Uskomaton Kokemus

27/12/2021 | Kirjoittaja: Dreamer |
7 min
Kertoja: Mies | Maksullista SeksiäBDSMAnaaliseksi
4.3
(27)
Kullini upposi Tiinan salaiseen onkaloon sentti sentiltä.

Sydän pamppaillen ihmettelin, voiko tämä olla totta, kun kävelin kohti määränpäätäni. Taustalla oli se tavallinen tarina. Vaimon kanssa oli jo pidempään ollut elämä ja varsinkin seksielämä tavanomaisen puoleista. Halusin kokeilla jotain uutta. Olin löytänyt netistä yhteystiedot tähän paikkaan ja keräillyt jo viikkoja rohkeutta ottaa yhteyttä. Soitin jännittyneenä ovikelloa. Ovi avautui.

- Moi, tule sisään, toivotti iloinen ja kaunis nuori nainen.

Hän oli ehkä kolmikymppinen ja näytti livenä vielä paremmalta kuin nettisivujen kuvissa, ajattelin. Pienikokoinen tumma tyttö, joka kertoi nimekseen Tiina. Hän oli pukeutunut aivan tavallisiin vaatteisiin. Mikään ei viitannut siihen, että kyseessä olisi ollut maksullinen nainen.

- Hei, sain sanotuksi takaisin.

Pari päivää aiemmin olin rohkaisut mieleni ja soittanut Tiinan nettisivuilta löytyvään numeroon. Olin kertonut toiveistani. Tiina oli taitava keskustelija. Hän oli saanut puhelimessa ujouteni karisemaan ja sanaisen arkkuni avautumaan. Kaipasin jotain yllättävää ja jännittävää. Kerroin, että olin kiinnostunut jostain sellaisesta, missä en itse voisi vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Mitään varsinaista kidutusta ja alistusta en kaivannut, enkä varsinkaan mitään sellaista, mitä olisi pitänyt selitellä kotona.

Astuin kynnyksen yli ja kädet täristen riisuin päällysvaatteeni eteisen narikkaan. Tiina ojensi käteeni lasillisen punaviiniä, otti itselleenkin ja kilistelimme laseja.

- Taidat olla ensimmäistä kertaa näissä merkeissä liikkeellä, hän lausahti.
- Niinpä, sanoin hermostuneesti naurahtaen ja siemaisin hätäisesti kulauksen viiniä.
- Älä jännitä, tulehan tänne.

Siirryimme makuuhuoneen puolelle. Tiina laski lasinsa yöpöydälle ja alkoi riisuutua edessäni hitaasti. Seisoin viinilasi kädessäni ja katselin lumoutuneena, kun hän heitti rintaliivinsä. Niiden alta paljastuivat pienet, kiinteät ja terhakat rinnat. Hän tuli lähelleni ja otti viinilasin kädestäni ja sanoi:

- Saa niihin koskeakin.

Orastava seisokkini vahvistui, kun varovasti kosketin Tiinan vasenta rintaa. Otin sen kämmenelleni ja siirsin sitten kättä varovaisesti kohti kiinteänä nöpöttävää nänniä. Huomasin hetken päästä tunnustelevani hellin ottein molempia Tiinan ihanista tisseistä, kunnes tuo viehkeästi hymyilevä nainen ilmoitti, että nyt saa riittää.

Tiina tarttui paitaani ja veti sen pääni yli riisuen ylävartaloni paljaaksi ja tönäisi minut sitten sängylle makaamaan.

- Kädet sinne sängyn päätyä kohti, hän käskytti.

Ennen kuin ehdin kunnolla edes tajuta, ranteisiini napsahtivat käsiraudat, joiden ketju kiersi sängyn rautaisten päätypinnojen takaa. En voinut liikuttaa käsiäni juuri minnekään.

- No niin, nyt päästään asiaan. Oletko valmis?

Nyökkäsin. Tilanne kiihotti ja jännitti suunnattomasti. Mitä tapahtuu.

Tiina tuli eteeni, riisui vielä yllään olleet pikkuhousut ja paljasti karvattoman pillunsa silmieni edessä.

- Nyt olet nähnyt kaiken tarpeellisen, Tiina ilmoitti.

Seuraavassa hetkessä hän laittoi silmälaput silmieni eteen. Hetken mielessäni tulvahti pettymys, kun en voinut katsoa tuota ihastuttavan kiihottavaa naista. Sitten tunsin, miten Tiinan kädet löysivät housujeni kaulukselle. Hän tarttui vyöhöni, avasi sen ja veti farkut jalastani. Tunsin, että kyrpäni seisoi kivikovana suojanaan vain pikkuhousut. Ne lähtivät seuraavaksi. Vaikutti, ettei Tiinalla ollut aikomustakaan koskea kovana sojottavaan kulliini.

- Seuraavaksi päästän sinut keskittymään omiin tuntemuksiisi, Tiina ilmoitti.

Ihmettelin, mitä se mahtaisi tarkoittaa. Kuulin, kun Tiina poistui huoneesta. Odotin, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tämä oli nyt juuri sellaista, jota olin toivonut - yllätyksellistä ja täydellisen kiihottavaa. Luotin Tiinaan täysin, vaikka olin lähes avuttomassa tilassa. Hetken kuluttua Tiina palasi sängyn viereen ja laskeutui ylleni. Haistoin hänen tuoksunsa ja hetken kuluttua tunsin myös rintansa, kun ne hipaisivat kasvojani. Samalla tajuntani täytti mahtava musiikki kuulokkeista, jotka Tiina asetti korvilleni. Nyt en kuulisi enää edes sitä, mitä Tiina puuhaisi.

Seuraavaksi tunsin Tiinan hengityksen suullani. Raotin huuliani tavoitellen suudelmaa, kun tunsin jotain kovaa tunkeutuvan huulieni ja hampaiden väliin. Suudelman sijasta Tiina tunki suuhuni jotain kovaa. Oliko se suukapula? Olin nähnyt sellaisia vain pornokauppojen nettisivuilla, mutta tajusin heti, mistä oli kyse. En pannut vastaan, mutta kiihotuin entisestään. Suussani oli pallo, joka kiristettiin niskan taakse. Ennen kokematon tunne. Ynähdin kuin koetellakseni, pystyisinkö puhumaan. Siitä ei tullut mitään, äänteleminenkin oli hankalaa.

En ollut pitkään aikaan nähnyt ja hetkeen myöskään kuullut muuta kuin musiikkia, mutta tunsin, että kullini seisoi kovempana kuin varmaan koskaan, vaikka Tiina ei ollut edes koskenut siihen. Olin nyt lähes täydellisen avuttomassa tilassa: silmät sidottuna, kädet raudoissa, suukapula esti puhumisen ja kuulokkeista tulviva musiikki sulki tajuntani ulkomaailmalta. Nyt Tiina saisi tehdä mitä tahansa, aisteistani vain tunto ja haju sekä mielikuvitukseni olivat käytössä.

Pitkään ei tarvinnut odottaa. Tiina valutti ilmeisesti jotain öljyä ylävartalolleni. Hän alkoi hieroa rintalihaksiani ja eteni vatsani korkeudelle sivellen öljyisin käsin myös sieltä. Tunne oli uskomaton. Liukasteen tunne ja lämpimät nuoren naisen kädet. Vaikka olin kiihottuneessa tilassa, olin rentoutunut ja seisokkini oli ehtinyt hieman laantua. Nyt odotin kiihkeästi, miten tilanne etenisi. Kunpa nuo ihanat kädet laskeutuisivat ja hieronta ulottuisi jalkoväliini. Mutta juuri kun ehdin uskoa, että hetken päästä tuo tapahtuu, Tiina lopettikin koskettelun. Pienet vilun ja pettymyksen väristykset kulkivat pitkin vartaloani.

Odotin varmaan minuutin ja aloin ja kiihkossani turhautua, kun mitään ei tapahtunut. Samassa hetkessä pääsi suustani tukahdutettu huuto, minkä suupallo tehokkaasti vaimensi. Suoraan napani kohdalla tunsin nimittäin täysin odottamatta jääkylmän tunteen. Kesti hetken, kun tajusin, että Tiina siveli vartaloani jääpalalla. Se lähti kulkemaan navan tienoilta nopeasti alaspäin. Nyt sain ensimmäisen kosketuksen elimeeni: Tiina koski siihen jääkalikalla. Tunsin, kun jääpala kulki hieman lerpahtaneen penikseni vartta pitkin, kiersi terskan ympäri ja jatkoi alapuolelta kohti kivespusseja, joita vasten jääpala puristui. Hyytävä kylmyys pani minut kiemurtelemaan, minkä pystyin.

Seuraavassa vaiheessa puoliveltoksi valahtanut kullini koki taas uuden shokin. Tunsin, miten terskan päähän koskettiin jollain todella lämpimällä ja pehmeällä. Tattini oli jossain lämpimässä pesässä samalla, kun kivespussit olivat jäätymisen partaalla. Uskomaton tunne, sillä lämmin puristus eteni hitaasti kullin vartta pitkin. Tajusin, että Tiina upotti kyrpääni suuhunsa. Lämpö ja puristus oli ennen kokematon. Kesti hetken, ennen kuin ymmärsin, mitä oli tapahtumassa. Hyytävä jääpala ja lähes polttavalta tuntuva kuumuus kyrpäni varressa saivat yhdessä aikaan uskomattoman tunteen. Miten Tiinan suu voi olla noin lämmin, vai kuvittelinko vain.

Suihinotto aiheutti sen, että kyrpäni oli jälleen täydessä seisokissa, lähes räjähtämisen partaalla. Tiina halusi kuitenkin pitkittää nautintoani. Olin kertonut, että ensimmäisen laakin jälkeen voisi olla vaikea enää innostua uudestaan. Suihinottoa kestikin vain parin hitaan ja ihanan kostean menon ja paluun verran. Myös jääpalan hyytävä tunne oli yhtäkkiä hävinnyt.

Nyt Tiina ei enää aikaillut. Tunsin, miten hän tarttui kyrpään tiukalla otteella. Hetken päästä tunsin, miten sen ympärille laitettiin jotain. Tunsin, että olin tekemisissä jonkin itselleni uudenlaisen välineen kanssa ja kyrpäni kovettui entisestään. Sen juuressa tuntui tiukka puristus ja joku uusi tunne oli tullut myös kivespussien taakse. Nyt oli penis aikamoisessa paketissa ja se seisoi kuin viimeistä päivää tämän ihmeellisen naisen käsittelyssä.

Luulin kidutusosion jääpalalla jo päättyneen, mutta heti, kun Tiina päästi otteen kullista, tunsin taas jäätävän tunteen alapäässäni. Nyt tosin vielä alempana. Tunsin jääpalan äkkiä persevakoni tuntumassa. Tunsin, miten kylmyys alkoi tunkeutua entistä tiukemmin peräaukkoa kohti. Pelkäsin, että Tiina työntää jääpalan anukseeni. Kihelmöinti oli aivan uskomaton. Tajusin, että kauan tätä tunnetta ei voi jatkua, sillä jääpalan on pakko sulaa. Mutta siinä ei ollut kaikki. Anukselleni siveltiin jotain liukastetta ja samassa tunsin uuden paineen peräaukolla. Sinne työnnettiin tällä kertaa jotain muuta. Tottumaton hanurini pisti vastaan, mutta antoi pian periksi ja tajusin makaavani sängyllä anustappi perseessäni. En voi sanoa, että tunne olisi ollut välttämättä kovin miellyttävä, mutta erittäin kiihottava se oli.

Tajusin, että loppuhuipennus on väkisinkin lähellä. En kestäisi enää pitkään. Tunsin, miten kyrpääni tartuttiin jälleen määrätietoisin ottein. Tiina runkkasi kyrpäni vartta pari kertaa edestakaisin, mikä johti jälleen täyteen seisokkiin. Sitten tunsin kostean tunteen – tajusin saavani toistamiseen suuhoitoa, mutta hyvin pikaisesti, nytkin vain muutaman syvän mutta rauhallisen ja todella hellivän vedon verran. Tunne oli huumaava ja pelkäsin laukeavani, mutta Tiina tajusi tilanteeni, eikä selvästikään ollut ajatellut lopettaa kokemustani näin.

Taas vain pienen hetken kuluttua tunsin, miten kulliani käsiteltiin jälleen uudella tavalla. Äkkäsin Tiinan rullaavan kortsua vehkeeni suojaksi. Mitäänhän en nähnyt enkä kuullut. Tunsin vain, miten kortsu kiristettiin tiukasti kyrpäni juureen asti. Sitten sille valutettiin jotain viileää, liukastetta, otaksuin. Kyrpäni oli ollut vaihtelevassa seisokissa ties miten kauan. Ajantajuni oli kadonnut, oli vain huumaava jännitys ja tuon ihmeellisen naisen uskomattomat temput. Nyt kyrpäni seisoi varmaan sinipunaiseksi turvonneena. Se oli arvatenkin penisrenkaiden puristuksessa, kortsuun pakattuna ja makasin sängyllä anustappi perseessäni odottaen, mitä seuraavaksi vielä voisi tapahtua.

Vaistosin, miten Tiina tuli lähelleni. Ihanan kiinteät rinnat koskivat nyt kasvojani. Mieleni olisi tehnyt nuolla ja näykkiä, mutta suukapulastani johtuen en pystynyt tekemään mitään. Tiina otti kuulokkeet korviltani. Samalla hän poisti silmälaput. Kesti hetken, ennen kuin silmäni tottuivat hämärään.

- Toivottavasti olet nauttinut. Nyt on vuorossa loppuhuipennus, jos vielä jaksat, sanoi tuo suloisesti hymyilevä nainen.

Tiina vetäytyi hieman ja seisoi sängyn vieressä noin metrin päässä kasvoistani ja aloitti oman esityksensä. Nyt hän vei kätensä karvattomalle pillulleen, hieroi sitä alhaalta ylös, pyöräytteli etusormea klitoriksen päällä samalla kiihottavasti voihkaisten ja työnsi sitten keskisormen sisään ja vei sen hitaasti suuhunsa. Pillun kiihottava tuoksu tulvi nenääni samalla, kun ihailin tuon naisen sanoinkuvaamattoman kiihottavaa esitystä. Sen jälkeen hän kääntyi ympäri ja kumartui eteenpäin. Edessäni oli täydellinen näky Tiinan karvattomaan jalkoväliin. Tuijotin silmiä räpäyttämättä kauneinta, mitä siinä tilanteessa kuvitella saattoi: kiinteänpyöreä pieni pylly, jonka keskellä vaaleanpunainen kireännäköinen pillu ja sen yläpuolella öljyn kosteudesta kiiltelevä peräaukko. Tiina hymyili jalkojensa välistä seksikästä hymyään minuun päin samalla kun työnsi hitaasti kätensä jalkojen väliin.

Keskisormellaan hän hiveli ensin pilluvakoa ja ulotti liikkeen sitten myös peräaukolleen. Pari kertaa edestakaista liikettä tehtyään hän työnsi sormen pilluhuulten välisestä reiästä sisään. Olin jo räjähtämäisilläni kiihkosta, kun tajusin, miten Tiina lähti peruuttamaan minua kohti. Hän kiipesi sängylle polvilleen laskeutuen selkä edellä kasvojeni yläpuolelle. Tiina hieroi pilluaan kymmenen sentin päässä silmieni yläpuolella ja haistoin sen huumaavan tuoksun. Elämäni seisokissa oleva
kyrpäni sykki Tiinan katseen alla ja nyt Tiina alkoi hitaasti laskeutua sitä kohti.

Kohta saan tuntea jälleen Tiinan suihinoton, ehdin ajatella, mutta tunsin vain pari kuumaa henkäystä ja näin, kun Tiina alkoi hivuttaa itseään naamaltani kohti jalkopäätä. Okei, nyt mennään sittenkin pillu edellä, ajattelin. Tiina pysäytti liikkeensä sojottavan kyrpäni kohdalle ja aloin odottaa vihdoin koittavaa penetroitumisen hetkeä, kun kyrpä uppoaa noiden ihanien vaaleanpunaisten huulien väliin, mutta sitten näin, miten Tiina otti kiinni pakaroistaan ja levitti niitä äärimmilleen. Kyrpääni kohti laskeutuikin Tiinan ruusunpunainen peräaukko. Näin ja tunsin kosketuksen terskani päässä. Silloin vasta muistin, että olin puhunut peppuseksitoiveistani.

Kuola valui suukapulan kahlitsemasta suustani, kun Tiina otti kiinni kullistani ja alkoi painaa pyllyään sitä vasten. Hetken luulin, että tajuni lähtee. Tajusin, että Tiina oli rasvannut minut ja peppunsa hyvin, mutta silti Tiinan sulkijalihakset panivat tiukasti vastaan. Pienin edestakaisin liikkein Tiina pehmensi pyllynsä vastarintaa ja kohta tunsin, miten ensin terskani upposi Tiinan tiukan aukon puristukseen. Hän pysäytti liikkeen siihen. Tilanne oli kiihottavuudessaan uskomaton. Olin kuitenkin vasta portilla.

Tiina alkoi hitaasti istuutua syvemmälle syliini. Kullini upposi Tiinan salaiseen onkaloon sentti sentiltä hitaasti niin, että ehdin tuntea mahtavan puristuksen täydellisesti. Huokailin suukapulani takaa sen minkä pystyin. Myös Tiina voihkaisi, kun kyrpäni oli kokonaan hänen sisässään. Istuimme hetken paikallaan, kunnes Tiina aloitti hitaan liikkeen ensin ylös niin pitkälle kuin suinkin ja pysäytti sen niin, että terskani ei päässyt luiskahtamaan ulos tästä tiukimmasta mahdollisesta puristuksesta. Olin jo räjähtää, mutta halusin tätä kestävän vielä hetken aikaa.

Tiina tajusi tilanteeni ja laskeutui uudestaan syliini, kyrpäni painuessa vielä entistäkin syvemmälle peräaukon puristukseen. Hän pysäytti liikkeensä ainakin minuutiksi. Myös Tiina vaikutti kiihottuneelta. Hän oli toiminut tähän asti täysin ammattimaisin ottein. Ei niin, että kiihottamiseni olisi vaikuttanut vastenmieliseltä, mutta kuitenkin palveluntuottajan asenteella. Ilmeisesti kiihkoni ja se, että olin täysin hänen vallassaan oli saanut hänetkin innostumaan.

Kun hengityksemme ja pahin kiihkomme oli laantunut, Tiina aloitti uudestaan hitaan ja rauhallisen liikkeen. Hän nousi ylös ja alas liikkeen pituutta vaihdellen. Välillä hän pysäytti liikkeen niin, että terskani oli sulkijalihasten välissä tiukassa puristuksessa ja pelkäsin sen pullahtavan ulos tästä ihanasta paikasta, mutta sitten hän upotti kyrpäni peppuunsa juurta myöten. Tiina kiihdytti vauhtia ja alkoi samalla kiihottavasti voihkien naida kulliani pyllyllään sillä tavoin, että en ollut osannut kuvitella tällaista todeksi. Normaali pillupano kalpeni tämän rinnalla. Samalla hän alkoi hieroa kädellään pilluaan ja pallejani.

Ihanan pyllyn puristava tunne kyrpäni ympärillä, Tiinan hierova käsi kivespusseillani ja koko näky silmieni edessä oli jotain sanoin kuvaamatonta. En olisi halunnut lopettaa tätä varmaan ikinä, mutta raja tuli vastaan. Kyrpäni vartta ja palleja puristava rengas oli varmasti pitkittänyt kestokykyäni, samoin perseessäni tököttävä anustappi teki tunteen epätavalliseksi. Nyt tunsin, etten pysty enää hillitsemään itseäni. Tuntui kuin koko ruumiini olisi räjähtänyt, kun ensimmäinen spermasuihku lähti liikkeelle. Sätkin, värähtelin ja ulisin, kun Tiina lypsi minut hitaasti kuiviin. Viimeisten nytkähdysteni aikana tunsin, miten myös Tiina alkoi voihkaisten täristä sylissäni orgasmin kourissa.

Katso kaikki kirjoittajan Dreamer novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.3 / 5. Arvostelijoita 27

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu