Tunnin Huumaa

18/01/2022 | Kirjoittaja: Rosse |
2 min
Kertoja: Nainen | Vanhempi Nainen OpettajaTeinityttö
2.4
(37)
Mäkin rakastan sua. Mut... Sä oot naimisissa!

Heti tähän alkuun kerron, että olen Rosita ja täytin kesällä 17 vuotta. Harrastan pianon soittoa. Olen melko pitkä, noin 172 cm.

Miranda sitten taas. Hän on pianonsoitonopettajani. Hän on 47 vuotias ja hänellä on mies ja lapsi. Olen ollut oppilaansa kohta 10 vuotta ja olen ollut ihastunut häneen vuoden. En ole tokikaan sitä hänelle sanonut. Miranda on keskiarvoa lyhyempi, noin 154 cm.

Olen normaalisti soittotunnilla. Alan esittämään itkevää ja Miranda tietysti lohduttaa mua, kuten tapanansa on. Kohta lopetan "itkun" ja halaamme, että rauhotun loppuun. Tää oli tarkoitukseni,koska edelleenkin olen ihastunut häneen. Hetken mietin pusua ja ilmeisesti Miranda ajatteli samaa, koska kun irtauduttiin halista, hän pussas mua suulle ja pikkasen koskee rintojani.
- Mi-mitä? Kysyin takellellen.
- Mä rakastan sua ja tiedän, että tunteet ovat molemmin puolisia.
- No siis. Joo. On. Mäkin rakastan sua. Mut.... Sä oot naimisissa! Ja sulla on lapsi! Sitä paitsi. Mä oon sun oppilas ja alaikäinen, eli tää ois laitonta!
- Entä jos vaan vähän? Ei kenenkään tarvitsisi sitä tietää.
- Valitettavasti ei....
- Hyvä on.... Miranda sanoo, mutta ei lannistu. Kohta hän tulee mun luo ja kaataa mut maahan. Miranda alkaa hyväillä mun rintoja. Sekoonnun hetkeksi, mutta sitten rupeen käymään vaistolla ja tunteella. Heitän järjen kokonaan pois. Otan Mirandan paidan ja rintsikat pois. Rintansa ovat suht pienet, mutta mahtuu hyvin käteen. Suutelen häntä uudelleen suulle. Kohta rupeen myös häntä hyväilemään. Nuolen hänen rintojansa, niin, että ne ovat ihan märät...
- Anna mun ensin hoidella sut. Kuulen, mutta en lopeta. Haluan ensin tuottaa Mirandalle hyvän olon, vaikka hän aloitteen tekikin.
Riisun hänen housunsakin pois ja tunnen, että hän alkaa kostuu. Sanon Mirandalle, et hän siirtyis lattialta sohvalle ja näin tapahtuu (soittoluokassamme on sohva, koska se on oikeesti rehtorin huone). Miranda jatkaa silti mun hyväilyä ja ottaa myös mun hameen pois. Molemmat huokaillaan ja mä hieron hänen klitoristaan. Kohta meen nuolee klittaansa, samalla hieroen rintojaan ja välillä myös työntelen paria sormea sisäänsä. Miranda saa orgasmin, joka on todella voimakas. Mulla on vielä sormet hänen sisässään, kun tunnen aaltomaisen puristuksen. Hän huutaa aika täyttä.... Kohta orgasmi loppuu ja hän innostuu mua hyväilee. Hieroo sekä rintojani, että alapäätä. Kohta hän siirtyy nuolemaan rintojani, hieroo klitorista ja vetelee edes takas sisälläni sormiaan. Omiani yleensä menee sisään vaan 2, mutta koska Mirandalla on hennommat ja pienemmät sormet, menee sinne melkeen neljä, se yks vähän. Kolme ainakin. Alan täristä ja huohotan. Hengitykseni vaan kiihtyy. Mirandankin ilmeestä näkee, et nauttii...
Saan orgasmin, tärisen ja huudan. Kun se loppuu sanon:
- En oo ikinä saanu orgasmia. Kiitos!
- Se oli kyl ihanaa.... Mirandakin tuumaa.
- Ja sä oot ihana myös. Sanon ja suutelen häntä taas.
- Säkin oot. Miranda sanoo, kun lopetetaan suudelmat.
Lopulta nousemme ylös ja nään hänet vielä paremmin. Ai että, hän on kaunis! Sen myös sanon hälle. Tää ei tosiaankaan jäänyt ainoaksi kerraksi, kun ei tunnilla soitettu mitään kappaletta.... Kerran rehtori jotain epäili, mutta emme joutuneet ongelmiin, eli edelleen voidaan jatkaa! 😉

Katso kaikki kirjoittajan Rosse novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 2.4 / 5. Arvostelijoita 37

7 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu