Vanhoja Tuttavuuksia Risteilyllä

27/10/2021 | Kirjoittaja: Runggari |
10 min
Kertoja: Mies | Nuori MiesHeteroseksi Baari
4.5
(51)
Edessäni oli Jessica, joka oli ollut kanssani samalla luokalla alakoulussa.

Nostin shottilasin huulilleni ja tunsin, kuinka viina poltteli kurkussani, mutta jotenkin sitä piti itsensä känniin saada. Olin tullut parhaan kaverini Kallen kanssa Tukholman risteilylle ja olimme ensimmäisen illan kunniaksi lyöneet leikkimielisen vedon siitä, kumpi saisi ensiksi pokattua naisen hyttiin. Tänään oli siis tärkeää olla sopivissa nousuissa, jotta itseluottamus kohenisi, muttei kuitenkaan liian kännissä.

Otimme vielä toiset shotit ja aloitimme tekemään lähtöä kohti laivan baaria. Molemmilla oli tietenkin parhaat bilevaatteet päällä ja tukat laitettu. Lempikauluspaita päällä näytin mielestäni aika komealta, sillä se korosti hyvin hoikkaa ja atleettista vartaloani. Kasvoiltani olen myös mielestäni komea, vaikka en ehkä näytä vielä 20-vuotiaana erityisen miehekkäältä. Kalle taas näyttää hyvinkin miehekkäältä tuuhealla parrallaan ja minua pitemmällä yli 190 cm pitkällä lihaksikkaalla vartalollaan. Kalle on kanssani saman ikäinen, mutta häntä voisi luulla montakin vuotta vanhemmaksi.

Päästyämme baariin kävimme hakemassa juomat tiskiltä ja tarkastimme baariin tarjonnan. Tanssilattialla näkyi useita ikäisiämme tyttöjä, joten iskettävää ainakin risteilyllä riitti. Kalle suuntasikin juoman juotuansa tanssilattialle, minä taas jäin baaritiskille yrittämään saada keskustelun käyntiin jonkun kivan näköisen tytön kanssa. Baaritiskin tytöt eivät vaan tainneet oikein olla keskustelutuulella, toiset kieltäytyivät kohteliaasti ja toiset antoivat epäsuorasti ymmärtää, ettei kiinnostus ollut molemminpuolista. Hetken kuluttua suuntasinkin hieman pettyneenä tanssilattialle paremman onnen toivossa.

Tanssilattialtakaan en meinannut löytää kiinnostukseeni vastakaikua ja aloin jo vähän turhautumaan. Meinasin jo lähteä baaritiskille vetämään kunnon lärvit, kun ajatukseni keskeytyi.
“Ai sori, anteeksi.” tokaisin vähän nolostuneena, kun huamisin törmänneeni tanssilattialla johonkin.
“Toni onks se sinä? Viime näkemästä on muuten aikaa.” kuulin yllättyneen äänen ja nostin pääni.
Edessäni oli Jessica, joka oli ollut kanssani samalla luokalla alakoulussa. Ei mennyt kauaa huomata, että hänestä oli vuosien varrella kuoriutunut tumma ja kurvikas kaunotar: mustat ja tuuheat kiharat korostivat teräpiirteisiä ja kauniita kasvoja. Hän ei ollut mistään hoikimmasta päästä, mutta hän silti näytti treenatulta. Hänen melkoinen rintavarustuksensa, iso mutta kiinteän oloinen peppunsa ja lihaksista paksut reidet sopivat myös hänen kurvikkaaseen ulkomuotoonsa täydellisesti. Hän oli oikeastaan juuri nainen minun makuuni: urheilullinen mutta ei kuitenkaan kevyt keijukainen. Häntä ihaillessa olin menettänyt hetkellisesti ajantajun ja nolotuksen puna nousi kasvoilleni tajuttuani tuijottaneeni häntä usean sekunnin ajan sanomatta mitään.
“Aa Jessica moi, mitäs sä täällä?” sopersin vähän nolona ja kirosin itseäni: en ollut yleensä näin kömpelö sosiaalisissa tilanteissa.
“Muistat varmaan Aadan. Ollaan sen kanssa täällä risteilyllä vähän irrottelemassa." Jessica selitti pirteästi.
Aada oli myös ollut meidän luokallamme alakoulussa ja muistaakseni he olivat jo silloin olleet Jessican kanssa hyviä ystäviä.
“Kyllähän mä toki Aadan muistan. Onks teillä menossa kuuma sinkkukesä?" heitin vitsailevasti.
Jessica hieman naurahti ja tunsin itseluottamukseni palaavan.
"Joo Aada eros just hetki sitten sen poikaystävästä ja mä päätin näyttää sille, miten tätä sinkkuelämää oikein eletään. Et joo, kyllä vois melkein sinkkukesästä puhua." Jessica kertoi pirteästi. “Ooksä tullu yksin risselle ryyppäämään vai ooks jonku kaa tullu?"
"Tultiin Kallen kaa tänne viettämään mekin sinkkuelämää." vastasin pilke silmäkulmassa.
Kalle oli myös ollut luokallamme alakoulussa ja Jessican hymy yltyi entisestään kuullessaan Kallen nimen.
“Olis kiva kuulla, mitä sillekin kuuluu. Pitäskö etsii se ja Aada ja mennä kannelle puhumaan, kun täällä on niin kova meteli ja siellä on niin kaunis kesäilta.” Jessica ehdotti hyväntuulisesti.
Jessica oli koko ajan niin pirteä ja positiivinen, että tässä vaiheessa olin jo unohtanut vedon Kallen kanssa ja halusin aidosti kuulla mitä hänelle kuuluu.
“Joo ilman muuta mennään.” vastasin iloisesti.

Hetken etsittyämme löysimme Kallen ja Aadan tanssilattialta ja hekin lähtivät hyvin mielin kannelle terassille. Otimme kaikki yhdet juomat ja istuimme kauniiseen kesäiltaan jutustelemaan. Aluksi jutut olivat viatonta kuulumisten kertomista, olimme kuitenkin olleet viimeksi kunnolla tekemisissä melkein 10 vuotta sitten. Keskustelun edetessä jutut alkoivat kuitenkin mennä ihan luonnostaan kaksimielisempään suuntaan ja aloin katsomaan Jessicaa taas sillä silmällä. Arvelin myös Aadan olevan Kallen mieleen. Kalle oli joskus alakoulussa ollut pitkään ihastunut Aadaan, ja Aada oli edelleen ulkonäön perusteella hyvin samanlainen kuin oli silloin ollut: hän oli hoikka ja pienikokoinen blondi, jonka kasvot olivat sirot ja hyvin söpöt. Tietenkin hän oli aikuistunut huimasti, mutta hänet oli helppo tunnistaa edelleen samaksi tytöksi. Hän oli myös selvästi hiljaisempi ja varautuneempi kuin Jessica, joka oli ollut kaksikosta aina se äänekkäämpi. Tämä myös näkyi keskustelussa, kun kaksimieliset aiheet nousivat esiin:
“Ootteks muuten ikinä saaneet risteilyllä.” Jessica heitti itsevarmasti, kun keskustelun aiheena olivat aiemmat kokemukset risteilyllä.
“En oo kyllä tainnu ikinä saada.” Kalle kuittasi perään yllättyneenä Jessican suorasanaisuudesta.
“Joo emmäkään.” Aada heitti varovaisesti.
“Kova on ollut yritys, mutta ei kyllä oo risseltä irronnut.” vastasin ja naurahdin mielessäni minun ja Kallen vähän liialliselle itseluottamukselle vetoa lyödessä.
“Noin komeita poikia, ettekä ole ikinä risteilyllä saaneet?” Jessica kummasteli ihmeissään.”Miten se on mahdollista?”
“No ei oo vissiin muut tytöt meitä komeina pitäneet.” heitin vitsailevasti ja naurahdimme Kallen kanssa.
“No minä ainakin pidän”, Jessica tokaisi päättävästi ja iski silmää, “mutta nyt kyllä mennään takaisin tanssimaan.“
Yritin kovasti tulkita Jessican kommenttia, mutta päätin olla yliajattelematta tilannetta.
“Joo kuulostaa hyvältä.” tokaisin ja muut olivat samaa mieltä.

Tanssilattialle saapuessamme otimme vielä yhdet rohkaisevat drinkit ja suuntasimme sitten ryhmänä tanssimaan. Ei kuitenkaan kauan mennyt, kunnes jakauduimme luonnostaan pareihin. Minä olin Jessican kanssa ja Kalle Aadan. Pelkäsin aluksi tanssimisen olevan kiusallista, mutta näin ei kuitenkaan ollenkaan tapahtunut, koska DJ oli todella hyvä ja Jessican itsevarmuus ja energia oli hyvin tarttuvaa. Välillä nauroimme toistemme kekseliäille tanssiliikkeille, kun taas välillä vaan fiilistelimme jotain hyvää biisiä, eikä minulla ole ikinä ollut niin kivaa tanssiessa. Tanssiessa pääsin myös vihdoin ihailemaan kunnolla Jessican muotoja: hän rintansa pomppivat juuri sopivasti tanssiessamme ja hänen peppunsa keinui ja hyllyi lantion mukana hyvin kiihottavasti. Seksuaalinen jännite myös kiristy välillämme jatkuvasti. Lähennyimme koko ajan toisiamme ja uskalluinkin hetken tanssittuamme hieman hipelöimään hänen reisiään ja kylkiään.

Alkoi jo olemaan myöhä ja tuli se aika illasta, kun hitaat alkoivat soimaan. Otin aluksi Jessicaa varovaisesti lanteista kiinni, mutta Jessica veti heti itsensä aivan kiinni minuun.
“Saa ottaa ihan rohkeasti kiinni.” hän kuiskasi korvaani ja tässä vaiheessa viimeistään tunsin kyrpäni kovettuvan.
Tuntui ihanalta tuntea Jessican lämpö ihollani, kun hän kääri kätensä niskani taakse ja painoi poskensa rintaani vasten. Hän varmasti tunsi tuhatta ja sataa laukkaavan sydämeni ja minä kuulin hänen tihentyneen hengityksensä. Hetken kuluttua uskaltauduin ottamaan hänen pakaroistaan kiinni ja ne tuntuivat jopa paremmalta kuin näyttivät: ne olivat juuri sopivan kokoiset ja tarpeeksi jämäkät, että niitä pystyi puristamaan oikein kunnolla.
“Joku innostui.” Jessica sanoi ja virnisti, kun tunsi innokkaan puristeluni.
“Näin kaunis neito sylissä on mahdoton olla innostumatta.” vastasin ja katsoin Jessicaa silmiin.
Jessicaa vastasi katseeseeni ja hetken vain tuijotimme syvälle toistemme silmiin. Näin kiihkon Jessican silmissä ja olisin vain halunnut painaa huuleni noita täyteläisiä huulia vasten. Julkisella paikalla imuttelu on kuitenkin mielestäni vähän vastenmielistä, joten päätin vielä hetken odottaa.
“Eiköhän lähdetä pois täältä.” sanoin ja päätin taianomaisen hetkemme.
“Samaa mieltä.” Jessica totesi päättäväisesti, eikä kummallekaan varmasti jäänyt epäselväksi, mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Matka hyttiin oli hieman jännittynyt eikä kumpikaan oikein sanonut mitään. Tuntui, että molemmat halusivat vain repiä toisen vaatteet pois mahdollisimman nopeasti, eikä puhumiseen ollut aikaa. Kun vihdoin saavuimme hytille, avasin oven ja heti kiskaisin Jessican syliini ja aloimme suutelemaan kiihkeästi. Suutelu oli molemmin puolin vaativaa, sillä halusimme ottaa toisistamme kaiken mahdollisen irti. Kielemme leikkivät toistemme suissa, kun tunnustelin hänen sopivasti kouran täyttäviä tissejänsä.
“Kröhöm!” Kalle selvensi kurkkuaan kovaäänisesti ja jatkoi, “Täällä olis hytti varattu.”
Katsahdin hyttiin ja näin hämärässä paidattoman Kallen makaamassa yläosattoman Aadan päällä, ja erotin Aadan kovina seisovat nännit. Käännin kuitenkin katseeni nopeasti Jessicaan.
“No mennään sit teijän hyttiin.” sanoin hieman nolostuneesti.
Jessica vakavoitui hieman ja vastasi:
“Ei meillä ole omaa hyttiä.”
“Miten niin teillä ei ole omaa hyttiä”? sanoin ehkä hieman pillastuneena ja vähän paniikissa miettiessäni, että tämä oli sitten tässä.
“No ajateltiin säästää rahaa.” Jessica sanoi puolustautuvasti, mutta hänen ilmeensä äkillisesti muuttui. “Me voidaan varmaan tulla tohon viereiseen sänkyyn, ei Aadaa ainakaan haittaa.”
En ollut vielä kunnolla ehtinyt prosessoida ehdotusta, kun Aada ehti jo vastata vähän nolostuneena:
“Joo ei ois mun ja Jessican eka kerta.”
Katsahdin ensi kertaa kunnolla Kalleen päin ja hän vastasi katseeseeni. Loin kysyvän katseen, mutta sisimmässäni tiesin, että paras ystäväni valitsisi epäitsekkään vaihtoehdon, koska tiesi, että minä tekisin samoin hänelle. Hän nyökkäsi vastaukseksi ja tiesin, että se on menoa nyt. Tunsin kuitenkin jännityksen tunteen palanneen ja huomasin kyrpäni veltostuneen. Jessica selvästi aisti tämän ja yritti rentouttaa oloani kuiskaamalla korvaani hyvin seksikkäällä äänellä:
“Lupaan olla niin hyvä, ettet edes huomaa, et noi on tossa.”
Jessican itsevarmuus yllätti minut täysin ja siinä hetkessä olin hyvin kiitollinen hänelle oikeiden sanojen löytämisestä.
“Kalle säkin voit ihan rentoutua, sä oot hyvissä käsissä, trust me.” Jessica jatkoi Kalleen katsoen ja iski tälle silmää.
Huomasin kommentin rentouttavan Kalleakin ja vaikka tietty jännitys oli edelleen olemassa, olin uudelleen kiihkon vallassa.

Kaappasin jälleen Jessican syliini ja jatkoimme heti siitä, mihin hetki sitten jäimme. Suutelimme kiihkeästi ja samalla tunnustelin vuoroin Jessican persettä ja vuoroin tissejä. Aloin myös pikkuhiljaa hieromaan Jessican häpykumpua hänen housujensa läpi. Samaan aikaan Jessica tunnusteli keskivartalon lihaksiani ja toisella kädellä hän silitteli kiusoittelevasti jälleen kovettunutta kyrpääni. Kiusoittelu alkoi kuitenkin pikkuhiljaa riittämään minulle, ja aloinkin ahnaasti riisumaan Jessicalta päällysvaatteita pois. Hänkin oli selvästi valmis tositoimiin, sillä hän alkoi riisumaan vaatteitani pois vähitään yhtä innokkaasti. Suutelimme kiihkeästi ja riisuimme toisiamme, kunnes molemmilla oli enää alusvaatteet päällä. Tässä vaiheessa irrottauduin Jessicasta hetkeksi ja pysähdyin ihailemaan tätä jumalaista naista. Calvin Kleinin harmaat alusvaatteet onnistuivat korostamaan Jessican jokaista kurvia ja tunsin kyrpäni sykkivän pelkästään tästä näystä. Hetken en edes muistanut, että ihan vieressäni joillain muillakin oli intiimi hetki käynnissä.
“Meinaatko vain katsoa, vai aiotko tehdäkin jotain asialle.” Jessica sanoi kiusoittelevaan sävyyn rikkoen tujotukseni.
“Jos kerran neiti nii haluaa.” vastasin yhtä lailla kiusoittelevasti ja jälleen kaappasin Jessican syliini, riisuin rintaliivit ja kaadoin hänet selälleen sänkyyn.

Nyt vasta näin ensimmäistä kertaa Jessican rinnat paljaana ja ne olivat kertakaikkiaan mahtavan näköiset. Ne olivat suuret, mutta onnistuivat säilyttämään pyöreän ja terhakan muotonsa. Sukelsin Jessican päälle sängylle ja aloin jälleen suutelemaan häntä samalla, kun näpräsin nännejä sormieni välissä. Tämä oli selvästi Jessican mieleen, sillä hänen hengityksensä tihentyi heti. Tästä innostuneena siirryin Jessican kaulaa suudellen alaspäin rinnoille ja aloin nuolemaan sekä pyörittelemään Jessican nännejä huulieni välissä.
“Mmmm.” kuului hiljainen huokaus Jessican suusta.
Tässä vaiheessa alkoi boksereissani olemaan sen verran ahdasta, että päätin vapauttaa kyrpäni niiden kahleista. Kyrpäni ponnahtaessa ulos boksereistani näin Jessican kasvoilla tyytyväisen ja himokkaan virneen. Hän tarttui siihen ja alkoi pikkuhiljaa vetelemään esinahkaa edestakaisin. En hetkeen ollut tuntenut muun kuin oman käden kyrvälläni, joten tunne oli taivaallinen. Jatkoin hetken päästä taas rintojen nuolemista samalla, kun Jessica runkkasi minua. Aloin tuntea tuttua kutinaa alavatsassani ja tajusin, että nyt tuntuu vähän liiankin hyvältä. Jatkoin matkaani Jessican rinnoilta kohti hänen pyhintään, jolloin Jessican ote kyrvästäni luonnostaan irtosi. Päästyäni alushousujen kohdalle huomasin hämärässä ensimmäistä kertaa, kuinka märät ne oikein olivat: pystyin tuntemaan Jessican pillun lämmön ja kosteuden suoraan pikkareiden läpi. Malttamattomana lähes repäisin pikkuhousut Jessican jalasta ja eteeni aukesi mitä kaunein näky: suuret tummat ulkohuulet sekä söpön pienet sisähuulet. Taaskin oli pakko jäädä hetkeksi ihailemaan tätä näkyä ja painamaan se muistiin säilöön.
“Taasko sitä vain katsellaan.” kuului Jessican kiusoitteleva ääni sängyn toisesta päästä.
Tällä kertaa vastauksenani toimi pitkä nuolaisu koko pillun matkalta, joka loppui pieneen klitoriksen nuolaisuun, jonka seurauksena Jessica ynähti kiihottuneesti. Tästä aloitin rauhallisen klitoriksen nuolemisen ja huomasin, kuinka Jessica laittoi silmänsä kiinni ja aloitti syvän hengittämisen.
“Vähän ylemmäs.” Jessica ohjeisti, kun olin hetken aikaa häntä nuollut.
Vaihdoin kohtaa ohjeiden mukaisesti ja kiihdytin nuolemisen tahtia, joka selvästi stimuloi Jessicaa vahvemmin. Hän tarrasi lakanoista ja voihkaisi kiimaisella äänellä:
“JOOH, just noin.”
Jatkoin saman kohdan nuolemista muutaman minuutin ajan ja Jessica tuntui olevan onnensa kukkuloilla: hän voihki ja vikisi, eikä hän meinannut ollenkaan pysyä aloillaan kieleni tuottaman nautinnon vallassa. Pikku hiljaa kieleni kuitenkin alkoi väsyä ja juuri, kun olin pitämässä pientä lepotaukoa, tunsin, kuinka Jessican vartalo rupesi parin sekunnin välein nykimään. Vaikka kieltäni jo hieman poltteli, tiesin, että minun olisi urhollisesti jatkettava hänen orgasmiinsa saakka, sillä en millään tohtinut enää tässä vaiheessa katkaista hänen nautintoaan sekunniksikaan. Onneksi ei mennyt minuuttiakaan, kun Jessican selkä vääntyi mutkalle ja hän päästi suustaan selvästi kovaäänisimmän voikaisunsa:
“UUUUH.”
Jessica tarttui käsillään lakanoista kiinni ja puristi niitä voimakkaasti orgasmin pyyhkiessä hänen lävitseen. Hänen jalkovälistä pääsin paraatipaikalta seuraamaan pillun pientä kiihottavaa supistelua.

Selvästi intensiivisen orgasmin päätyttyä Jessica jäi makaamaan sängylle lamaantuneen näköisenä.
“Mä kyl tarviin hetken”, Jessica huokaisi tyydyttyneen näköisenä, “mut älä huoli, kohta ollaan back in business.”
“Joo ei mitään kiirettä, sä näytät vähän siltä, ettet ihan heti pysty nousemaan tosta.” naurahdin takaisin ja tunsin ylpeyttä kielisuorituksestani.
Tämän jälkeen Jessican pää rojahti taaksepäin vasten sänkyä ja hän laittoi silmänsä kiinni. Tämä pieni hengähdystauko palautti minut taas maan pinnalle ja jälleen muistin, että tosiaan viereisellä sängylläkin naitiin. Käänsin katseeni varovaisesti kohti Kallen sänkyä ja näky oli kohtalaisen härski: pitkä ja lihaksikas ystäväni makasi lähetyssaarnaajassa pienikokoisen Aadan päällä ja näytti lähes kokonaan peittävän hänet kehollaan. Aada makasi jalat levällään ja silmät kiinni selvästikin nauttien tilanteesta täysin siemauksin. Kalle oli katsellaan keskittynyt Aadan pieniin mutta terhakoihin rintoihin liikkuessaan hitaasti edestakaisin tämän pillussa. Tunsin kyrpäni kovennuttuvan ensitisestään tästä hyvin kiihottavasta asetelmasta.
“Hei älä minua unohda.” Jessica keskeytti ajatukseni esittäen leikkimielisesti loukkaantunutta.
“Ehkä sinun pitää sitten muistuttaa minua itsestäni.” vastasin kiusoittelevasti.
“Käykö tämä?” Jessica vastasi virnistäen ja levitti selin makuulla jalat sivuspagaattiin.
Tässä asennossa Jessican pillu suorastaan huusi kyrpää sisälleen, ja olin niin valmis panemaan häntä tässä ja nyt, että meinasin unohtaa kortsun kokonaan. Viime hetkellä muistin sen kuitenkin farkkujeni taskusta hakea. Asetin sen mahdollisimman nopeasti paikoilleen ja aloin lähestymään Jessican aukkoa. Jessicalla oli odottava ilme ja hän oli selvästi toipunut orgasmistaan. Hänen jalkansa olivat edelleen notkeasti levällään, joka kiihotti minua suunnattomasti. Asetin terskan kärjen pilluaukon suulle ja painoin itseni rauhallisella työnnöllä kokonaan sisään. Jessica oli sen verran märkä, ettei tämä tuottanut mitään ongelmia. Jessica päästi tyytyväisen huokauksen ja tiesin, että se on menoa nyt. Aloin vetelemään kyrpääni hitaasti sisään ja ulos, ja tunne oli taivaallinen. Olin melkein ehtinyt unohtaa, kuinka ihanalta pillun lämmin puristus oikein tuntui. Jessican jalkojen ollessa levällään spagaatissa minulle aukesi suora näkymä pilluun uppoavasta kyrvästä. Vielä kiihottavampaa oli kuitenkin katsella, kun Jessica oli laittanut silmänsä kiinni ja näytti yksinkertaisesti nauttivan tilanteesta. Hetken työntelyn jälkeen nostin painoni pois käsieni päältä ja nojasin eteenpäin makaamaan Jessican päälle. Aloitin ahnaan suutelun, johon Jessica vastasi vähintään yhtä himokkaasti. Kielemme leikkivät himokkaasti keskenään ja tämän kiihkon vallassa aloin naimaan huomaamattani kiihtyvällä nopeudella.
“Sä tunnut niin hyvältä.” sain ähkittyä kiihottuneesti Jessican korvaan.
“Voi kuule samat sanat.” Jessica vastasi aivan yhtä kiimoissaan.
Aloin nuolemaan Jessican kaulaa samalla, kun pumppasin kyrpääni Jessicaan melkoisella temmolla. Jessica selvästi piti tästä liikkeestä, sillä hänen voihkintansa voimistui entisestään. Tämä taas sai minut kiihottumaan niin, että aloin tuntemaan alapäässä tuttua kutinaa.
“Vaihdetaanko asentoa, tai muuten mä tuun ihan kohta.” ehdotin nopeasti, ennen kuin mitään peruuttamatonta tapahtuisi.
“Voinks mä pliis tulla päälle.” Jessica vastasi hyvinkin innostuneena.
“Neiti siis tykkää ratsastaa.” heitin kiihotukseni lomasta vitsailevasti.
Jessica ei tähän mitään vastannut vaan päättäväisesti nousi ylös ja varsin kovakouraisesti kaatoi minut selälleen. Hän selvästi tiesi, mitä halusi ja se kiihotti minua suuresti. Samalla, kun Jessica kapusi päälleni, satuin vilkaisemaan viereiseen sänkyyn ja katseeseeni vastasi kaksi silmäparia. Aada ja Kalle olivat jo näköjään saaneet homman pakettiin ja nyt he varsin häpeilemättömästi katselivat meidän touhujamme. Aada makasi Kallen kainalossa ja minusta tuntui, että molemmat olivat varsin kiihottuneita näkemästään: harvoin sitä pääsee katsomaan toisten naintia ihan lähietäisyydeltä. Katsoin heitä ja pudistin päätäni muka moittivasti, johon sain vastauksessi vain kaksi huvittunutta hymyä.

Keskittymisenkohde muuttui kuitenkin äkillisesti, kun tunsin yhtäkkiä Jessican istuvan kyrpäni päälle kertaheitolla. Kyrpä sujahti oikein sukkelasti sisään ja tunsin jälleen pillun hellän syleilyn. Katsahdin ylös ja näin Jessican kasvoilla aivan uudenlaisen ilmeen: hänestä puhkui suunnaton into, aivan kuin hän olisi lapsi karkkiostoksilla. Hän siis todellakin halusi ratsastaa. Jessican into näkyi myös hänen toiminnassaan, sillä hän pian aloitti lähes eläimellisen ratsastuksen. Hän hyppi päälläni kuin aropupu ja samalla onnistui hieromaan klitoristaan tasaisen varmasti. Hänen tissinsä pomppivat ilmavasti ratsastuksen mukana, enkä ollut ikinä nähnyt mitään vastaavaa. En voinut muuta kuin maata hänen allaan ja nauttia kyydistä. Tämä hurja kyyti alkoi kuitenkin olla minulle hetken kuluttua liikaa ja pian tunsin olevani loppusuoralla. Vaistomaisesti tartuin kiinni kiinteistä pakaroista ja aloin vastaamaan Jessican ratsastamiseen omilla työnnöilläni. Ei tarvittu kuin muutama vahva työntö ja tunsin lastini lähtevän liikkeelle. Silmissäni sumeni ja useiden sekuntien ajan en voinut muuta kuin sätkiä paikoillani. Orgasmin vahvuus oli lähes pelottava. Todellisuudentajun palatessa huomasin Jessican makaavan päälläni hengästyneenä katsoen hellästi minua suoraan silmiin.
“En oo ikinä nähnyt miehen saavan tollasta orgasmia.” hän sanoi pehmeästi ja hieman yllättyneenä.
Ennen kuin ehdin sanoa mitään, hän suuteli minua hitaasti mutta syvällisesti, ikään kuin tilannetta fiilistellen. Tämän jälkeen hän kääntyi vierelleni ja käpertyi kainalooni. Tunsin hänen kehonsa lämmön ja sydämen tykytyksen, eikä siinä hetkessä tarvittu sanoja: nautimme vain molemmat raukeina toistemme läheisyydestä. Makasimme tovin näin ja en voinut valittaa: Jessica kainalossa oli hyvä olla.
“No miltäs näytti”, Jessica sanoi hetken jälkeen ja suuntasi puheensa selvästi Aadalle ja Kallelle, “tiiän että kattelitte senkin pervot.” hän huudahti virne naamallaan.
“Tommosta showta en kyl ois suostunut jättämään välistä.” Aada vastasi rennosti ymmärtäen Jessican kommentin humoristisuuden.
Minä ja Kalle pysyimme vaiti, sillä tämmöinen tilanne ei ollut meille mitenkään erityisen tuttu. Olin kuitenkin yllättynyt, ettei asetelma tuntunut mitenkään erityisen kiusalliselta. Ehkä olimme Kallen kanssa olleet läheisiä ystäviä niin pitkään, ettei välillämme ollut mitään arastelua. Toisaalta ehkä tyttöjen rentous ja selvä aiempi kokemus tilanteesta rauhoitti meitäkin. Oli miten oli, en kyl vastustellut yhtään ajatusta, että risteily jatkuisi samoissa merkeissä loppuun asti.
“Teitä ei varmaan haittaa, jos me jäädään tänne Aadan kanssa nukkumaan.” Jessica sanoi kuin olisi lukenut ajatukseni ja jatkoi silmää vinkaten, ”Me kyllä osataan maksaa hytistä vuokraa parhaalla mahdollisella tavalla.”
“Se varmasti saadaan järjestymään.” vastasimme Kallen kanssa lähes yhteen ääneen ja tiesin, että tästä tulisi elämäni paras risteily.

Tää on mun eka novelli, joten saa jättää ihan rohkeasti palautetta 🙂

Katso kaikki kirjoittajan Runggari novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.5 / 5. Arvostelijoita 51

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu