Tuhma Lapsenvahti I

11/06/2021 | Kirjoittaja: Sara |
3 min
Kertoja: Nainen | TeinityttöVanhempi MiesLukiolainen
3.1
(63)
Tomi vaikutti hämmentyneeltä, mutta ei pannut pahakseen, kun pääsi suutelemaan nuoren naisen kanssa.

Valmistuin äskettäin ylioppilaaksi ja se tarkoittaa sitä, että on aika siirtyä elämässä uusien haasteiden pariin. Työpaikan saaminen on ollut minulle aina helppoa, syystä tai toisesta. Itse ajattelen sen johtuvan ulkonäöstäni ja sosiaalisuudestani. Olen 19-vuotias, 162cm pitkä ja omasta mielestäni täydellisen kropan omaava nuori nainen. Nimeni on Sara.

Vaikka toisin voisi luulla, en ole seurustellut vielä kertaakaan, mutta irtosuhteita minulla on ollut senkin edestä. Varsinkin vanhemmat miehet ovat mieleeni, sillä koen että ne antavat minulle muutakin kuin aikaisen siemensyöksyn.

Lukio-opiskelu sujui minulta hyvin, mutta olen iloinen, että opiskelu tuli päätökseen. Valmistumisen jälkeen etsin ahkerasti erilaisia työpaikkoja ja sopiva löytyikin, eli lapsenvahdin työ.

Hain siis lapsenvahdiksi perheeseen, joka oli tavallinen ydinperhe: vanhemmat ja kaksi lasta, 2v poika ja 3v tyttö. Hakemuksen lähettämisestä ehti kulua tuskin edes 2h, kun minut kutsuttiin työhaastatteluun. Haastattelun hoiti vanhemmat. Äiti oli 33v ja isä täytti sinä päivänä 40v. Isä oli TODELLA komea.

Haastattelu sisälsi kaikenlaisia kysymyksiä, mitä yleensäkin haastatteluissa kysytään. Perheen äiti hoiti suurimman osan kysymyksistä. Yritin parhaani mukaan keskittyä äidin puheeseen, mutta isä oli niin hurmaava, että hän sai minut lähes märäksi pelkällä olemuksellaan. Perheellä oli kiire löytää lapsenvahti, joten he halusivat tehdä päätöksen heti, kun se oikea hakija löytyy. Jaana, eli äiti työskenteli täysipäiväisesti lääkärinä ja isä Tomi oli yrittäjä, joka pystyi vaikuttamaan suuresti työaikoihinsa. Haastattelu kesti n. 30min ja sen jälkeen perheen vanhemmat vetäytyivät tekemään päätöksen. Hetken pohdiskelun jälkeen he lopulta päättivät valita minut.

Päätöksen kuultua ryntäsin halaamaan Tomia hetkeäkään miettimättä. Halaus oli todella kiusallinen. Jaana katsoi minua vihaisena, mutta en välittänyt siitä. Sain kuulla, että työni alkaa jo huomenna ja minut koulutetaan perinpohjaisesti Tomin toimesta. Lähdin kotiin ja kerroin ilouutiset vanhemmilleni.

Seuraava päivä koitti. Heräsin aamulla aikaisin ja aloitin valmistautumisen työpäivään. Halusin näyttää hyvältä, sillä tiesin, että Tomi perehdyttää minut. Meikkasin, kampasin hiukseni kauniisti ja puin päälleni seksikkäät vaatteet, farkkushortsit ja valkoisen topin. Muistin laittaa myös ohuet stringit ja rintaliivit.

Saavuttuani työpaikalleni, eli perheen kotiin, huomasin Jaanan jo lähteneen töihin. Tomi oli minua iloisesti vastassa. Hän kertoi lapsien vielä nukkuvan. Tomi kertoi, että perehdytyksen voi hoitaa vasta sitten, kun lapset ovat hereillä, joten meillä oli vähän aikaa ylimääräistä aikaa.
Tomi päätti mennä suihkuun. Katselin sillä välin taloa ja yritin tehdä oloani kotoisaksi.

Minua kiihotti ajatus, että olen perheen olohuoneessa ja Tomi on suihkussa todennäköisesti jo alasti. Sain jonkin välähdyksen, että minun on mentävä kylpyhuoneeseen. Kiimansekaisin tunnelmin avasin kylpyhuoneeseen johtavan oven. Tomin ja minun katseet kohtasivat. Hän katsoi minuun kysyvästi samalla, kun vesi valui pitkin hänen lihaksikasta vartaloa. Olen päättäväinen nainen ja tiedän paikkani, joten lähdin kävelemään kohti suihkua. Kun olin tarpeeksi lähellä, tein nopean liikkeen ja aloin suutelemaan Tomia. Suutelimme todella pitkään.

Tomi vaikutti hämmentyneeltä, mutta ei pannut pahakseen, kun pääsi suutelemaan nuoren naisen kanssa. Tajuntani meinasi räjähtää, samaa voi sanoa pillustani, joka vuoti, kuin vesiputous. Molemmat tiesivät mitä tässä tulee tapahtumaan, joten kumpikaan ei enää yrittänyt perääntyä. Suudellessamme hivuttauduin koko ajan alemmas ja viimeinkin pääsin valtavan kokoisen peniksen kohdalle. Se oli varmaan 18cm ja ympärystä sillä oli lähes 15cm.

Tämä tuntui, kuin lottovoitolta. Sain sekä työpaikan, että rakastajan, joka sattui nyt vain olemaan perheen pää. Valahdin polvilleni. Otin valtavan kokoisen kalun suuhuni ja imin sitä huolella. Loin jokaisen imaisun jälkeen katsekontaktin Tomiin ja huomasin, että hän nautti siitä. Käytin sylkeä liukasteena ja päästin muutamia nautinnollisia ääniä, jotta sain välitettyä kuvan, että minäkin nautin. Ei mennyt aikaakaan kun Tomi tuli suuhuni. Ajattelin, että hän on samaa tasoa, kuin aiemmat ikäiseni pojat, mutta väärin arvasin. Tomi nosti minut syliinsä ja vei suorinta tietä makuuhuoneeseen. Huone ei ollut kenen tahansa vaan Jaanan ja Tomin. Minut heiteittiin sängylle, ja tunsin, kuinka minulta otettiin shortsit pois jalasta, jonka jälkeen stringini revittiin palasiksi. Tomi aloitti pilluni intohimoisen nuolemisen ja meinasin tulla sillä sekunnilla. Emme päässeet vielä edes tositoimiin, kun kuulimme ovelta ääntä, siellä oli perheen 3-vuotias tytär. Keskeytimme hommamme välittömästä, ja huokahdin helpotuksesta kun tytär ei huomannut minua tai sitä mitä olimme tekemässä, sillä se ei kestäisi päivänvaloa.

Katso kaikki kirjoittajan Sara novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.1 / 5. Arvostelijoita 63

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu