Swinger Tapaaminen

11/11/2021 | Kirjoittaja: Anonyymi |
3 min
Kertoja: Mies | Parinvaihto CuckoldHeteroseksi
3.7
(26)
Varovasti mies alkoi kädellä kosketella Annen vartaloa ja hyväillä rintaa.

Kertomus ensimmäisestä parinvaihto kokeilustamme.

Olemme perheellinen pariskunta, mies 41v ja nainen 35v. Olemme olleet yhdessä noin 10 vuotta.

Pitkään olemme puhuneet, että osallistuisimme parinvaihtotapahtumaan. Ongelmana on ollut lähinnä puolisoni, eli Annen suhtautuminen vartaloonsa. Itsekin olen ollut epäileväinen sovitaanko me sinne ns. muottiin. Anne on aika pyöreävartaloinen, kurvikas ja jättirintainen. Olemme katsoneet paljon pornoa sellaisista bileistä ja yleensä ovat, niin hyvävartaloisia.

Lopultakin päätimme osallistua Himokselle järjestettyyn tapaamiseen. Saavuimme mökkialueelle autollamme ja menimme erääseen mökkiin valmistautumaan iltaan. Anne puki läpikuultavan saunatakkimaisen asun päälle ja pikkarit. Rintaliivit jätettiin pois. Iteleni tuli hiaton paita ja uikkarimalliset housut.

Saavuimme kokoontumistilaan, jossa oli tarjolla kaikenlaista juotavaa yms. Pareja oli tullut paikalle noin 8. Ikähaarukka noin 20-60.
Katselimme Annen kans illan edetessä olisiko ollut, jokin kiinnostava ja hyvin meidän kanssa juttuun tuleva pari, jonka kanssa olisi kokeiltu jotain. Ketään ei oikein löytynyt ja tuntui, ettei kukaan oikein tohtinut lähestyäkään. Paljon katseita Anne kyllä selvästi keräsi.

Sitten eräs pari tuli luoksemme pöytään ja kysyi saisivatko liittyä seuraan.

Siinä juteltiin kaikenlaisia ja kerrottiin, kuinka oltiin ekaa kertaa sellaisessa mukana. Pari oli kokeneempi, noin 45 vuotiaita molemmat. He kertoivat, kuinka kannattee yrittää rentoutua ja edetä rauhassa. Kaikenlaiset vartalot hyväksytään täällä ja erityisesti Annen vartalo on jotain harvinaista täällä.

Jossain vaiheessa siirryimme tilaan, jossa oli tehty sellainen jättisänky huoneeseen. Seiniä kiersi tuoleja ja sohvia. Anne oli tosi jännittynyt, niinkuin minäkin. Menimme sohville istumaan ja katsomaan mitä tapahtuu.

Osa pareista menivät suoraan sängylle, olivat varmaankin jo aiemminkin harrastaneet jotain.

Aikamme rohkeutta keräten menimme myös sängylle. Riisuimme vaatteemme pois ja aloimme hyväillä toisiamme. Välillä katsoimme mitä muut tekee ja saimme myös paljon katseita penkeillä istuvilta.

Annella nolotti iso vartalonsa, mutta lopussakin alkoi rentoutua ja kiihoittua. Suutelimme ja Anne runkkasi minua ja aloinkin olla jo kovana. Sormetin Annen kosteaa pillua ja hyväilin suulla ihania jätti rintoja.
Oli todella kiihoittavaa tehdä sellaista samassa tilassa muiden tuntemattomien kans.

Hetken kuluttua eräs herrasmies saapui luoksemme ja kysyi saisiko liittyä seuraan. Anne ei oikein osannut mitään sanoa, mutta minä annoin luvan.

Mies asettui Annen toiselle puolen ja minä toiselle. Varovasti mies alkoi kädellä kosketella Annen vartaloa ja hyväillä rintaa. Mies kysyi miltä Annesta tuntuu ja Anne kertoi, että jännittää mutta kivalle tuntuu.

Itseäni kiihoitti aivan järkyttävästi ja vatsanpohjaa kouristi. Se näky, kun vieras mies näkee Annen alasti ja hyväilee häntä. Ei mennyt pitkään, kun laukesin vaimoni kädelle. Mies hymyili ja sanoi, että taitaa kiihoittaa kivasti näky. Hieman nolosyuin ja hymyilin vastaukseksi.

Vetäydyin hieman sivummalle ja kuiskasin Annelle, että saat luvan tehdä mitä haluat. Anne oli jo täysin kiihoittunut, sen huomasi katseestakin jo. Mies alkoi suudella vaimoani ja huomasin kuinka hänellä seisoi jo kokonaan. Mahtavan kokoinen kalu ajautui vaimoni kädelle ja Anne alkoi hieroa sitä samalla, kun he suutelivat.

Päätin mennä kauemmas tuoleille seuraamaan tapahtumaa. Mies ja Anne juttelivat jotain ja sopivat ilmeisesti jotain. Mies alkoi imemään vaimoni rintoja samalla puristellen ja leipoen niitä. Hän pusersi niitä poskiinsa ja ahmi nännejä suuhun. Sitten hän laskeutui Annen pillulle ja alkoi nuolla. Anne voihki ja levitti reisiään. Itse kiihotuin pelkästä katsomisesta ja olin kivikovana.

Pian eräs toinen mies asteli minun luo ja kysyi saisiko liittyä vaimoni seuraan. Kertoi kuinka mahtavat tissit hänellä oli ja muutenkin kiinnostaisi. Annoin luvan liittyä seuraan.

Miehet juttelivat vaimoni kanssa jotain ja eka herrasmies asettui selälleen. Vaimoni alkoi imeä hänen kaluaan ja toinen mies asettui vaimoni taakse ja alkoi nuolla pillua.

Sitten oli vuorossa eka pano vieraan kans. Vaimoni alkoi ratsastamaan vasta imemällään kullilla. Toinen mies siirtyi hyväilemään vaimoni rintoja ja samalla tarjosi kullinsa imettäväksi. Oli kiihoittava näky ja itse runkkasin sivummalla.

Seuraavaksi oli toisen miehen vuoro, vaimoni nousi kullilta ja meni selälleen sängylle. Toinen mies levitti reidet ja työntyi syvälle pilluun. Hän olikin tosi raju panemaan. Anne melkein huusi, kun hän pani.

Eka mies hieroi kaluansa Annen tisseihin ja välillä pani suuhun.

Jonkin ajan päästä. Eka herrasmies laukesi vaimoni rinnoille. Vaimoni levitti käsillä spermat jokapuolelle.

Siirryin vaimoni viereen ja aloin suudella häntä. Kysyin oletko nauttinut ja Anne vain voihki ja sanoi nauttivansa. Hyväilin hänen rintoja ja nuolin spermaa niistä. Toinen mies pumppasi vaimoani ainakin puolituntia ja laukesi syvälle pilluun. Hetken toivuttuaan, kiitti meitä ja asteli pois.

Siirryin anne haarojen väliin ja aloin panna spermaista pillua. Pitkään ei kestänyt, kun laukesin.

Olimme kumpikin aivan poikki ja lähdimme suihkuun. Siellä olikin jo täysi meno päällä 🙂

Arvostele Novelli:

Arviot 3.7 / 5. Arvostelijoita 26

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu