Tippi 101:

Lisätietoa novelleista saat Kirjoittajan 101 sivulta.
Kirjoittajalle: 

Mitä tippi on?

Tippi on lukijan vapaaehtoisesti lähettämä rahallinen korvaus novellisi tuottamasta lukunautinnosta tai vastaavasta.

Haluan vastaanottaa tippiä.

Novellien kirjoittajat voivat vastaanottaa tippiä. Täytä tämä lomake niin voit alkaa vastaanottamaan tippiä.

Kuka voi vastaanottaa tippiä?

Kaikki kirjoittajat, joiden novelleja on julkaistu Seksinovellit.org sivustolla ovat kykeneviä vastaanottamaan tippiä. 

Kuinka saan julkaistua novellini Seksinovellit.org sivustolla? Lähetä novellisi meille täs. Ylläpitomme tarkistaa novellin ja julkaisee sen 1-3 työpäivän kuluessa, mikäli novelli on julkaisukelpoinen. Seksinovellit.org ei julkaise novelleja, jotka ovat alle 500 sanan pituisia tai novelleja, jotka sisältävät liiallista rasismia tai syrjintää. Lisätietoa saat Kirjoittajan 101 sivulta.

Onko minun pakko vastaanottaa tippiä?

Ei tietenkään. Kaikki, jotka haluavat vastaanottaa tippiä joutuvat täyttämään sitä varten laaditun lomakkeen. Se tarkoittaa sitä, että jos et halua vastaanottaa tippiä sinun ei tarvitse mainita siitä erikseen tai tehdä mitään, sillä kukaan kirjoittajista ei ala vastaanottamaan automaattisesti tippiä.

Miten koko prosessi toimii?

1. Julkaise novelli Seksinovellit.org sivustolle (Lähetä Novelli).
2. Täytä tämä lomake tipin vastaanottamista koskien.
3. Saa tippiä lukijalta.
4. Saat sähköpostiisi automaattisen ilmoituksen tipistä.
5. Tipin ilmestyminen PayPal tilillesi.

Tarkemmin

Kun tarinasi on julkaistu Seksinovellit.org sivustolla olet kykenevä vastaanottamaan tippiä. Novellisi julkaisun jälkeen, täytä tämä lomake ja lisäämme tippilomakkeen kaikkiin julkaistuihin novelleihisi.

Kun joku antaa sinulle tippiä saat automatisoidun sähköpostin Seksinovellit.org tiimiltä koskien tipin ajankohtaa, määrää, tippaajaa (jos tippiä ei ole jätetty anonyymisti) ja kommenttia, mikäli tippaaja on jättänyt sellaisen. Sähköpostissa ei mainita, että tippi on peräisin seksinovellista, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä.  

Me vastaanotamme tipin maksupalvelu PayPalin kautta. Siirrämme rahat sieltä sinun PayPal tilillesi seuraavana tiistaina, mikäli se ei ole pyhäpäivä. PayPal maksun prosessoiminen vie 1-3 työpäivää, mikä tarkoittaa sitä, että tippi löytää tien luoksesi viimeistään seuraavana perjantaina.

Sinulle jää noin 98% tipin summasta. Maksupalvelu PayPal ottaa 0,28€ + 2% maksusiirtokuluja. Esimerkki: Kirjoittaja tippaa sinulle 10(€). Laskutoimitus: 10(€) x 0.98(98%) - 0,28(€) = 9,52(€). Eli jos saat 10€ tipin sinulle jää siitä 9,52€.

Mistä tiedän, milloin saan tippiä?

Kun joku antaa sinulle tippiä saat automatisoidun ilmoituksen sähköpostitse meidän tiimiltä koskien tipin ajankohtaa, määrää, tippaajaa (jos tippiä ei ole jätetty anonyymisti) ja kommenttia, mikäli tippaaja on jättänyt sellaisen. Tarkista sähköpostisi roskakori, jos et löydä viestiä. Viestin otsikossa tai sisällössä ei mainita, että tippi en seksinovellista, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Milloin saan tipin tililleni?

Me vastaanotamme tipin maksupalvelu PayPalin kautta. Siirrämme rahat sieltä sinun PayPal tilillesi seuraavana tiistaina, mikäli se ei ole pyhäpäivä. PayPal maksun prosessoiminen vie 1-3 työpäivää, mikä tarkoittaa sitä, että tippi löytää tien luoksesi viimeistään seuraavana perjantaina.

Esimerkki: Lukija antaa sinulle tippiä torstaina, rahat lähtevät PayPal tiliäsi kohti seuraavan viikon tiistaina (jos se ei ole pyhäpäivä) ja rahat saapuvat tilillesi viimeistään seuraavana perjantaina.

Saanko pitää koko tipin itselläni?

Sinulle jää noin 98% tipin summasta. Maksupalvelu PayPal ottaa 0,28€ + 2% maksusiirtokuluja. Esimerkki: Kirjoittaja tippaa sinulle 10(€). Laskutoimitus: 10(€) x 0.98(98%) - 0,28(€) = 9,52(€). Eli jos saat 10€ tipin sinulle jää siitä 9,52€.

Voinko vastaanottaa tippiä anonyymisti?

Tipin vastaanottaminen on aina anonyymiä kirjoittajille. Tipin antajat näkevät ainoastaan nimimerkkisi. Kukaan ei näe sähköpostiasi tai PayPal tietojasi.

Miksi minun pitää antaa PayPal tietoni?

Jos haluat vastaanottaa tippiä se tapahtuu PayPalin kautta. PayPal vaatii maksujen lähettämistä varten maksunsaajan sähköpostiosoitteen.

Muita mahdollisia maksutapoja kuin PayPal?

Seksinovellit.org ei tue tällä hetkellä muita mahdollisia maksutapoja kuin PayPalia. Jos haluat ehdottaa vaihtoehtoista maksutapaa ole yhteydessä meihin sähköpostitse: [email protected]

Minulla ei ole PayPal tiliä?

PayPal tilin tekeminen on helppoa ja nopeaa. Luo tili tästä.

Kuinka voin vaihtaa sähköpostini/PayPal:in?

Ole yhteydessä meihin sähköpostitse: [email protected], jos haluat vaihtaa sähköpostisi, jonne saat ilmoituksen tipin saamisesta tai PayPal tilisi, jonne vastaanotat tippiä. 

Voinko palauttaa tipin?

Voit. Jos haluat palauttaa tipin ole yhteydessä meihin sähköpostitse: [email protected]

Voinko lopettaa tippien vastaanottamisen?

Voit. Mene tänne ja täytä lomake koskien tippien vastaanottamisen lopettamista. Kun olet lähettänyt lomakkeen poistamme tippaus mahdollisuuden novelleistasi 1-3 työpäivän sisällä.

Joku muu kysymys?

Ole yhteydessä meihin sähköpostitse: [email protected] Vastaamme arkipäivisin 24 tunnin sisällä.
Lukijalle/Tippaajalle:

Kuinka voin antaa tippiä?

Voit antaa kirjoittajalle tippiä tämän kirjoittaman novellin sivulta. Tippilomake löytyy novellin perästä.

Miten maksu tapahtuu?

Maksu tapahtuu maksupalvelu PayPalin kautta. Täytä ensin vaaditut kentät Seksinovellit.org sivustolla. Kun painat “Tippaa” nappia sinut ohjataan PayPalin sivulle viimeistelemään maksusi täyttämällä maksukorttisi tiedot.

Mitä hyödyn tipin antamisesta?

Ainakin se piristää kirjoittajan päivää. Jos löydät novellin, josta pidät ja annat sille tippiä kirjoittaja saattaa innostua kirjoittamaan lisää novelleja. Tipin antamisella tuet myös Seksinovellit.org sivustoa.

Miksi minut ohjataan eri sivulle maksamaan?

Käytämme maksupalvelu PayPalia maksujen prosessointiin.

Onko PayPal turvallinen?

PayPal on täysin turvallinen. 

Voinko perua tipin?

Voit. Sinulla on 24 tuntia aikaa perua tippi. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse [email protected] Jos lähetät sähköpostiä tipin perumisesta ennen kuin 24 tuntia on kulunut sen antamisesta perumme tipin.

Voinko tipata anonyymisti?

Voit. Jos et lahjoita anonyymisti tipin saaja näkee vain etunimesi tai nimimerkkisi, jolla olet jättänyt tippiä. Vaikka et tippaisi anonyymisti tipin saaja ei silti näe sukunimeäsi tai sähköpostiosoitettasi.

Kuinka paljon kirjoittaja saa tipistä?

Kirjoittajalle jää tipistä noin 98%. Maksupalvelu PayPal ottaa 2% + 0.28€. 

Mikä on minimi tippi?

Minimi tippi on 1€.

Kuinka paljon voin antaa tippiä?

Voit antaa enintään tippiä 1000€.

Saanko kuitin tippauksesta?

Saat, kuitti lähetetään sähköpostiisi. Muista tarkistaa roskakorisi, sillä kuitti joutuu usein sinne. Kuitissa ei lue, että olet antanut tippiä seksinovellille, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä. 

Miten näen tippaus historiani?

Lähetä meille sähköpostia [email protected] Tarvitsemme nimesi ja sähköpostiosoitteesi historian selvittämistä varten.

Millä nimellä tipin jättäminen näkyy maksutiedoissa?

Se näkyy nimellä "PAYPAL" tai "NAUTINTOH".

Joku muu kysymys?

Ole yhteydessä meihin sähköpostitse: [email protected] Vastaamme arkipäivisin 24 tunnin sisällä.
Seksinovellit.org © Copyright 2020, All Rights Reserved.
chevron-downcrossmenu