Vanhempien Makuuhuone

09/01/2022 | Kirjoittaja: Fantasiamies |
12 min
Kertoja: Mies/Nainen | Insesti TeinipoikaAikuinen Nainen
4.4
(58)
Marko vetäytyi huonettaan kohti, mutta pysähtyi vielä hetkeksi kuuntelemaan.

Parkkipaikalta lähtevän auton valot pyyhkäisivät Markon huoneen kattoa. Auton ääni loittoni ja huoneeseen laskeutui taas hämärä. Marko käänsi kylkeään ja hetken hengitystään pidättäen kuunteli öisen kerrostalon ääniä. Television ääni kaikui vaimeasti lämpöpatteria pitkin. Porraskäytävästä kuului keskustelua jostain ylemmistä kerroksista, hissin ovi suljettiin ja oli taas hiljaista.

Pöydällä herätyskellon punaiset digitaalinumerot näyttivät puolta yhtä. Tähän samaan aikaan hän yleensä nousi vuoteestaan varoen kahistelemasta peittoaan, astui muutaman askeleen kerrallaan ja kuunteli. Kokolattiamatolle piti jalan paino laskea hitaasti suoraan ylhäältä, jotta askeleen ääntä ei kuulunut. Marko oli jättänyt huoneensa oven raolleen ja käänsi sitä auki vielä vähän lisää. Eteisessä oli jo pimeämpää, keittiön ja olohuoneen ikkunoiden sälekaihtimet oli käännetty kiinni yöksi. Ainoa hämärä valonkajastus sinne tuli hänen huoneensa sekä viereisen makuuhuoneen, jossa hänen vanhempansa nukkuivat, ikkunoiden kautta.

Keittiössä jääkaapin hurina taukosi. Marko pysähtyi kesken liikkeen ja jäi hetkeksi paikoilleen. Hän tiesi aikataulun täsmälleen. Isän ja äidin herätyskello soi aamuisin kymmentä vaille seitsemän, molempien piti olla töissä kahdeksaan mennessä. Joskus ylitöiden jälkeen äiti saattoi mennä seuraavana päivänä vasta yhdeksäksi tai kymmeneksi. Työ- ja koulupäivän jälkeen tehtiin normaalit arkiaskareet kauppakäynteineen ja kotitehtävineen, illalla katseltiin televisiota ja viimeistään yhdentoista jälkeen oltiin menossa jo nukkumaan, ellei teeveestä sattunut tulemaan elokuvaa, joka kesti kauemmin.

Tässä aikataulussa vanhempien seksielämä rajoittuu puolenyön ja aamuseitsemän väliseen aikaan.

Marko oli jo kauan sitten kiinnostunut äänistä, jotka alkoivat kuulua juuri noihin aikoihin. Aluksi hän vain kuunteli niitä hiirenhiljaa. Äänet kuuluivat ovien ja seinän läpi vaimeina, mutta herättivät pojassa oudon tunteen. Sydän alkoi lyödä tiheämmin, poskia kuumotti ja housuissa tapahtui jotain, joka vaati käden kosketusta. Äänien tauottua isä saattoi käydä hetken kuluttua vessassa. Toisinaan äänet alkoivat hiljaisuuden jälkeen uudelleen. Toki Marko nyt jo vanhempana tiesi, mitä seinän takana tapahtui ja siksi oli tänäänkin noussut ylös ja hiipinyt lähemmäs. Isän ja äidin huoneen ovi oli toisinaan auki, yleensä silloin, jos hän oli nukkumaan mennessään sulkenut oman ovensa. Tämän opittuaan Marko sulki aina ovensa niin, että salpa naksahti äänekkäästi, mutta heti sen jälkeen avasi vaivihkaa oven vähän raolleen. Hän oli usean kerran uskaltautunut eteisen pimeyteen luottaen aivan makuuhuoneen ovelle ja vähän kerrallaan kurkistanut sieltä näkymää, joka lähes salpasi hengityksen.

Marko oli myös oppinut, että isän liikkeiden kiihtyessä oli aika hiipiä varoen takaisin. Lopulta hän kuitenkin uhkarohkeasti venytti lähtöään niin, että näki myös, mihin toiminta johti. Yleensä äiti oli alla jalat levitettyinä isän vaaleana erottuvan takapuolen liikkuessa edestakaisin niiden välissä, joskus äiti oli isän edessä kontallaan. Toisin kuin seinän takaa, läheltä Marko pystyi myös erottamaan sanoja huohotuksen joukosta. Niitä sanoja hän ei koskaan kuullut vanhempiensa käyttävän normaalisti. Nussi, nai, pillu, kyrpä, vittuun…

Makuuhuoneesta kuului kahinaa ja inahtelua. Ovi oli jälleen auki. Marko eteni hitaasti pimeää eteistä, kunnes näki oven reunan takaa huoneeseen. Äiti makasi sängyllä selällään, isän pää syvällä jalkojensa välissä. Makuuhuoneen verho päästi huoneeseen sen verran valoa, että silmien totuttua pimeään saattoi selvästi nähdä hahmojen yksityiskohtiakin. Äidin kädet haroivat isän hiuksia ja välillä alhaalta kuului terävä maiskahdus.

– Nyt… työnnä sisään, äiti henkäisi puoliääneen.

Isä kohottautui ylös polvilleen äidin nostaessa samalla jalkojaan. Marko näki, kuinka isä nojasi eteenpäin, ohjasi kädellään jäykkänä sojottavaa siitintään ja painoi sen kertatyönnöllä sisään. Markon oma elin oli nyt noussut alushousuissa epämukavaan asentoon, lisäksi esinahan alle kiinni jäänyt häpykarva nipisti inhottavasti. Hän seurasi kuitenkin keskittyneenä huoneen tapahtumia arvaten, mitä kohta seuraisi. Isä oli tuonut kielellään äidin lähelle huippua ja viimeisteli nyt aikaansaannostaan kalullaan. Liikkeet olivat rauhallisia mutta kuitenkin voimakkaita ja saivat sängyn kolahtelemaan muutaman kerran seinää vasten.

– Ju-ma-lau-ta… aiihh…

Äiti kiersi kätensä ja jalkansa tiukasti isän ympärille, selkä kääntyi kaarelle ja rinnat likistyivät isää vasten. Orgasmi näytti koruttomalta mutta dramaattiselta. Marko aavisti, miltä äidistä tuntui. Varmasti samalta kuin hänestä käteenvedossa. Sitä kaveripiirissäkin harrastettiin.

Enää makuuhuoneesta kuului äidin tasaantuva huohotus. Marko vetäytyi hiljalleen huonettaan kohti, mutta pysähtyi vielä hetkeksi kuuntelemaan. Isän ääni kuului matalana, mutta sanoista sai selvän.

– Käänny ympäri… nussitaan takaapäin.

Isältä ei ollut vielä tullut, Marko ajatteli ja kääntyi varovasti ympäri. Hän oli aiemmin vanhempiensa leikkejä katsoessaan pitänyt erityisesti asennosta, jossa äiti oli nelinkontin isän naidessa takaapäin. Silloin Marko seurasi aktia loppuun asti: molempien kasvot olivat turvallisesti seinää kohden ja takaviistosta saattoi myös nähdä äidin rintojen heilahtelun. Hän odotti hetken ja pääteltyään äänistä vanhempiensa päässeen naimisen rytmiin, otti muutaman askeleen takaisin kohti makuuhuoneen ovea ja kurkisti.

Marko hätkähti ja sydän tuntui nousevan kurkkuun hänen tajutessaan molempien olevan nyt sängyllä kasvot kohti oviaukkoa. Isä näytti juuri silloin katsovan alaspäin, mutta hämärässäkin äidin suoraan kohti tuijottavista silmistä näki, että hän oli paljastunut. Marko livahti äkkiä sivuun. Huoneesta kuului äidin naurahdus ja jotain, mistä hän ei saanut selvää. Korvissa kohisi.

– Marko, isän matalassa äänessä kuulsi vielä hengästyminen. – tules vähän tänne.

Marko kääntyi ja tunsi kasvavan häpeäntunteen. Hän astui uudelleen makuuhuoneen ovelle ja huomasi vanhempiensa olevan edelleen samassa asennossa. Äitiä näytti naurattavan, mikä hävetti entisestään.

– Niin…

– Mitä sä siellä hiippailet?

– En mitään, mä vaan…

Marko yritti kuumeisesti keksiä tekosyytä, mutta mitään sopivaa ei tuntunut löytyvän. Vessakin oli eteisessä aivan toisella suunnalla.

– Olit tirkistelemässä vai?

Isän ääni ei kuulostanut kovin vihaiselta.

– Ei kun… Marko yritti, mutta isä keskeytti saman tien.

– Älä viitsi. Kyllä me tiedetään sun yöllisistä reissuistas. Eikä ole ensimmäinen kerta.

Marko nielaisi. Mitä, miten…? Sitä paitsi isä näytti jälleen liikkuvan äidin takana edestakaisin. Äiti oli tähän asti katsonut Markoa hiljaa.

– Isän kanssa on aiemminkin kuunneltu, ettei me ollakaan kahdestaan, äiti sanoi yhtäkkiä. – tykkäät katsella, vai?

– Joo… Marko vastasi ja oli erottavinaan äidin äänessä raukeutta. Ihan selvästi isä työnteli niin, että äiti liikahti välillä eteenpäin.

– Matti… äidin ääni värähti ja hän sulki silmänsä hetkeksi.

Isän suusta pääsi ähkäisy kesken lauseen.

– Annetaan pojan katsoa… eikös niin sovittu?

Marko ei tiennyt mitä ajatella. Äidin kieltävää vastausta ei kuulunut ja isän liike muuttui avoimeksi nainniksi.

– Tuu lähemmäs vaan, isä sanoi aavistuksen hengästyneesti.

Marko astui huoneen puolelle.

– Tänne… aitiopaikalle, isä naurahti.

Marko uskaltautui sängyn vierelle, jossa hapan haju kävi nenään. Edessä aukeava näky kuumotti poskia entisestään. Aivan hänen edessään isän kalusta näkyi vain pari senttiä lopun kadotessa kahden turpean huulen välistä äidin sisään. Isä vetäytyi hiljaa taaksepäin ja pian häpyhuulten välistä tuli esiin sienenmuotoinen terska. Siittimen varsi kiilteli hämärässä koko matkaltaan. Aivan kuin ulkoilmaa haistellen kalu oli hetken vapaana heilahtaen muutaman kerran, kunnes sen kärki jälleen levitti aukkoa ja painui takaisin sisään.

– Miltäs näyttää? isä kysyi äkkiä.

– Vau… Marko huokaisi osaamatta sanoa muuta.

Äidin hengitys kuului raskaana ja isä jatkoi lyhyttä liikettä sisällä.

– Ootko päässyt jo tyttöjä panemaan?

– Eeen… Marko vastasi vaivaantuneena. Tuollainen kysymys isän suusta tuntui oudolta, varsinkin tässä tilanteessa.

– Mutta itse oot jo runkannut?

– Oon joo.

Nyt Marko tajusi, että hänen oma erektionsa oli säilynyt koko ajan ja näkyi selvästi alushousujen läpi.
Isä kumartui eteenpäin äidin selän päälle, puristeli rintoja ja silitti kainaloita. Lantio teki hidasta, pitkää liikettä.

– Mitäs sanot, Soili? isä sanoi hiljaa äidille ääni värähtäen. – se mistä puhuttiin?

Äiti oli hetken hiljaa ja huokaisi.

– Eihän me voida…

Isä kuiski äidin korvaan jotain, josta Marko ei saanut kunnolla selvää.

– Vaikka… nyt, äiti vastasi.

Marko oli ymmällään. Mistä oli kyse? Isä nousi äidin selän päältä takaisin polviensa varaan, nussi muutaman työnnön ja veti kalunsa ulos emättimestä. Siitä aiheutunut maiskahdus oli kuin pieni, märkä suukko.

– Otas kalsarit pois, isä komensi.

Marko epäröi hetken. Vaikka erektio näkyikin housujen läpi, niin ajatus ottaa seisova kalu esille vanhempien edessä sai hänet hämilleen. Hän kuitenkin pujotti sormensa alushousujen kuminauhan alle ja laski housut polviin, josta ne putosivat omalla painollaan nilkkoihin. Kalu sojotti vapaana ja esinahka oli vetäytynyt kireänä terskan reunan taakse.

– Tuu tähän mun paikalle… Pääset kokeilemaan.

Markon korvissa humisi. Kokeilemaan? Mitä? Äidin pillua?

– Rohkeesti vaan, isä jatkoi. – tätähän sun mieles tekee.

Isä nousi ylös sängyltä selkäänsä venytellen. Lakanalla erottui tummempana kohtana märkä läikkä kahden polvista tulleen painuman välissä. Marko nousi vuoteelle varoen tallaamasta äidin jalkoja. Hän tunsi lämpimän ihon omaansa vasten. Tunne sai veren liikkeelle ja hengitys tiheni jälleen.

– Siihen vaan samaan kohtaan, missä mä olin… noin… yletytkö?

Marko sovitti polvensa äidin reisien väliin. Korkeuskin näytti olevan sopiva, olihan hän jo lähes isänsä mittainen. Hän katsoi alaspäin, otti elimestään kiinni ja asetti sen kömpelösti mielestään samalle kohdalle kuin isällä oli ollut äsken. Sydän hakkasi hurjasti. Hän työnsi vähän, mutta kalu tuntui painuvan kuin pehmeää seinää vasten. Näinkö tiukkaa on työntää pilluun, Marko ajatteli.

– Vähän ylemmäs, isä opasti.

Marko nosti kaluaan kädellä ja tunsi sen yhtäkkiä muljahtavan lämpimään puristukseen. Hän veti henkeä. Valmiiksi limainen emätin otti sisälleen painuvan siittimen vastaan ilman vastusta, kunnes pakarat pysäyttivät Markon etenemisen. Hän olisi halunnut vielä syvemmälle, jatkaa liukumista eteenpäin ja eteenpäin. Tunne oli jotain, mitä hän ei ollut ennen kokenut.

Marko havahtui äidin puuskahdukseen. Tekikö hän jotain väärin? Sattuiko se? Marko oli liikkumatta ja tunsi, kuinka emätin supisteli ja puristeli hänen kaluaan. Aivan kuin käsi, mutta paljon pehmeämmin.

– No? isän ääni kuului vierestä.

Marko katsoi häntä ja ymmärsi, että kysymys oli osoitettu äidille.

– Otetaanko pois… jos haluat?

– Ei vielä, äiti kuiskasi käheästi, liikkuen samalla aavistuksen etäämmälle. – antaa vielä olla… vähän…

Marko tajusi, että tästä oli etukäteen puhuttu, olivathan hänen yölliset seikkailunsa jo olleet selvillä ties kuinka kauan. Äiti ehkä epäröi ajatusta vieläkin, mutta tunnusteli silti sisällään poikansa kalua, joka murrosiän jälkeen oli kasvanut aikuisen mittoihin, muuttunut olemattomasta pippelistä tumman karvoituksen ympäröimäksi uhmakkaaksi kyrväksi. Moni asia risteili samaan aikaan Markon päässä. Mitä kaverit sanoisivat? Eihän tällaisesta ole koskaan ollut puhetta. Kovimmat jätkät olivat jo panneet pienitissisiä tyttöjä rinnakkaisluokilta, onnistuneet viemään joltain neitsyydenkin ja kehuneet, kuinka tiukkaa vittu oli. Tämä oli kuitenkin nyt jotain muuta. Hän oli äidin sisällä. Naisen, joka oli jo neljänkymmenenviiden, kävi arkisin töissä, laittoi heille ruokaa ja hoiti kotia. Mutta nyt… sama uhkea nainen oli alasti hänen edessään leveät, vaaleat pakarat pystyssä ja hänen kyrpänsä jossain syvällä niiden välissä.

Entä ehkäisy? Markolle oli ollut päivänselvää, että hänen ekalla kerrallaan mukana olisi kortsuja. Yhdelle tytölle heidän luokaltaan oli jo ennättänyt käydä vahinko ja muille valistus oli viimeistään sitä kautta mennyt perille. Äsken kaikki oli käynyt niin äkkiä. Ja voihan ulos tulla siittiöitä jo ennen siemensyöksyä, niin oli opetettu. Toisaalta, isälläkään ei ollut kumia ja Marko oli useina iltoina nähnyt, että isän lauetessa ei hän ainakaan ulos nesteitään roiskinut. Itse asiassa pimeässä vanhempiaan tarkkaillutta Markoa kiihotti suunnattomasti ajatella, että senkin jälkeen kun naintiliikkeet olivat päättyneet muutamaan rajuun nykäisyyn, jossain sisällä näkymättömissä sperma kuitenkin vielä virtasi.

Ajatus sai Markon jälleen pauloihinsa ja se tuntui myös alavatsassa. Hän yritti karistaa mielikuvan pois mielestään, mutta kuva käyttäytyi täsmälleen päinvastoin kuin Marko halusi. Hän tiesi, mitä oli tapahtumassa, mutta ei tiennyt, mitä isä ja äiti olettivat hänen tekevän. Luvan kysyminen tuntui hölmöltä vaihtoehdolta. Pitäisikö hänen sanoa, että tulee? Marko alkoi liikkua hiljalleen edestakaisin, ainakin siitä he huomaisivat…

– Nyt taitaa Markolla olla paikat herkkänä, isä naurahti. – ei sun tartte pidätellä enempää… näin ekalla kerralla.

Marko huokaisi, osittain helpotuksesta, osittain yhä yltyvästä siittämisen tunteesta. Hän tarttui äitiä lujemmin lantiolta. Iho tuntui käsiin hikiseltä ja kuumalta.

– Mattiih… Soili sihahti, kun Markon liike kasvoi koko mittaansa ja ihot läimähtivät terävästi vastakkain muutaman kerran saaden selluliittikerroksen äidin reisissä ja pakaroissa vavahtelemaan.

Marko tunnisti äänen täsmälleen samaksi, joka makuuhuoneesta aina lopulta kuului. Hän tunsi pientä ylpeyttä; nyt pannaan eikä meinata. Samalla hän myös ymmärsi tämän panon olevan surkean lyhyt suoritus.

Soilin sisällä kihelmöi. Ajatus pimeässä katselevasta yleisöstä oli aluksi tuntunut hauskalta, varsinkin kun yöllinen vieras oli helposti tunnistettu. Varsinainen kiihottuminen oli tullut vasta Matin puheiden myötä, samalla kun pojasta oli tullut aikamies. Silloin tällöin Matti häntä naidessaan otti asian puheeksi, kuiski korvaan, kuinka Marko nussii, työntelee nuorella kyrvällään vanhaan vittuun. Viimein likainen mielikuva oli antanut hänelle orgasmin.

Soilille Matin lauseet hetki sitten olivat tulleet silti yllättäen. Hän oli ollut vähällä nousta vuoteelta ylös Markon kiivetessä hänen taakseen. Hän ei myöskään ollut aluksi uskonut, että Matti antaisi pojan työntyä sisään, varsinkaan ilman kondomia, tai että Marko edes uskaltaisi tehdä niin. Kuitenkin jo seuraavassa hetkessä hän oli tuntenut siittimen olevan puoliksi sisällä emättimessään, kömpelönä ja varovaisena, tutkien hämillään siellä uutta ympäristöään. Eikä hän ollut pyytänyt ottamaan sitä pois. Nyt se liikkui paljaana hänen sisällään vimmatusti edestakaisin ja tuotti paksuudellaan ja äänellään hetken ajan kiellettyä mielihyvää. Soili aisti kohdunsuullaan ensimmäisen syöksyn jo ennen kuin liike lakkasi. Marko pysähtyi ja nytkähti muutaman kerran. Jokaista lyhyttä kouristusta seurasi lämmin tulvahdus, kunnes ne vähitellen loppuivat. Soili ajatteli hetken kohdussaan olevaa kierukkaa. Olihan se varma ehkäisytapa, mutta tämä oli nyt eri asia, hyvin eri asia…

Marko pysyi edelleen Soilia vasten vetäen tätä kädet täristen itseään päin. Huohotus tasaantui vähitellen syväksi hengitykseksi ja tunto siittimen päästä katosi sen veltostuessa. Kalu alkoi vääjäämättä vetäytyä ulos emättimen lihasten saattaessa sitä tasaisella puristuksellaan. Pojan mielen valtasi raukeus sekä kiiman väistyessä myös hämmennys ja alkava häpeän tunne. Hän oli juuri nussinut naista ensimmäistä kertaa elämässään ja lauennut tämän sisään. Äitiä. Isän katsoessa vierestä.

Hetken kuluttua Soili nojasi vähän eteenpäin lupsauttaen siittimen ulos sisältään. Lämmin noro valahti vasenta reittä pitkin alas lakanalle. Hän nousi ylös puutuneita jalkojaan oikoen ja istuutui vuoteen reunalle vielä polvillaan olevan Markon viereen. Jostain yläkerran asunnoista kantautui vaimeana television ääni.

– Että semmoiset miehet meillä… Soili rikkoi hiljaisuuden kääntäen katseensa Matin suuntaan.

Marko pysytteli vaiti yrittäen tulkita äidin äänensävyä. Isäkin oli vielä hiljaa.

– Se oli kaunista, isä tokaisi yhtäkkiä.

– Vai kaunista, äiti hymähti ja kääntyi Markoon päin. – mitäs se sun mielestäsi sitten oli?

– Een mä… tai siis oli… hyvää…

– Et aikaisemmin ole päässyt tyttöjen kanssa näin pitkälle, ethän?

Äidin äänessä kuulsi jotenkin ilkikurinen sävy.

– En oo…

Soili kohotti kätensä ja kosketti mietteliäänä Markon surkastunutta elintä. Sen pinnassa tuntui vielä sperman ja emättimen eritteiden niljakkuus. Hän nosti kättään niin, että kalu lepäsi avoimella kämmenellä melkein kuin tarjottimella.

– Tämmöinen pieni veijari. Tuntui kyllä äsken paljon suuremmalta, hän jatkoi punniten sitä.

Isä yskäisi ja virnisti.

– Ihan aikamiehen peliltä tuo näytti… Vieläkö siitä mahtaisi tulla kalua?

Marko kuunteli arvosteluja hämillään tuntien käden kosketuksen lämpimänä terskansa alapuolella. Veri alkoi hiljalleen pakkautua takaisin varteen, jonka ympärille Soili kiersi sormensa puristellen sitä välillä kevyesti.

– Taitaa tulla koko ajan… Eipä siinä montaa minuuttia kulu nuorelta kollilta, kun on vehkeet taas valmiina, äiti totesi lakonisesti, kun elin jäi osoittamaan lähes vaakatasoon hänen irrotettuaan tahmeaksi muuttuneen otteensa.

– Mitäs seuraavaksi? isä kysyi äidiltä, joka katseli kasvojensa korkeudella vapaana nytkähtelevää kalua.

– Pitäisiköhän meidän jättää tämä tähän, Soili vastasi hetken mietittyään. – ettei käy mitään…

Marko laskeutui vuoteelle istumaan. Mielessä liikkuivat terveystiedon opettajan varoitukset suojaamattomasta yhdynnästä.

– En mä oo ollut kenenkään kanssa… Ei mulla oo mitään… Siis tautia.

– Voi kulta, äiti naurahti. – enhän minä sitä pelännyt, mutta kun kierukan kanssakin voi käydä vahinko. Ja sun siemensyöksy meni äsken suoraan sinne, minne ei olisi ollut niin väliksi mennä…

Soili katsoi vakavoituen poikaansa suoraan silmiin, varmistaen Markon ymmärtävän ja jatkoi sitten isän suuntaan.

– Eikä tästä muutenkaan parane päivänvalossa enempää kuulutella.

– No, se on jo vahinko tapahtunut, jos on tapahtuakseen, eikä siellä muutkaan siemenet ole enää aikoihin mitään saaneet aikaan, isä vastasi melkeinpä ärtyneellä äänellä.

Vanhempiensa alkaessa väitellä Marko nousi ylös, etsi hetken katseellaan lattialta sinne pudottamiaan alushousuja ja kyykistyi nostamaan ne ylös palatakseen huoneeseensa. Tämä leikki loppui siis tähän, hän ajatteli, kun äiti yhtäkkiä siirsi kätensä hänen reidelleen.

– Vai mitä Marko? Olisitko halunnut vielä jatkaa?

Jatkaa? Eikö hänen edelleen kovana sojottava elimensä kertonut, mitä mieltä hän oli? Vai pitikö se vielä erikseen vakuuttaa?

– Oisin, joo… Marko sanoi hiljaa.

– Mitä oisit? äiti tiukkasi.

– Oisin halunnut jatkaa… nussimista… Marko pakotti itsensä sanomaan sanan, jonka hän arvioi sopivaksi.

Soili silitti poikansa pakaraa. Hän tunsi jälleen oman kiihottumisensa kasvavan asteittain.

– Ymmärrät kai, että tämä ei voi tulla tavaksi?

– Joo, kuului pojan lyhyt vastaus.

Toki hän olisi vastannut mitä vain, kunhan saisi vielä toisen kerran kokea saman kuin äsken. Sivusilmällä Marko huomasi isän astuvan pari askelta etäämmälle jääden siihen seuraamaan tapahtuvaa. Soili nousi ylös ja kääntyi korjailemaan mytyssä olevia vuodevaatteita. Hän taitteli toisen paksuista täkeistä nelinkerroin ja laski sen lähelle vuoteen päätä jättäen vielä yhden tyynyn alle.

Vasta nyt Soilin ollessa seisaallaan Marko näki äitinsä alastoman vartalon kokonaisuudessaan; suuret, aavistuksen roikkuvat rinnat, lantion ja pepun päärynän muotoisen kaaren, joka päättyi täyteläisiin reisiin, sekä edessä reisien liittymäkohdassa olevan mustan karvapehkon. Kaikki tuo päivisin puseron ja housujen tai hameen alla piilossa oleva oli hänen edessään paljaana kosketusetäisyydellä. Ja pian hän myös saisi koskea, Marko ajatteli malttamattomana. Äiti asettui rakentamansa pehmusteen päälle selälleen ja korjasi vielä tyynyä päänsä alle. Hän makasi siinä puoliksi istuvassa asennossa, melkein kuin lepotuolissa, asetellen jalkojaan sopivaan kulmaan.

– Nussimaanhan sun teki mieli?

Soili käänsi päätään Markoa kohti. Vaikka äidin riettaan epätavallinen asento sai ensialkuun pojan vähän ujostumaan, ei Markoa silti tarvinnut pyytää nousemaan vuoteelle. Hän pudotti jo nostamansa alushousut takaisin lattialle ja konttasi vuoteen jalkopäästä kohti Soilin avointa syliä. Sivuille levitetyt jalat suorastaan kutsuivat asettumaan niiden väliin. Marko levitti omat reitensä äidin jalkojen alle pakaroiden kummallekin puolen ja laski itseään kantapäidensä päällä istuen alemmas. Tumman karvoituksen alapäästä löytyisi pillu. Kalussa tykytti. Marko koetti jalkoväliä ensin sormellaan, löysi häpyhuulet ja alkoi ujuttaa kaluaan niiden väliin. Iho oli edellisen aktin jäljiltä kuivunut tahmeaksi ja ensimmäinen yritys työntyä sisään aiheutti henkäisyn ja irvistyksen.

– Älä… ei kuivana…

Marko yritti miettiä kiireesti, mitä pitäisi tehdä. Hän päästi irti kalustaan ja tunnusteli häpyhuulia. Sitten hän keksi kostuttaa sormensa syljellään. Sormesta tuli suuhun hapan maku, mutta nyt keskisormi solahti vaivatta turpeiden huulien väliin ja toi sieltä ulos tullessaan mukanaan lisää kosteutta. Marko levitti liukasta nestettä ympäriinsä, sitä tuntui tulevan häpyhuulien välistä yhä lisää. Hän saattoi kuvitella, miltä pillu olisi näyttänyt päivänvalossa. Kiiltävältä ja liukkaalta. Poika siveli sormiinsa jäänyttä limaa myös terskansa päähän, joka tuntui edelleen tahmealta. Hän keräsi nopeasti sylkeä suuhunsa, tiputti sen kämmenelleen ja hieroi ympäri kaluaan. Nyt sopi yrittää uudelleen.

– Mmhhh…

Soililta pääsi pitkä äännähdys, kun terskan kiilamainen hattu levitti häpyhuulet tiiviiksi renkaaksi sen ympärille. Aikamiehen mittaiseksi jälleen kasvanut kyrpä painui vihdoin sisään ja sen viimeisetkin kuivat kohdat saivat öljymäisen liukkaan päällysteen. Marko aloitti hurmioituneena edestakaisen nainnin. Soili myötäili hetkisen yhä tiheämpään tahtiin kiihdyttävää poikaansa, mutta työnsi sitten käden heidän väliinsä niin, että Markon oli pysähdyttävä.

– Odotas nyt vähän… ei ihan niin innokkaasti, Soili toppuutteli.

– Eiks se tunnu hyvältä? Marko puuskutti.

– Tuntuu kyllä, mutta tota menoa ei kovin kauan…

Soili tarttui Markoa toisesta kädestä ja ohjasi sen puoliksi sisällä emättimessä olevan kalun päälle. Hän vaihtoi otettaan pitäen ainoastaan yhdestä sormesta kiinni ja liikutteli sitä pilluaan vasten.

– Tunnetko? Siinä kohtaa… klitoris… ihan varovasti…

– Tääkö?

Karvojen lomasta Marko tunsi kovettuneen häpykielen liukkaana helmenä sormeaan vasten. Hän alkoi hieroa sitä varoen, välillä pyöritellen, välillä taas edestakaisella liikkeellä. Äidin reagointi niin pieneen asiaan tuntui uskomattomalta. Suusta alkoi kuulua pieniä inahduksia, vartalo Markon alla säpsähteli ja liikkui holtittomasti. Marko vaihtoi keskisormesta peukaloon ja jatkoi hieromista. Käsi vapautui nyt parempaan asentoon ja hän pääsi liikuttamaan hiljalleen myös kaluaan. Hän piti liikkeen edelleen hitaana mutta pitkänä pumppauksena, samoin kuin oli nähnyt isän tekevän; veti kalunsa lähes kokonaan ulos ja painoi sen jälkeen niin syvälle kuin välissä ollut käsi antoi myöten. Sormen liikettä hän sen sijaan kiihdytti vähitellen ja sen myötä lisääntyi myös Soilin huohotus ja liikahtelu.

– Nyt… nussi… Soili voihkaisi käheästi.

Hän veti samalla Markon käden pois ja jatkoi itse hieromista. Marko pääsi laskemaan painonsa molempien käsiensä varaan ja sai liikutettua vapaammin lantiotaan. Kalun pinta oli vähitellen turtunut hänen keskittäessään huomionsa klitoriksen hieromiseen ja omaksi yllätyksekseen Marko huomasi panon sujuvan hetken niin, ettei liike aiheuttanut välitöntä laukeamisen tunnetta.

Sen sijaan emätin kalun ympärillä kiristyi välillä ahtaaksi tunneliksi, välillä se taas väljeni niin, että siitin tuntui liikkuvan kuin tyhjässä. Marko jatkoi rajuksi muuttunutta panemista ja arvasi, mitä oli tapahtumassa. Äiti oli saamaisillaan orgasmin. Tai ehkä useita. Kädet kiertyivät Markon ympärille tukahduttavasti puristaen ja hetken selässä tuntui pistävä kipu kynsien painuessa ihoon. Nuori, kova kyrpä naulitsi säälimättömästi äidin lantiostaan kiinni sänkyyn ja näytti siltä kuin vartalo olisi yrittänyt epätoivoisesti vapautua sen otteesta; selkä kääntyi kaarelle ja pää heittelehti puolelta toiselle, alempana jalat Markon sivuilla vuoroin suoristuivat, vuoroin taas nousivat ylös ja hamuilivat pojan pakaroita.

– Voi… saa-ta-nan…vittu… sanat sihahtelivat yhteenpurtujen hampaiden välistä aivan Markon korvan juuressa.

Tiukasti kiinni painautunut, hikinen vartalo kuumotti hänen allaan. Mielessä kävi hetken hassu ajatus. Tavallisesti niin kiltin äidin kiroilu kuulosti jotenkin tosi oudolta. Mutta tavallisestihan hän ei ollutkaan näin, Markon kyrpä sisällään, orgasmissaan kiemurrellen. Soili valahti vähitellen rennoksi ja samalla viimeinen puristus kalun ympärillä laukesi. Marko pysähtyi hetkeksi tasaamaan hengitystään, mutta keksi sitten jotain jääneen kesken. Hän suoristui saadakseen kierrettyä kätensä Soilin kohollaan olevien polvitaipeiden alta ja nosti niitä niin ylös, että reisien sisäpinta nojasi molemmilta puolin Markon vatsaa ja rintaa vasten. Pillu nousi samalla koholleen, juuri oikealle korkeudelle.

Huoneeseen oli laskeutunut hiljaisuus. Vasta nyt Marko huomasi pienessä makuuhuoneessa raskaana leijuvan hien ja panon tuoksun. Isän ja äidin sänkykin taisi hetki sitten hakata seinää vasten. Myös äskeisen rynkytyksen jälkeen lähes tunnottomaksi menneen terskan pinta aisti jälleen kosketuksen, jokainen neliösentti emättimen helakanpunaiseksi turvonneesta limakalvosta tuntui sen ympärillä kalun liukuessa sisään. Marko ei edes halunnut enää aloittaa uudelleen äskeisen kaltaista raivokasta naintia, vaan nautti samalla tavoin, mitä joskus oli kokeillut masturboidessaankin, vähän kerrallaan, keskittäen kaiken huomionsa hiljalleen liikkuvaan siittimeensä.

Jäykkä kalu jännittyi entistäkin kovemmaksi. Sen juureen alkoi kerääntyä kusihädän kaltainen paine, jonka pakotus tuntui kireäksi pingottuneissa kivespusseissa asti. Marko antoi paineen kasvaa ja kasvaa, kunnes hän ei enää pystynyt pidättelemään sitä. Hänen ensimmäinen, hätäinen orgasminsa oli sylkenyt ulos siemenjohtimiin useamman päivän aikana kerääntyneen paksun sperman. Nyt toisella kerralla siemenneste oli ohuempaa ja sitä oli määrällisesti vähemmän, mutta pidättelyn ansiosta se tuli ulos voimakkaina, terävinä suihkuina.

Säpsähtäen Soili avasi ummessa olleet silmänsä auki tuijottaen suoraan Markoa, mutta ei sanonut mitään. Hymyili vain.

- Fantasiamies -

Katso kaikki kirjoittajan Fantasiamies novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.4 / 5. Arvostelijoita 58

5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu