Uimahallissa

19/04/2021 | Kirjoittaja: Baisemoi |
4 min
Kertoja: Mies | GayDominointiTeinipoika
4.4
(28)
”En mä oo hintti! Mulla on tyttöystäväkin!” -sopertelin.

Olimme futisjoukkueemme kanssa uimahallissa rentoutumassa ja samalla kuntoa kohottamassa.

Pääsin viimeisten joukossa saunaan ensimmäisten antaessa tilaa lauteille. Iloisesti kavereiden kanssa jutellessa huomioni kiinnittyi vastapäisellä lauteella istuvaan valtavaan lihaksikkaaseen mieheen, joka tuntui tuijottavan suoraan kohti. Kohta muu porukkamme lähti suihkuun ja uimaan minun heittäessä vielä yhdet löylyt. Hetken päästä katsoin uudestaan miehen suuntaan ja kyllä! Tyypin katse ei jättänyt mitään arvailujen varaan! Nyt tuli itselleni kiire. Umpiheterona inhon väristykset kulkivat lävitseni painuessani kiireesti suihkun puolelle. Viileä vesi tuntui hyvältä kuumalla ihollani, mutta kääntyessäni näin lihaksikkaan rintakehän suoraan edessäni! Mies oli tullut viereiseen suihkuun ja tuijotti häpeilemättä suoraan minua. Päätä pidempänä han katsoi alas suoraan silmiini hymyillen samalla riettaasti. Nyt tuli kiire lokeroille ja uikkareita jalkaan!

Yllättäen huomasin, ettei penikseni ollut enää täysin lepotilassa. Uikkarit kätkivät kyllä tilanteen, mutta siinä kun mieltäni ällötti, kroppani oli selvästi alkanut heräämään. Mies tuli rauhassa pitkin askelin perässäni. Kipitin suihkuhuoneesta ulos miehen harppoessa perässäni. Vilkuilin paniikissa olkani yli miehen seuratessa ja jatkaessa irstasta hymyään.

Altaassa mies tuli samalle radalle ja tunsin hänen katseensa perseelläni. Käännöspaikalla törmäsin suoraan häneen! Osuin lihaksikkaaseen rintaan asettaen vahingossa käteni suoraan hänen rintaansa vasten. Yllättäen tuo lihaksikas kiinteä rinta tuntui todella hyvälle! Miehen käsi pyörähti alaselkääni vetäen vartalomme täysin yhteen vain sekunniksi. ”Oho! Varovasti nyt!” -hän kailotti. Nolona työnnyin irti ja uin vauhdilla toiseen päähän! Tajusin joukkuekaverini nähneen tilanteen. Kauhoin muodon vuoksi muutaman altaanmitan karaten suihkuun mahdollisimman nopeasti. Kohtaaminen oli aiheuttanut seisokin, jonka vuoksi en heti olisi voinutkaan nousta altaasta. Onneksi miestä ei näkynyt enää missään. ”Ehkä se vitun pervo meni kädelle ja jätti minut rauhaan” -ajattelin.

Nolona häivyin altaasta siis reilusti etuajassa suihkun kautta saunaan. Heti päästyäni lauteille huomasin miehen jälleen vastapäätä. Mies hymyili, nousi ylös ja lähti tulemaan kohti! Äkkiä ylös! Painuin paniikissa ovesta ulos kohti wc-tiloja ja ”yksiön” suojaa.

Mies tuli perässäni saavuttaen minut wc-tiloihin johtavalla kulkuaukolla. Hän painoi minut napakasti hartioista karmia vasten yhdellä kädellä. Olin kuin naulattuna rintakehä kiinni karmissa. Toinen käsi miehellä eksyi takakautta palleilleni ja alkoi hieroa penistäni ranteen hieroessa samalla nuorta persettäni pakaroiden välistä! Hänen huulensa koskivat korvaani hänen sanoen ääneen ”vitun hintti, kohta saatkin oikeaa miestä!”. ”En mä oo hintti! Mulla on tyttöystäväkin!” -sopertelin. ”Sun kyrpä sanoo muuta” -mies sanoi. Oikeassa hän olikin. Penikseni seisoi täysiä ja olin huomaamattani alkanut liikuttaa lantiotani hänen kättään vasten. Tämän tajutessani yritin päästä irti ja kuiskasin niin uskottavasti kuin osasin”lopeta!”. Mies ei välittänyt! Hän painoi entistä lujemmin minua vasten karmia. ”Lopeta itse pyristely. Parempaa on tulossa, kun pumppaan kohta spermani sun perseeseen” -hän sanoi.

Mies puhui koko ajan ääneen ja pelkäsin jonkin kuulevan tai tulevan muuten vain tälle varsin avoimelle paikalle. Mies li’utti peukaloaan pallien alapuolelta kohti perseräikääni. Peukalo hieroi kiihottavasti ja varovasti painetta antaen reikääni vasten. Kohta tunsin sormenpään liukuvan sisääni. Huokailin kiimassa, miehen painellen varovasti eturauhastani aiheuttaen spermojen valumisen kyrvästäni. Toisen käden hän oli siirtänyt kyrvälleni. Kai hän huomasi, etten enää ollut kykenevä pakenemaan. Miehen tuntiessa mällini, hän sanoi korvaani ”sanoinhan että oot hinttari. Tulit just miehelle. Alapas tulla sieltä. Sun vuoro.” Hän sanoi lähtien menemään wc-kopeille.

Seurasin perässä tahdottomana, kuin koiranpentu uutta omistajaansa. Kopissa mies istui istuimelle osoittaen paikkani edessään. Laskeuduin jännittyneenä polvilleni, jolloin hän tarrasi päästäni kiinni painaen kasvoni kyrvälleen. Miten valtava se olikaan! Avasin suuni ja pelkästään hänen pehmeä terskansa täytti suuni. Imin parhaani mukaan, kuten tyttöystäväni tekee minulle. Mies kuitenkin painoi päätäni kovasti alaspäin jolloin kyrpä painoi kurkkuuni asti. Muutaman hetken hän rynkytti suutani, kunnes pääsin kimpoamaan pystyyn. Välittömästi hän hotkaisi penikseni suuhunsa kokonaan. Samalla hän veti minut perseestä lähemmäksi alkaen varovasti sormettaa reikääni samalla. Miten taivaalliselta se tuntuikaan. Kukaan ei koskaan ollut laittanut mitään sisääni.

Hetken tätä jatkettuaan hän veti minut syliinsä ohjaten jättimulkkunsa reiälleni. Reikäni hiljalleen antautuessa tunsin terskan muljahtavan sisääni. Kehomme painuivat vastakkain lisäten nautintoani ratsastaessani hänen päällään. En kuitenkaan pystynyt istumaan alemmaksi, vaikka hän veti hartioista alemmaksi. ”Vittu ylös siitä” -hän kivahti. Hämilläni ja kiimoissani nousin pettyneenä ylös. Mies tuuppasi minut selästä ulos kopista kohti edessä olevia lavuaareja. Kumarruin vatsalleni lavuaarin päälle miehen tunkeutuessa voimalla sisääni. Katsoin pelistä tuota jumalaista vartaloa, joka hikoili takanani painaen koko melansa sisääni uudestaan ja uudestaan. Hämärästi tajusin jonkun käyneen wc-kulkuaukolla änkyttäen ”anteeksi” samalla, kun kääntyi kannoillaan. En tästä välittänyt vaan nostin toisen jalkani pöydälle tarjoten miehelle entistä paremman pääsyn sisääni. Lykin vastaan minkä voin vaatien samalla panemaan persettäni kovemmin. Kohta mies laukesi sisälleni minun valuttaessa spermojani pöydälle. ”Siivoa toi sotkus” -mies murahti. Kuuliaisesti siivosin jälkeni, mennen vielä saunaan pesulle hämilläni tapahtuneesta.

Mies istui jälleen vastapäätä, mutta tällä kertaa hänen katseensa ei häirinnyt. Mitään ei enää tapahtunut ja poistuimmekin mitään sanomatta suihkuun. Viimeisten joukkuekavereideni poistuessa samalla suihkusta pukuhuoneisiin. Suihkusta mies käveli totutusti perässäni pukkareihin alastonta persettäni seuraten. Pukkareissa joukkueeni istui vaatteet päällä antaen aplodit saapuessamme! Korvissani humisi ja nolona seisoin alasti paikallani. Mies tuli takaani ahtaasta välistä läimäyttäen samalla perseelleni kämmenellään ja nauraen. Myös joukkueeni repesi nauramaan häipyen nopeasti ja nauraen pukkarista.

Mies huikkasi omalta käytävältä, käskien minut sinne pukemaan. Kuuliaisesti keräsin kamani ja menin hänen viereensä. ”Otas vielä suihin” -kuului käsky. Tottelin ja imin hänen farkkujen sepaluksesta pilkistävää kyrpäänsä hieroen kädelläni vartta samalla. Kohta mies veti peniksensä ulos käskien katsomaan ylös. Yllättyneenä tottelin jälleen. Mies pumppasi lastinsa avoimeen suuhunsa ja kasvoilleni katsellessani häntä silmiin. Tällä kertaa tajusin paremmin joidenkin miesten kulkeneen ohi ja nähneen meidät. Se ei kuitenkaan enää häirinnyt minua.

Mies vaati vielä numeroani ja varmisti minun antaneen sen oikein, soittaen puhelimeeni. Hän laittoi vielä viestillä osoitteen johon vaati minua saapumaan seuraavana iltana kuudeksi. Koitin estellä sanoen minulla olevan menoa tyttöystäväni kanssa. ”Ihan sama mitä sulla on. Tulet tonne” -hän murahti ja poistui paikalta. Hetken istuin paikallani ennen, kuin tajusin kuivata kasvoni ja pukea päälleni.

Astelin mietteliäänä kotiin, yrittäen käsittää tapahtunutta. En ollut ikinä ollut kiinnostunut miehistä. Minulla oli kaunis tyttöystävä keneltä sain kun halusin ja nytkin mies oli jopa ällöttänyt aluksi. Kuitenkin alistuin hänen tahtoonsa antaen hänen nussia persettäni, enkä edes ollut kiimaltani välittänyt vaikka meidät nähtiin. Ei hitto! Sai olla viimeinen kerta ajattelin kotiovelle päästyäni. Laitoin kahvit kiehumaan ja kaivoin puhelimeni esiin. Kädet täristen soitin tyttöystävälleni: ”Hei kulta. Kuule, se huominen ei nyt onnistu. Tuli muuta menoa, mutta yritetään toiste uudestaan.” Seuraavana päivänä jo kello 17.45 soitin ovikelloa vieraalla ovella...

Katso kaikki kirjoittajan Baisemoi novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.4 / 5. Arvostelijoita 28

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu