Seuralaisena Hotellissa

11/06/2021 | Kirjoittaja: pinkboy |
6 min
Kertoja: Mies | GayAikuisten Kesken Nuori Mies
4.4
(20)
Miehen pussit hakkasivat haaroväliäni ja lantio läiskyi persettäni vasten.

Näpyttelin ovikoodin paneeliin ja astuin sisään tyhjään ja hämärään hotellihuoneeseen. Käännyin sulkemaan ovea ja jäin samalla tuijottamaan omaa peilikuvaani oven viereiselle seinustalle asetetusta suuresta peilistä. Peilissä näkyi hieman jännittyneen oloinen, lyhyet tummat hiukset omaava, päällisin puolin täysin normaali lyhyehkö, mutta miehekäs nuori mies. Tiesin kuitenkin peilikuvan valehtelevan sillä tunsin päällysvaatteiden alla pitsisen naisellisen seksikkään alusasun, jonka olin pukenut päälle kotona ennen lähtöä. Mustat ja pitsiset rintaliivit ja stringit tuntuivat kiihottavilta karvatonta ihoani vasten. Pitsi hyväili ihanasti etumustani ja stringien naru painautui kiusoittelevasti pyöreiden pakaroideni väliin poikapilluani vasten. Asukokonaisuuden olin viimeistellyt mustilla sukkanauhaliiveillä ja -sukilla. Tunsin oloni erittäin seksikkääksi ja nautin tunteesta täysin siemauksin.

Tiesin, että minulla ei olisi montaa minuuttia aikaa laittautua valmiiksi ennen kuin huoneen omistaja saapuisi paikalle, joten suljin oven ja aloin riisuutumaan. Jännityneisyyteni ja kiihottuneisuuteni kasvoi vaatekappaleiden vähetessä. En ollut valmistautunut meikkaamaan, mutta puin itselleni näyttävän naisellisen silmikon, joka peitti puolet kasvoistani. Rasvasin vielä huuleni pehmeiksi punakalla huulirasvalla. Laitoin tavarani kasaan ja samalla sekunnilla kuulin oveen koputettavan. Ajoitus oli täydellinen, ajattelin, ja tunsin kihelmöinnin kasvavan alavatsassani. Kohteliasta oli myös koputtaa, sillä olinhan minä hänen huoneessaan. Astelin ovelle päin ja vilkaisin vielä itseäni peilistä. Peilistä katsoi takaisin seksikäs tyttö. Sukkanauhaliivit korostivat kapeaa vyötäröäni ja timmit pyöreät pakarani näyttivät naisellisilta. Sukkanauhasukat peittivät jäntevät jalkani. Näytin naiselliselta ja haluttavalta ja se kiihotti minua valtavasti.

Astuin oven eteen ja silmäilin ovisilmästä ulos ennen oven avaamista. Oven edessä seisoi raamikas avonaiseen nahkatakkiin ja farkkuihin pukeutunut mies. Miehessä oli karskia rosoisuutta, jota hänen toisaalta terävät kasvonpiirteensä korostivat. Hetkellinen epäilys siitä mihin olin ryhtynyt valtasi mieleni katsellessani miehen varsin dominoivaa ja raamikasta olemusta. Tiesin kuitenkin mitä halusin ja myös sen, että ellen itse avaisi ovea tulisi hän sisään ovikoodilla. Rohkaistuin siis kääntämään kahvaa ja avaamaan oven.

Katseemme kohtasivat ovea avatessa, tein tilaa ja mies astui ovesta sisään sulkien seen perässään. Hänen katseessaan oli määrätietoisuutta ja näin miten olemukseni oli yllättänyt hänet mielestäni hyvällä tavalla. Mies riisui takkinsa, laittoi sen naulakkoon ja silmäili minua samalla päästä varpaisiin. Huomasin hänen katseessaan kasvavaa ahneutta ja olin nyt varma, että hän piti näkemästään. Mies otti askeleen kohti minua ja käveli ympärilläni koskettaen olkapäitäni ja selkääni. Pystyin tuntemaan hänen ahnaan katseensa kropallani. Tunne oli huumaava. "Olet viehättävämpi kuin osasinkaan kuvitella", mies sanoi tummalla ja syvällä äänellään, jonka tunnistin hetkeä aikaisemmin käymästämme lyhyestä puhelinkeskustelusta, mutta joka oli nyt korostetun matala, johtuen miehen selvästä kiihottuneisuudesta. Sopersin kiitosta kykenemättömänä liikkumaan jännityksestä, ja tunsin miten mies painautui selän puolelta kiinni minuun. Hänen vahvat ja karheat kätensä laskeutuivat käsivarsilleni, joilta ne vaelsivat alaspäin kyljilleni ja lantiolleni. Selkäni kaareutui vaistomaisesti tuntiessani hänen kosketuksensa jolloin peppuni painautui hänen etumustaan vasten. Vilkaisin sivullamme olevaa peiliä, jonka paljastama näky oli kiihottava. Näytin pieneltä, ainakin päättä lyhyemmältä, tuon varsin kookkaan miehen rinnalla, selkäni oli kauniilla kaarella ja pakarani hieroivat miehen etumusta.

Miehen kädet vaelsivat vatsallani, kyljilläni, lantiollani ja pakaroillani niitä hyväillen ja puristellen. Mies suuteli ja näykki niskaani, mikä sai minut huokailemaan nautinnosta. Käänsi hieman päätäni ja mies kumartui suutelemaan minua huulille. Suudelmat kävivät suudelma suudelmalta kosteammiksi ja kiimaisemmiksi, ja tunsin samalla miten miehen etumus turposi muhkeammaksi ja muhkeammaksi sen painuessa tiukasti stringipeppuani vasten. Päätin vääntäytyä irti miehen otteesta ja käännyin ympäri kasvotusten miehen kanssa. Suutelin miestä ja samalla toinen käteni vaelsi miehen paidan sisään tuntien ja tutkaillen miehen jykevää vatsaa ja rintakehää. Toinen vapaana oleva käteni vaelsi hänen lantiolta, reittä pitkin kohti etumusta. Katsoin miestä samalla silmiin, kun aloin hyväilemään hänen turvonnutta elintään farkkujen läpi. Huokailin kiimasta, kun tunsin hänen kalunsa kasvavan ja näin kiiman aiheuttaman poltteen miehen kasvoissa.

Miehen katseessa oli jotain käskevää, mikä sai minut lähes automaattisesti laskeutumaan hänen eteensä polvilleni, kasvot hänen pullottavan etumuksensa korkeudelle. “Hyvä tyttö”, mies murahti ja riisui rivakasti paitansa, jonka alta paljastui vahva, voimakas ja karvainen yläkroppa. Hän heitti paitansa sivuun ja alkoi avaamaan farkkujensa vyötä. Olin selvästi vapautuneempi alun jännityksestä, joten näykin samalla kiusoittelevasti hänen etumustaan farkkujen läpi ja kun mies sai vyönsä irti aloin avaamaan farkkujen nappia ja sepalusta. Kiimasta malttamattomana aloin vetää hänen farkkujaan alas. Farkkujen alta paljastui jäntevät ja lihaksikkaat reidet, sekä sinertävät bokserit joissa oli valtava pullotus. Hyväilin miehen reisiä ja pakaroita samalla hieroen kasvojani ja huuliani miehen turvonnutta etumusta vasten. Halusin palvoa tuota kyrpää eikä se jäänyt miehelle epäselväksi. Mies nappasi takaraivostani kiinni ja totesi käskevästi, että saan laskea hänen bokserinsa alas. Tein työtä käskettyä, tartuin boksereiden nyöreistä kiinni ja aloin vetämään niitä hitaasti alas. Hengitystä pidätellen katselin, kun hänen muhkean kalunsa varsi alkoi paljastumaan sentti sentiltä boksereiden alta. Lopulta violetti terska pongahti esiin ja puolijäykkä kyrpä osoitti uhkaavan ihanasti kasvojani kohti.

Vaikka elin oli vasta puolittaisessaa juhlakunnossa oli se silti paksu ja kookas, vähintäänkin sopusoinnussa miehen raamikkaan olemuksen kanssa. Jäin lumoutuneena huulta purren tuijottamaan miehen komeaa kyrpää ja mies potkaisi farkkunsa ja bokserinsa sivummalle. Kyrpä kasvoi silmissä pituutta sen vapauduttua boksereiden puristuksesta. Tuijotin tuota komeaa elintä huulia lipoen, ehkä liiankin pitkään, ja havahduin vasta kun mies nappasi takaraivostani uudestaan kiinni ja totesi, entistäkin karheammalla äänellä: “Pitääkö tyttöä muistuttaa mitä tässä vaiheessa kuuluu tehdä?”. “Ei tarvitse”, sopersin, mutta hän painoi jo kasvojani raskaita kivespussejansa vasten. Aloin nuolla ahnaasti hänen siistittyjä pussejaan raskaan elimen levätessä kasvoillani. Livoin pusseja kielelläni ja imeskelin hellästi suuria kivespusseja. Miehen hengitys kävi raskaammaksi ja nappasin oikealla kädelläni kiinni miehen paksun kalun varresta, jota aloin hitaasti runkkaamaan. “Hyvä tyttö”, mies kehui raskaan hengityksensä lomasta ja katsoin häntä alistuvasti silmiin samalla miehen pusseja imeskellen ja haaroväliä nuollen. Miehen katseessa oli nyt eläimellistä kiimaa ja ehdottomuutta. Tiesin, että minun olisi parempi tehdä parhaani miellyttääkseni tuota eläintä, sillä se ottaisi haluamansa tavalla tai toisella. Tämä sai minut entistä innokkaammaksi sillä olinhan minä itse ajanut hänet tuohon olotilaan pukeutumisella ja käytökselläni.

Aloin siirtyä ylöspäin miehen kalun vartta pitkin nuollen ja nauttien kyrvän mausta. Miehen terskan päästä valui kiimatippoja noroina, jotka maistoin kun kieleni saavutti turvonneen terskan. Nautin sperman suolaisesta mausta ja hieroin miehen terskan alapuolta kieltäni vasten. Nuolin mieheen siitintä kuin tikkaria ja lopulta otin terskan huulieni väliin. Mies päästi raskaita huokaisuja kun upotin terskan hitaasti syvemmälle aina huulieni välistä kuumaan ja kosteaan suuhuni. Terskan maku oli huumaava ja upotin miehen kookasta elintä syvemmälle suuhuni. Sivusilmällä näin peilistä itseni polvillani miehen edessä kyrpää ahnaasti imien. Näky oli uskomattoman seksikäs ja kiihottava. Näytin kyrvännälkäiseltä lutkalta ja totesin mielessäni, kyrpä kurkussa, että näin asia oikeastikin on. Lutkutin kookasta siitintä kuola suun pelistä valuen ja yritin ottaa kalua parhaani mukaan syvälle suuhun. En kuitenkaan saanut miehen kookasta elintä puolimatkaa pidemmälle johtuen sen paksuudesta ja pituudesta.

Lopulta mies veti kuolaisen siittimensä suustani, käski minut pystyyn ja ohjasi sängylle. Konttasin perse pystyssä sängylle, esitellen stringien ja sukkanauhaliivin verhoamaa peppuani miehelle ja tunsin miten miehen kädet läimäyttivät pakaroitan ja tarraIvat pakaroistani kiinni. Samalla mies levitti pakaroitani ja siirsi stringien naruja sivuun paljastaen kiimasta sykkivän poikapilluni. “Herkullinen näkymä”, mies murahti ja painoi kasvonsa ja kielensä reikääni vasten. Voihkin nautinnosta, selkä notkolla ja perse pystyssä miehen kosten kielen hyväillessä reikääni ja työntyessä osittain sisään. Painoin kiihkoissani persettäni vasten miehen kasvoja, kadottaen täysin ajantajun hänen kielensä huumaavassa käsittelyssä.

Lopulta mies nousi pystyyn ja tunsin kuinka hänen terskansa hieroi kuolasta liukasta reikääni. Katsoin olkani yli taakseni ja näin miehen pitävän toisella kädellä tiukasti kiinni pakarastani ja toisella kädellä kiinni elimestään, jota hän hieroi vasten tiukkaa poikapilluani. “Tytöllä taitaakin olla tiukka pillu”, mies totesi kiimaisesti raskaan hengityksen lomasta, “tykkään”, hän jatkoi katse lasittuneena reikääni. Painoin taas persettäni hänen elintään vasten ja terskan aiheuttama paine kasvoi kasvamistaan. Mies tarrasi niini pakaroistani, levitti niitä, sylkäisi reiälleni ja alkoi toden teolla ohjaamaan paksua kalua pieneen tiukkaan poikapilluuni. Vaikeroi nautinnosta kun tunsin aukkoni antavan paineen alla periksi ja miehen kalun luiskahtavan sisääni. Jo pelkkä terska sai minut tuntemaan itseni täydeksi, mutta mies työntyi hitaasti sentti sentiltä sisääni kunnes hänen paksu kyrpänsä oli juurta myöten sisälläni. “Tiukka on tosiaan”, mies totesi ikään kuin itselleen täysin himojensa pauloissa. Vaikeroin ja voihkin nautinnosta kun mies alkoi hitaasti liikkua sisälläni edestakaisin. Hänen napakka otteensa lantiostani piti minut paikallani kyrvän työntyessä uudestaan ja uudestaan sisään liukkaaseen reikääni. Ajoittaiset läimäytykset perseelleni lisäsivät nautintoa entisestään. Mies ahmi katseellaan kroppaani: pakaroitani, notkolla olevaa selkää, lantioni muotoja, samalla nautiskellen joka työnnöstä kuumaan aukkooni.

Tunne oli jälleen kerran huumaava kun tunsin miehen tahdin kiihtyvän. Tunsin ennen tuntemattomia värityksiä omassa kropassani miehen seivästäessä minua entisestäänkin turvonneella elimellään. Sykkivä poikapilluni lypsi hänen elintään voimakkaammin työntö työnnön jälkeen ja aloin tunte miehen lähestyvän kliimaksin. Väristykset kropassani kasvoivat kunnes tärisin valtoimenaan himosta ja nautinnosta orgasmin partaalla. Miehen naimisen tahti oli eläimellistä, hänen pussinsa hakkasivat haaroväliäni ja lantio läiskyi persettäni vasten.

Yhtäkkiä hän päätti vielä heittää minut mahalleen sängylleni, asetteli persettäni hiukan pystyyn, tuli hajareisin päälleni ja työntyi sisään. Mies painautui selkääni vasten käänsi kasvojani ja suuteli minua niskaan jaa huulille välillä näykkien korviani, samalla naiden minua voimakkain työnnöin sängyn ja itseni vaikerioidessa hänen alapuolellaaan. Miehen hikinen ja karvainen kroppa ihoani sai oman hekumani lähenemään entisestään, kroppani tärisi taas kiimasta enkä tuntenut hallitsevampi itseäni millään lailla. “Kohta saat spermat sisääsi”, mies huohotti korvaani raskaasti, ja tunsin miten hänen paksu elimensä oli räjähtämispisteessä. Mies karjaisi ja tunsin miten kuuma spermalasti lähti liikkeelle hänen kivespusseistaan. Mies työnteli rajusti huohottaen sykkivää ja paksua siitintään sisääni ja tunsin miten kuuma sperma purkautui voimalla sisääni runsain sykäyksin. Tiukka nautinnosta sykkivän reikäni lypsi joka pisasan hänen elimeestään ja tunsin miten orgasmi alkoi ravistella kehoani. Tärisin holtittomasti miehen edelleen naidessa reikääni ja oma kaluni sylki spermat strigeihini. Lopulta rajusta orgasmista uupunut mies lysähti päälleni ja hänen elimensä luiskahti ulos sisältäni. Mies jäis osittain päälleni maksamaan ja tunsin miten spermavana valui ulos naidusta poikapillustani. Nukahdin nopeasti uupuneena, mutta tyydytettyä, sekä tyytyväisenä itseeni.

Heräsin yskin huoneesta, jossa olin ilmeisesti nukkunut aamuun saakka. Ajantaju eilisessä oli mennyt täysin, joten en osannut sanoa kuinka pitkään olin nukkunut. Oloni oli kuitenkin virkeä, joten nousin, peseydyin ja pukeuduin ja aloin tekemään lähtöä. Juuri poistuessa paikalta huomasin peiliin kiinnitetyn post it-lapun, jossa oli aika ja paikka ensi viikonlopulle ja varoituksena, että ensi kerralla tuon mukanani kaverin. Totesin, että minulla ei taida olla vaihtoehtoja, mutta en toisaalta sellaisia tuntunut tämän tapauksen suhteen kaipaavankaan.

Katso kaikki kirjoittajan pinkboy novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.4 / 5. Arvostelijoita 20

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu