Ylösnousemus

15/10/2020 | Kirjoittaja: jesse_jumalan_poika |
2 min
Kertoja: Mies/Nainen | Aikuisten KeskenVanhempi MiesSuihinotto
3.3
(10)
Vartalosi täyttyy pyhästä hengestä ja Jeesus Nasaretilaisen spermaa on pitkin vartaloasi.

[jatkoa tarinasta Viisi leipää, kaksi tofua.]

Maha täynnä. Kylläinen rentous. Sängyn pehmeys sekä Jeesuksen lämpö vieressä. Makaat vierekkäin Jeesuksen kanssa tuijotellen kattoon, odottaen jännityksellä, mihin suuntaan hän vie tilannetta. Nautit hänen seurastaan kaikilla aisteilla. Kristuksen ystävällisiä kasvoja kehystää kauniisti otsan sivuilta aaltoilevat hiukset sekä luonnollinen parta. Juoksutat kättä pitkin hiuksia ja partaa. Se tuntuu pehmeältä, hoitavalta ja hyväksyvältä. Kuin kesäyö, joka nauttii raikkaasta tuulenhenkäyksestä. Jeesusta ympäröi tuoksu, joka tuo mieleen nostalgisia ajatuksia mielen reunoille. Juuri kun yrität tarkastella noita ajatuksia, ne lipuvat karkuun. Siinä on jotain tuttua ja tuntematonta, jotain hyvin vanhaa ja hyvin uutta. Kuin sekoitus esikristillisen ajan patinaa ja modernin maailman myskiä sekä jotain tuonpuoleista.

Yllättäen Jeesus laskee pehmeän kätensä poskellesi: "Jenna... ootsä valmis pyhittämään lepopäivän mun kanssa?" Vastaat myöntävästi. Jeesus kääntää sinut varmoin ottein mahallesi, ja tunnet hänen painonsa takapuolen päällä. Jeesus avittaa paitasi pois päältä. Kuulet vaatteiden kahinaa ja näet silmäkulmasta, kuinka harmaa huppari lentää lattialle. Samassa tunnet Jeesuksen lämpimän, alastoman ylävartalon selkääsi vasten ja pyhän miehen sormet löytävät suuhusi. Jeesuksen vahva käsi kiertää kaulasi ympärille lukiten sinut paikalleen. Enää ei voi kääntyä takaisin. Jeesuksen parta kutittelee niskaa. Hän hengittää pyhää henkeä korvaasi ja kuiskaa: "Uskotsä muhun, Jenna?" 

"Joo...", vastaat heiveröisellä äänellä. Tunnet lämmön alapäässäsi, tunnet kuinka kroppasi alkaa valmistautua ottamaan iltakurssin Jeesuksesta.

"Todista se." Et tiedä, miten se tapahtui, mutta kai sitä voi kutsua ihmeeksi. Ensin olit lukittautuneena mahallesi jumalaapelkäävään asentoon ja seuraavaksi löydät itsesi polvillasi lattialta, ilman vaatteita, ja huomaat Jeesuksen puristavan takaraivosi hiuksia. Olet täysin hänen hallinnassaan. Tuijotat yläpuolellasi avautuvaa ikonista näkyä ja katsot Herraasi Kristusta silmiin tiedostaen, kuinka alistuneelta näytät, ja Jeesus vastaa katseeseesi hymyilemällä tavalla, mikä saisi paatuneimmankin fariseuksen puhkeamaan rakkauden kyyneliin. Suusi tuntuu avautuvan kuin automaattisesti rukoukseen ja saa sisäänsä Jeesuksen pyhimmän.

Se tuntuu niin pehmeältä. Niin herkulliselta. Ymmärrät nyt, että tätä hetkeä varten suusi on alun perinkin ollut olemassa, välittääkseen Jeesuksen sanomaa ulos ja sisään. Juuri tätä hetkeä, jossa Jumalan Poika tulee ja ottaa omansa. Kuulet Herrasi tyytyväisen huokauksen ylempää: "Todista sun usko. Mitä kovempaa uskot, sitä kovemmaks se muuttuu."

Nyökkäät kuuliaisena ja alat hivellä pyhää kolminaisuutta – kiveksiä sekä kyrvän vartta – helläkätisesti välittääksesi kaiken sen rakkauden syvyyden, jota koet – ja olet aina kokenut – Jeesusta kohtaan. Tämä on todellinen uskontunnustus. Tunnet, kuinka vakaumuksellisen kiihkosi myötä Jeesus kovenee suussasi saavuttaen täyden mittansa. Kielesi leikkii ympäri peniksen vartta, ja Jeesus paimentaa päätäsi hellän rytmikkäästi ja alkaa panemaan sinua suuhun. Maku on sanoinkuvailematon. Tietyllä tavalla pistävä ja häpeilemättömän miehinen – laajempi kuin koko luomakunta. Maistamalla Jeesusta ja täyttämällä tehtäväsi kunnon uskovaisena pystyt ensimmäistä kertaa elämässäsi näkemään oikeasti verhon taakse; kohtaat Jeesuksessa iankaikkisen elämän, pelastuksen ja kirkkauden.

Jeesus kiihdyttää tahtia. Et pysty vastustamaan syvälle kurkkuun takovaa penistä, etkä haluaisikaan. Olet täysin hänen armoillaan, hänen, joka istuu Jumalan oikealla puolella ja on sieltä tuleva panemaan niin eläviä kuin kuolleita. Silmissäsi näkyy tähtiä, kun paimen hellii omaa karitsaansa. Et edes tiedä, onko ikinä ollut tilannetta, joka olisi muu kuin tämä? Luomakuntia lakoaa ja Edeneitä elpyy. Jeesuksen pääpano kestää aamenesta öylättiin, ja kadotat itsesi täysin tähän rytmikkääseen ylösnousemukseen, jossa pakanalliset murheet unohtuvat.

Sitten se tapahtuu. Tunnet, kuinka kurkkusi ja koko vartalosi täyttyy pyhästä hengestä ja Jeesus Nasaretilaisen spermaa on pitkin vartaloasi. Punatulkut laskeutuvat ikkunalaudalle kuuntelemaan, kun Jeesus huohottaa rinta koholla: "Jenna, sä olet aina uskonut muhun, ja on tärkeetä, että sä et anna sen uskon horjua. Sun täytyy aina olla valmis Herraasi varten." Nyökkäät vielä puoliksi pökerryksissä mutta sielunjuuria myöten tyydyttyneenä. Samalla kun haukot ilmaa ja palaudut juuri kokemastasi pyhästä yhteydestä, Jeesus palaa paperin kanssa. Hän käy läpi huolellisesti leukapieltäsi, josta tippuu edelleen spermaa rinnoillesi. "Otetaan tähän loppuun vielä uskonpuhdistus", Jeesus vitsailee. "Aamen", uskaltaudut toteamaan hymy toisella suupielellä. Jeesus hymähtää tyytyväisenä. 

Katso kaikki kirjoittajan jesse_jumalan_poika novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.3 / 5. Arvostelijoita 10

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu