Yksi Lyhyt Vuosi

18 marraskuun, 2021 | Kirjoittanut: Pertti Rasti
4
(11)
Koulun jälkeen pojat pujahtivat Aapelin talon rappukäytävään.

Nuori teinipoika Miko oli tullut 14-vuotiaana ulos kaapista,  jolloin äidin sometilit täyttyivät rohkaisevista viesteistä ja sateenkaaren värisistä onnitteluista. Myös naapureiden ja sukulaisten mielestä vanhemmat olivat esimerkillisen moderneja ja liberaaleja julistaessaan koko maailmalle Mikon suuntautuneisuutta.

Aikuisten hymyt kuitenkin hyytyivät kun Miko oli alkanut viettää enemmän aikaa vuotta nuoremman pojan seurassa. Aapeli oli jo kolmetoista, mutta pienenä ja lapsekkaana näytti paria vuotta nuoremmalta Mikon ollessa keskellä pahinta kasvupyrähdystä ja äänenmurrosta. Vaikka pojilla oli ikäeroa vain vuosi, kehityksessä eroa oli paljon enemmän ja se hävetti Mikon suvaitsevaisia vastuullisia vanhempia.

"Ihmiset luulee että Aapeli on kymmenen tai ykstoista" äiti huudahti kauhuissaan huomattuaan kuinka pojat olivat jo halailleet. "Sä miehistyt kovaa vauhtia" säesti isä ja jatkoi "Äidin mielestä ei oo sopivaa että te ootte liian läheisiä" huokaisi mies ja sanoi että maailma oli muuttunut hänen nuoruudestaan. "Nyt on nää valtasuhdeteoriat ja hyväksikäytöt" isä parahti ja sanoi että hänen lapsuudessaan kehityseroista ei vielä niin välitetty. "Eihän teillä oikeasti edes ole ikäeroa kuin yksi lyhyt vuosi" mutisi mies ja pudisteli päätään.

"Te saatte olla kavereita" äiti ohjeisti mutta sanoi ettei hyväksyisi julkisia halailuja tai käsi kädessä kulkemista saati sitten mitään vielä intiimimpää. "Sun iässä seksiä ei vielä kuulu harrastaa muutenkaan mut miten sä voisit sitä edes haluta noin täyden lapsen kanssa" parahti äiti pelästyen kamalaa ajatusta, joka oli nyt tullut lopulta sanotuksi ääneen. "Aapelilla ei voi vielä kasvaa karvatkaan ja sillä täytyy olla ihan lapsen pippeli" mietti äiti kauhuissaan. "Terve homopoika ei semmosesta voi eikä saa olla kiinnostunut" lisäsi nainen pelokkaasti.

Miko ja Aapeli olivat oppineet varomaan vanhempiaan ja muita suvaitsevaisia aikuisia. "Mutsi luulee että musta on kasvamassa joku pervo" tunnusti Miko ihastukselleen, joka naurahti hassulle ajatukselle. "Me ollaan melkein saman ikäsii" Aapeli muistutti ja ihmetteli mitä väliä sillä on miten pieni kikkeli hänellä vielä oli ja kasvoiko karvat. "Meidän mutsi näkee kaikkialla pedareita" huokaisi Miko tietäen kuinka liian nuorista pitävät olivat äidin ja muiden aikuisten mielestä alinta kastia ja alituinen uhka heidän omalle vapaamielisyydelleen.

Koulun jälkeen pojat pujahtivat Aapelin talon rappukäytävään kiiveten kohta ylös kolmanteen kerrokseen. Lapsekkaan pojan vanhemmat olisivat töissä vielä monta tuntia ja pikkuvelikin olisi ulkona kavereittensa kanssa. Mikon pelokas moderni äiti pommitti poikaansa puhelimella vaatien saada tietää kenen kaverin kanssa tämä viettäisi aikaa. "Onko mulla tän Juuson äidin tai isän numeroa" tenttasi nainen mutta Miko vaatimalla vaati ettei äiti soittaisi koska muuten hän isona poikana tuntisi itsensä nolatuksi. "Ei kai vaan Aapeli oo myöskin siellä" jatkoi äiti tenttaamistaan mutta Miko valehteli uudelleen kieltäen koko asian.

"Tehääks taas seksii" ehdotti pieni Aapeli ujosti poikien päästyä perille lastenhuoneeseen. "Se on kivaa" Miko huudahti innostuneena ja sanoi koko koulupäivän ajan toivoneensa että Aapeli sitä pyytäisi. "Mulla on seisonu melkein neljä tuntii" tunnusti hontelo pitkäksi venähtänyt Miko hieman nolona availlen innokkaasti nappejaan. Aapeli laski myös housujaan, jolloin pieni jäykkä pippeli ponnahti terhakkaasti esiin. Se oli juuri niin pieni kuin Mikon äiti oli pahimmissa painajaisissaan pelännyt eikä lapsekas poika ollut vielä lähelläkään murrosikää.

"Tykkäätkö oikeesti siitä et mun pippeli on niin pieni" kysyi Aapeli ujosti ja Miko nyökkäsi vähän nolona. "Sä oot hirveen söpö" kehaisi Miko ja antoi pusun Aapelin pehmeälle poskelle. "Ja mulla aina rupee seisoon ku mä ajattelen sua" tunnusti hontelo murkku hieroen samalla omaa kaluaan, joka tykitti jo komeasti yläviistoon. Pieni Aapeli kaivoi pöytälaatikosta kondomin ja rullasi sen jo tottuneesti nuoren teinin komean murkkukalun päälle. "Eiks sun vanhemmat tutki sun tavaroita" huolehti Miko kiimaisena, mutta Aapeli pudisti päätään. "Ne on hyvässä piilossa" poika hihitteli.

Lapset olivat sopineet että Aapelin ei tarvinnut pitää vielä kortsua, koska pojan siementuotanto ei ollut vielä alkanut eikä pieneen pippeliin kondomi aina edes hyvin istunut. Miko sen sijaan mälläsi jo kunnolla ja paukku lensi joskus myös väärässä paikassa. Aapeli tykkäsi lutkuttaa Mikon kalua varsinkin jos kondomi maistui melkein karkilta. Lapsesta oli myös kiihottavaa tuntea kuinka Mikon iso kalu pumputti vauhdilla spermansa hänen suunsa sisällä olevaan kortsuun.

Nyt Miko oli käynyt polvilleen Aapelin huoneen keskellä olevalle vanhalle liikennematolle. Nuorempi poika ohjasi pienen yläviistoon kaartuvan puikkonsa Mikon suuhun ja ryhtyi rytmikkäästi ja tottuneesti pumppaamaan. Lapset olivat harjoitelleet jo monta viikkoa, heti tutustumisensa jälkeen. Hormonit hyrräsivät ja paineet vaativat jatkuvaa purkamista. Muutaman minuutin koko ajan nopeutuvan rynkytyksen päätteeksi Aapelin pippeli kouristeli Mikon huulien välissä ja ilmoille pääsi myös muutama pieni nautinnon voihkaisu. Miko otti pienen syljestä märän terskasta tulipunaisen kalun pois suustaan heti kun se oli lopettanut nautinnollisen heiluriliikkeen.

Puhelin soi jälleen ja äiti vaatimalla vaati saada puhua olemattoman Juuson kanssa. "En oo enää siellä vaan yksin menossa kiskalle" sepitti teini jälleen uuden hätävalheen. "Onko Aapeli siellä" tenttasi äiti taas uudelleen, mutta Miko rauhoitti äidin vakuuttelemalla että olisi oikeasti yksin. Teini laittoi puhelimen pois ja hieraisi kaluaan saaden sen nousemaan nopeasti taas pystyyn. "Voi vittu sitä" huokaisi Miko ja Aapeli hihitteli vieressä. "Se pelkää et oot kuiteski imees mun pientä kaluu" naureskeli lapsi ja sanoi läpällä isomman pojan olevan kiva pedofiili vaikka ikäeroa olikin vain vuosi.

"Tykkäisitkö salaa mun pikkuveljenkin pippelistä" uteli Aapeli ymmärrettyään kuinka lapsekkaalta näyttävät pojat kiinnostivat Mikoa. Samalla oli aika vaihtaa rooleja nuoremman lapsen polvistuessa liikennematolle, jolloin Miko sai työntää ison teinikalunsa pienempään suuhun. "Tykkäisin" tunnusti Miko rehellisesti ja myönsi olevansa sen takia vähän pervo. Aapeli oli kertonut toisinaan runkkailevansa kymmenvuotiaan pikkuveljensä kanssa ja salaa haaveissaan Miko toivoi tämän joskus yllätävän heidät seksipuuhista. Silloin pikkuveli ehkä pyytäisi päästä mukaan ja hän saisi hyväillä tämän luultavasti tosi pientä kalua.

Miko rynkytti jo nopeutuvalla vauhdilla eikä siementen ulostuloon menisi enää kauaa. "Olis ihanaa vaikka runkata samalla kertaa sun ja pikkubroidis kanssa" örähti nuori teini äänenmurroksen ja kiiman käheyttämällä äänellään. Fantasia tuosta kokemuksesta sai Mikon entistäkin kiihottuneemmaksi ja poika rynkytti hikisenä viimeisiä metrejä. "Sperma tulee" voihkaisi teini, jolloin pieni Aapeli puristi kovemmin suullaan. Mikon kalu pumppasi monen monta kertaa lämmintä valkoista kiisseliä, joka pakkautui kondomin kärkeen. "Sun broidis ei oo varmaan ikinä nähny ees speguu" huokaisi Miko tuntiessaan kuinka jälkisykäykset kuljettivat viimeiset limatipat ohueen suojukseen.

Aapelin vanhemmat olivat myös hämillään poikien läheisestä ystävyydestä. "Ei kai toi iso poika oo houkutellut sua mihinkään" tiedusteli isä huolestuneena. "Se ei oo iso poika vaan neljätoista" puolusteli Aapeli kerta toisensa jälkeen. "Se on homopoika" hihitteli pikkuveli ahmiessaan muroja ja paikalle ehtinyt äiti selitti kuinka lapset saivat rauhassa olla homoja kunhan mitään homostelua ei tapahtuisi. "Ei kai se ole vaan näyttänyt pippeliään?" uteli äiti pelästyneenä, mutta punaposkinen Aapeli pudisteli päätään pikkuveljen tirskahdellessa. "Sä olet Aapeli vielä kehityksessä täys lapsi ja sun kaveri on sua päätä pitempi" totesi isä mietteliäänä.

Illalla Aapelin pikkuveli pujahti isonveikan huoneeseen hammaspesun ja pyjamien pukemisen jälkeen. "Teettekö te seksii sen kanssa" kuiskasi kymmenvuotias Otto ja Aapeli nyökkäsi iloisesti laittaen sormen huulilleen. "Mikon mielestä sä oot söpö ja se haluis kans runkata sut" tunnusti Aapeli ja Otto kikatteli nauruaan. "Ota multa vähän käteen" aneli vielä pienempi versio Aapelista ja isoveli tarttui tämän täysin kehittymättömään kaluun muutamalla sormella. "Kyl se saa runkata mua" huokaisi Otto tuntien kuinka isonveljen sormet osasivat viedä häntä nopeasti kohti sitä voimakasta tunnetta joka sai koko pienen hennon vartalon keinumaan edestakaisin valtavasta nautinnosta.

"Laitetaan pippelit yhteen" huokaisi Otto ja tarttui isonveljen puolijäykkään kaluun, joka myös nopeasti innostui leikistä. "Ajattele jos äiti ja isä sais tietää" huokaisi Aapeli peloissaan. "Mut ei ne saa" lohdutti Otto ja tunsi samassa kuinka kuiva orkku tulisi hetkellä millä hyvänsä. Nuoren lapsen hengitys oli jo raskas ja pieni poika tömisytti jalkojaan vasten huoneen lattiaa. "Hiljempaa" kuiskasi isoveli samassa tuntien kuinka Oton pieni pippeli laukesi ja pomppiva heilahtelu alkoi. "Jumputtaa ihanasti mun käteen" kuiskasi Aapeli ja pompahdusten loputtua tämä antoi pusun rakkaan pikkuveljensä poskelle.

Poikien jo nukkuessa lasten unta Aapelin äidin puhelin soi ja aina yhtä huolestunut Mikon äiti purki omaa epäluuloaan poikien välisestä suhteesta vaatien entistä kovempaa silmälläpitoa. Naiset pohtivat kuinka ero kehityksessä oli selvä ja valtasuhdeteorioiden mukaan mahdolliset seksikokeilut olisivat silloin automaattisesti hyväksikäyttöä riippumatta siitä oliko yhteistä suostumusta vai ei. "Ennen tämmösiä katsottiin läpi sormien mut nykyään ei enää voi" huokaisi Aapelin äiti. "Mut eihän lapsia voi myöskään joka minuutti vartioida kun pitää tehdä töitäkin" nainen muistutti. "Seksuaalisuus on vaan niin kamalan arka ja traumatisoiva asia" huokaisi Mikon äiti ja naiset jatkoivat pohdiskelua siitä miten poikia voitaisiin vahtia entistä tehokkaammin. Housujen kun täytyi pysyä jalassa vielä monen monta vuotta.

Arvostele Novelli:

Arviot 4 / 5. Arvostelijoita 11

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suositeltuja Novelleja

Metsätreffit
7 syyskuun, 2021
Näkökulma: Mies/Nainen
Kategoriat: Romanttinen ,
Luonnossa, Aikuisten Kesken
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Perhejuhlat
31 lokakuun, 2019
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Kimppakivaa,
Insesti, Teinipoika
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Povipommi Uimahallissa
16 joulukuun, 2019
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Julkiset Paikat,
Nuori Tyttö, Ei Seksiä
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huora Viikoksi
10 maaliskuun, 2021
Näkökulma: Mies/Nainen
Kategoriat: Opiskelija,
Nuori Tyttö, Vanhempi Mies
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 75
Seksinovellit.org © Copyright 2020, All Rights Reserved.
crossmenu