Vihdoin Yhdessä

01/09/2021 | Kirjoittaja: vmies |
8 min
Kertoja: Mies | RomanttinenAikuisten Kesken Orgasmi
4.6
(24)
Liikutan käsiäni edestakaisin sisäreittä pitkin pakaroillesi ja takaisin lantiolle.

Kaunis päivä, aurinko paistaa. Päässä soi Nyrkkitappelun Anna mulle kesää. Mikä päivä tänään on? En tiedä enkä välitä. Tiedän vain, että juuri nyt en voisi olla onnellisempi. Kävelet vierelläni. Vien käteni lanteillesi ja käännyn katsomaan. Hymyilet tavallista leveämmin ja niin kai minäkin. Olen miettinyt tätä hetkeä kauan ja paljon. Se ehkä tässä eniten jännittääkin, kun on mielessään haaveillut tästä hetkestä monia kertoja, eikä voi olla varma miten kaikki menee. Hymysi näyttää uskomattoman kauniilta ja siitä olen kuitenkin varma että haluan sinua tänään enemmän kuin koskaan aiemmin. Tänään saamme olla kahden rauhassa ilman, että kummankaan tarvitsee vilkuilla kelloa tai miettivän, että pitäisi olla jossain muualla. Päästän sinut edelleni kun astumme sisään ja katselen sinua takaapäin. Näytät hyvältä niin kuin aina ja huomaan taas hymyileväni ehkä vieläkin enemmän.

Pysähdyt ja käännyt äkkiä. Katsot minua silmiin sanomatta mitään ja ilmeesi näyttää jännittyneeltä. Vetovoima toista kohtaan on valtava ja kun vihdoin saa antautua vapaasti tunteelle emme näköjään pääse ulko-ovea pidemmälle. Vakavoidun myös ja katson sinua takaisin. Astumme lähemmäs toisiamme ja kätemme koskettavat ensin toisiaan. Vien oikean käden poskellesi ja sinä teet samoin. Katsomme hiljaa hetken toisiamme. Vedän sinut lähemmäksi ja puristan rintaani vasten halaukseen. Nuuhkaisen hiuksiasi, tuoksut hyvältä ja tekisi mieli itkeä onnesta. Näin on hyvä olla. Tunnut lämpimältä ja tunnen vatsassa ihanan jännityksen tunteen. Viet päätäsi taaksepäin ja taivutat niskaasi. Nojaudun eteen, suutelemme hellästi ja pitkään. Huomaan sinun varvistavan ja nostan sinut syliin jatkamaan suudelmaa. Kiedot jalkasi ympärilleni. Tästä on tullut uusi lempiasentoni. Suutelen sinua kaulaan ja hamuan korvaasi. Silmäsi ovat kiinni ja huokailet kiihkeästi. Palaan pehmeille huulillesi jatkamaan suudelmaa. Otat alahuuleni kokonaan suuhusi ja vedät sitä hieman. Jatkamme suutelemista välillä hellemmin ja välillä kiihko valtaa molemmat. Tunnen pullotuksen housuissani vain lisääntyvän. Lasken sinut alas, käännyt ja lähdet kävelemään peremmälle. Otan sinut nopeasti kiinni ja vedän itseäni vasten. Hierot peppuasi etumustani vasten samalla kun suukottelen niskaasi. Käteni vaeltavat lanteiltasi ylöspäin rinnoille, taas alas vatsallesi ja haaroihin. Läheisyys tuntuu hyvältä ja jatkamme näin vielä hetken. Vaellamme kohti sänkyä toisissamme kiinni.

Alamme riisua toisiamme. Vedät t-paidan pääni yli ja minä napitan paitasi auki. Riisun paitasi ja olemme molemmat yläosattomissa. Sinulla on vielä rintaliivit päällä. Tuot molemmat kätesi rinnalleni samalla kun vien omani lanteillesi. Vedän sinua lähemmäs ja suutelet rintaani. Avaan rintaliivisi hakaset toisella kädellä ja vedän liivit pois yltäsi. Kauniit rintasi näyttävät ihanilta. Vedän sinut uudestaan aivan kiinni itseeni. Ihosi tuntuu pehmeältä. Olen kaivannut tätä kosketusta pitkään. Tunnen sinut kokonaan itseäni vasten ja tuntuu että pääni räjähtää onnesta. Minua jännittää vielä, mutta kaikki tämä tuntuu oikealta, enkä haluaisi olla missään muualla juuri nyt.

Laskeudut hiljaa alaspäin vartaloani pitkin. Suljen silmäni ja tunnen kun suutelet rintaani sekä vatsaani siirtyessäsi alaspäin. Suutelet housujeni etumusta avaten samalla vyöni ja farkkujen napit. Olen enää pelkissä boksereissa. Jatkat suutelua ja hierot poskeasi penistäni vasten alushousujen läpi. Hivutat hiljaa boksereitani alaspäin. Kosketus meinaa saada minut räjähtämään, mutta yritän hillitä itseäni nauttien jokaisesta hetkestä. Olet polvillasi ja otat toisella kädellä kalustani kiinni. Suutelet terskaani hellästi. Nuolaiset välillä ja lopulta otat sen kokonaan suuhusi. Katson välillä alas, suljen taas silmäni ja hengitän syvään. Teet hitaita pitkiä liikkeitä välillä ottaen penikseni suuhun ja välillä hyväillen sen vartta. Vavahdan joka kosketuksesta ja tunnen kiihkon kasvavan. En halua tulla vielä ja vedän sinut takaisin seisomaan ja kaadan sängylle.

Olen alasti ja haluan riisua myös sinut. Olen sen tehnyt mielessäni satoja kertoja, mutta vihdoinkin pääsen tekemään sen oikeasti. Nojaudun eteenpäin yllesi käsieni varassa. Katselemme hetken toisiamme. Naurahdat kun kerron olevan minun vuoroni. Suutelen sinua ensin suulle, mutta siirryn pian suukottelemaan kaulaasi. Ensin toiselta ja sitten toiselta puolelta. Olet sulkenut silmäsi kun palaan huulillesi. Näykkäät alahuultani ja teen samoin sinulle. Huulesi tuntuvat ihanilta enkä malta lopettaa suudelmaa. Lopulta siirryn takaisin kaulalle ja lähden suukottelemaan vartaloasi alaspäin. Siirryn vasemmalle rinnallesi ja suukottelen sitä joka puolelta. Otan kovettuneen nännisi suuhuni sitä hellästi imien. Puristan nänniäsi huulteni väliin ja vedän sitä hiljaa. Inahdat nautinnosta kun lopulta päästän irti. Teen saman uudestaan vielä toisen kerran ja suukottelen rintaasi välissä. Siirryn oikealle rinnalle ja teen kaiken uudestaan. Samalla käteni vaeltavat kylkiäsi pitkin lantiolle. Suudellessani toista rintaasi avaan hiljaa farkkusi nappeja. Silitän vatsaasi ja häpykumpuasi. Hengität syvään kun vihdoin lähden rinnoiltasi alaspäin suukotellen vatsaasi. Lasket kätesi pääni päälle ja harot hiuksiani kun siirryn koko ajan alemmas. Vedän farkkusi pois jalasta kahdella kädellä. Seison sängyn vieressä katsellen sinua ja seksikkäitä alusvaatteitasi. Silitän samalla jalkateriäsi ja hivutan käsiäni ylöspäin jalkoja pitkin. Otan pikkuhousujesi reunoista kiinni, suutelen häpykumpuasi vetäen niitä alaspäin. Hivelen huulillani häpyhuuliasi ja saan sinut vihdoin täysin alasti. Hengität yhä syvemmin kun suukottelen alapäätäsi. Vedän käsilläni häpyhuuliasi hieman ylöspäin ja auki, nuolaisen märkää pilluasi. Maistut suolaiselta ja hyvältä. Huokaiset syvään kun kieleni koskettaa klitoristasi. Otan sen kokonaan suuhuni annan kielen vaeltaa hiljaa edestakaisin. Pidät päästäni kiinni ja painat minua itseäsi vasten. Huohotat kiihkosta kun jatkan alapääsi käsittelyä. Kyrpäni jäykistyy entisestään ja haluan jo tuntea sinut kokonaan.

Nousen suutelemaan sinua. Kätesi vaeltavat rinnallani ja selässäni kun suutelemme. Samalla hieron penistäni sinua vasten hiljaisilla liikkeillä. Olen aivan kiihkossa kun suutelet kaulaani. Työnnän penikseni hiljaa sisääsi ja tunnen nautinnon aallon koko kehossani. Huohotan syvään ja kuuntelen kuinka ääntelet nautinnosta vetäen samalla minua lähemmäs itseäsi. Olen kokonaan sisälläsi. Liikutan lantiotani hiljaa edestakaisin ja tunnen ettei orgasmi ole kovin kaukana. Myös sinä tunnut olevan kasvavan kiihotuksen vallassa. Korotan itseäni hieman, jotta pääsen katsomaan sinua. Tartut molemmilla käsilläsi kasvoistani ja katsot minua hymyillen. Näytät kauniilta ja huomaan hikipisaran valuvan hiljaa heleästi punoittavaa kaulaasi pitkin. Samalla työnnyn sisääsi yhä uudestaan ja syvemmälle. Painat lantiotasi minua vasten joka työnnöllä ja toistelet nimeäni tasaisin väliajoin yhä kovempaa. Tunnen olevani lähellä huippua kun kiihdytän työntöjä. Hidastan vielä tahtia ja laskeudun suutelemaan rintojasi aina välillä nännejäsi näykkien.

Nousen polvilleni ja nostan jalkasi ylös. Työnnä kovaa kaluani sisällesi pitäen pakaroistasi kiinni. Hierot käsilläsi itseäsi ja näky saa minut kiihottumaan entisestään. Hiki valuu kasvoillani ja rintaani pitkin. Hierot lantiotasi yhä lujempaa minua vasten ja lähestyt orgasmia. Haluan tulla samaan aikaan ja kiihdytän tahtia. Laskeudun uudestaan päällesi. Työnnän itseäni sisällesi koko ajan kovempaa ja me molemmat pidämme jatkuvasti yhä lujempaa ääntä. Äkkiä tartut käsilläsi rintalihaksistani ja huudat orgasmin vallassa. Kynsien uppotuessa rintaani ja tuntiessani orgasmisi laukean sisällesi. Huudan ja nauran onnesta yhtä aikaa. Silmissäni sumenee hetkeksi ja pidän itseni vain vaivoin käsieni varassa.

Huohotamme molemmat orgasmin jälkeen pitkään sanomatta mitään. Aukaiset silmäsi ja katsot minua hymyillen. Tämä ei voisi tuntua paremmalta. Laskeudun vierellesi ja suutelen sinua kiitokseksi. Ei pelkästään tästä hetkestä vaan kaikesta siitä mitä olet saanut minut tuntemaan. Kaikista niistä ihanista hetkistä jotka olen jo nyt saanut kanssasi kokea. Jo pelkkä ajatus yhteisestä ajasta kanssasi saa minut ihanan onnen tunteen valtaan. Silitän poskeasi ja hien kostuttamaa kaulaasi. Halaan sinua ja suutelemme yhä uudestaan. Jäämme makaamaan sängylle katsellen toisiamme. Kädet vaeltavat toistemme vartaloilla pitkään. Läheisyys, koskettaminen ja kosketus tuntuu hyvältä. Makaamme näin pitkään silmät suljettuina.

Havahdun jonkin ajan kuluttua säpsähtäen ja tajuan torkahtaneeni vierellesi. Olet kyljelläsi selkä minuun päin ja käteni lepää olkapäälläsi. Ihana lämpö ja onnen tunne valtaa taas minut ja siirrän itseäni lähemmäksi ihonmyötäiseen lusikkaan. Hieron hellästi olkapäätäsi ja puristan sinua itseäni vasten. Suukottelen hellästi niskaasi ja huomaan sinun heränneen myös. Jatkan hellimistäsi ja nostat kätesi haroaksesi päätäni. Nousen ylemmäs ja annan pitkiä suudelmia kaulallesi, näykin korvaasi välillä nuolaisten poskeasi. Silitän hiuksiasi ja kasvojasi. Hetkeksi keskityn pelkästään kasvojesi tutkintaan. Kosketan voimakkaasti sormenpäilläni otsaasi ja hieron pitkin vedoin kasvojesi kulmia. Silmäsi ovat suljetut ja nautit hellästä kosketuksesta. Olet nyt nojautuneena enemmän minuun päin ja silität kädelläsi lantiotani. Yrität päästä koskettamaan haarojani, mutta painan itseni ja kivikovan kaluni tiukasti sinua vasten, niin ettei kätesi pääse sinne asti. Haluan nyt keskittyä sinuun.

Käännän sinut selällesi ja tuon kasvoni eteesi. Katselemme toisiamme sanomatta mitään. Olet vakava, mutta tunnistan katseestasi himon, jonka olen nähnyt monta kertaa aiemminkin. Olemme himoinneet toisiamme kauan ja nyt tuo kaikki patoutunut eroottinen kaipuu saa vihdoin purkautua. Toistamiseen. Suutelemme kiihkeästi. Kielesi käy syvällä suussani. Nuolen poskiasi ja palaan taas ihanille kuumille huulillesi. Suutelemme pitkään, lopetamme aina hetkeksi ja aloitamme taas yhä kiihkeämmin. Vien käteni niskallesi jotta saan enemmän voimaa suudelmaan. Hieron korviasi sormillani ja tunnen taas nousevani jonnekin himon ja kiihkon taivaaseen. Hyväilet käsivarsiani ja tarraat kiinni takaraivostani.

Vihdoin irrottaudun huuliltasi. Katselen kaunista alastonta vartaloasi enkä voi olla hymyilemättä. Silitän kämmenelläni kaulasi sivua ja annan käden laskeutua olallesi. Käsivartesi ovat sirot, mutta tunnen kuitenkin voimakkaan oloiset lihakset käteni alla. Vien käteni hiljaa käsivarttasi pitkin aina kämmenellesi asti siihen tarttuen. Silitän hetken sormiasi yksitellen ja palaan takaisin olkapäällesi. Liikkeeni ovat voimakkaita liu’utuksia, sillä haluan tunnustella sinua. Jatkan liikettä rinnoillesi. Äsken kasvanut kiihko ehti vähän laantua, mutta huomaan sinun huokaisevan nautinnosta kun hyväilen rintojasi. Taivutat päätäsi taakse päin ja hengität syvään. Voimakkain ottein siirryn alemmas. Lantiosi kaari näyttää käsittämättömän hyvältä ja viedessäni kättäni sitä pitkin reidellesi päästän syvän huokauksen. Teen sen vielä muutaman kerran uudestaan ja pelkkä tuon kosketuksen ajatteleminen saa minut tuntemaan syvää himoa vartaloasi kohtaan.

Sinulla on toinen jalka koukussa. Hyväilevä kämmeneni nousee reiden ulkosyrjää muutaman kerran ja laskeutuu hitaasti sisäreittä pitkin. Puristan tiukasti kun saavun nivusillesi. Sormenpääni ovat pakarallasi ja peukaloni vyötärölläsi. Nousen ylös ja teen toisella kädelläni samoin toiselle reidellesi. Silmäsi ovat suljetut ja hengität raskaasti kun puristan voimakkaasti nivusiasi ja levitän haarojasi. Liikutan käsiäni edestakaisin sisäreittä pitkin pakaroillesi ja takaisin lantiolle. Häpysi puristuu käteni ulkosyrjiä vasten kun teen pitkiä hierovia liikkeitä haaroissasi. Nostat lantiotasi samassa tahdissa ja tuntuu hyvältä kun tunnut sulavan kosketukseni alle. Käännän sinut vatsallesi. Olen polvillani takanasi ja tartun molemmilla käsilläni lantiostasi. Haluaisin työntää himosta sykkivän kaluni jo sisääsi, mutta päätän nauttia hyväilystäsi vielä hetken ja pitkittää ihanaa hekumaasi. Toinen käteni liukuu selkääsi pitkin aina niskaasi asti. Hyväilen olkapäitäsi ja tunnen taas voimakkaan otteeni alla ihanan selkäsi kaaren kun tuon käteni takaisin pepullesi. Ihosi tuntuu pehmeältä ja sileältä. Samaan aikaan toisella kädellä hieron peukaloillani mehukkaita reisiäsi. Olet urheilullinen ja sinulla on vahvat lihakset myös jaloissa. Ne tuntuvat hyvältä kosketuksen alla. Siirryn reiden sisäosiin ja hieroen vien pikkuhiljaa käteni pakarallesi. Nostat lantiosi ja saan peppusi tarjolle kun levitän kämmenillä pakaroitasi ja peukaloillani häpyhuuliasi. Hiljaisella ja hellällä kosketuksella silitän ihanaa kosteaa alapäätäsi. Laskeudun vatsalleni toisen reitesi päälle. Työnnän käteni vatsasi alle haaroista ja tartun kiinni lantiolta toiselta puolelta. Koukistunut käteni jää haaroihisi ja jännittynyt hauikseni on painautuneena häpyysi. Alat hieromaan alapäätäsi käsivarttani vasten. Olen kiusannut sinua pitkään ja tuntuu hyvältä kun liikutat märkää pilluasi pitkin hauistani. Toinen käteni hyväilee selkääsi ja upotan suuni pakaraasi. Näin jatkuu hetken ja nautin kuullessani sinun kiihkeät äänesi sekä tuntiessani rytmikkään lanteittesi liikkeen itsenä vasten.

Nousen ylös ja teen sen mitä äsken jo himoitsin. Tarjoat peppuasi minulle ja silitän terskallani kosteaa ja kuumaa vakoasi. Työnnyn hiljaa sisääsi. Ensin vain vähän, mutta jokaisella lantion edestakaiselle liikkeellä vähän pidemmälle. Vihdoin kaluni on kokonaan sisälläsi. Tunnut aivan uskomattomalta kun lopussa vielä painat itseäsi minua vasten. Nojaan eteenpäin ja työnnyn sisääsi uudestaan ja uudestaan. Pyydät minua panemaan lujempaa enkä voi tätä pyyntöä enää vastustaa. Tunkeudun sisääsi rytmikkäästi. Aloitan hiljaa ja kiihdytän tahtia vähän kerrallaan. Hiki valuu pitkin rintaani ja näen samanlaisia karpaloita selässäsi. Tunnen itseni kiimaiseksi eläimeksi kun työnnyn sisääsi yhä rajummin. Olen käsivarsieni varassa ja oman huohotukseni lisäksi huoneessa kuuluu läiskähdys joka kerta kun lantioni osuu pakaroitasi vasten. Sinä vaikeroit kiihkon vallassa ja ääntelet ihanan seksikkäästi. Rauhoitan hieman tahtia ja nautin ihanasta läheisyydestä. Olet jo lähellä huippua ja työnnän itseäni sinua vasten joka kerralla hyvin voimakkaasti. Sinä teet himokkaasti huohottaen samoin. Jatkan nyt taas lujempaa ja alat äännellä yhä voimakkaammin. Lopulta tunnen kuinka alat värähdellä allani. Pillusi supistuu kaluni ympärille ja huudat nautinnosta. Olen itse myös lähellä orgasmia, mutta päätän vain työnnellä itseäni hiljalleen sisääsi ja tunnen kun värähdät hellissä nautinnon aalloissa pienestäkin liikkeestä. Otan itseni lopulta pois sisältäsi ja silitän selkääsi molemmilla käsillä. Kosketan pakaroitasi. Olemme molemmat hiestä märkiä, mutta se tuntuu hyvältä, oikealta ja kiihottavalta.

Käännyt selällesi ja suutelemme. Maistut hyvältä. Sanoit joskus meidän suudelmamme tuntuvan kuin maistaisi kesän ensimmäistä mansikkaa. Juuri nyt himoitsen tuota mansikkaa erittäin paljon ja suutelemme taas pitkään ja kiihkeästi. Erektioni ei ota laantuakseen ja tunnen jomottavaa pakotusta alapäässäni. Kuiskaan haluavani tulla suuhusi ja sinä puret alahuultasi hampaiden väliin himokas ilme kasvoillasi myöntymyksen merkiksi. Nousen hajareisin polvilleni rintasi päälle. Tuon kaluni kasvojesi eteen. Tartut sen varresta ja katsot minua silmiin samalla kun otat terskan hellästi suuhun. Inahdan nautinnosta kun tunnen kielesi hyväilevän minua juuri oikeasta paikasta. Otat kyrpäni varresta molemmilla käsillä kiinni ja alat liikuttaa suutasi edestakaisin pitkin jäykkää miehuuttani. Suljen silmäni ja tartun käsilläni päästäsi. Tuntuu taivaalliselta kun käsittelet suullasi penistäni. Alan jo huohottaa raskaasti. Otat siittimeni pois suustasi ja aloitat edestakaisen hitaan liikkeen kädelläsi. Aukaisen silmäni ja suusi on avoinna ottamaan lastini vastaan. Alan lähesty huippua. Jatkat kyrpäni runkkaamista kovemmin ja otat terskani jälleen suuhusi hyväillen sitä kielelläsi. Silmissäni sumenee kun tunnen valtavan orgasmin lähestyvän. Huudan silmät kiinni ja tunnen kuinka sykkien täytän suusi spermalla. Minun on pakko ottaa tukea seinästä, etten kaadu selälleni. Aukaisen silmäni ja näen sinun hymyilevän minulle. Nauran takaisin ja olen taas kaatua kun nuolaiset vielä kaluani. Onnellisena rojahdan vierellesi. Pyyhin suupieliäsi ja annan sinulle suudelman. Tällä kertaa maussa on muutakin kuin mansikkaa, mutta se tuntuu kutkuttavan kiihottavalta.

Hetken rauhoituttuamme vedän sinut ylös ja vien yhteiseen suihkuun. Tästäkin olen haaveillut paljon. Vietämme pitkän hellän suihkuhetken toisiamme suudellen ja hyväillen. Suljen sinut monta kertaa syliini ja rutistan voimakkaaseen halaukseen. Olen onnellinen ja tiedän meillä olevan vielä monta hyvää kiihkeää hetkeä edessä. Olemme yhdessä nyt.

Katso kaikki kirjoittajan vmies novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.6 / 5. Arvostelijoita 24

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu