Työkavereiden Ryhmäpano

25/06/2021 | Kirjoittaja: Fantasia |
3 min
Kertoja: Nainen | RyhmäseksiMonta MiestäNuori Nainen
4.7
(245)
Minua nussittiin nyt suuhun ja pilluun ja sain vielä sormet peppuuni.

Olin ollut kullin puutteessa jo monta viikkoa, vastaan ei vain ollut tullut tarpeeksi kiihottavaa miestä. Jouduin tyytymään omaan Jormaani jota käyttäessä fantasioin kuinka useampi mies ottaisi minut yhtä aikaa. Yhdeltä ottaisin suihin ensin lörppää mulkkua, joka kovettuisi paksuksi kulliksi suussani, toinen naisi takaapäin pilluani ja kolmas nuolisi ja sormettaisi peppuani, neljättä runkkaisin kädelläni. Ooh… miten kiihottavan ihanalta se tuntuisi, ajatus kyrvistä suussa, pillussa, ja kädessä Jorman tehdessä työtä liukkaan klittani kimpussa toi mulle orgasmin parissa minuutissa. Lyhyt ilo omin käsin ei kuitenkaan tyydyttänyt mua pitkäksi aikaa ja joka ilta töistä tullessani runkkasin itselleni orgasmit. Olin vaihtanut pari viikkoa aikaisemmin uuteen työpaikkaan, jossa tein toimistosihteerin töitä. Työpaikka on miesvaltainen ja toimistossa työskenteli mun lisäksi kuusi miestä. Iltaisin aloin fantsioida näistä miehistä tyydyttäessäni itseäni. Aloin himoita miehiä työpäivisin ja käyttäytyä flirttailevasti, pukeuduin tiukkaan toppiin ja lyhyeen minihameeseen. Rohkaistuin päiväpäivältä enemmän käyttäytymään huorahtavammin ja tämähän tuotti tulosta.

Erään pitkän päivän jälkeen kaikki miehet kääntyivät tuijottamaan minua ja heidän ilmeensä olivat sanoin kuvaamattoman riettaat. Olin näkevinäni kuinka osan housut olivat jo selvästi hieman ahtaat. Pomo tuli luokseni ja sipaisi kädellään hiuksiani, sitten rintaani kevyesti. Tunnelma oli huumaava. Pomo pyysi minua nousemaan pöydälle istumaan. Tein työtä käskettyä. Pomo alkoi hivellä reisiäni ja raotti jalkojani niin, että punaiset pienet pikkupöksyni paljastuivat. Tässä vaiheessa miesten estot katosivat huomatessaan, että olin suostuvainen lähtemään mukaan heidän leikkiinsä.

Miehet kerääntyivät ympärilleni ja alkoivat kaivella jo valmiiksi kovina seisovia kalujaan esille. Pomo riisui minut muiden katsellessa piirissä ympärillämme kyrpiään samalla runkaten. Lopulta olin pöydällä pelkät alusvaatteet ja korkokengät ylläni. Pilluni oli kostunut aivan märäksi, mikä näkyi tummana kohtana pikkupöksyissäni. Rintani pursusivat ulos rintsikoista. Näky oli todella rietas kun istuin haarat levällään, pillu märkänä siinä pöydällä miesten runkatessa kyrpiään ringissä ympärilläni.

Aloin kosketella itseäni ja päätin esitellä miehille parhaat puoleni. Kontallani, perse pystyssä siirsin pikkupöksyt häpyni edestä ja paljastin valuvan, kiimaisen pilluni miehille. Huokauksista päätellen näky oli miellyttävä. Minulla oli hyvin rietas olo ja kun yksi miehistä työnsi sormet märkään pilluuni, olisin voinut räjähtää siihen paikkaan. Mies alkoi runkata minua sormillaan samalla kun toinen asettui alleni nuolemaan klitoristani. Muutama tarttui rintsikoista ulospursuaviin rintoihini ja alkoi puristella niitä ahnaasti. Pian sainkin jo ensimmäisen kyrvänkin suuhuni.

Mies työsi kovana seisovan kyrpänsä lujaa suuhuni ja alkoi hullun lailla takoa sitä nieluuni. Ei mennyt kauaakaan kun hän jo laukesi naamalleni huutaen. Seuraava oli heti jonossa ja tunki kyrpänsä suuhuni. Samaan aikaan sain ensimmäisen kyrvän pilluuni. Tuo suuri kalu täytti pilluni ja ihana litinä täytti huoneen, kun mies alkoi nussia minua valuvaan pilluuni. Vieressä itseään runkannut mies kostutti sormensa ja työnsi ne peppuuni. Minua nussittiin nyt suuhun ja pilluun ja sain vielä sormet peppuuni. Olin hulluna kiimasta.
Mies laukesi pilluuni ja vetäytyi pois. Olin siinä pylly pystyssä, pillu levällään spermaa valuen kaikkien niiden miesten edessä ja odotin mitä seuraavaksi tapahtuu. Eräs miehistä meni makuulle ja minut nostettiin hänen päälleen niin, että hänen kova kyrpänsä solahti suoraa pilluuni, jossa edellisen miehen spermat vielä olivat. Toinen mies asettui eteeni ja sain hänen kyrpänsä lutkutettavakseni. Vihdoin tunsin myös miten kolmas mies tuli taakseni alkoi asetella kyrpäänsä pepunreiälleni. Hitaasti hän sai sen työnnettyä sisääni ja alkoi raivokas nussiminen. Persettäni nussinut mies laukesi nopeasti ruiskuttaen spermansa anukseeni. Seuraava mies oli heti jonossa ja työnsi kovan kyrpänsä jo valmiiksi nussittuun pepunreikääni.

Miehet pillussani, anuksessani ja suussani vaihtuivat tiuhaan tahtiin ja samalla sain spermasuihkuja päälleni milloin mistäkin suunnasta. Olin todella riettaan pikkuhuoran näköinen siinä ratsastaessani kahdella kyrvällä tissit hyppien, spermaa ympäri kroppaa, meikit levinneenä ja muna suussa. Lopulta viimeinenkin mies laukesi pepunreikääni ja vetäytyi urahtaen ulos. Jäin voipuneena makaamaan matolle. Miehet poistuivat huoneesta murahdellen. Joku heitti minulle pyyhkeen ja käski vähän siistiytyä.

Nyt tunsin olevani todella perusteellisesti nussittu, olin tyytyväinen kun sain tyydytettyä kuuden miehen kyrvät ja saanut itsekin useita orgasmeja. Pillustani ja anuksestani valui spermaa ja limaa, lisäksi suussani maistui sperma jota oli myös naamallani ja rinnoillani. Hieroin spermaa naamalta rinnoilleni ja vatsalleni ennen kuin menin suihkuun. Vasta suihkussa tajusin kuinka kipeä persereikäni nussimisen jälkeen oli. Pesin sen kuitenkin sisältä asti, samoin pilluni ja suuni. Menin kotiin ja illalla vielä oma Jormani tyydytti minut.

Katso kaikki kirjoittajan Fantasia novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.7 / 5. Arvostelijoita 245

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu