita 23

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu