Yllätys

19/04/2021 | Kirjoittaja: Miina76 |
3 min
Kertoja: Nainen | Vieras KyrpäPettäminenJulkiset Paikat
3.8
(54)
Joku muu laski lastit sisääni ja tunki tapin peppuuni muistoksi käynnistään.

Kuumana kesäpäivänä odotin miestäni töistä kotiin, oli jo suunniteltu, että lähdemme uimarannalle hänen tultuaan. Hän oli laittanut viestiä ja toivonut, että puen ylleni lyhyen mekon pelkästään. Ajatus niin lyhyestä mekosta ilman pikkareita tuntui vieläkin vähän vastenmieliseltä, mutta suostuin kuitenkin:) Tuttuun tyyliin hänen kätensä autolla ajaessamme vaelteli sisäreidelläni, kylläkin enimmäkseen klitoriksen ympärillä. Vaikka kello oli jo illalla melkein kahdeksan, oli tosi kuumaa, eikä se helpottanut, että autossa ei ollut toimivaa ilmastointia ja klitoristani hyväiltiin…
Kun pääsimme perille näytti lapsiperheet jo tekevän lähtöä ja väki muutenkin vähenevän, se ei haitannut yhtään minua, sen verran lyhyt mekkoni jännitti kuitenkin. Mieheni otti repun selkäänsä ja lähdimme kävelemään kohti rantaa. Makoilimme filtin päällä ja mieheni jutteli miten hän oikeastaan haluaisi naida mua nyt ja just tässä… Porukkaa ei enää niin paljoa ollut ja heitettiin vitsiä naku-uinnistakin. Päätettiin kuitenkin vaihtaa uikkarit päälle. Jalkovälini oli aika kostea ennen uintiakin, ja kostui vähän lisää, kun otin miehen puolijäykän peniksen suuhuni, kun hän oli vaihtamassa shortseja uikkareihin. Penis alkoi aika nopeasti jäykistymään ja ajattelin jättää sen rauhaan, ettei ihan juhlakunnossa tarvii hänen kävellä veteen asti:)
Miestäni ja minua kiihottaa sitomisleikit, niin että minä olen alistettuna. On ollut juttua joskus, että sitä voisi kokeilla rannallakin. Hän sanoi, että nyt on se päivä kun sut sidotaan täällä. Aluksi ajatus tuntui mahdottomalta, täällähän on muitakin. Hän sanoi, että mennä katsomaan sopiva paikka. Hiekkadyynien välissä oli aina välillä pieniä puita ja pensaita, käveltiin ja etsiskeltiin sopivaa paikkaa. Hei se on tässä, hän sanoi. Katsoin ympärilleni, no ei siitä nyt oikeastaan juuri ketään näkynyt. Ekaksi hän sitoi käteni kahden puun väliin, ja sitten jalkani. Näin miten rannalla ja vedessä kauempana oli ihmisiä, mietin näkeekö ne tänne metsikön reunaan… Sitten hän otti repustaan sakset ja leikkasi bikieni alaosan narut poikki. Seuraavaksi hän teki saman yläosalle…josta tuli side silmilleni. Tilanne oli tosi jännittävä. Olin eka kertaa julkisella paikalla sidottuna alasti. Side silmillä helpotti paljon, kun ei tarvinnut jokaista kulkijaa miettiä, että huomaako se. Sitten hän otti repusta suupallon, gagin, ja laittoi sen mulle…tai meinasi laittaa. Hän leikkasi bikieni alaosasta palan kangasta pallon ympärille, että ei ääneni paljastaisi meitä. Olo oli kiihottava, olla sidottuna, alasti, vailla mitään mahdollisuutta vaikuttaa mihinkään. Tilanne kuulemma kiihotti häntäkin todella paljon. Pitää hakee varoiksi kortsut autosta, jos tekeekin mieli laskea sisälle… Ei et sä voi jättää mua tähän, koetin sanoa, mutta niin hyvin toimi äänenvaimennus, ettei muminasta kyllä olisi kukaan saanut mitään selvää. Sokkona ja nakuna piti jäädä venttaamaan… Minuutit tuntui pitkiltä. Ilta-auringon säteet tuntuivat ihollani ja pillu alkoi olla niin märkä, että kohta alkaa tippumaan. En ollut edes osannut kuvitella, kuinka kiihottavaa voikaan olla joutua sidotuksi puoli julkisesti. Kuuntelin koko ajan, jos kuuluisi jotakin ääniä lähestyvän, mutta ei.
Vihdoin kuuluu jotakin, ihan kuin joku lähestyisi? Ajattelin, että huh, vihdoin! Samalla muistinkin, että puhekykyni oli liikkumamahdollisuuksien tavoin evätty täysin. Kohta tunsin, miten kämmenellä läimäistiin pepulleni, nytkähdin. Samassa tunsin, kun pillustani alkoi eritteet roikkumaan. Tunsin miten kiihottunut mies oli takanani ja tunsin kovan peniksen pakaroillani. Vahvat kädet tarttuivat lanteistani ja tunsin kun kova kulli työntyi sisääni. Ei tarvittu liukkaria, odotus sidottuna oli tehnyt tehtävänsä. Määrätietoisia työntöjä, ja todella tiukka ote lanteistani. Niin kiihoittuneena ei enää tullut mieleen näkeekö joku, ihan sama, nautinto vei voiton kaikesta, sisällä sykkivä penis. Ja se alkoi sykkimään yhä rajummin, ja minua naitiin niin, että ranteissa ja nilkoissa tuntui kun olin sidottuna äksänä. Sitten molemmat laukesivat, en oikein tiedä sainko koko lastin sisääni vai osan, mutta osa lensi pepullenikin. Sitten tunsin, kun jotain pyöriteltiin minusta valuvissa spermoissa. Peppuuni työnnettiin jotain, joku tappi, jollaisesta ei ollut mitään kokemusta. Onneksi olin vieläkin niin kiihottunut, että tappi voideltuna huolellisesti sujahti sinne aika helposti.
Mitäköhän seuraavaksi. Ajattelin pääseväni irti, mutta ei. Mut jätettiin taas, askeleet loittonivat. Tuntui oudolta. Sitten kuulin mieheni tulevan, hän sanoi että näytätpäs sinä kiihottavalta siinä sidottuna odottaessasi…ja kohta huudahti, mitä helvettiä on tapahtunut!? Ei tarvinnut vastata mitään, kun en pystynyt. Hän tokaisi, että näitä ei tarvitakkaan tänään ja survaisi peniksensä sisääni. Samassa tajusin, että mitä oikeesti on tapahtunut…juuri mua naitiin ja nyt taas…Joku muu laski lastit sisääni ja tunki tapin peppuuni muistoksi käynnistään. Hän nai todella rajusti ja laukesi sisääni… Sen jälkeen hän irroitti minut ja katsoimme toisiamme. Molemmat tajusivat, että joku muu kävi panemassa minua sillä välin, kun mieheni oli hakemassa autolta kortsuja. Muistoksi jäi timanttipäinen tappi, vierasta spermaa ja jännä muisto:) Sen jälkeen en enää ole sitomisleikessä jäänyt ”odottamaan”.

Katso kaikki kirjoittajan Miina76 novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.8 / 5. Arvostelijoita 54

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu