Vaihtokaupan Hinta

30/06/2021 | Kirjoittaja: MadClown |
2 min
Kertoja: Mies | GayKoulussaBBC
3.8
(37)
Ota sitä hyvää Niko, mun pieni homopoika.

Olin koulussa hieman kiusattu yksilö, olemukseni takia. Nörttimäiset lasit, hieman muodokas vartalo ja omalaatuinen luonne.

Eräänä päivänä kouluun saapui uusi kaveri. Tim oli Suomeen adoptoitu Sambiasta. Paidan alta näkyi lihaksikas ylävartalo ja timmit jalat. En juuri kiinnittänyt häneen huomiota.

Tim käyttäytyi kovanaamamaisesti, kapinoi opettajia vastaan ja leveili jutuillaan, myös sai aikaan shown luokassa
joten yllätyin kun
Tim tuli keskustelemaan. Katselin tuota kundia miettien mitäs nyt. Tim sanoi katsoen minua silmiin. "Niko, oon huomannu sut, vaikutat kundilt, jota on saatettu kiusata, olenko oikeassa?"

Vastasin mietteliäästi, että joo joskus aiemmin.

Tim tuijotti minua ja tuntui, että katse meni sieluun asti. Tim hymyili viekkaasti ja jatkoi juttuaan ehdottamalla kauppoja. Suostuin, tietämättä mitä tuleman piti. Timin ehdotus oli se, että hän vahtisi, ettei kukaan kiusaa minua, puolustaisi ja tukisi. Minun pitäisi vastapalkaksi ottaa häneltä suihin, joka pitäisi hänet tyytyväisenä.

Olin hämmentynyt hänen ideastaan, en ollu juuri imenyt miehiä tai tehnyt mitään miesten kanssa, lisäksi se että koulun kovanaama oli miehiin päin.

Punnitsin vaihtoehtoja ja mietin, onko minulla hävittävää. Pitkän harkinnan jälkeen tulin lopputulokseen, että voin hoitaa homman.

Tim pujahti kanssani koulun pukuhuoneeseen ja siellä olevaan suihkutilaan.

Tim avasi housunsa ja minä menin polvilleni. Housuista ponnahti esiin kookas musta kulli. Katselin kullia ihmeissäni, mutta menin päättäväisesti päätöstäni kohti eli aloin ottaa kullia suuhuni varovasti.

Tim ohjeisti, että pitäisi käyttää kieltä ja kädet palleille. Toimin ohjeiden mukaan. Tim huokaili kun suuni ja käteni tekivät hyvää hänen haaroissaan.

Tim otti yllättäen minua päästä kiinni ja alkoi naida suuhun, mutta myös kurkkuun.

Tim puhui nussien samalla, että ota sitä hyvää, Niko. Mun pieni homopoika. Tyydyin kohtalooni ja annoin hänen naida suutani isolla kullillan.

Tim lopetti ja käski minun nuolla hänen pallejaan, tein näin. Timin suusta pääsi tyytyväinen huokaisu, jatkoin nuolemista. Tim runkkasi samalla kaluaan, kun nuolin. Tim palautti kullinsa suuhuni ja nussi voimalla suutani, koetin olla kakomatta tuon kookkaan suvunjatkajan kulkien suussani. Yhtäkkiä tunsin, että Tim on tulossa, hän iteki tunsi sen ja laukesi suuhuni valkoista paksua spermaa koko suun täydeltä. Ajattelin, että Tim ampui pussinsa tyhjäksi nieluuni. Nielin kaiken kiltisti.

Jäin maistelemaan makua ja koostumusta. Tim otti kullinsa suustani, palautti sen housuihin, kiitteli minua ja lähti. Jäin pukuhuoneeseen runkkaamaan äskeiselle ja myös ajatukselle miltä tuo kookas kulli tuntuisi pakaroideni välissä, mutta se on kokonaan toinen tarina.

Katso kaikki kirjoittajan MadClown novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.8 / 5. Arvostelijoita 37

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu