Yöhoito

07/01/2021 | Kirjoittaja: Antsu |
5 min
Kertoja: Mies | Aikuisten KeskenArkiPetetty
4.2
(26)
Tunsin kosteuden leviävän ja aloin kosketella kielelläni klitorista ja häpyhuulia.

Palatessani kämpille raivo kiehui sisälläni, tuntui, että henki ei kulkenut. Ei ollut mukavaa löytää tyttöystävää toisen kanssa. Mirkun viehätysvoima oli niin säkenöivää, että olin miettinyt jopa kosintaa. No, onneksi en ehtinyt ostaa sormusta, hymähdin katkerana. Laatikoita oli kämpässä vielä joka paikassa, sillä olin juuri muuttanut uuteen asuntoon. Puhelin soi. Ruudulla näkyi Tapsan nimi.

"Mitä kuuluu?" kuului puhelimen toisesta päästä.

"Ei mikään kauheen hyvä fiilis, löysin Mirkun toisen kanssa."

Tapsa oli hetken hiljaa, mutta sanoi lopulta, että eikö ollut parempi, että asiat tulivat ajoissa ilmi.

"Unohda se nainen, nähdään ensi lauantaina ja juhlitaan kesän alkua." 

"Joo, oot oikeassa, nähdään."

Meillä oli tapana jätkäporukassa juhlia kesän alkua, vaihtaa kuulumisia ja tehdä kapakkakierros. Viikko meni jotenkuten, hylkäsin kylmästi kaikki Mirkun yhteydenotot, en halunnut enää nähdä häntä silmissäni. Lauantain koittaessa tapasin kaverit eräässä pubissa. Tuli otettua aika reippaasti, ja filmi katkesi totaalisesti. Sen muistan, että istuin jossain vaiheessa kotona terassilla kaljapullo kädessä ja oksennusta rinnuksilla.

***

Silmiini sattui, en jaksanut pitää niitä auki. Tunsin, kuinka joku yritti saada minut ylös tuolista sisälle, suoraan kylpyhuoneeseen. Kädet työnsivät päätäni vessanpyttyyn. Oksennus ryöppysi suustani, kaikki, mitä olin juonut ja syönyt, tuli ylös. Lopulta ei tullut enää kuin sapenmakuista nestettä. Huohotin. Kun yritin nousta ylös, alkoi paskattaa.

"Paskattaa", mutisin. Minut autettiin pytylle, ja vatsa tyhjeni paineella. Kuulin, kuinka vessaa vedettiin. Olin jo nukahtaa, kun tunsin minua työnnettävän suihkun alle. Vesi ryöppysi päälleni, tunsin naisen pesevän minua ja lopulta kuivaavan pyyhkeellä. Ajattelin sumuisesti iskeneeni mukavan naisen.

Minua talutettiin makuuhuoneeseen ja työnnettiin sänkyyn selälleni. Olo oli jo parempi, mutta en jaksanut vieläkään avata silmiäni nähdäkseni, millaisen naisen olin iskenyt. Tunsin vain pehmeät huulet huulillani ja sanat: "Nuku hyvin..." Nainen tuoksui hyvälle, vaniljalle. Huokaisin syvään ja putosin unen pimeään maailmaan. Muutaman kerran havahduin outoon tunteeseen, aivan kuin joku olisi ollut päälläni, tuntui sen verran mukavalta. Rapsutin mulkun juurta, mutta ei siinä ollut mitään. Taisin nähdä unta. 

Heräsin auringon paistaessa suoraan silmiini. Jumalaton jysäri. Yritin avata hissuksiin silmiäni tajutakseni, missä olin. Vetelin mulkkuani ja tunsin sen olevani aivan tahmainen. Olinko nainut viime yönä? Mitään naista ei kuitenkaan näkynyt vieressäni, ja kun käänsin pääni yöpöytää kohden, olin saada halvauksen! Pomppasin sängystä ja tuijotin lappua, joka oli kiinni vesilasissa. Vieressä oli tabletti. Lapussa luki: Moi, tässä vettä ja päänsärkytabletti. Ota tämä heti aamusta, niin olo helpottaa. Muista juoda vettä tänään paljon, niin elämä maistuu taas.

Soitin Tapsalle ja kysyin, olinko iskenyt jonkun naisen. Hän kielsi asian nauraen ja sanoi heidän hoitaneen minut kotiin taksilla. Kerroin yön tapahtumista, mutta Tapsa vain nauroi ja sanoi minun kuvitelleen kaiken.

Mitä yöllä oli tapahtunut?

***

Elokuun lopussa tapasin kaverini uudestaan. 

"Haluatteko kuulla, mitä minulle tapahtui silloin, kun viimeksi nähtiin?" aloitin. "Ette varmaan usko, mutta minulla on todiste, että jotakin tapahtui."

Aloin kertoa tapahtuneesta ja näin kavereitteni epäuskoiset ilmeet. Näytin lopuksi lappua, joka oli ollut yöpöydälläni. Eivät tahtoneet millään uskoa todeksi. Puhelimeni soi, ja vastasin siihen. Kerroin, että vielä yksi henkilö tulisi istumaan pöytään. 

Näimme kaukaa kauniin, vaaleatukkaisen, sinisilmäisen blondin kävelevän minihameessa kohti meitä. Hän pysähtyi pöytämme kohdalle ja sanoi: "Hei, pojat! Mitä kuuluu? Minä olen Katri. Sopiiko istua tähän?" 

Nousin ylös ja annoin naiselle kiihkeän suudelman ja vedin hänet viereeni.

"Hetkinen, mitä tämä on?" Tapsa kysyi.

Kerroin kavereilleni, että Katri oli se mysteerinainen, joka oli auttanut minua sinä kesäkuisena yönä. Katri nauroi miesten tyrmistyneille ilmeille ja kysyi minulta, saisiko hän kertoa kaiken jättämättä mitään pois.

"Sopii", sanoin.

Ja niin Katri aloitti...

***

Avasin kotini oven väsyneenä. Onneksi tiedossa oli kolmen päivän vapaa. Suihkuun ja nukkumaan. Heitin laukun lattialle ja menin suoraan kylpyhuoneeseen. Suihku teki hyvää, tunsin piristyväni. Kuivasin itseäni pyyhkeeseen ja kiedoin sen ympärilleni. Kun olin oikein väsynyt töistä, tein aamupalan valmiiksi tarjottimelle. Ruisleipää, keltaista jaffaa, vesilasi ja päänsärkytabletti. Se oli vakio rankan yön jälkeen ensiavussa.

Oli valoisa kesäyö, joten otin jaffapullon käteeni ja avasin terassin oven. Siemailin juomaani, ja olo alkoi tuntua paremmalta. Istahdin keinuun, keinuttelin sitä hiljakseen. Naapurista kuului ihmeellistä ääntä, aivan kuin joku korisisi kuolemaisillaan. Sairaanhoitajan vaisto napsahti päälle ja ryntäsin naapurin puolelle. Näin pitkän, mukavan näköisen miehen istuvan tuolilla kaljapullo kädessä. Miehellä oli oksennusta rinnuksillaan. 

Nappasin miestä kädestä ja talutin hänet suoraan kylppäriin. Mies oksensi pitkään tyhjentäen vatsansa kokonaan, kunnes suusta tuli enää sappinestettä.

"Paskattaa", mies mutisi. Autoin häntä istumaan pöntölle ja hieroin samalla hänen ohimoitaan. Mies oli nukahtaa siihen paikkaan. Sain kuitenkin työnnettyä hänet suihkun alle ja yritin jotenkuten pestä häntä. Kuivasin hänet omaan pyyhkeeseeni ja vein hänet makkariin. Onneksi hän kellahti suoraan selälleen. Hain sängyn viereen vielä vesilasin ja kaapista löytämäni päänsärkytabletin. Hetken mielijohteesta annoin vielä hellän suukon.

Kun käännyin lähteäkseni, näin miehen runkkaavan itseään puoliunessa. Elin jäi keinahtelemaan hänen irrottaessaan kätensä. Jähmetyin paikalleni. Himo kouraisi minua, tunsin kastuvani likomäräksi. Olin ollut niin pitkään miehen puutteessa, ja kuin unessa otin askelen lähemmäksi miestä. Ojensin käteni ja tartuin kalusta. Tiesin tekeväni väärin mutta en voinut itselleni mitään. Kumarruin niin, että sain terskan pään suuhuni ja tunnustelin sitä kielelläni. Voihkaisin, se tuntui niin hyvältä suussa. Aloin liu'uttaa kyrpää suussani edestakaisin nopeammin ja nopeammin. Elin kasvoi, ja terska heloitti jo punaisena. Yhtäkkiä mies liikahti, ojensi kätensä ja alkoi rapsuttaa munakarvojaan. Pidin kyrpää suussani henkeä pidättäen. Onneksi mies lopetti ja nukahti uudestaan. Päästin kalusta varoen irti. 

Yritin taas lähteä, mutta en pystynyt, jalat olivat kuin liimaantuneet lattiaan. Hengitykseni kiihtyi niin, etten voinut muuta kuin taivuttaa jalkani varovasti miehen toiselle puolelle. Olin niin märkä, että kalu solahti suoraan pohjaan saakka. Jumalauta, se tuntui niin hyvältä, että jouduin puremaan kättäni. Tungin lopulta koko nyrkin suuhun, etten olisi huutanut nautinnosta. Rauhoituttuani kumarruin miehen päälle ja laitoin käteni miehen molemmin puolin ja aloin liikkua. Kyrpä teki niin hyvää, että suljin silmäni kiihdyttäen vauhtiani. Lopulta pilluni alkoi supistella miehen elimen ympärillä. Orgasmi vyöryi päälle niin nopeasti, että olin menettää tajuntani. Kuulin itseni voihkivan ja inisevän nautinnosta. Kun sain hengitykseni tasaantumaan, nousin pois miehen päältä hitaasti. Onneksi hän ei ollut herännyt. Peräännyin hitaasti sängyn luota ja kävin hakemassa pyyhkeeni kylppäristä. 

Poistuin hiljaa terassin kautta. Sängyssä kieriskellessäni yritin ymmärtää, mitä oli tapahtunut ja mitä olin tehnyt. Mitä jos hän tekisi poliisille ilmoituksen sukupuolihäirinnästä? Uni oli levotonta, mutta lopulta nukahdin. Aamulla herätessäni päätin lähteä päiväksi pois kotoa käymään vanhempieni luona. Illalla palatessani kotiin oloni oli edelleen sekava. Väsymys, edellisen yön tapahtumat, himo ja kiihko sekoittivat pääni. Otin kylmän suihkun, mutta se ei auttanut olotilaani. Nappasin kaapista punkkupullon ja menin keinuun istumaan. Naukkailin pullosta hiljalleen. Pullon tyhjentyessä nukahdin keinuun alasti, pyyhe jalkojen päällä.

Pöydässä oli hiljaista, kun lopetin kertomuksen. Pojat olivat kumartuneet lähemmäksi minua kuullakseen jokaisen sanan. 

"Mitäs piditte?" 

"Uskomatonta, tapahtuiko tämä todella näin?"

Nyökkäsin, mutta tarina ei vielä ollut tässä. Vieressäni istuva Hannu halusi kertoa tarinan lopun...

***

Päiväni alkoi omituisesti. Yritin tajuta, mitä yöllä oli tapahtunut. Päätä ei onneksi särkenyt, joten lähdin lenkille miettien samalla, kuka luonani ollut nainen voisi olla. Hiki valui, kun juoksin. Olo alkoi helpottua. Kun pääsin lähelle kotia, näin kauniin naisen poistuvan naapuriasunnosta. Hän ei huomannut minua. Tajusin, että sen täytyi olla tuo nainen! Aloin purkaa laatikoita ja tehdä kotia asutumman näköiseksi odottaessani naisen paluuta. Kello oli jo kymmenen illalla, kun kuulin terassin oven aukeavan naapurissa. Sama vaniljan tuoksu tulvahti nenääni. Mietin, mitä tekisin. 

Keinu narisi naapurissa, haistoin myös punkun tuoksun. Nainen tuntui juovan pullon aika nopsaan tyhjäksi. Kun pullo putosi kolahtaen lattialle, kävelin hänen puolelleen. Nainen nukkui selällään alasti, pyyhe jalkojen päällä. Hitto, hänhän on todella kaunis, ajattelin. Kaluni nousi nopeasti, ja yhtä nopeasti tein päätökseni. Nostin naisen syliini, hän oli todella kevyt. Kannoin hänet makuuhuoneeseen ja asettelin varovasti sängylle. Nainen oli todella upea ilmestys, vaaleat hiukset kehystivät hänen kasvojaan. Solakat sääret ja hento karvoitus alhaalla näytti niin kiihottavalta. 

Kävin sulkemassa terassin oven ja palasin uudestaan sängyn luo. Nainen nukkui sikeästi ja levollisesti. Levitin hänen sääriään, että sain häpyhuulet näkyviin. Kosketin kämmenellä pillua hieroen sitä hellästi. Tunsin kosteuden leviävän ja aloin kosketella kielelläni klitorista ja häpyhuulia. Naisesta tulvahti kosteutta suuhuni, ja aloin nuolla voimakkaammin. Nainen kiemurteli levottomasti ja puristeli käsillään lakanaa. Hellitin hetkeksi ja kiemurtelu lakkasi. Nostin hänen jalkansa olkapäilleni ja aloin hieroa kaluani häpyhuulten välissä. Sitten työnsin munani hitaasti pohjaan. Helvetti, kun se tuntui hyvältä. Naisen hengitys alkoi kiihtyä, luuli varmaankin näkevänsä unta.

Tahtomattani vauhtini lisääntyi, ja tuttu pakottava tunne alkoi tuntua palleissa. Hiljensin, etten laukeaisi vielä. Yhtäkkiä tunsin naisen kädet ympärilläni! Naisen silmät rävähtivät auki ja suu aukesi kuin huutaakseen. Hän kuitenkin rauhoittui nähdessään minut. Katsoimme toisiamme ja kuin yhteisestä päätöksestä jatkoimme rakastelua. Nainen veti minua lähelleen ja alkoi hengittää katkonaisesti. Hänen selkänsä meni kaarelle, ja tunsin pillun supistelevan kaluni ympärillä. Hän laukesi huutaen repien kynsillään selkääni. Työnsin nopeammin ja nopeammin laueten nopeassa tahdissa. Spermaa tuntui tulevan ja tulevan... Avasin silmäni ja katsoin vihdoin alla olevaa naista. Hän katsoi minua myös hymyillen. 

"Taisit 'kostaa' sen viimeöisen", hän sanoi vihdoin.

"Hauska tutustua, minä olen Hannu", sanoin. 

"Katri", nainen sanoi.

***

Pöydässä oli aivan hiljaista, kun lopetin kertomuksen.

"Siitä alkoi meidän seurustelu", totesin. Kavereideni silmät olivat lasittuneet, kun he katsoivat minua ja Katria.

"Ei tuollaista tapahdu", he puuskahtivat. "Ei oikeassa elämässä." 

"Kyllä kaikki tapahtui juuri niin kuin me sen kerroimme, elämä voi joskus olla ihmeellistä", Katri totesi nauraen.

"Seuraava kierros minun piikkini!" huudahdin. "Skoolataan Mirkulle, koska kaikkihan lähti hänen pettämisestään!"

Katso kaikki kirjoittajan Antsu novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 26

9 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu