Vanha Herramies ja Nuori Rietas Tyttö

24/01/2022 | Kirjoittaja: Anonyymi |
3 min
Kertoja: Nainen | TeinityttöVanhempi MiesJulkiset Paikat
3.6
(45)
Huohottaen setä imaisi pillua, nuoli ja imi klitorista vuorotellen.

Sinä kauniina kesäpäivänä olin ihastellut asfalttimiehiä ja olisin halunnut yhden sellaisen mukaani. Se oli vain hassu haave, mutta ajatus jäi kytemään mieleni sopukoihin. Halusin seksiä, hillitöntä ja tuhmaa seksiä.

Istahdin puistonpenkille syömään jätskiä. Ilta alkoi jo hämärtyä, kohta jatkaisin matkaa. Silloin vanhempi herrasmiehen oloinen tyyppi istahtaa yllättäen viereeni. Hän katselee jäätelönsyöntiäni. Ihmettelen mielessäni, mitä se tuolleen tuijottaa. Asfalttimiehet unohtuivat, Vanhempi herrasmies voisi olla kivakin kokemus.

- Voisin katsella tuollaista pikku kaunotarta koko illan.

Mies jutteli hiljaisella äänellä, yhä minua silmillään ahmien.

- Tiedätkös, että setä voisi lipoa jotakin muuta kuin tuollaista jäätelöä?

Yhtäkkiä olin varuillani. Olin aikeissa nousta ja häipyä puistosta kiireesti, mutta sitten mies alkoikin kiinnostaa minua jostain kummallisesta syystä. Pikkulikkana ollessani olin kuullut ns. namusedistä, mutta enhän toki ollut enää mikään pikkutyttö jota joku namusetä houkuttelisi karkkien kanssa. Tietysti tuon miehen rinnalla olin kovasti nuori...mutta mies olikin jo vaikka kuinka paljon itseäni vanhempi. Äkkiä halusin ihan uteliaisuudesta tietää, mitä mies tahtoi.

Sehän sanoi itseään sedäksi, siispä käytin samaa sanaa.

- Mitä setä sitten haluaisi lipoa? Kysyin vähän keikistellen.

Tunsin pilluni sykkivän, tiesin sen turpoavan pehmeäksi ja pulleaksi. Värisin jännityksestä. Yhtäkkiä halusin kuulla kiihkeästi, mitä setä vastaisi. Miten tuo vanhempi herrasmies etenisi asiassa.

- Haluaisin lipoa tuollaisen nuoren naisen pulleata ja kosteata pikkupillua. Tiedätkö millaisesta pillusta setä on haaveillut aina?
Pienestä, vaaleanpunaisesta posliinipillusta setä tykkää, mahtaako tytön jalkojen välissä olla juuri sellainen aarre?

Hengitykseni tuli huohottavaksi ja kuin huomaamattani polveni irtosivat hieman toisistaan. Pelkkä ajatus vieraan sedän himosta pilluuni kostutti yhä lisää alapäätäni. Katselin sedän suuria käsiä ja paksuja sormia. Vanhan miehen kosketus saattaisi olla tosi kiihottavaa. Levitin jalkojani vähän lisää. Pilluni sykki halusta. Halusin tuon sedän tulevan oikein kunnolla kiimaiseksi, avasin reisiäni hiukan enemmän. Mies kouraisi haarojaan, pullottava etumus lupaili suurta kullia. Ja yhtäkkiä setä aukaisi housunsa ja rauhallisesti otti esiin kovana seisovan kyrpänsä.
- Nyt kun setä näytti sinulle kullin, niin haluaisitko sinä paljastaa piilusi sedälle?

Tuntui jotenkin ihan uskomattomalta, että olin tällaisessa tilanteessa. Ventovieraan miehen kanssa, ja vielä tuntien himoa häntä kohtaan. Vanha pappa, joka istui siinä vieressäni iso kulli kädessään!

- Setä haluaisi katsella pilluasi, ja hinkata sitä sormella. Oletkos koskaan suostunut näyttämään vieraille miehille kiimaista pikkupilluasi?

- En tietenkään ole! Kiltit tytöt eivät levittele pillua vieraille miehille.

Päätin kuitenkin olla tänään tuhma tyttö! Sanoin sen tuolle sedälle. Mies kouri etumustaan, näin sen kullin olevan kovana. Rauhallisesti runkkausliikettä tehden hän silmiini katsoen kysyi, että tykkäsinkö näkemästäni. Nyökkäsin, levitin jalkojani vielä vähän. Pilluni huusi kosketusta.

- Annatko sedän kokeilla pillua, setä laittaa sormen pikkuiselle pillullesi. Katsotaan, onko pimppi jo kostea.

Mies nosti hameeni helmaa, työnsi paksut sormensa häpyhuulteni väliin, klitorikseni kurkotteli paisuneena, odotti sedän sormien hyväilyä.

- Ihana pikkuinen pillu! Juuri sellainen kuin setä toivoikin, niin kaunis vaaleanpunainen ja vielä ihan karvatonkin. Setä haluaa ihastella sitä oikein kunnolla. Levitä sormillasi ihanaa vittuasi, näytä sedälle...oi miten ihanan kiimainen, turvonnut ja kostea pillu tytöllä onkaan... Tällaisesta setä tykkää...oikein kovasti tykkääkin.

Katseellani ahmin miehen paksua mulkkua, ajatellen, että se työntyisi tiukkaan läpeeni pian. Halusin hänen paksujen sormiensa hinkkaavan klitoristani, halusin sedän olevan himosta sekaisin, halusin hänen katsovan kiimaisena pientä pilluani.

- Setä tykkäisi, jos vähän runkkaisit sedän kullia. Näet kuinka isoksi ja kovaksi se tulee. Se taitaa tykätä pehmeistä naisen käsistä. Ota kiinni sedän kyrvästä.

- Tällainen kiimainen pimppi haluaa tuntea sedän karkeiden sormien silittelyä.

Levitin pilluni, että mies voisi räplätä sitä kunnolla. Samalla tartuin miehen kulliin, liu'uttelin sormiani sen vartta pitkin, runkkasin välillä, näpelöin välillä. Mies huohotti, katseli kiimaisena paljasta, ajettua pilluani. Paksu ja karkea sormi levitteli limaani joka puolelle. Kuinka ihanalta tuntuikaan antaa sedän sormeilla pilluani.

- Tuollaisesta ihanasta pikkupillusta setä tykkää, ja sedän kyrpä tykkää. Haluuko pikkupillu saada sedän mulkkua sisäänsä? Haluaako tyttö olla sedän tuhma pikkuhuora? Setä pitää oikein hyvänä tuollaista kiimaista pikkupillua.

- Haluan olla sedän tuhma pikkuhuora, jolle setä saa tehdä kaikkea kivaa. Setä saa nyt nuolla pillua. Pillun kieltä setä saa imeä, siitä pikkuhuora tykkää.

Puheeni kiihotti miehen hulluuden rajalle. Huohottaen setä imaisi pillua, nuoli ja imi klitorista vuorotellen. Olin räjähtämässä orgasmiin.

- Saako setä nyt nussia tätä ihanaa rakoa? Saako setä työntää kovan kyrvän tähän pikkuiseen, tiukkaan pyllyyn?

- Setä saa nussia pikkuhuoran pillua kovalla kyrvällä, nussi setä...nussi oikein syvälle. Tuntuuko sedän kyrvästä nyt hyvälle?

- Näin hyvältä ei sedän kyrvästä ole ikinä ennen tuntunut. Katso, kohta sedältä tulee! Ooh, miten tiukka pillu tytöllä onkaan! Tuntuu niin ihanalta nussia tällaista tiukkaa, liukasta pikkupillua.

Vanhan herrasmiehen kova ja paksu kyrpä survoi pilluani vielä hetken, sitten sedän kyrpä nytkähteli orgasmin vallassa ja setä päästeli kummallisia ääniä.

Sen jälkeen mies hyväili kiimaistapilluani hetken, ja sitten orgasmi vyöryi ylitseni. Ihana, tuhma setä! Se oli silkkaa himoa ja nautintoa.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.6 / 5. Arvostelijoita 45

4 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu