Viivästyskorko Peritään Vitulta

24/01/2022 | Kirjoittaja: Riepu Petteri |
11 min
Kertoja: Mies | Nuori NainenNuori MiesIsoveljen Tyttöystävä
4.5
(44)
Sinin koko vartalo alkoi nytkähdellä lähestyvän orgasmin johdosta.

Heräsin mökillämme aurinkoiseen kesälomalauantaiaamuun, kesätyöt alkaisivat vasta kahden viikon päästä. Leuto tuuli kahisutti pihakoivuja, sen verran että juuri kuuli ja lintujen liverrys täydensi lopun kesäaamun ulkoa kuuluvasta äänimaailmasta.

Pidin silmät vielä kiinni nauttien aamun kiireettömyydestä ja kuulostelin millä tasolla kusihätä mahtoi olla. Peite oli myttääntynyt seinää vasten, kun makasin siinä selälläni pelkät bokserit jalassani ja aamuseisokissa oleva kulli oli nostanut niihin melkoisen harjateltan.
En heti muistanut, että vanhempi veljeni oli illalla lähtenyt viikon kestävälle työreissulleen ja hänen tyttöystävänsä oli jäänyt minun kanssani mökillemme.

– Huomenta Pertti, kuului samassa hymyilevällä äänellä ovensuusta, ja huomenta sullekin.
Silmäni rävähtivät auki ja kun sain ne tarkennettua Sinin kasvoihin, näin hänen katseensa kohdistuneen pullistelevaan etumukseeni, joka näytti siltä kuin siellä olisi iso banaani kaarellaan.
Läimäisin kämmenet peittämään jöpöttävää kulliani ja Sini heläytti iloisen naurun sanoen: – Ei tartte hämmentyä, olen kait minä seisovia pippeleitä ennenkin nähnyt, tai ei toi nyt taida enää pippeli nimellä mennä, taitaa sopivampi nimitys alkaa k-kirjaimella.

– Tuu aamukahville, hän jatkoi ja pyörähti takaisin kohti keittiötä.
Lyhyen taivaansinisen kesämekon, jonka sileä kangas toi liivittömien rintojen nännit kivasti esiin, helma hulmahti vilauttaen nättiä pakaraparia ja valkoisten stringien ohutta kaistaletta, joka katosi peppuvakoon.
Vääntäydyin ylös matalalta vuoteeltani, joka oli vain runkopatja ilman jalkoja ja siksi näköala oli niin hyvä Sinin mekon alle. Vetäisin t-paidan yläkroppani peitoksi ja työnsin käden boksereihini yrittäen saada munan asettumaan sen verran reisien väliin, että voisin livahtaa Sinin ohi ulos aamukuselle.

Puikahdin vähän kyljittäin etumustani peitellen, läpi yhdistetyn keittiö- ja oleskelutilan, jossa tuoksui vastakeitetty kahvi, paahdettu leipä ja Sinin mieto parfyymin tuoksu. Sini heläytti naurun nähdessään peittely yritykseni, kun harppasin ulos auringonpaisteessa kylpevälle terassille kulli tanassa.
Otin muutaman juoksuaskeleen ja pääsin aittarakennuksen taakse, mihin oli vuosittain haravoitu lehtijätteet maatumaan maakuoppaan, virallisen puuceen viereen. Painoin nopeasti bokserin vyötärönauhan alas ja vapautin aamuseisokista turpean kaluni aamuauringon paisteeseen.

Esinahka oli jo melkein kokonaan vetäytynyt pois kiiltävänä punottavan terskan päältä ja etusormipeukalo otteella vedin lopunkin taakse niin että paksu suonirengas paljastui.
Helpotuksesta huokaisten annoin periksi pakottavalle paineelle ja yön jäljiltä keltaiseksi saonnut neste purskahti väkisin esiin pullottavan tatin päässä olevasta pystysuuntaisesta aukosta, muodostaen komean kimaltelevan kaaren ennen laskeutumistaan lehtikasaan, josta se pirskahteli ympäriinsä.

Vihdoin nestekaari laantui pelkäksi noroksi ja loppui sitten kokonaan, samalla seisokkikin asettui ja sain ravistetuksi vähän löystyneestä kalusta viimeiset tipat pois.
En kuitenkaan nostanut boksereita ylös vaan astuin muutaman askeleen, puuceen seinustalla olevan pesutason eteen. Avasin seinään kiinnitetyn vesiastian hanaa ja päästin kämmenkuppiin vettä. Kippasin sen toisella kädellä pitelemäni kalun päälle, jonka esinahan olin taas kiristänyt ylös, niin että sain huuhdeltua viimeisetkin kusitipat pois tatin päästä.

Vesiastia oli koteloitu pieneen kaappiin, jonka sisällä oli pieni lämpövastus pitämään vesisäiliön lämpötilan noin 25 asteessa, niin että se oli vielä nollakeleilläkin mukavan lämmintä pesuvettä, säiliö piti täyttää tarpeen mukaan kaivovedellä.
Siihen oli liitetty bideeletku, joka oli kaapissa telineessä, oven takana. Se ylettyi mukavasti vessan viereen laitetuille alustalle, lautaparille, jotka olivat parinkymmenen sentin päässä toisistaan. Se oli tarkoitettu naisväelle, pimpin ja miksei pyllynkin pesuun, tarpeen vaatiessa.

Siihen oli hyvä kyykistyä, painaa liipasimesta ja antaa lämpimän veden, joka omalla paineellaan suihkusi ulos, huuhdella pois häpyhuulista yön hikoilut tai naimatahmat, jotka olivat valuneet yön aikana ulos pillusta.
Ja toimihan se miesväellekin kullin ja kivespallukoiden huuhteluun, ennen ja jälkeen naimahommien, tai muuten vaan, jos oli tarpeen huuhdella esinahan alusta tai kuumottuneita palleja.

No, sain pesuhommat valmiiksi ja bokserit asettumaan säädyllisesti. Venyttelin yläkroppaa ojennellen käsiäni ylös talsiessani takaisin mökille ja ajattelin, että onkin mukava viettää viikko Sinin kanssa kahdestaan.
Siinä helteisen viikon aikana tulisi taatusti monta tilaisuutta päästä näkemään Sinin vartaloa hyvinkin vähissä vaatteissa. Sini oli sellaiset 165 senttiä pitkä, mukavan pyöreällä pyllyllä ja terhakoilla c-kuppi tisseillä varustettu nuori nainen.
Olen kuullut Sinin oloisista naisista jonkun käyttävän nimitystä Taskuraketti. Kaiken kaikkiaan kiva katseltava ja jonka pyöreitä muotoja miehen kämmenet luonnostaan haluavat tunnustella.

Vedin kädelläni hyttysliuskat sivuun ja astuin aurinkoiselta kuistilta sisään. En ensin meinannut ymmärtää näkemääni.
Lihaksikas, mustaan t-paitaan ja mustiin housuihin pukeutunut, lyhyttukkainen mies seisoi ihan Sinissä kiinni ja piteli häntä tiukan näköisesti yli olkapään laitetulla kädellä. Kämmen oli joko ihan lähellä, tai sitten se jopa puristi hieman Sinin toista tissiä.
Samassa kuulin liikettä takaani ja kun käännyin katsomaan, oli toinen, saman oloinen, samalla tavalla pukeutunut mies asettunut oviaukon eteen.

Jähmetyin paikoilleni ja yritin hahmottaa, mitä oli meneillään, keitä nämä tiukannäköiset, tummanpuhuvat miehet olivat.
– No Sini, etkö esittele meitä talon isännälle, sanoi Sinissä kiinni oleva mies.
– En minä tiedä näistä kuin kutsumanimet, sanoi Sini ääni vähän väristen, tää on Riku ja toi toinen on Oleg, kai nää kuuluu johonkin jengiin. Oleg on venäjältä, ei juuri puhu, ainoo huono puoli kuulemma, että tykkää rikkoa ihmisiä. Ne on tulleet hakemaan multa rahaa, jonka mun linnassa oleva veli on muka niille velkaa. Muuten mun veli hakataan tohjoksi siellä näiden tyyppien kaverien toimesta.

– Paljon ne sulta haluaa, sain kysytyksi ymmärrettyäni selityksestä ainakin suurimman osan.
– Kaks tonnia, se on viimenen erä kymppitonnista, kaheksan oon jo maksanu vuoden aikana, Sini jatkoi.
– Veli yritti tuoda Tallinnasta jonkun huumesatsia ja jäi tullille kiinni, se oli kai vasikoitu, ja pääsee pois kahden kuukauden päästä.
– Nää on nyt maksattaneet ne huumeet mulla.

– No niin, siinä tuli lyhyt historia meidän lämpimästä suhteesta ja sen ylläpidosta, paitsi että me ollaan ihan kivoja heppuja, jos hommat vaan hoidetaan sovitusti.
– Täähän on toiminu, tähän saakka, ihan hienosti. Nyt vaan jouduttiin vähän etsimään maksajaa, ja pari viikkoohan tää meni pitkäksi, sanoi Rikuksi esitelty mies, puristaen selkeesti Sinin tissiä samalla, niin että nänni puristui enemmän esiin vasten kangasta.
– Onks sulla rahat kuitenkin kasassa, mies kysyi Siniltä tekoystävällisellä äänellä, saaden myöntävän nyökkäyksen.

Riku päästi otteensa Sinistä, minkä hän tajusi käskyksi kaivaa rahasuoritus esiin.
– Tässä tää viimenen maksu, nyt ollaan sujut, sanoi Sini kaivettuaan kassiaan ja ojentaessaan rahakuoren, joka oli jonkin verran pulska seteleistä.
– Hienoa, sit vielä viivästyskorko, kun jouduttiin pari viikkoo oottamaan ja etsimään, Riku sanoi.
– Ei mulla ole yhtään enempää rahaa, saitte jo kaikki, Sini sanoi.
– No, tällaset korot hoidetaankin muilla tavoin, yleensä vitulla, Riku sanoi.

Järkyttynyt hiljaisuus laskeutui hetkeksi mökkiin, kun sanojen merkitys selvisi Sinille ja minulle.
– Ei saatana, sain sanotuksi ja yritin harpata kohti Rikua, joka taas piteli virnuillen Siniä tiukasti lähellään.
Vahva käsivarsi kiertyi kaulani ympärille ja pysäytti askeleeni siihen paikkaan. Samassa toinen vahva koura työntyi boksereitteni vyötärönauhan alle ja nappasi otteeseensa niin kivekseni kuin kullinkin puristuen tiukasti niiden ympärille.

– Aii saatana, mitä vittua, karjaisin säikähtäneenä.
– Ainiin, Oleg on kaikkiruokainen naimisen suhteen, että jos sun poikaystäväs haluaa kuitata ne korot, niin käy se niinkin, Riku sanoi huvittuneella äänellä.
– Ei Pertti oo mun poikaystävä vaan sen isoveli on, Sini sai sanotuksi.
– No aattelinkin, että oot napannu aika nuoren pimpin ajelijan itelles, ootte te kuitenkin puuhastellu jotain keskenänne, vai mitä.
– Eikä olla, me ollaan vaan hyviä ystäviä.

Samalla Olegin koura oli siirtynyt palleistani putkeksi kullin ympärille ja veteli nyt sitä edestakaisin, ihan ääriasentoihin ja kauhukseni tajusin sen vähän kovettuneen puristuksessa. Kaiken lisäksi Olegin hengitys puhisi ihan korvani juuressa, enkä todellakaan halunnut perseeseeni hänen kyrpäänsä, joka tuntui jo persposkeani vasten kovana.
– Eiköhän laiteta vähän lämpöä teidänkin väliseen suhteeseen, Riku sanoi katsoen vuoroon Siniä ja minua, samalla työntäen Sinin eteenpäin kohti minua.

Oleg puristi vielä ylimääräisen sysäyksen kulliini ja veti sitten kätensä pois boksereistani, samalla tönäisten minut vastakkain Sinin kanssa.
Riku tarttui Siniä hartioista ja painoi hänet polvilleen matolle minun eteeni, niin että kasvot olivat siinä minun nivusteni korkeudella.
– Ja nyt teette juuri niin kuin käsketään, niin sitten me häivytään ettekä kuule meistä enää koskaan, jollette itse hölmöile ja yritä tehdä tästä juttua, poikaystäväkään ei saa tietää mitään tästä.

Oleg oli kaivanut sillä välin kännykkänsä esiin ja viritteli sitä kuvaus valmiiksi.
– No niin Sini, tartuppas pojan boksereihin ja hivuta ne alas.
Minä seisoin siinä enkä osannut tehdä mitään, eikä Sinikään saanut käsiään liikkeelle. Oleg ojensi kännykän Rikulle, joka sanoi: – Oleg kyllä mielellään auttaa teitä jollei muuten ala tapahtua, mutta se ei kylläkään tule olemaan kovin miellyttävää, hän kun on vähän kovakourainen, Riku sanoi.

Sini katsoi minua silmiin kuin pyytäen anteeksi, minä kohautin olkapäitäni hyväksyen pakon, mieluummin hän kuin Oleg. Sini nosti kätensä vyötärölleni, tarttui bokserien vyötärönauhaan molemmin puolin ja alkoi painaa niitä alas.
Pikkuhiljaa housut liukuivat alas pakaroilta ja etupuolelta kuminauha toppasi kullin tyveen, niin että alavatsa oli kokonaan näkyvissä. Sini venytti kaulusta vähän itseensä päin, että housut pääsivät alaspäin, paljastaen pikkuhiljaa vähän paisuksissa olevaa kullin vartta ja ohittaen viimein terskan pallukan, joka oli melkein paljaana esinahasta.

Kun housunkaulus vapautti kaluni altaan, olin vähän nolona, kun se puolijäykkänä heilahti kohti Sinin kasvoja, tilanteesta huolimatta.
– No niin Sini, otappas pojan kalusta pienet maistiaiset, kun se näyttää olevan jo ihan pientä suihinottoa vaille.
Vähän tärisevin käsin Sini tarttui etusormella ja peukalolla kaluni päästä kiinni ja aiheutti kuin sähköiskun painaessaan esinahan pois kokonaan tatin päältä. Samalla Riku kuvasi Olegilta ottamallaan kännykällä koko ajan ja painoi Sinin kasvoja kohti nyt jo kokonaan jäykistynyttä kyrpääni, jonka päässä kiilteli kiimainen tippa.

Koko ajan silmiini katsoen Sini toi huuliaan lähemmäs vaappuvaa kaluani ja avasi sitten ne raolleen, niin että terskan pää painui vähän niiden väliin pyöristäen ne punaiseksi renkaaksi. Onneksi olin suorittanut pesuoperaation juuri äsken, ettei Sinin tarvinnut maistella yön yli muhinutta kalua.
Hitaasti Sini antoi koko terskan painua suuhunsa, niin että huulet puristuivat suonirenkaan taakse ja tunsin suun lämmön, varovaiset hampaat sekä kielen lipaisut sen ympärillä. Sinin toinen käsi piteli kalun varresta kiinni ja toinen oli kiveksiä kannattelemassa.

Kai tilanteen erikoisuus piti oman kiihottuneisuuteni vähän aisoissa niin, etten purskauttanut saman tien Sinin suuhun koko spermavarastoani. Ei hän ainakaan mitenkään pidätellyt taitojaan, sen verran tiukasti hänen imunsa ja huulensa kiskoi tatin päästä, toisen käden puristellessa varovasti kiveksiäni saaden koko kroppani värähtelemään ja pakarat nytkähtelemään.
Aloin jo odottelemaan silmät puoliummessa, että kohta alkaa jossain peräaukon tienoilla supistella, ulos purskahtavaa lastia enteillen, mutta samassa Oleg nappasi Sinin ponnarista kiinni ja nykäisi hänet irti minusta.

Kuului vain maiskahdus, kun Sinin huulet liukuivat terskan yli ja kyrpä ponnahti vapauduttuaan osoittamaan kohti kattoa. Ehdin tuntea miten hampaat raapivat tattia ylä- ja alapuolelta suun tempautuessa pois.
– Eipä liioitella sen maistamisen kanssa, näyttää tekevän liiankin hyvää, Riku sanoi, – Jatketaan korkojen hoitamista vähän muutenkin, hän jatkoi ja samalla otti vuorostaan Sinin ponnarista kiinni.
Riku tiukkasi hiuksista ylöspäin niin, että Sinin oli nopeasti ponnistettava itsensä polviasennosta jaloilleen.

Minä kumarruin vetääkseni bokserit ylös, mutta samassa Olegin koura nappasi takaapäin esiin työntyvät pallini otteeseensa, jossa peukalo ja etusormi puristuivat renkaaksi pussin juureen, niin että kivekset pullistuivat kireään nahkapussiin hänen kämmentään vasten, saaden minut ponnahtamaan pystyyn ähkäisten, enemmän järkytyksestä kuin kivusta.
– Älähän hätäile niiden kanssa, Oleg sanoi, et sinä niitä tarvitse vielä vähään aikaan.
– No Pertsa, saanhan sanoa niin, kun ollaan jo vähän niin kuin kavereita, Riku oli olevinaan mukava.
– Jätäppäs ne pöksyt siihen ja tuu tänne, hän sanoi pitäen edelleen hiuksista Siniä paikoillaan. Oleg irrotti otteensa kiveksistäni ja minä astuin pois bokserimytystä kulli yläviistoon vaappuen, Sinin eteen, epävarmana että mitähän seuraavaksi.

– Vuoron vaihto, Riku sanoi. Otahan Pertsa kiinni hamosen helmasta ja nosta se pois, niin päästään eteenpäin koronmaksussa.
Katsoin vuorostani Siniä silmiin, ja hän nyökkäsi vähän, ei muuta vaihtoehtoa. Otin ohuesta kankaasta otteen ja aloin nostaa sitä ylös niin että Sinin valkoiset pikkuhousut tulivat näkyviin, siitä paljastaen vatsan ja viimein tissien alakaaret, ja sitten nännipihat nänneineen.
Mekko luisui pois Sinin päältä ja hän seisoi siinä kahden vartaloaan tuijottavan paatuneen rikollisen ja minun edessäni vain pienen pienissä string-alushousuissa, jotka peittivät vain pienen kolmiomaisen palan Sinin haaroista, pakarathan olivat käytännössä paljaana. Rinnat, joista nännit nöpöttivät vähän jäykkinä, olivat kiinteät kuin isot greipin puolikkaat.

Riku otti saman tien otteen Sinin toisesta pakarasta niin, että etu- ja keskisormi painuivat takaapäin vasten sinin pakaravakoa, välilihaa ja häpyhuulia, etusormi painaen stringien kapeaa kaistaletta vähän sisään pyllyreikään, saaden Sinin vinkaisemaan kivusta.
– Kourallinen tiukkaa lihaa, sanoi Riku ja puristi Sinin pyllyä muutaman kerran, – Eikä tämä pikkusilmäkään väljältä tunnu.
Oleg laittoi kämmenensä olkapäilleni ja alkoi painaa minua vuorostaan polvilleen Sinin eteen. Kännykkä vaihtoi sujuvasti käyttäjäänsä, aina tarpeen mukaan. Olin polvillani siinä kasvot kolmenkymmenen sentin päässä Sinin alavatsasta ja haaravälistä.

– No Pertsa, otahan Sinin pöksyt pois, niin nähdään mitä siellä reisien välissä on tarjolla.
Eipä siinä paljon vaihtoehtoja ollut, kädet Sinin lanteille, sivunauhoista kiinni ja pikkuhiljaa pikkareita alas. Vaikka ne eivät paljon peittäneetkään, olihan se kuitenkin minulle uutta mitä laskevan kolmion alta alkoi näkymään.
Alavatsa alkoi jakaantumaan niin, että keskiosa pysyi pulleana mutta sivut painuivat sisään kohti reisien yhtymäkohtaa. Sitten pullean kohdan yläpäässä tuli esiin kuin lyhyt peite ja siitä alaspäin jatkuva, reunoistaan sisäänpäin kääntynyt vähän muuta ihoa punaisempi, pulleareunainen vako.

Tajusin, että Sinin pillussa ei ollut minkäänlaista karvoitusta, eikä edes sänkeä ja siitä tuli ajatus, että oliko velimies saanut hoitaa pimpin ajelun.
Riku painoi Sinin istumaan pirtinpöydän päähän ja sanoi, – Siihen selälleen, polvet koukkuun ja levälleen, että Pertsa pääsee vuorostaan näkemään ja maistamaan, hän komensi.
Sini laski itsensä pöydän päälle selälleen, veti polvet ylös, otti nilkoistaan kiinni ja levitti sitten reitensä ihan levälleen, niin että häpy avautui siinä silmieni, ja tietenkin myös Rikun ja Olegin silmien eteen. Katsoin Sinin pillua lumoutuneena ja samalla häpyhuulien väliin alkoi avautua pieni rako, koska reidet olivat niin levällään.

Raosta pilkistivät vähän tummemmanpunaiset, sisemmät pikkuhuulet, niiden alla kapea aukko Sinin vaginaan ja ihan selvästi ne kiilsivät enemmänkin märkinä kuin kosteina, niiden väliin jäi ohuita rihmoja, kun ne raottuivat.
Oleg vuorostaan tarttui, ei tällä kertaa palleihini vaan niskaani ja työnsi minua niin että jouduin ottamaan muutaman askeleen polvillani, kunnes naamani oli melkein kiinni Sinin haaroissa.
– Avaa sitä sormillasi, käski Riku.
Nostin kämmeneni hänen reisiensä väliin ja asetin peukalot kahtapuolta vakoa painaen huulia erilleen. Huuleni lähes koskettivat Sinin pillun huulia ja niistä tuleva hento tuoksu tuntui nenässäni kiihottavana.

Ilman eri käskyä painoin puoliavoimen suuni kosteita huulia vasten ja annoin kieleni työntyä vasten pikku aukkoa, siitä ylöspäin häpyhuulien välissä ja sitten klitoriksen nappula tuntuikin jo kovana pallukkana kieltäni vasten.
Sinin koko vartalo ja etenkin takapuoli ja reidet värähtelivät sen mukaan, kun annoin kieleni kiertää klitorista. Kun sitten painoin suuni tiiviisti kiinni häpyhuuliin ja imaisin klitoriksen suuhuni niin että se tuli esiin varmaan kaksinkertaisesti, Sinin lantio nousi irti pöydästä ja hänen suustaan purkautui pieni vaikerrus.

– Nonii ja irti, Riku sanoi ja veti vuorostaan minut hiuksista irti Sinin märästä pimpistä, niin että lähti lähes samanlainen maiskahtava ääni kuin Sinin suusta minun kalustani irtautuessaan.
– Näyttää menevän enempi nautiskelun puolelle kuin koronmaksun.
– Poika tuohon penkille selälleen pää tännepäin, komensi Riku, samalla lätkäisten matalan tyynyn sohvalta pääni aluseksi. Ja Oleg kuvasi.
Nolotti vähän, kun oma kyrpä heilahteli kaariaan ilman kontrollia, mutta tilanteesta huolimatta se pönötti kuin lenkkimakkaran puolikas. Asetuin käskystä pitkälle penkille ja kalu läiskähti mahaa vasten märkänä ja kiiltävänä, omista kiimatipoista ja Sinin kuolasta, samoin naamani oli märkä pimppieritteistä.

– Ja Sini, asetuppas siihen Pertsan naaman päälle, että kielimies ylettyy jatkamaan ja itse otat taas hellästi pojan kullin suuhusi, Riku jatkoi samalla olkapäästä Siniä minun kasvojeni ylle ohjaten.
– Ettekä irtaudu toisistanne tai ala huitomaan mitään, vaikka mitä tapahtuisi, kyllä teille selviää koska saa lopettaa.
Sini joutui levittämään jalkansa penkin kahtapuolta, niin että kun hän kumartui kohti minun mahaa vasten pönöttävää kulliani, hänen häpynsä tuli jo melkein naamaani vasten. Hän otti kalustani kiinni nostaen sen pystyyn, samalla tunsin, miten huulet osuivat tatin päähän ja lähtivät siitä painumaan alemmas yli terskan.

Nostin vähän kasvojani kohti Sinin märkänä kiiltelevää pillua ja kun huulet kohtasivat, imaisin ne suuhuni antaen kielen työntyä niiden väliin. Kieleni osui taas ensin pikku aukkoon pimpin alapäässä ja siitä työnsin sitä ylöspäin, kunnes tunsin klitoriksen pallukan, hätkähdyksestä tiesin, että olin herkässä kohdassa.
Samalla Sinin hampaat puristuivat tahattomasti vasten kaluni vartta hetkeksi, kunnes hän rentoutti suunsa taas ja tunsin vain imevät huulet, jotka liukuivat vartta pitkin. Imin Sinin klitoriksen huulieni väliin ja sain koko alavartalon tärähtelemään kasvojani vasten niin, että häpyhuulet avautuivat molemmin puolin nenäni päälle.

Yhtäkkiä paremminkin tunsin kuin näin, että otsaani vasten osui jotakin kuumaa, Rikun kyrpä, joka liukui kohti Sinin pillua, jonka pikku aukko oli raollaan juuri nenäni yläpuolella.
Riku oli siinä meitä asetellessaan avannut omat päälyshousunsa ja pudottanut ne alas, samalla painaen kalsarinsa reisilleen niin, että suonikkaaksi paisunut kulli pääsi ponnahtamaan, kuin tummanpuhuva kompassin neula, osoittamaan kohti Sinin märkänä kiiltelevää pakaravakoa.

Kuuma kalu liukui otsani yli ja terskanpää osui vasten Sinin raollaan olevaa häpyaukkoa. Sini värähti ja yritti kääntyä katsomaan mitä oli tapahtumassa, mutta Rikun jäntevä koura painoi pään takaisin alas, jolloin minun pakahtumaisillaan oleva kullini painui entistä syvemmälle Sinin suuhun.
Äärimmilleen paisunut kyrpä jatkoi vastustamattomasti liikettään, alkaen avata Sinin pikku aukkoa itselleen sopivaksi painuessaan sisään vaginaan. Silmieni edessä sisemmät häpyhuulet avautuivat kireäksi, ohueksi ihoputkeksi myötäillen kivikovaa kalua täydellisesti ja samalla Rikun pallit liukuivat yli otsani, pimentäen osan näkymästäni.

Sinin kurkusta purkautui jonkinlainen mmmhhhhhhhpphh ääni samalla kun Rikun pallit lisahtivat Sinin märkiä häpyhuulia vasten ja kyrpä oli juurta myöten sisällä vaginassa. Riku alkoi vetämään kaluaan ulospäin saaden Sinin häpyhuulet hetkeksi mukaansa, kunnes päästivät kullin luistamaan sisällään.
Pallit siirtyivät sen verran pois silmieni päältä, että ehdin nähdä terskan reunan vilahtavan ulkona, mutta samassa Riku junttasi kyrpänsä takaisin Sinin sisään niin, että koko kolmikkomme heilahti. Sinin suusta kuului taas jonkinlainen voihkaisu ja tunsin, miten hampaat pureutuivat melkein kipeästi kaluni varteen.

Kalu liukui silmieni edessä kiihtyvää tahtia edestakaisin Sinin sisällä, saaden ympärilleen kiimaeritteistä kiiltävän renkaan. Klitoris oli edelleen pulleana imeytyneenä huulieni väliin ja sen lisäksi Rikun sisällään pumppaavan kyrvän kiihottamana, alkoi Sinin koko vartalo nytkähdellä lähestyvän orgasmin johdosta.
Häpy painautui koko ajan kovemmin vasten suutani ja valutti kiimanesteitä suuhuni maistettavaksi. Itsekin tunsin, miten jossain syvällä kullin juuressa alkoi kouristella lähestyvää spermaryöppyä enteillen.

Saman tien Sini nosti päätään niin, että hänen huulensa puristuivat ihan terskani juureen enkä voinut enää pidätellä itseäni. Valtava kouristus puristi pakarani suppuun ja jonkinlainen pumppu alkoi työntää spermaa pitkin ohutta putkea, kohti avointa kullinpäätä ja Sinin kitalakea. Samassa Riku painautui urahtaen tiukasti vasten Sinin pyllyä ja alkoi purkautua purskahdellen syvällä vaginassa, tyhjentäen sinne koko sperma varastonsa.

Rikun koura painoi niskasta Sinin päätä alas niin, että hän joutui ottamaan minun satsini kokonaan suuhunsa ja nielemään sen, samalla kun täytti omalla lastillaan Siniä takaapäin.
Sini sai aikaiseksi suustaan jonkinlaisen kirkaisun saadessaan, pylly tahdottomasti nytkähdellen oman orgasminsa, lysähtäen pois kasvoiltani pimpin lätsähtäessä rintaani vasten. Samalla Rikun kulli valahti ulos Sinistä, onneksi vielä vähän jäykkänä, niin ettei se läpsähtänyt kaikissa pillunesteissään ja spermoissaan naamalleni.

Kun sain katseeni taas kohdistettua vähän kauemmas, näin miten Sinin pyllyreikä supisteli vielä orgasmin jäljiltä ja spermanoro valui avoimien häpyhuulten paljastamasta, vähän avoimeksi jääneestä pimppiaukosta ulos, onneksi rinnalleni eikä suuhuni.
Riku astui meistä kauemmas, samalla pyyhkien pikkuhiljaa asettuvaa kulliaan talouspaperiin ja sanoi: – No niin lapset, nyt ollaan sujut, jollette ala känkkäämään. Olette siinä nyt kymmenen minuuttia, ettekä kuule meistä ehkä koskaan, jos ette ala hölmöilemään. Olegilla on kaikki videolla, ja kun sitä vähän fiksataan, niin sen perusteella näyttää, että meillä on vaan ollut vähän riettaampi panohetki. Mutta jos me emme kuule teistä, ette tekään kuule meistä ja video pysyy meidän kotiarkistossamme.

Samassa kuului vain pieni ötökkäverhon kahaus ja oli kuin ei ketään ylimääräistä olisi ollutkaan mökissämme. Paitsi että näkymä ei taatusti olisi ollut, esimerkiksi veljelleni, mitenkään helposti selitettävissä.
Minä penkillä selälläni, Sini päälläni reidet levällään minua kahtapuolen, eritteitä valuva pillu, häpyhuulet kuin vähän raollaan repsottaen, rintaani vasten. Sinin pää lepäsi reittäni vasten niin että minun vielä puolijäykkä kaluni nojasi hänen leukansa alla kaulaa vasten, sekin märkänä kiillellen.

– Sattuks suhun, sain hetkenpäästä kysytyksi.
– Ei, mut hävettää kyl, tuli hetken päästä vastaus.
– Eihän sulla mitään hävettävää ole, eihän me noille voitu mitään.
– No ei voitukkaan, mut kun sain äsken niin kovan orkun, etten ikinä ennen.
– Älä oo milläskään, et ollu ainoo sitte, keltä meinas varpaankynnet irrota.
– No tulihan sulta melkonen satsi, hyvä että ehdin niellä, etenkin kun Riku paino mun päätä niin, että olit aika syvällä mun kurkussa, kun tulit.

Sini alkoi nostaa itseään pois päältäni ja loin vielä silmäyksen hänen reisiensä väliin jossa toisistaan eroon pakotetut häpyhuulet taas vihdoin kohtasivat toisensa. Sini pääsi jaloilleen ja itsekin punnertauduin istumaan ja siitä seisomaan.
Hän katsahti alas jalkoväliini, jossa kaluni vieläkin osoitti puolijäykkänä vaappuen eteenpäin ja naurahti sitten.
– Saat kohta kuolion, toi on ollu koko aamun vähintäänkin puolijäykkänä. Vähän nolona vilkaisin itsekin alas ja sanoin: – Eiköhän se siitä kohta asetu, ja painoin sitä kädellä vähän huomaamattomammaksi.
– Äh, anna olla, ei se haittaa, Sini sanoi.

- Mitäs tehdään ton äskeisen jutun kanssa, pystyisit sä unohtamaan sen, niin ettei veljelles, eikä kenellekään muullekaan koskaan kerrottais mitä tapahtui.
– Olihan se aika hurja kokemus, mut kun ei meit kuitenkaan sattunu mitenkään, niin vois olla helpompi vaan unohtaa koko juttu, vastasin.
– Joo, oon samaa mieltä. Ei meidän ihan kaikkee kuitenkaan tartte siitä unohtaa, sanoi Sini vähän naurahtaen ja loi katseensa jalkoväliini.
– Mennään pesulle, sanoi Sini, otti kiinni kädestäni ja lähti pylly paljaana keikkuen viemään meitä kohti rantaa.

Katso kaikki kirjoittajan Riepu Petteri novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.5 / 5. Arvostelijoita 44

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu