Sini Saa Isukilta

18/12/2021 | Kirjoittaja: Fantasia438 |
2 min
Kertoja: Mies | InsestiAlaikäinenTytär
4.4
(234)
Isukki avasi kiimassa housujen vetoketjun ja väänsi jäykistyneen kullinsa esiin.

Isä tuli töistä ja huomasi Sinin makaavan sohvalla reidet avoimena, pillun paistaessa punaisena ja kosteana. Isukin rupesi heti tekemään mieli nuolla valuvat nesteet pillusta. Hän kumartui Sinin haarojen väliin ja alkoi lipoa nesteitä huulilta, klitalta ja pakaroiden välistä. Kuinka hän nauttikaan tytärensä nesteistä ja nuoli yhä kiihottuneempana syvemmältä pakaroiden välistä ja tunsi anuksessa pähkinäisen maun, raotti pillun huulia ja työnsi kielensä syvemmälle jotta saisi nuoltua kaikki herkut pillusta.Sini alkoi voihkia ja hän toi sormensa klitalleen alkaen hieroa sitä kiihtyvällä tahdilla. Vasta tyydytetty pillu alkoi turvota ja kostua uudelleen. Isukki nautti pillun tuorpoamisesta ja alkoi sormettaa sitä. Hän löysi g-pisteen pillun sopukoista ja jatkoi sen kiihottamista samalla sormettaen pillua. Pian Sini alkoi vaikeroida ja vääntelehtiä. Nosti ja laski peppuaan yhä kiihtyvällä tahdilla ja pian hän laukesi pillun supistellessa ja ryöpsäyttäessä squirtit isukin kasvoille. Ihanaa kuinka maukkaita nesteitä tyttö nyt erittikään isukilleen. Hän nuoli squirtit pillusta ja tunsi kuinka hänen kova kyrpänsä sykki housuissa vaativasti.

Isukki avasi kiimassa housujen vetoketjun ja väänsi jäykistyneen kullinsa esiin niin, että vetskari raapi kullinvartta. Kyrpä ei siitä välittänyt, sykki ja turposi vain entistä isommaksi kun pääsi pois housujen kahleista. Nyt tyttö saisi kiimaiseksi turvonnutta kyrpää. Isukki tunsi kuinka kyrpä saattaisi laueta millaisesta kosketuksesta tahansa, mutta nyt hän halusi vain tyttärensä turvonnutta, kuumaa ja liukasta pillua. Hänen olisi kestettävä laukeamatta vielä hetki. Kyrvän päästä valui jo kiiltävää kiimanestettä, nyt hän oli jo Sinin kuumilla huulilla, ihanan kuumaa ja kosteaa tuntui kyrvän päässä. Halu pakotti isukkia työntymään hitaasti pilluun, nauttien jokaisesta millimetristä, jonka kyrpä eteni kohti kuumien ja turvonneiden pillunhuulien. Kyrpä sykkien isä työntyi pohjaan saakka, häpykumpujen koskettaessa toisiaan. Isukki veti kyrpää ulos pillusta ja taas pillun pohjalle, jossa tunsi kyrpänsä laukeavan ruiskuttaen täydet pallit tyhjiksi tyttären pilluun.

Sini oli ollut hereillä koko ajan isän nuolemisesta lähtien ja huohotti nyt pillu hellänä ja tyydytettynä. Hän tunsi kuinka isän elin veltostui sisällään ja kuinka isä veti kullin pois pillusta spermavanan seuratessa ja valuessa pakaroiden välistä sohvalle. Äiti oli tullut parvekkeelta ja seurasi toimitusta pillu kosteana. Nyt haluan sulta pillulimaista ja spermaista kullia suuhuni, sanoi äiti. Isukin lerppakulli oli pillunesteiden ja sperman peitossa kun äiti otti kullin suuhunsa ja alkoi nuolla ja imeä herkkuneisteitä kullista. Hän imaisi kullin suuhunsa niin, että esinahka jäi huulien väliin ja terska kullin varsineen imeytyi suuhun. Lerppakulliin alkoi ilmaantua elämää. Äiti imi terskan nieluunsa ja alkoi tekemään nielemisliikkeitä nielullaan. Sitä kulli ei kauaa kestänyt vaan alkoi jäykistyä ja turvota nielussa.Äiti jatkoi kullin naintia suullaan ja kulli kasvoi täyteen mittaansa. Oli kuin se ei olisi lauennutkaan juuri äsken. No spermaa varmaan riitti palleissa ja tästä tietoisena äiti jatkoi kullin imemistä hieroen samalla palleja ja vetäen palleista.

Kuuma kulli ei kauaa saanut olla suussa kun äiti kääntyi polvilleen ja tarjosi isukille pylly pystyssä herkkujaan. Isukille näky oli vastustamaton. Kosteana sykkivä anus, jonka alapuolella oli punaiseksi turvonnut kostea pillu. Isukki ei epäröinyt hetkeäkään vaan työntyi äidin pilluun. Kosteaan anukseen hän painoi peukaloaan hitaasti, välillä hyväillen peukalolla anuksen reunoja ja painaen taas peukaloa syvemmälle anukseen. Kulli nai pillua ja peukalo luiskahti anukseen samalla äidin voihkaistessa nautinnosta. Hän liikutti takapuoltaan eteen ja taakse kiidyttäen naintia. Pian hän sai orgasmin pillun ja anuksen supistellessa miehensä elimen ja peukalon ympärillä. Supistukset aiheuttivat isukille purkautumisen jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä ja palleissa tuntui kuin niitä käännettäisiin nurin. Spermaa kuitenkin riitti valumaan noroina äidin reisiä pitkin kun isukki veti aran kullin ulos pillusta. Sinä iltana molemmat pillut saivat vielä uusintakäsittelyn isukin kullin taholta.

Katso kaikki kirjoittajan Fantasia438 novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.4 / 5. Arvostelijoita 234

4 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu