Vuokraisännän Kiima

01/09/2021 | Kirjoittaja: Fantasia |
2 min
Kertoja: Mies | Nuori NainenVanhempi MiesSuihinotto
4.6
(203)
Anu kaatui istualleen ja Markku koetti painaa kulliaan takaisin shorteisin siinä onnistumatta.

Markku vastasi puhelimeen, soittaja oli Anu "Hei, täällä on Anu. Vuokralainen Raekujalta". "No moi Anu. Mitä sinne kuuluu?". "Ihan hyvää muuten, mutta epäilen, että asunnon parvekkeen laatoissa on hometta. En ole varma, enkä tiedä mitä sille voi tehdä". "Voin tulla käymään ja katsoa voiko sille jotain tehdä. Oletko nyt kotona?". "Kyllä olen, enkä ole mihinkään lähdössä. Pääsistkö käymään heti?". "Tulen heti", sanoi Markku ja sulki puhelun. Markun vuokralainen Anu oli parikymppinen opiskelija, muodokas ja vähän pyöreähkö ja Markku tykkäsi Anun muodoista. Hän oli fantasioinut Anun pepusta, kuinka hän hyväilisi Anun pyöreää peppua ja rintoja. Nyt ei Markulla ollut noita ajatuksia. Hän mietti miten suuresta vahingosta olisi kysymys. Pahimmassa tapauksessa rahaa kuluisi remonttiin enemmän kuin vuokratuloista saisi.

Anu avasi oven ja Markku kohtasi shortseihin ja T-paitaan pukeutuneen Anun. Muodot paljastuivat täydellisesti, eikä Markku voinut olla ihailematta niitä. No eipä ollut turha käynti, ajatteli Markku, ainakin saa silmänruokaa. "Kiva kun pääsit tulemaan näin nopeasti. Täällä parvekkeella lattian vasemmassa sivussa on laatoissa jotain mustaa pilkullista töhnää". "Hmm, homeeltahan tuo näyttää." Sanoi Markku ja kokeili sitä sormillaan. "Pelkästään pyyhkimällä sitä ei saa pois. Siihen tarvitaan pesuainetta". Mulla on kloriittia, kävisiköhän se?" sanoi Anu ja haki siivouskaapista tolupullon, sienen ja pyyhkeen. "Mä voin yrittää siivota sitä" sanoi Anu ja kävi lattialle kontilleen Markun viereen pyyhkimään laattoja. Markku nousi seisomaan ja väisti Anun takapuolelle. Hitto miten muodokas peppu, ajatteli Markku. Anu pyyhki laattoja kontillaan, peppu pystyssä ja heiluen puolelta toiselle Markun edessä.

Markku ihaili näkymää eikä huomannut kuinka hänen elimensä kovettui. Anu käännähti kontillaan Markkua päin ja hänen poskensa osui Markun shortsien lahkeista esiin työntyvään jäykkään penikseen. "Oho, anteeksi" sanoivat molemmat yhteen ääneen. Anu kaatui istualleen ja Markku koetti painaa kulliaan takaisin shorteisin siinä onnistumatta. Markun oli avattava shortsien vetoketju ja laskettava shortsit polviin. Kulli heilui Anun edessä Markun yrittäessä painaa sitä housuihin. Anun mielestä kulli oli himoittava ja hänen teki mieli tarttua siihen. "Eihän tuo taida onnistua" Sanoi Anu "Saanko mä auttaa". Anu tarttui kullin varresta kiinni, nosti sitä ylös ja alas ja huomasi kuinka jäykkä ja kova se oli. Anu veti esinahan kullin juureen paljastaen punaisena hohtavan paksun terskan. Kiiltävä kiimatippa ilmestyi terskan päähän ja Anu nuolaisi. Markku tarttui Anua pään takaa ja työnsi kullin Anun suuhun. Anu voihkaisi kun terska osui kurkunpäähän. Markku oli niin kiihottunut, että kiimanesteitä valui Anun suuhun samalla kun Markku nai Anun suuta. Kylläpä Markku nai kiihkeästi, ajatteli Anu ja alkoi imeä kullia kiihottuen entisestään. Nam kuinka hyvää kiimaa valuu kullista, ajatteli Anu.

Kauaa Markku ei Anun imemistä kestänyt, hän nopeutti tahtia ja pian kulli alkoi sykkiä ja suihkuta spermaa Anun suuhun. Anu veti kullin pois suustaan ja loput spermat purkautui Anun rinnoille, jonne hän valutti suussaan olevat spermat. Anu otti kullin suuhun ja nuoli sen puhtaaksi. Siitä Markku tykkäsi erityisesti, kuinka ihanalta se tuntuikaan kun Anu otti kullin suuhun laukeamisen jälkeen.

Kummankaan kiima ei ollut hellittänyt. "Mennään sisälle. Saat maistaa vuorostasi mun pillua" Sanoi Anu. Hän riisui shortsinsa ja spermaisen paitansa ja asettui sängylle selälleen paljastaen nesteistä kiiltävän pillunsa.

Haluatteko tälle tarinalle jatkoa?

Katso kaikki kirjoittajan Fantasia novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.6 / 5. Arvostelijoita 203

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu